Mest populære CMS efter markedsandel

Uanset om du vil oprette et websted til en professionel, skalerbar virksomhed eller kreativ, designcentreret blog, er der en CMS derude for alle. Men i en sådan overfyldt branche, hvor begynder du?


Her er vores guide til de 10 mest populære CMS’er, baseret på markedsandel.

Bemærk, at markedsandelstal blev opnået fra W3techs og BuiltWith.

Contents

Hvad er et Content Management System (CMS)?

Et indholdsstyringssystem (CMS) er en software, der giver dig mulighed for at administrere, oprette og udgive indhold inklusive kopi og billeder uden at skulle kende kode. Vi værdsætter CMS’er, fordi selvom nogle af os blev født til at kode (Think Bill Gates og Dennis Ritchie), var de fleste ikke.

Enkelheden og tilgængeligheden af ​​websteder, der ikke kræver kode, har gjort dem mere indbydende for ikke-teknikere. Det er ingen overraskelse, at næsten halvdelen af ​​over 1,7 milliarder websteder online bruger en CMS.

Hvad er markedsandel?

Markedsandelen viser, hvor mange mennesker der bruger hvert produkt eller tjeneste i forhold til sine konkurrenter. En varieret markedsandel er god, fordi det betyder mere konkurrence for forbrugerne.

Er der forskellige CMS-kategorier?

Hver CMS har sine egne fordele, funktioner og quirks, men de kan generelt opdeles i to typer: tilpassbar, gratis open source software som WordPress og Drupal og mere strømlinede, betalte SaaS-indstillinger, som Squarespace og Wix.

Open-source software

Open-source-software giver brugerne fuld kontrol over deres websted og giver dig mulighed for at ændre, tilpasse eller udvide koden, som du ønsker.

Bortset fra at være fri til brug og download, ifølge McKinsey&Virksomhed, open source appellerer til virksomheder, fordi det fremmer mere samarbejdsvillige, innovative og specialiserede løsninger.

Open-source giver virksomheder mulighed for at åbne deres netværk for et samfund af mennesker, der arbejder sammen, herunder kunder, softwareingeniører og leverandører.

Open-source-løsninger er generelt ikke egnede til nytilkomne, fordi de kræver, at du køber et brugerdefineret domæne, er vært for dit websted selv, holder dig ved med vedligeholdelse, og du har ikke nogen kundesupport.

Når det er sagt, hvis du tror, ​​at denne metode ville være bedst, er der altid guider og tutorials online, der hjælper dig igennem.

Software-as-a-Service (SaaS)

Software-as-a-Service (SaaS) -løsninger leverer forudbyggede webstedsskabeloner og træk-og-slip-elementer til at oprette websider.

Brugere betaler et månedligt abonnementsgebyr for at få adgang til deres site når som helst og hvor som helst og ved hjælp af en hvilken som helst internet-aktiveret enhed.

Ifølge McKinsey&Virksomhed, flere virksomheder vedtager hurtigt SaaS-platforme, fordi det frigør dem fra ansvaret for at tage sikkerhedsforanstaltninger og køre tredjepartsapplikationer.

SaaS er også en billigere mulighed og hjælper virksomheder med at skære driftsomkostninger ved at tilbyde et eksternt supportteam, øge samarbejdet over hele kloden og give let adgang til data.

10 mest populære CMS fra 2020

1. WordPress

 • CMS markedsandel: 61,8%
 • Samlede websteder: 27.000.000+
 • Live-websteder (Canada): 226.000+
 • Procentdel af websteder i top 1m: 34,7%
 • Populære steder: The Walt Disney Company, Sony Music, Den officielle Star Wars-blog, Tech Crunch, BBC America

Innovation skelner mellem en leder og en efterfølger. Steve Jobs, medstifter af Apple

Medmindre du er ny på Internettet, har du sandsynligvis hørt om WordPress.

WordPress er en gratis open source-software og er langt den mest populære blandt CMS-brugere med en massiv 61,8% af markedsandelen.

WordPress kommer med et pænt udvalg af standardfunktioner og giver dig mulighed for at aktivere næsten enhver funktion gennem de tusinder af tilpassede temaer, widgets og plugins.

Hvilke virksomheder skal bruge WordPress?

WordPress er et godt valg for virksomheder og store organisationer.

Hvorfor skal jeg bruge WordPress?

WordPress giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede brugerroller, som sikrer, at webstedet er let for alle, en vigtig faktor for store organisationer, der generelt har masser af forskellige teams og partnere, der får adgang til webstedet. Det sikrer også, at indholdet henvender sig til et bredt og varieret publikum.

Da Network Rail havde brug for en webstedsopgradering, kiggede de til WordPress for at få en løsning. De havde brug for deres hjemmeside for at appellere til et bredt kundegrundlag i England og også til deres ansatte og forretningspartnere. Dette betød, at brugervenlighed var et centralt fokus.

WordPress ‘løsning

Network Rail skitserede deres kundepersonligheter og oprettede en tilpasset skabelon baseret på disse. De udviklede også flere plugins og widgets, herunder:

 • Et tilpasset karriere loader plugin til at få nye jobmuligheder
 • Et feed-loader-plugin til at samle og offentliggøre artikler fra Network Rails-partnere
 • Tilpassede SiteOrigin-widgets, så redaktører let kan tilføje specifikt stilindhold til indlæg

Resultat

Network Rails ‘nye tema gjorde webstedet lettere at bruge til både kunder og interne teams. Det har også gjort det mere lydhør overalt på alle mobile enheder.

Oversigt

WordPress er langt den mest populære CMS og med god grund. Det er gratis open-source, og du kan oprette brugerdefinerede brugerroller, widgets og plugins for at sikre, at webstedet er let at bruge for både ansatte og besøgende på websitet.

Bemærk, at vi refererer til WordPress.org og ikke WordPress.com, selvom begge dele er gode til at være vært med højtrafikwebsteder.

2. Joomla!

 • CMS markedsandel: 4,7%
 • Samlede live websteder: 1.600.000+
 • Live-websteder (Canada): 17.000+
 • Procentdel af websteder i top 1m: 1,71%
 • Websteder, der bruger Joomla: Peugeot, Ikea, Lipton Tea

Joomla har 4,7% af markedsandelen, hvilket gør den til den næst mest populære blandt CMS-brugere. Det er en gratis open source-løsning med mærker inkluderet Ebay og Peugeot

Hvilke virksomheder skal bruge Joomla?

Joomla er velegnet til enhver forretningstype

Hvorfor skulle jeg bruge Joomla?

Vi kan se Joomlas muligheder, når de en ostefabrik i Frossasco kaldte Caseificio Pezzana for at opdatere deres gamle og trætte hjemmeside i tråd med deres branding.

De ønskede, at deres websted skulle give besøgende en bedre kundeoplevelse og afspejle det nye virksomheds branding; De ville have et sted, der var lige så visuelt smagende som deres mad.

Joomla opdaterede CMS-systemet, forbedrede deres SEO-strategi, brugervenlighed og lydhørhed.

Desuden oprettede agenturet animationer og grafik og optimerede webstedet for at få de bedste resultater. Disse omfattede:

 • Flersprogede funktioner (italiensk, engelsk, tysk).
 • Responsivt design
 • Ny tilpasset skabelon

Disse var alle for at sikre et mere konsistent og konkurrencedygtigt visuelt brand på tværs af flere platforme.

Resultat

Caseificio Pezzana-webstedet øgede sin organiske webrangering og forbedrede sikkerhedsaspekter. Det afspejler og forbedrer nu også Caseificio Pezzana-mærket og kan konkurrere mere aggressivt mod konkurrenter.

Færdighedsniveau: Det er ikke let

Joomla er lidt mere udfordrende end CMS-leder WordPress, og da det er open source er der ingen kundesupport. Imidlertid oprettede Joomla-teamet venligst en detaljeret Joomla-dokumentation til brugere. Alternativt, hvis du vil kommunikere med mennesker, kan du besøge Joomla! Brugerforum.

Hurtigt overblik

Joomla! er en lydhør, skalerbar CMS, der er let at opdatere. Det henvender sig til de fleste forretningstyper, men begyndere skal forblive klare, medmindre du leder efter en udfordring.

3. Shopify (1+ millioner live websteder)

 • Markedsandel: 3,2%
 • Samlede live websteder: 1.053.000+
 • Live-websteder (Canada): 25.000+
 • Procentdel af websteder i top 1m: 2,94%
 • Websteder, der bruger Shopify: Budweiser, Bulletproof, Penguin Books

Hvis du ønsker at starte din egen eCommerce-websidevirksomhed, er Shopify den mest populære eCommerce-fokuserede platform med 3,2% af cirklen.

Shopify er født i Canada, Shopify er en SaaS, abonnementsmodel, hvor brugere let kan oprette et websted og tilføje, sende og administrere produkter.

Hvad virksomheder skal bruge Shopify?

Shopify er kun til e-handelsbutikker.

Hvorfor skal jeg bruge Shopify?

Shopify hjælper mærker med at skalere op, administrere lager og tilbyder et godt supportteam.

Karolyn Fox, skaberen af ​​Military Hippie, et sex-figur kvinders tøjmærke, startede sit firma med at opfylde sine ordrer derhjemme, indtil hun ikke længere var i stand til at følge med efterspørgslen. For at hjælpe hende med at imødekomme efterspørgsel, opskalere og administrere inventar oprettede Karolyn en Shopify Plus-konto

Shopify giver Karolyns team mulighed for at spore, hvordan lignende produkter har solgt i fortiden, forudsige sandsynlig fremtidig efterspørgsel og at besidde en betydelig mængde lager inden lanceringen af ​​en marketingblitz.

Virksomheden bruger også SKULabs, et flerkanals lager- og lageradministrationssystem for at optimere sit nye 4.000 kvadratfodslager.

Karolyn drager også fordel af brugen af ​​en Shopify-modekøber, der søger kloden for genstande, der hurtigt kan testes på Instagram og tilbydes til salg.

Resultaterne

Karolyn krediterer følgende resultater både for hendes evne til at tilpasse sit brand hurtigt såvel som Shopify Plus’s værktøjer og team:

 • Konverteringsfrekvens steg med 32% YoY
 • Tilbagevendende kundesats sprang 99% år til 21,7%
 • Gennemsnitlig ordreværdi (AOV) steg med 3% og toppede $ 79
 • Omsætningen steg 97% i 2018 og er på vej til at ramme $ 10MM

Færdighedsniveau: Stykke C-C-handel

Shopify fokus på at være et brugervenligt websted, men hvis du har en forespørgsel, har de et supportteam til rådighed døgnet rundt.

Oversigt

Shopify er en brugervenlig e-handelsplatform med masser af salgsfokuserede funktioner og et godt supportnetværk for sine brugere.

4. Drupal

 • CMS markedsandel: 3,0%
 • Samlede Live-websteder: 555.000+
 • Live-websteder (Canada): 14.000+
 • Procentdel af websteder i top 1m: 2,83%
 • Websteder, der bruger Drupal: Tesla, Entertainment Weekly, Harvard University

Drupal er en anden gratis open source-software, men i modsætning til WordPress og Joomla, fokuserer Drupal på at skabe komplekse websteder med socialt publiceringssamfund, der er indholdsstærkt og huser store databaser..

Hvilke virksomheder skal bruge Drupal?

Drupal er en god mulighed for enhver og alle forretningstyper, men husk, at nogle virksomheder muligvis kræver yderligere Drupal-platforme og -udvidelser. Navnlig e-handelssteder kan bruge Drupal Commerce eller Ubercart.

Hvorfor skal jeg bruge Drupal?

Drupal spillede en central rolle i The Economist’s skift fra et ugentligt magasin til en daglig publiceringsplatform.

Holdet havde brug for et online-værktøj, de kunne få adgang til hvor som helst og når som helst for at offentliggøre fem nyheder hver morgen i Amerika, Europa og Asien.

Drupal gjorde det muligt for redaktionerne at designe en workflow til indholdsoprettelse og publicering. Grænsefladen til indholdsskrivning blev tilpasset for at fjerne muligheden for fejl i formatering og for at give forfatterne mulighed for at fokusere på indholdet.

Et dashboard blev også oprettet for at gøre det muligt for redaktører at oprette og udgive problemer dagligt; det giver visuelle indikatorer for godkendelsesstatus, nedtællingstimere pr. region og links til udførelse af ændringer.

Færdighedsniveau: Det er ikke let

Drupal er ikke for begyndere. At foretage designændringer og endda opdatere udvidelser kan være vanskeligt med denne.

Oversigt

Drupal er en gratis open source-software til komplekse websteder med socialt samfund.

Drupal giver brugervenlighed, tilpasning, skalerbarhed, indholdsfortegnelse og sikkerhedsfunktioner, men kan kræve en udviklers hjælp til at navigere.

5. Firkant

 • Markedsandel: 2,7%
 • Samlede Live-websteder: 1.900.000+
 • Live-websteder (Canada): 66.000+
 • Procentdel af websteder i top 1m: 1,09%
 • Websteder, der bruger Squarespace: Lumio, Egg Shop, Big Human

Squarespace er en SaaS, alt-i-en-webside-platform. De er et designcentreret brand med det mål at give folk mulighed for at dele deres historie.

Hvilken forretningstype skal bruge Squarespace?

Enhver forretningstype kan bruge Squarespace. men dens fokus på design gør det mere velegnet til kreative mærker, f.eks. fotografer.

Hvorfor skulle jeg bruge Squarespace ?

Idris Elba er en ivrig promotor af Squarespace og samarbejdede endda med dem i år om en kampagne. På spørgsmålet om, hvorfor han valgte at samarbejde med Squarespace, sagde han, at han kunne lide at bruge værktøjer til at udvide sine tanker, kreativitet og forretning.

For Elba handler det om brugeroplevelse. Han ville have folk til at besøge hans side og se nøjagtigt, hvad han tilbyder, og have en meget enkel måde at få det til.

Han ønsker, at hans side skal være både informativ og let på øjet. Elba fortsætter med at sige, ”Jeg valgte Squarespace, fordi jeg vil have folk til at besøge 2hrset.com og sige til deres venner,‘ De ser virkelig professionelle ud. Du skal tjekke dem ud. ‘”

Færdighedsniveau: Du fik dette

Squarespace er en relativt nem platform at vænne sig til, men hvis du er usikker, kan du se på nogle videotutorials for at hjælpe dig med at komme i gang.

I sammenligning med WordPress tilbyder det dog ikke meget fleksibilitet eller tilpasning, så du bliver nødt til at ansætte en udvikler, hvis du vil foretage ændringer uden for temaernes skabelon.

Oversigt

Squarespace er et designfokuseret brand kendt for deres rene, moderne skabeloner. De sigter mod at skabe en indflydelsesrig, stilfuld og let at administrere online tilstedeværelse og er især velegnet til kreative brancher.

6. Wix

 • CMS markedsandel: 2,3%
 • Live-websteder (globalt): 3.800.000+
 • Live-websteder (Canada): 705
 • Procentdel af websteder i top 1m: 0,75%
 • Websteder, der bruger Wix: Conqr, Copper Bay Candles, Tea Story

Wix er en anden designdrevet SaaS-platform, der tilbyder både gratis og premiumabonnement.

Wix mener, at alle burde være i stand til at oprette et smukt websted og er steget i popularitet i de senere år og kan prale af berømthedsnavne, herunder Adam Grant og Karlie Kloss.

Hvilken forretningstype skal bruge Wix?

Baseret på vores egne hænder på test og gennemgang, er Wix en god starter for små virksomheder.

Hvorfor skal jeg bruge Wix?

Folk flytter til Wix for dets lethed. Jan Avellana, forfatter og Wix-bruger, beskriver Wix som værende sjov og nem at bruge, fordi det hele handler “om design og ingen kode”. Hun kører problemfrit sit brand på tværs af sin hjemmeside, blog og anden sikkerhed med fokus på måder at skabe arbejde, der bliver bemærket.

Wix-brugere nyder det, fordi de kan fokusere på kommunikation uden at bekymre sig om den tekniske side af tingene.

Færdighedsniveau: Det er for alle

Wix er brugervenlig, nem at betjene og har en funktion, der automatisk samler et første udkast til dig, hvis du er ny i designverdenen.

Oversigt

Wix er en designfokuseret, begyndervenlig platform med over 500 designer-skabeloner, et webstedsredigeringsprogram til træk og slip, optimeret mobilvisning og en lang række SEO-funktioner, der er lette at bruge.

7. Blogger

 • Markedsandel: 1,5%
 • Samlede live websteder: 388.000+
 • Live-websteder (Canada): 2300+
 • Procentdel af websteder i top 1m: 1,06%
 • Websteder, der bruger Blogger: Mommy’s Kitchen, Leadership Blog

Blogger er Googles blogplatform. Det er en gratis, grundlæggende open source-software, der fokuserer på tilgængelighed og brugervenlighed for nye eller afslappede forfattere.

Blogger har fået en dårlig rep. gennem årene på grund af dets manglende vækst og tilpasning. Interessant nok blev Twitter skabt af Evan Williams, efter at han blev frustreret over Blogger.

Det har dog sine fordele, og dets enkelthed er indbydende.

Hvilke virksomheder skal bruge Blogger?

Blogger er ikke beregnet til virksomheder – den er rettet mod afslappede forfattere, der potentielt vil begynde at få betalt for deres arbejde.

Hvorfor skal jeg bruge Blogger?

Okay, lad os være rigtige her. Blogger er definitionen af ​​grundlæggende. Men jeg synes, dets enkelthed er forfriskende, og mange forfattere vender tilbage til deres Blogger-rødder på grund af dets ubesværede, minimalistiske struktur.

Du behøver ikke at tilmelde dig noget når du har en Google-konto. Du skal bare gå til Blogger og logge ind via det.

Blogger giver dig mulighed for at køre en blog eller masser af blogs på en minimalistisk grænseflade. Det er også SEO venligt, og faktisk kører det ganske glat.

Færdighedsniveau: Mam venlige

Blogger er den nemmeste at bruge CMS på denne liste. Så hvis det er noget enkelt og afslappet, du er på udkig efter, så prøv det.

Oversigt

Blogger er dejlig i sin enkelhed og er forblevet tilgængelig og gratis, men den er ikke egnet til virksomheder.

8. Magento

 • Markedsandel: 1,5%
 • Live-websteder (globalt): 265.000+
 • Live-websteder (USA): 84.000+
 • Procentdel af websteder i top 1m: 1,32%
 • Websteder, der bruger Magento: Signaturhardware, Vizio, Smart Home

Magento er en gratis og fleksibel open source e-handelsplatform, men de tilbyder også andre løsninger afhængigt af størrelsen på din virksomhed, inklusive SaaS.

Hvilke virksomheder skal bruge Magento?

Magento er udelukkende fokuseret på e-handel og kan håndtere større virksomheder og virksomheder.

Hvorfor skulle jeg bruge Magento?

Magento er populær for sin design og brugervenlighed.

Lladró, et globalt porcelænsfirma, som specialiserede sig i håndlavede figurer, vendte sig mod Magento, da de ville udvide deres virksomhed globalt og kunne sende deres produkter hurtigere.

Lladró havde brug for en platform fokuseret på at levere exceptionelle, online og mobile kundeoplevelser.

Deres nye websted har nu mange nye funktioner, herunder forbedrede galleri- og produktsider og en bedre kassaflow, der har forbedret kundeoplevelsen.

Lladró marketingteam bruger nu mindre tid på at administrere webstedet, og deres rutinearbejde er nu automatiseret og tager mindre tid.

Lladro

Færdighedsniveau: Ikke-kodere behøver ikke at anvende

Det er ikke raketvidenskab, men der er ingen installationsmulighed med et enkelt klik for Magento, så det kan være vanskeligt at få opsat online.

Oversigt

Magento sælger sig virkelig godt og appellerer til enhver, der ønsker at starte en e-handelsvirksomhed. De er en solid platform med funktioner som ordestyring og forretningsinformation. Dette er en vanskelig platform, der kan opsættes online, men når du først har gjort det, er der et godt supportteam tilgængeligt.

9. Bitrix (Bitrix24)

 • Markedsandel: 1,4%
 • Samlede live websteder (globalt): 210.000+
 • Live-websteder (Canada): 77
 • Procentdel af websteder i top 1m: 0,95%
 • Websteder, der bruger Bitrix: Promt, Goodhouse.ru, New.far.ru

Okay, så vi er næsten i bunden, men dette er en spændende, så hold dig opdateret. Bitrix24 er et SaaS-samarbejdsværktøj i fuld skala, der tilbyder en komplet pakke med samarbejds-, kommunikations- og styringsværktøjer til din virksomhed.

Bitrix24 hævder, at “det stort set gør alt, men kører din virksomhed for dig”, og jeg må indrømme, det er ikke langt væk.

Hvilke virksomheder skal bruge Bitrix24?

Bitrix24 henvender sig til mere etablerede virksomheder fra små til virksomhedsniveau.

Hvorfor skal jeg bruge Bitrix24?

Bitrix24 er har hjulpet industrier, der mangler teknologi – som konstruktion – der har komplekse og lange projekter, til at blive mere automatiserede og gennemsigtige.

Virksomhed RNR vedtog Bitrix24, fordi det gjorde det muligt for hans team at programmere alle opgaver, der skulle udføres. Der var 1.800. Performeren og de ansvarlige fik tildelt hver opgave og kombinerede dem derefter til en algoritme.

Der er nu indstillet frister for hver opgave med filtre til at spore alle forfaldne, og processen kan nu kontrolleres direkte i systemet. Betalingsprocessen er også blevet forenklet.

Færdighedsniveau: Overlad det til teknikerne

Bitrix24 er en meget omfattende samarbejdssoftware med en stejl indlæringskurve.

Hurtigt overblik

Bitrix24 er ideel til at hjælpe mere etablerede forretninger med at blive mere automatiserede og gennemsigtige.

10. Prestashop

 • Markedsandel: 1,2%
 • Samlede live websteder: 239.000+
 • Live-websteder (Canada): 950
 • Procentdel af websteder i top 1m: 0,24%
 • Websteder, der bruger Prestashop: Cooltra, Charuca, Nos Courses Bio

Hvis du har nået det så langt, er du næsten der. Det 10. mest populære CMS er Prestashop. I lighed med Magento er Prestashop en pålidelig, gratis open source eCommerce-løsning til små til mellemstore virksomheder.

Hvilken forretningstype skal bruge Prestashop?

Prestashop er bedst egnet til små til mellemstore e-handelsvirksomheder

Hvorfor bruge Prestashop?

Prestashop-funktioner er noget begrænset i forhold til Magento. Virksomheder kan gøre det grundlæggende, herunder give virksomheder mulighed for at oprette en side hurtigt og nemt.

De kan også hjælpe dig med at øge dit salg pr. Person ved at give dig mulighed for at oprette pakker med produkter. Du kan også tilpasse din ordre ved at lade kunderne uploade billeder af deres foretrukne stilprodukt.

Fra et konfigurationsperspektiv kan virksomheder tilbyde kunderne flere betalingsmetoder, indkøbsmetoder og køre geografiske leveringszoner og anvende forsendelsesfirmaer.

Prestashop Ready er en hostet, klar til brug version, hvor du kan oprette en blog, tilpasse og automatisere nyhedsbreve til en pris af € 24,00 p / m.

Færdighedsniveau: Du kunne gøre det, men mere støtte ville være rart

Prestashop er mere brugervenligt end Magento, men der gives begrænset support. Hvis du har brug for nogen til at have ryggen, er Magento en bedre mulighed.

Oversigt

Prestashop har begrænsede funktioner og mangler support, men de er billigere at betjene end Magento.

Konklusion

WordPress er stadig den overordnede mester for CMS-platforme. Det er især godt for store virksomheder og virksomheder, fordi det giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede brugerroller til medarbejdere og vælge blandt dens tusinder af plugins og widgets, blandt andet.

Hvis du er nybegynder og gerne vil have noget med minimal besvær, er Wix og Squarespace begge gode muligheder.

Den canadiske ejede Shopify er den nuværende CMS-konge for e-handel med masser af salgsfokuserede funktioner. Prestashop er et tæt sekund.

Og sidst, men ikke mindst, min personlige favorit: Bitrix24; et alt-i-en samarbejds-, kommunikations- og styringsværktøj, perfekt til virksomheder, der har brug for mere automatisering og gennemsigtighed omkring deres arbejde.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map