Krystal anmeldelse


Samlet bedømmelse

Billigste plan
£ 3.99 / mo

Krystal: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

I et nøddeskal anbefaler vi bestemt Krystal! De tilbyder meget pålidelig hosting, har et lynhurtigt datacenter i Storbritannien, tilbyder masser af gratis funktioner som gratis SSL-certifikater (gør dit websted sikkert med https), gratis migreringer, hvis du kommer fra en anden udbyder, gratis sikkerhedskopier og meget mere.

Her er en hurtig oversigt over deres bedste funktioner:

Support: UK-baseret 24/7 support lige ved hånden, og dette i en tid, hvor alle outsource support for at spare penge, er vi imponeret!

Sikkerhed: Gratis SSL-certifikater, DDOS-beskyttelse og almindelig virus & malware scanner for at holde alt super rent.

Grøn hosting: Deres London-datacentre er fuldstændigt drevet af vedvarende / ren energi!

60-dages pengene-tilbage-garanti: Temmelig selvforklarende, bare hvis du ikke er tilfreds.

Hastighed: Ved hjælp af en kombination af SSD’er og LiteSpeed-cache er deres servere meget meget hurtige!

Helt ærligt, vi kan virkelig godt lide dem, de er en no-brainer i vores bog. Deres vigtigste cloud-hostingplaner starter på kun £ 3,99 / mo.

Krystal-forskning

Krystal Review – En britisk webhost, der fik det rigtigt.

Simon Blackler grundlagde Krystal i 2002, fordi han var frustreret over dårlige tjenester og dårlig forretningsskik. I øjeblikket har de vært for over 190.000 websteder og har over 23.000 klienter. På nuværende tidspunkt er virksomheden Storbritanniens største uafhængige hostingfirma.

Virksomheden leverer en række produkter og / eller tjenester, herunder britisk webhosting, Reseller Hosting, UK WordPress Hosting, Cloud VPS og dedikerede servere, blandt andre. De har over 15 års erfaring i branchen og har tjent sig selv en plads på vores top webhosteliste.

Krystal sætter en ære i at være ansvarlig for miljøet. De bruger 100% vedvarende energi på alle deres placeringer. De tror på at være ærlige, ansvarlige og pålidelige over for deres kunder og placere dem foran alt andet inklusive overskud.

De har været vært for flere velgørenhedsorganisationer gratis og til dato har de støttet i alt 167. Der er dage, hvor de endda har doneret hver eneste krone, de har lavet til at støtte årsager som Comic Relief.

Prisfastsættelse

Krystal tilbyder tre typer cloud hosting-tjenester. Disse pakker hedder Amethyst, Topaz og Ruby.

Prisfastsættelse af Krystal Hosting

Krystals billigste plan hedder Amethyst og koster GBP 3,99 pr. Måned ekskl. Moms. Hvis du vælger en årlig betalingsmåde, kan du få 2 måneders værts hosting-tjenester gratis. Plus, hvis din faktureringscyklus er hvert tredje år, kan du få 1 års værdi af hosting-tjenester gratis.

Den grundlæggende plan giver dig en samlet diskplads på 5 GB. Det bruger solid state drev, hvilket betyder, at dit websted vil indlæses hurtigere sammenlignet med traditionelle drev.

Med Amethyst-pakken kan du have 2 websteder på 1 hosting-konto. Du kan også have et ubegrænset antal underdomæner. Du får også en ubegrænset båndbredde, så du kan imødekomme tusinder eller millioner af seere pr. Dag. Du debiteres ikke ekstra, hvis for mange brugere får adgang til dine websteder på et tidspunkt.

Postkasser er også ubegrænset. Således kan du have flere e-mail-konti til flere personer eller afdelinger på dit websted. E-mail-funktioner inkluderer ubegrænset speditører og catch-all-e-mails. Derudover har du en anti-spam-tjeneste fra SpamExperts. Postlister og autosvar understøttes også. Du har kun tilladt en afsendelsesgrænse på op til 500 e-mails i timen.

Amethyst-planen er optimeret til forskellige webapplikationer. Disse inkluderer WordPress, Joomla! Drupal, OpenCart, PrestaShop, Concrete5 og phpBB. Der træffes også sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dit websted mod cyberkriminalitet. Disse foranstaltninger inkluderer ugentlige sikkerhedsscanninger, tofaktorautentisering og omfattende firewall blandt andre. IP-adresse blokering giver dig mulighed for at forhindre bestemte IP-adresser i at få adgang til dit indhold.

Når det kommer til udvikling, understøttes PHP, Perl og Python. Sikkerhedskopieringer udføres ugentligt og månedligt og gemmes off-server. Derudover får du gratis ubegrænset SSL-certifikater. Dette betyder, at du kan sikre dit websted og de følsomme oplysninger, den indeholder og / eller håndterer.

Du kan også oprette tilpassede 404 og 500 fejlsider. Dette kan være godt for SEO og konverteringer, da du kan oprette en tilpasset side, der omdirigerer seere til en relevant side på dit websted. I stedet for at slå tilbage på knappen og forlade dit websted helt, bliver seerne mere tvunget til at besøge andre sider på dit websted og blive længere.

Oppetidsgarantien er 99,99%. Dette betyder, at dit websted ikke vil opleve nedetid i de fleste tilfælde. Der er ingen installationsgebyr, og du har en 60-dages pengene-tilbage-garanti.

Supportindstillinger

Virksomheden giver dig masser af muligheder for kundesupport. Disse inkluderer følgende:

 • Servicestatusside,
 • Selvhjælpsguider,
 • Online live chat,
 • Billet indsendelser og
 • Telefonstøtte

Deres servicestatusside giver dig oplysninger om det aktuelle netværks status. Serverstatus for Core Services, Cloud Hosting, Business Hosting og Reseller Hosting er også inkluderet. For at vide, om systemer er operationelle eller ej, er dette den side, du skal besøge.

Selvhjælpeguider ligner en vidensbase, hvor du får tutorials, der hjælper dig med at administrere de produkter og / tjenester, du har benyttet. Online live chat support er tilgængelig døgnet rundt, mens telefonisk support er tilgængeligt fra mandage til fredage fra kl. 9 til 20.

Gennemgangen af ​​Krystals kundesupportsystem er forbløffende positive. De fleste siger, at de går ud over pligten til at hjælpe deres kunder. De er meget effektive, når det kommer til at levere det, deres kunders behov har. Service betragtes som konsekvent hurtig og nyttig.

Krystal er stolt over at være et uafhængigt firma, der er forskelligt fra andre hosting-udbydere af store navn. Det lever op til sit løfte om at levere 100% hurtig og effektiv kundesupport service.

Fordele

At vælge Krystals tjenester har en række fordele. Nedenfor er nogle af dem:

Gratis webstedsbygger

Hvis du ikke har programmeringsevner, kan du stadig oprette et professionelt websted inden for få minutter med deres gratis webstedsbygger. De leverer fuldt responsive skabeloner, hvilket betyder, at dit websted tilpasser sig både desktop og mobile enheder. At have et mobilvenligt websted vil også hjælpe dig med placeringer, da søgemaskiner som Google flyttes til et mobil-første indeks, der favoriserer mobile-responsive websteder frem for ikke-responsive.

Solid State-drev (SSD’er)

De bruger solid-state drev til diskplads. Dette betyder, at du kan overføre data hurtigere sammenlignet med traditionelle drev. Hvis dit websted er hurtigere, forbedres brugeroplevelsen og fører til flere køb. Dette kan også påvirke din SEO. Hurtigere websteder favoriseres af søgemaskiner som Google, Yahoo !, og Bing.

Gratis sikkerhedskopier

Du får gratis ugentlige og månedlige sikkerhedskopier med Amethyst Hosting-pakken. Dette er nyttigt, når dit websted pludselig bliver beskadiget. Du kan løse problemet ved at gendanne dit websted ved hjælp af en sikkerhedskopi.

60-dages pengene-tilbage-garanti

De har en meget generøs 60-dages pengene-tilbage-garanti. De har bestemt et bedre tilbud sammenlignet med andre hostingudbydere, der kun yder en 30-dages garanti. Hvis du ikke er tilfreds med deres produkter og / eller tjenester, kan du få dine penge tilbage.

Fremragende kundeservice

Ubegrænset postkasser

Med Amethyst-pakken leveres ubegrænsede postkasser. Dette betyder, at du kan give forskellige afdelinger på dit websted med deres egne e-mail-konti. Du behøver ikke at betale ekstra bare for at give alle deres egne mail-konti opkaldt efter dit websted.

Understøtter flere applikationer

Hostingprodukter og -tjenester fra Krystal er fuldt optimeret til webapplikationer som WordPress, OpenCart, Joomla !, PrestaShop, Drupal, Concrete5 og phpBB. Derudover understøtter de PHP, Perl, Python og Ruby on Rails.

Sikkerhedsfunktioner

Du får ugentlige sikkerhedsscanninger for at sikre dig, at du er beskyttet mod cyberkriminalitet. Ondsindet scanning i realtid er også tilgængelig. En omfattende firewall beskytter også dit websted mod hackere. To-faktor-godkendelse sikrer også, at kun autoriserede brugere kan få adgang til webstedet og dets data.

Ubegrænset båndbredde

Hvis du har millioner af seere pr. Dag, behøver du ikke betale et for stort beløb. Med ubegrænset båndbredde kommer muligheden for at imødekomme flere seere på et delt sekund.

Ulemper

Hvis vi skal finde et negativt punkt, er det måske diskpladsen.

5 GB diskplads

En masse webhost giver dig ubegrænset diskplads i disse dage … skønt disse virksomheder ved godt nok, at størstedelen af ​​websteder aldrig vil overstige 1 GB … så jeg gætte, det afhænger af, om du planlægger at bygge en multitusen produktbutik, eller bare en blog / et forretningssted / osv.

Konklusion

Vi ELSKER Krystal og vil gerne have, at du prøver dem. Deres planer er fyldt med funktioner, som du helt sikkert får brug for til at oprette og styre dit websted. Derudover har de et fremragende kundesupportsystem, der altid har din ryg, hvis du har brug for hjælp.

ResuméBetjent Matthew Rogers Gennemsyns dato 2018-07-26Omsynet vare KrystalAuthor Rating 51star1star1star1star1starProduktnavn KrystalPrice
3,99 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map