InMotion Hosting anmeldelse

I bevægelse er et cloud-serviceselskab, der først blev lanceret i 2001 og altid har haft et fokus mod erhvervskunder.


Det, der adskiller dem fra resten af ​​de store hostingfirmaer, er det faktum, at de ikke ejes af Endurance International. Denne forretningsgigant er allerede ejer af mange store webhostingsplatforme, herunder både Bluehost og HostGator.

Så hvorfor er dette vigtigt, spørger du måske?

InMotion Hosting forsøger at etablere deres brand baseret på det faktum, at de er en underdog, der ikke spiller efter de samme regler, som de store fyre gør. De gør det ret godt, og i en verden af ​​webhosting er de kendt som ‘geek-valg’.

De tilbyder en række pakker og planer, der inkluderer forskellige frynsegoder og funktioner til at forbedre dit websted. Men kan InMotion konkurrere med de bedste canadiske webhostingfirmaer på markedet i dag?

Lad os finde ud af det.

TLDR;

InMotion er et stort firma, der leverer det, det lover. Hvis du leder efter en ekstremt lang testperiode så InMotion er et godt valg med deres 90-dages pengene-tilbage-garanti.

Mennesker, der søger efter gratis datasikkerhedskopiering og overførsler, har også fundet et godt valg, da de tilbyder både sammen med store oppetider og solid hastighed.

En af de store grunde til ikke at gå med InMotion er deres introduktionspriser højere end gennemsnittet.

Den hårde videnskab

Vores cloud hosting-test kan forenkles til to nøglemetriks: oppetid og gennemsnitlig belastningstid. De bedste virksomheder er stærke i begge kategorier, uanset hvor du befinder dig i verden.

InMotion Uptime Statistics i Canada

For at hjælpe vores canadiske læsere har vi udført test fra hele landet. Her er hvad vi samlet på InMotion:

 • Montreal

  Uptime – 99,1%
  Belastningstid – 2,312Ms

 • Toronto

  Uptime – 99,0%
  Belastningstid – 2,232Ms

 • Vancouver

  Uptime – 98,9%
  Belastningstid – 2,485Ms

 • Winnipeg

  Uptime – 98,9%
  Belastningstid – 2,358Ms

Hvad betyder oppetid?
 • Uptime – En procentdel, der angiver den samlede tid, hvor hostingudbyderen er online og fungerer normalt.
 • Montreal’s oppetid på 99,1% – InMotion’s tjenester var kun utilgængelige 0,9% procent af tiden for Montreal-brugere. Matematikken svarer til omkring 78 timer nedetid i løbet af et år.
 • Hvad dette betyder for tilgængelighed – En brøkdel af et procentpoint kan gøre en betydelig forskel for dit websteds tilgængelighed

Gode ​​oppetider – Vi overvejer oppetid beregninger på over 98% for at være stærke.

InMotion Load Times i Canada

Hvad betyder lasttid?
 • Belastningstid – Faktiske hastighedsmålinger.
 • Måleenhed – Tider, der er angivet ovenfor, måles i millisekunder og dækker længden af ​​en fuld anmodning og svar på en skywebserver.
 • Sådan testes det – Tallene, der er udarbejdet, er i gennemsnit over måneders test med iPages platform med forskellige browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer.
 • Andre variabler – Dit websteds slutbrugere kan synes en vis variation i responstider på grund af en række faktorer, herunder lokal netværkshastighed, browseradfærd og servertrafik.
 • Gode ​​belastningstider – Belastningstider, der gennemsnit er 2.000 millisekunder eller mindre, betragtes som høj ydelse.

belastningstid betydning

Hostingudbydere med langsommere responstider er risikable at bruge, fordi dine læsere og kunde kan blive irriterede over forsinkelserne og vælger at gennemse andre steder i stedet. At tage et dybere dykk i vores forskning viser dig, at hostingudbydere er overalt på kortet.

InMotion’s testresultater for indlæsningstid var lige omkring gennemsnittet, og deres oppetidsresultater er over gennemsnittet. Så spørgsmålet bliver, er deres priser og funktioner gode nok til at gøre dem til et spændende valg til hosting?

InMotion-prissætning

Som du kan se ovenfra tilbyder InMotion relativt solid ydeevne, når det kommer til oppetidsmålinger og gennemsnitlige sidetidspunkter. Når det er sagt, har virksomheden også en omdømme for at være en af ​​de dyrere udbydere på markedet.

Her er et kig på, hvordan InMotion præsenterer deres pakker og planer:

Delt forretningshosting med gratis SSD'er InMotion Hosting

InMotion opdeler deres tjenester i tre klare kategorier. Den første er lanceringsplanen, der er designet til nye webstedsdesignere og enkle blogs. For en anmeldelse af et skiløb eller en anmeldelse af hockeykamp – dette ville være mere end tilstrækkeligt – da det inkluderer et gratis domænenavn og ubegrænset båndbredde.

InMotion’s mellemplan kaldes Power, og det er deres mest populære mulighed for små virksomheder, der ønsker at migrere webdata til en ny platform. Det tillader hosting af seks separate websteder og ydeevne, der angiveligt er to gange lanceringsplanens magt.

Endelig har InMotion en avanceret mulighed kaldet Pro-planen, som kun en stor, modnet virksomhed ville være interesseret i. Den inkluderer ubegrænsede webstedsværter, dobbelt ydelse i forhold til Power-planen og en speciel teknisk supportpakke.

Langsigtet prisfastsættelse med InMotion er relativt sammenlignelig med alle de andre populære hostingplatforme, der er tilgængelige i dag. Kickeren er, at deres indledende priser er relativt svage.

For mange af de mest populære hostingplatforme kan du få et treårigt abonnement på $ 2 til $ 4 pr. Måned for at starte. Dette er åbenlyst en kæmpe værditilvækst, og vi elsker at fortælle folk at drage fordel af disse prismodeller.

Hvis du regner med indledende priser – InMotion er lige derinde med de nuværende prisudviklinger.

Funktioner

Ved første øjekast kan InMotion’s tre planindstillinger se ganske ens ud. Men når du grave i detaljerne, kan du se, hvad de har at tilbyde.

Sådan starter du – InMotion tilbyder en håndfuld funktioner til alle deres planer:

 • Gratis SSD-drev
 • Gratis domæne
 • 90-dages garanti
 • Gratis data-sikkerhedskopiering
 • Gratis 1-klik installationsprogram
 • Flere kodningsmuligheder
 • Sikker IMAP-e-mail
 • Max hastighedszone
 • SSH-adgang
 • Google Apps-integration
 • Ubegrænset diskplads
 • Gratis SSL-certifikat
 • 24/7 kundesupport

Det ene aspekt, der virkelig springer ud, er 90-dages garanti. De fleste hosting-platforme tilbyder kun 30-dages pengene tilbage-garantier. Testning af en hostingplatform i tre måneder frem for en kan gøre en enorm forskel.

Når det kommer til forskelle mellem planer er der et par aspekter, der kan bevæge nålen afhængigt af dit hosting behov.

positive

Positiverne for InMotion er fantastiske og kan have dig til at tænke, at du vil tilmelde dig hosting-tjenesten med det samme. Detaljer er vigtige, når det kommer til dristige krav, som en hosting-service tilbyder.

Kunde support

Kundesupport hos InMotion virkelig kompenserer for den manglende intuitive videnbase. Med 24/7/365 kundesupport, der blev tilbudt på deres websted, måtte vi selvfølgelig teste systemet ud.

Jeg åbnede en billet og blev tilbudt en svar inden for fem minutter. Det rejser spørgsmålet – hvorfor tilbyder de endda prioriteret support? Det får mig til at tro, at de bare reklamerer for denne mulighed som et indkast til opgradering.

InMotion Support

90-dages pengene-tilbage-garanti

Alle skal elske, når virksomheder tilbyder garantier, der er tidsfølsomme. Jeg synes, de er meget fortællende.

Da det gennemsnitlige branche er 30-dages garantier, viser det, at InMotion ikke er bange for at tilbyde en lang testvarighed. De tror virkelig, at du vil være tilfreds med det, de tilbyder.

Gratis overførsel af sider og sikkerhedskopiering af data

Dette er ikke hver dag gratis funktioner, som hostingtjenester kaster rundt. Det er sandt, at en god vært altid tilbyder en gratis webstedsoverførsel.

Men – en fantastisk hosting-service tilbyder gratis data-sikkerhedskopier. En masse hosting-tjenester forsøger at få dig til at betale for sikkerhedskopier, som efter min mening er slags fjollet. Gratis data-sikkerhedskopier bør inkluderes.

Negativer

Høj introduktionspriser

Sammenligning af introduktionspriser med andre brancheledere giver priserne på InMotion i udkanten af ​​at være en “billigere” hosting-mulighed.

Udnyttelse af introduktionspriser er en fantastisk måde at spare penge på, når man starter.

Priserne, der tilbydes af InMotion, er ikke ublu og er faktisk lige i branchen gennemsnit for langvarig prisfastsættelse. Men de bestemt slip bolden, når det kommer til indledende priser.

Gennemsnitlige belastningstider

Dette er ikke et negativt, men mere af en ikke-differentierende. Personligt foretrækker jeg forbrændende hurtige belastningstider. De fleste mennesker vil have det til deres webhostingstjeneste. Hvis det ikke er vigtigt for dig, eller gennemsnitlige belastningstider er i orden, har InMotion ikke noget negativt i denne kategori til dig.

Knowledge Base-opsætning

Det er ærligt talt underligt, hvor dårligt InMotion’s videnbase sammenlignes med deres kundesupportteam.

webhosting supportcenter

Jeg ved ikke om dig, men jeg foretrækker min videnbase lidt mere organiseret og moderne.

Dette sker nogle gange som Virksomheden prioriterer efterspørgselsstøtte snarere end at have nyttige efterspørgsler med information til deres kunde. Det er ikke at sige, at de ikke har oplysninger til rådighed – opsætningen er bare lidt uhyggelig, og de har ikke så meget som et par konkurrenter.

Der er ikke rigtig noget galt med dette, men mange mennesker foretrækker at læse en artikel snarere end at tale med kundesupport.

Opsummer det

InMotion’s hostingplaner tilbyder anstændig præstation og solid pålidelighed og er fyldt med funktioner.

InMotion er et fantastisk valg, hvis du prioriterer data-sikkerhedskopiering og overførsler samt ser efter længere pengene tilbage-garantier. Det største problem med InMotion er deres intellektuelle introduktionspriser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste hosting til WordPress?

For den bedste værdi kontra ydelse har vi valgt SiteGround som vores top valg.

Hvilken hosting er bedre Linux eller Windows?

Alt dette betyder, hvilket operativsystem der kører på de servere, virksomheden bruger. Linux er det mest populære på servere, så det har flere funktioner, og de fleste webdesignere foretrækker Linux-baseret webhosting. Den eneste gang Windows giver mening er, hvis der er specifikke Windows-applikationer, der skal bruges.

Du vil måske også syntes om:

 • Bedste Webstedsbygger

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector