Namecheap-anmeldelse – Er det virkelig så godt?

Vi har testet Namecheap i flere måneder nu og mener, at vi kan give en ærlig, detaljeret gennemgang af tjenesten og hvordan dens værktøjer kan sammenlignes med andre muligheder derude der ligner.


Hvem er Namecheap og hvad handler de om?

Først lidt om, hvad Namecheap er, og hvad det gør.

Namecheap startede i 2000 og har i sine to årtier i erhvervslivet akkumuleret millioner af kunder. Namecheap er et webhosting- og domæneregistreringsselskab og har mere end syv millioner domænenavne og brugere under dens kontrol.

Her ser det ud til, at Namecheap afviger fra nogle af de andre virksomheder derude. Der er masser af hostingfirmaer, der er kendt for at gøre sådan og sådan, og de bruger den velkendte branding og økonomiske muskel til at udføre en ekstra service.

Det viser sig imidlertid, at de ikke er gode til den nye service og måske ikke engang er gode til deres originale servicetilbud – de har bare et velkendt navn i branchen.

Hvordan er Namecheap anderledes?

Ideelt set ville Namecheap være i stand til at tage den succes, de havde med, hvad de gjorde med domænenavne, og overføre det til andre områder, såsom at være vært og registrere et domæne burde være en leg. Vi forsøgte at finde ud af det.

Gennem registrering af domænenavn købte vi deres billigste hostingplan og oprettede et testwebsted for at se, hvordan det fungerede.

Vores beregninger var baseret på oppetid og hastighed. Vi beskriver, hvad vi lærte dybtgående, men vi starter med det, vi synes er bedst om Namecheap’s hostingevne.

Namecheap Hosting Pros

Namecheap tilbyder en række funktioner, herunder:

Gratis domæne og migration

Dette er deres tilbud om brød og smør. Namecheap gør sit bedste arbejde, når det kommer til domænenavne.

Dette er en af ​​de vigtigste grunde til, at du får en gratis, når du tilmelder dig hosting. Og hvis du allerede har oprettet et websted andetsteds, hjælper Namecheap med migreringen af ​​det eksisterende websted gratis.

For ikke at nævne, Namecheap-domæner har alle gratis beskyttelse af privatlivets fred, hvilket gør det til en af ​​mine foretrukne domæneregistratorer samlet.

Money-Back-garanti

30-dages pengene-tilbage-garanti-vektorNamecheap tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Denne garanti er ingen vittighed, og du får en hel måned til at bruge tjenesten og afgøre, om det er den bedste mulighed for dig eller din virksomhed. Det betyder, at du får masser af tid til at prøve det ud og tilbage ud af situationen, hvis du beslutter, at du hellere vil gå i en anden retning.

Dette er gode nyheder og betyder, at du bør prøve det selv, uanset hvad nogen anden har haft at sige om det. Når alt kommer til alt, så længe du træffer din beslutning inden for det 30-dages vindue, har du intet at tabe.

Fuldt indlæst værdiplan

Vi har masser af erfaringer med at prøve og gennemgå webhost-planer. Vi ved, hvad der er derude, og vi kender ins og outs af, hvad de tilbyder.

I de fleste tilfælde har vi tilmeldt os den mest basale plan og brugt et testwebsted, som vi gjorde her med Namecheap. Vi gør dette, fordi de fleste planer stort set tilbyder den samme ting, og vi vil være sikre på, at vi baserer vores analyse på lignende omstændigheder. I det væsentlige gør vi vores bedste for at sikre, at vi kun sammenligner æbler med æbler.

På trods af at vi bruger vores typiske evalueringskriterier for Namecheap, kom vi væk overrasket over, hvad vi havde lært om virksomheden. Til at begynde med tilbød de ubegrænset båndbredde i deres billigste plan.

De giver også adgang til standardfunktioner, herunder cPanel-adgang og WordPress-appen og andre. Med den billigste plan får du også et gratis SSL-certifikat for hele det første år. Efter dette betaler du, men det er stadig et år, du får gratis.

cpanel namecheap

Planen leveres også med sikkerhedskopier, der forekommer to gange om ugen, hvilket beskytter dit websted, hvis en opdatering ikke går som planlagt.

Endelig, og hvad vi synes er meget tiltalende med det grundlæggende plantilbud, får du 50 MySQL-databaser. De fleste hostingfirmaer tilbyder dig intet i nærheden af ​​det i deres grundlæggende plan.

Du er også i stand til at oprette tre websteder med den grundlæggende mulighed. De fleste værdiplaner giver dig muligheden for at være vært for kun et enkelt sted. Hvis du har mere end et websted, siger et personligt websted og et forretningssted eller flere forretningssteder, er denne indstilling uovertruffen. Der er mere.

Du får endda op til 50 e-mail-adresser, så snart du tilmelder dig. Dette giver dig muligheden for at drive en virksomhed med et omfattende websted og give medarbejderne deres egne e-mail-adresser, der er knyttet til forretningsstedet.

Det er en enorm omkostningsbesparelse, som du ikke finder hos de fleste hostingfirmaer.

Tredjepartsanmeldelser er fremragende

Vi er ikke de eneste, der har bemærket, at Namecheap gør et godt stykke arbejde.

En del af vores evalueringsproces er at finde ud af, hvad andre har at sige om hostingfirmaerne, vi evaluerer. Og for Namecheap er det meste af det, de siger, virkelig godt. Så meget overraskede nogle af de positive anmeldelser os.

vurdering af navnecheap

Namecheap har en 4,6-stjerneklassificering på Shopper Review, som angiveligt er baseret på næsten en million anmeldelser. Par den stærke rating sammen med det, vi allerede vidste om deres basisplan, og vi blev begejstrede for Namecheap. Først da vi oprettede vores testside, begyndte vi at se nogle af svaghederne i Namecheap.

Namecheap Hosting Cons

Der er tre ting, vi overvejer, når vi evaluerer en webhost. Vi baserer vores overordnede vurdering primært på disse tre ting med et par andre overvejelser, der varierer fra virksomhed til virksomhed.

De tre hovedkategorier er:

 • Uptime: Er min side live det meste af tiden?
 • Hastighed: Tilbyder de en positiv oplevelse for besøgende, så de er sikre på, at de vil vende tilbage?
 • Support: Hjælper de mig, hvis noget går galt?

Namecheap leverede ikke på nogen af ​​disse tre områder.

Vi giver dig et par eksempler:

Oppetid var dårlig

Oprindeligt oplevede vi 100% oppetid i den første prøve måned (husker du 30-dages pengene-tilbage-garanti?). Vores forhåbninger var store, men i løbet af de næste par måneder var oppetiden ikke engang mål for industriens gennemsnit. I sidste ende var vores oppetid kun omkring 99,876%, hvilket er mere end 60 minutter på dit websted er nede hver måned.

Namecheap oppetidstest

Selv hvis du tror, ​​du kan håndtere en times nedetid om måneden, er det umuligt at forudsige, hvornår det vil ske. Hvad hvis det er i din travleste tid på året? Hvad hvis det er, når dit vigtigste salg er ved at finde sted? Der er ingen måde at planlægge denne uforudsigelige nedetid på, så du er nødt til at lide igennem, når det sker. Det er ikke godt, og det betyder tabt indtægt for din virksomhed.

Her er den specifikke opdeling af vores antal måneder til måned i løbet af 10 måneder. Du kan se live tracking her. Læs mere om vores 4-trins forskningsproces her.

 • December 2017 gennemsnit oppetid: 99,83%
 • Januar 2018 gennemsnit oppetid: 99,85%
 • Februar 2018 gennemsnit oppetid: 99,78%
 • Marts 2018 gennemsnit oppetid: 99,94%
 • April 2018 gennemsnit oppetid: 99,94%
 • Maj 2018 gennemsnit oppetid: 99,94%
 • Juni 2018 gennemsnit oppetid: 99,89%
 • Juli 2018 gennemsnit oppetid: 99,84%
 • August 2018 gennemsnit oppetid: 99,80%
 • September 2018 gennemsnit oppetid: 99,95%

Indlæsningstid var langsom

Ingen vil vente på, at et websted indlæses, og denne erklæring bliver sandere og mere sand med hvert år, der går. Mennesker er utålmodige, og det bør være et primært mål for ethvert hostingfirma at gøre ladetiden så hurtig som muligt. Vi betragter lasttid som det næstvigtigste aspekt ved evaluering af et hostingfirma bag oppetid.

namecheap belastningstid

Webstedsejere ønsker at gøre besøgende glade, og medmindre de får de oplysninger, de vil have hurtigt, vil de ikke være glade. Et par Google-statistikker, der viser vigtigheden af ​​belastningstid, og hvor hurtig belastningstid skaber glade kunder:

 • Websteder, der tager tre sekunder eller mindre at indlæse, har en gennemsnitlig afvisningsprocent på 32%.
 • Når belastningstiden øges til fem sekunder, øges afvisningshastigheden til 90%.
 • Op til seks sekunder stiger hoppraten til 106%.
 • Og hvis besøgende venter 10 sekunder på, at et websted skal indlæses, er afvisningsfrekvensen 123%.

Bundlinie? Du forfølger folk væk, hvis dit websted er langsomt med at indlæse. Se på det på denne måde: hvis dit websted er for langsomt til at indlæse, kan det lige så godt være dårligt, fordi så mange mennesker leder et andet sted.

Ifølge dataene har Namecheap hastigheder på ure i gennemsnit 942 millisekunder i løbet af de sidste 10 måneder. Dette er dobbelt så langsomt som HostGator Cloud og A2 Hosting.

En anden ting, vi bemærkede: Det var ikke en eneste dårlig måned, der trak ned gennemsnittet. Namecheap var langsom for os fra de allerførste dage, hvor vi brugte den, og begyndte for nylig at fremskynde lidt.

Her er vores numre for vores testsite over en periode på 10 måneder:

 • December 2017 gennemsnit hastighed: 905 millisekunder
 • Januar 2018 gennemsnit hastighed: 1.127 millisekunder
 • Februar 2018 gennemsnit hastighed: 1.297 millisekunder
 • Marts 2018 gennemsnit hastighed: 1.299 millisekunder
 • April 2018 gennemsnit hastighed: 1.303 millisekunder
 • Maj 2018 gennemsnit hastighed: 1.117 millisekunder
 • Juni 2018 gennemsnit hastighed: 590 millisekunder
 • Juli 2018 gennemsnit hastighed: 559 millisekunder
 • August 2018 gennemsnit hastighed: 662 millisekunder
 • September 2018 gennemsnit hastighed: 559 millisekunder

Mindre end stjernernes kundesupport

Kundeservice er det sidste område, hvor vi vurderede Namecheap. Hvad vi fandt var, at til trods for deres stærke FAQ-platform, der faktisk var ganske nyttig som hosting-udbydere, var der ikke meget andet der i vejen for et supportteam.

Indrømmet, de fleste af de problemer, der måtte opstå, kan løses ved hjælp af de oplysninger, der findes i Ofte stillede spørgsmål. Men vi vil også gerne vide, at live chat og anden support er tilgængelig, hvis det er nødvendigt.

Live chat er en mulighed med Namecheap. Det blev hurtigt forbundet, og supportrepræsentanten var venlig. Hun var dog ikke i stand til at hjælpe os og måtte overføre os til portneren – forekommer hjælpsom og venlig nok. Det var ikke.

namecheap chat support2

Grundlæggende klippede og klistrede Namecheap’s portner bare en artikel med grundlæggende oplysninger i chatboksen, hvilket ikke hjalp overhovedet. Vi havde ikke brug for nogen til at forklare processen, men vi havde brug for dem til at udføre tjenesten – noget det gennemsnitlige hostingfirma er mere end villigt til at gøre, selv som en del af deres grundlæggende plan. Grundlæggende fik vi nogle yderligere oplysninger og fik besked om at gøre det selv.

Når vi først blev afleveret fra den oprindelige repræsentant, blev processen langsommere. En masse. Det tog flere minutter, og alt, hvad vi gik væk med, var oplysninger, vi kunne have fundet på egen hånd, hvis vi havde kigget, som ikke engang tilbyder en opløsning.

Dette er dårlige nyheder. Hvis dit websted er nede og du har brug for hjælp, har du brug for det hurtigt, og du skal være i stand til at sætte din tro på et kundeserviceteam, der vil løse problemet.

Namecheap-priser, hostingplaner og fakta

Inden vi afslutter vores anmeldelse, lad os se på de møtrikker og informationer, vi har om Namecheap-hosting.

Hosting planer inkluderer:

 • Stjernet: Umeteret båndbredde for op til tre websteder for $ 2,88 pr. Måned det første år.
 • Stellar Plus: Øget diskplads til uudmålt for $ 4,88 pr. Måned det første år.
 • Business SSD: SSD-diskplads på 50 GB, hvilket er nok til ti websteder og alt det, der kun leveres med $ 8,88 pr. Måned.

Du får et gratis domæne det første år, og tilmelding er let. De accepterer kreditkortbetalinger såvel som PayPal, Bitcoin og Dwolla.

Hvad angår skjulte gebyrer, er der ikke nogen officielt, men du skal huske på, at tilbudene kun er tilgængelige til nye hostingkøb. Prisen er god i 12 måneder, når du betaler årligt, og satsen fornyes med den normale sats. Eventuelle opgraderinger eller nedgraderinger udføres til fuld fornyelsespris.

prisplaner for namecheap

Du vil opleve nogle udsagn, som ikke er overvældende eller irriterende. Kontoaktivering er hurtig, og du får adgang til kontrolpanelet og kontrolpanelet, som er cPanel.

Endelig er du i stand til at installere apps og CMS’er, inklusive dem fra WordPress og Joomla, såvel som andre med deres et-klik-installationsværktøj, der er let at installere.

Bundlinie

Bundlinjen? Vi synes, at vores erfaring med Namecheap oprindeligt var positiv, men vi var ikke glade i det lange løb.

Der er masser af glade kunder derude, og der nægter ikke alt, hvad der følger med deres grundlæggende plan.

Desværre forsvinder den store værdi efter det første år, og din fornyelsesprocent stiger med mere end 300%. Ingen tvivl om, at Namecheap er en fantastisk sted at købe et nyt domænenavn, men ikke så godt, hvis du virkelig ønsker at være vært for dit websted.

Faktor i den manglende oppetid, de langsomme lave hastigheder og manglen på kundesupport, og det er bare ikke det værd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map