MidPhase Review: Awesome Uptime (99,99%), men lidt langsom …

MidPhase-startside


MidPhase er billig.

Som fire dollars om måneden billig.

Hvis livet har lært os noget, er det, at noget billigt ofte ikke er godt.

Vi mener, MidPhase skal have frygtelig oppetid eller plettet kundeservice som Web Hosting Pad eller HostMetro. Højre?

Fire dollars dækker ikke engang en kop kaffe i disse dage. Hvordan i alverden dækker det de sindssyge høje omkostninger til at købe og køre hosting-servere. For ikke at nævne husleje og ansatte til deres hovedkontor i den smukke Salt Lake City, Utah.

Men MidPhase er ikke en fly-by-night operation. De har eksisteret siden 1998, har hold i England, Ukraine og Indien. Siden da er de fusioneret med UK2 Group i ’07 (der også ejer WestHost).

Pointen er: Dette er ikke deres første rodeo.

Vi oprettede et grundlæggende WordPress-websted i juni 2015 på MidPhase ‘Personal Web Hosting Plan’ for at analysere deres ydeevne og se, om fantastiske ting virkelig kan komme i billige pakker.

Du kan tjekke ydelsesstatistikkerne, ligesom oppetid & hastighed for dig selv ved at klikke på ‘Historik’ for at gå dybere.

Fordele ved at bruge MidPhase Hosting

Den første ting, der tænker på $ 4-hosting, er at skulle sidde i telefonen med en, der ikke taler dit sprog i tre timer, mens du prøver at finde ud af, hvorfor dit websted er nede – igen. Heldigvis er det ikke engang tæt på at være nøjagtig.

Sådan fungerer MidPhase i vores 24-måneders gennemgangsproces.

1. 99,99% oppetid i løbet af 24 måneder (det er virkelig godt)

Mod alle odds leverede MidPhase 99,99% oppetid i løbet af 24 måneder. Det er ikke bare godt, det er fænomenalt (et af bedst vi har set efter at have gennemgået over tredive webhostes til dato). Kun Bluehost og SiteGround er i øjeblikket på samme niveau.

Se:

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid:

  • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
  • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
  • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%

MidPhase sidste 24-måneders statistikMidPhase gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

2. Kort supportbillet-svar

OK, oppetid er fantastisk. Det skal betyde, at kundeservice er et outsourcet mareridt. Hvordan kan du ellers løbe rentabelt på $ 4 om måneden?

Vi testede deres supportbilletningssystem og modtog et detaljeret svar fra Britton (supporttekniker) inden for 40 minutter fra deres kundesupport. Sådan så samtalen ud:

MidPhase Support

Kundesupportagent på MidPhase

I modsætning til nogle andre værter tilbyder de telefonstøtte med både gratis og internationale numre.

Så langt så godt!

3. MEGET Billig

Nævnte vi MidPhase er billig?

En langtidsplan med deres billigste delte hosting-indstilling kommer ud til $ 3,95 per måned.

Fangsten? Det er mindst et års engagement (hvilket desværre er et standard branchetrick).

De tilbyder en ægte måned-til-måned-plan, der starter på $ 7,95 pr. Måned (det er værd at bemærke, at nogle andre værter kræver mindst en 12-måneders tilmelding, så dette er en anstændig kortvarig mulighed).

MidPhase-prissætning

4. Gratis migrationer & overførsler

MidPhase dækker en fælles tendens ved at tilbyde gratis webstedsmigreringstjenester til alle cPanel-konti.

For at være ærlig lød dette lidt for godt til at være sandt. Mange værter leverer muligvis en enkelt webstedsoverførsel for nul dollars. Men så opkræver de dig dyre for mere.

Andre opkræver dig op til $ 150 for at flytte noget overhovedet.

Dog ikke MidPhase. Det er dejligt at se, at til trods for deres billige tilgang, er de ikke nikkel-og-dæmpende kunder til at kompensere for det.

Vi fulgte op med deres kundeservicerepræsentanter for at bekræfte alt. Og vi er glade for at meddele, at de ikke vil opkræve mere for yderligere websteder, så længe kontiene giver cPanel-adgang.

5. 99,9% oppetidsgaranti

Vores MidPhase-test viste fremragende oppetid i de sidste par år.

Det er ingen overraskelse i betragtning af deres engagement i oppetid.

De har en Status-side på deres websted, der giver opdateringer i realtid samt alle tidligere rapporter eller hændelser.

Men det er ikke den bedste del.

De har også en ”99,9% oppetidsgaranti” til deres hosting-pakker.

Gå under denne tærskel, og du kan bede om en kontokredit.

Baseret på vores indtil videre erfaring behøver du heldigvis ikke spørge dem om dette for ofte.

Det laveste månedlige oppetidspunkt, vi har set, er 99,98%. Og det er langt over det 99,9% minimum, de holder.

Ulemper ved at bruge MidPhase Hosting

Hosting af fire dollar kan ikke være alle perfekte. Der er et par ulemper at overveje, hvis du værdsætter andre hostingfunktioner foruden at gemme mest.

1. Langsom gennemsnitshastighed

MidPhase’s oppetid er fantastisk. Deres kundesupport er opmærksom.

Desværre kan det samme ikke siges for sideindlæsningstider og -hastighed. Vores sidste 24-måneders analyse viste en gennemsnitshastighed på 1.135ms.

Ikke forfærdelig, heller ikke stor.

Men billigt! Og næsten den hurtigste for den prisklasse.

Hvis hastighed er en højeste prioritet (som det burde være for kommercielle websteder, da det påvirker brugervenlighed, konverteringer og søgerangeringer), kan du måske afveje omkostningerne vs. fordele på dette tidspunkt.

Sidste 12 måneders gennemsnitlig belastningstid

MidPhase sidste 12-måneders detaljerede statistikMidPhase gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

Afslutningsvis: Disse slags belastningstider er ikke nødvendigvis dårlige. F.eks. Har langt mere populære og dyre hostingudbydere undladt at indlæse et websted hurtigere end 1 sekund.

2. Uklar Money-Back-garanti

Mange webhosts tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Nogle går endda så langt, at de strækker denne periode til 90 (eller 97!) Dage for at sikre dig, at du er tilfredse med deres service, før du får dig til at forpligte dig.

Vi fandt omtaler af en 30-dages pengene-tilbage-garanti for deres WordPress og delte hosting planmuligheder. Bemærk, at vi ikke fandt de samme garantier for mange af deres andre tjenester.

Der er også masser af helpdesk-svar (som denne), som bekræfter, at der findes en slags 30-dages refusion.

De anbefaler at læse deres vilkår for at få flere oplysninger, men det er en del af problemet: der er ikke en hel masse information der heller.

Så vi synes, du skal være god i 30 dage.

Noget at overveje og muligvis spørge om, hvis du prøver at drage fordel af den lave, langsigtede sats.

3. Sikkerhed? Nogen, nogen? Bueller?

Mange webværter giver en lang liste over sikkerhedsapps, der er tilgængelige med et par enkle klik for at låse dit websted ned og holde tingene sikre fra ubehagelige forsøg. Nogle vil endda gå ud over at udføre forebyggende vedligeholdelsestjenester for at sikre dig, at du er i orden.

Vi kunne ikke finde de samme supportindstillinger med MidPhase. En anden mulighed at overveje eller spørge om, når du tilmelder dig.

4.Høj fornyelsespriser (på tværs af alle produkter)

MidPhases $ 3,95 pr. Måned klistermærkepris for deres Web Hosting Personal-pakke ser temmelig godt ud på overfladen.

Hvis du har været med i spillet, så længe vi har gjort, ved du, at annoncerede priser normalt kommer med et par ‘gotchas’, der kan vende tilbage til dig, hvis du ikke er forsigtig.

Desværre er MidPhase ikke anderledes i dette tilfælde.

Den største fangst, i dette tilfælde, er de høje fornyelsesomkostninger, når din første plan udløber. Din pris vil dybest set fordobles overalt, uanset hvilke planer du vælger.

Web Hosting Personal, for eksempel, går fra $ 3,95 / måned op til $ 6,95 / måned. Den professionelle plan går fra $ 4,95 / måned til $ 8,95 / måned, mens forretningsplanen også øges fra $ 5,95 / måned til $ 10,95 / måned.

MidPhase-fornyelsespriser stiger hurtigt.

Bummer, ikke?

Bortset fra her er det:

Dette er ikke engang den værste prisstigning, vi fandt.

Nej, den luksus er forbeholdt domæneregistreringer. Det første år koster dig $ 15.99. Det er lidt højt, men ikke så dårligt i det store skema med ting.

Problemet dukker op, når det er tid for domæneprisen at forny sig. Priser på højere end sædvanlig fornyelse er temmelig almindelige i hostingområdet. Men det er ikke i domæner. Du betaler dit årlige gebyr, og det ændrer næsten aldrig, uanset hvor længe du har det.

MidPhase øger på den anden side din domænepris fra $ 15.99 / år op til $ 45.99 / år! Det er absurd, hvis vi er ærlige.

De bringer dybest set bytte på kunderne og ved godt, at sandsynligheden for, at du vil flytte dit domæne eller hosting efter det første år, er slank-til-ingen. Så de drager fordel af ‘skiftende omkostninger’ til at prise dig.

Kald os skøre, men vi er ikke store fans af forretningspraksis, der er designet til specifikt at straffe gode, loyale kunder.

MidPhase-prisfastsættelse, hosting-planer & Hurtige fakta

Her er en hurtig oversigt over MidPhase-hostingplaner, der hjælper med at afgøre, om de passer godt til dig:

MidPhase-prisfastsættelse og -planer

Delt hostingplaner:

  • “Personlig webhosting” plan starter ved $ 3,95 pr. måned (for et års forpligtelse). Det giver mulighed for 1 websted, 1 underdomæne, 1 database og ubegrænset e-mails.
  • Deres “Professional Hosting” -plan starter ved $ 4,95 per måned (samme forpligtelse fra et til tre år). Det giver mulighed for op til 3 websteder og 3 databaser og højst 5 underdomæner. Det leveres også med ubegrænsede e-mails, og du kan have tilføjelser såsom en dedikeret IP-adresse, et SSL-certifikat og webanalyse mod et ekstra gebyr.
  • Deres “Business Hosting” -plan starter ved $ 5,95 per måned (et til tre-årigt tilsagn). Det leveres med ubegrænsede websteder, ubegrænsede databaser, ubegrænsede underdomæner og ubegrænset e-mails. Det leveres også med en gratis dedikeret IP-adresse, et gratis SSL-certifikat og gratis webanalyse.

Alle deres delte hostingplaner leveres med ubegrænset webområde, ubegrænset båndbredde og et gratis domænenavn.

  • Gratis domæne: Ja.
  • Nem tilmelding: Venlig og brugervenlig tilmeldingsproces i tre trin.
  • betalingsmetoder: Kreditkort, PayPal.
  • Skjulte gebyrer og klausuler: Der er en grænse på 200.000 filer og 10 GB kumulativ databasestørrelse på alle delte hostingkonti. Overskridelse af denne grænse kan resultere i afslutning af din konto.
  • Upsells: Masser af upsells. Ikke sjovt.
  • Kontoaktivering: Hurtig kontoaktivering.
  • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
  • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Hurtig og nem installation af populære apps og CMS’er med Softaculous.

Anbefaler vi MidPhase?

Der er alvorlige spørgsmål, du skal overveje, inden du tilmelder dig MidPhase. Primært – hastighed. Men også pengene-tilbage-garanti og sikkerhedsfunktioner.

På trods af det, hvis du leder efter en hurtig, billig mulighed med god oppetid og support, er MidPhase muligvis værd at rulle terningerne. I dette tilfælde, Vi anbefaler kinda dem.

P. S. Hvis du vil se hosting-udbydere, der rangerer over MidPhase, kan du tjekke vores bedst udførende værter her.

Har du brugt MidPhase? Efterlad din MidPhase-anmeldelse baseret på din erfaring – positiv eller negativ – for at hjælpe os med at give ærlige og gennemsigtige anmeldelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector