HostPapa-anmeldelse: Hvorfor kun 20. ud af 30 webhosts?

hostpapa hjemmeside


HostPapa er vært for over 500.000 websteder på sine datacentre i USA og Canada.

Det er imponerende i betragtning af at de kun har eksisteret siden 2006 (grundlagt af Jamie Opalchuck).

En mulig forklaring på deres meteoriske stigning kunne være deres forskellige kundeservicemuligheder, der tilbyder telefonstøtte på et par forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, spansk og tysk til både indenlandske og internationale klienter.

De skal gøre noget rigtigt for at være vokset så hurtigt i de sidste par år.

For at finde ud af det, købte vi HostPapa ‘Starter Plan’ i juni 2015. Vi opsatte et simpelt WordPress-websted. Du kan dykke ned i dens dybdegående ydelsesstatistikker inklusive oppetid og hastighed (klik på ‘Historik’ for at få flere oplysninger).

Lad os se på, hvordan de måler sig mod de tredive andre anmeldelser, vi har hidtil gjort:

Fordele ved at bruge HostPapa Hosting

Efter tilmelding var vi glade for at se, hvad der får dem til at krydse. Hvad der muligvis kan forårsage en hurtig stigning?

Først blev vi behageligt overrasket over deres store oppetid (som du vil se). De tilbyder også et væld af muligheder for kundesupport at vælge imellem.

Så langt så godt! Men kan de leve op til hypen? Lad os se.

1. God oppetid

Vi er glade for at rapportere, at HostPapas oppetid har været god siden første dag.

De har lagt et 24-måneders gennemsnit på 99,95% oppetid.

Selvom det lyder stødt og indlysende, vil du blive overrasket over, hvor mange webhosts der kæmper med det mest grundlæggende element ved faktisk at være vært for et websted – holde den forbandede ting live!

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid:

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,88%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,70%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,94%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,95%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,63%

HostPapa sidste 24-måneders statistikHostPapa gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

2. Over branche-gennemsnitlig hastighed

HostPapas oppetid var stor, og deres sidehastighedshastighed er også anstændig.

I løbet af de sidste 24 måneder havde de en sideindlæsningstid for at indsende 705 ms, hvilket slår vores branche-standardresultat.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig belastningstid:

HostPapa sidste 12-måneders detaljerede statistikHostPapa gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

3. Omfattende supportindstillinger

HostPapa tilbyder omfattende supportmuligheder til at hjælpe kunder på forskellige måder.

Du kan gennemse deres enorme bibliotek med selvhjælpsvideoer. De tilbyder 24/7 support via telefon, mail, e-mail og endda fax (!).

De leverer telefonstøtte i 18 lande (hvilket måske er det mest, vi har set fra ethvert firma). De er en af ​​de eneste værter, der tilbyder support på forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, spansk og tysk.

Som om det ikke er nok, giver de også en interessant supportfunktion, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse i en en-til-en-session med ‘Papa Squad Experts’, som i det væsentlige er vejledte gennemgangsstip ved hjælp af video- eller telefonkonference (også – det er den bedste kundesupport titel nogensinde !!).

Under vores egen personlige undersøgelse modtog vi et svar på mindre end et minut fra deres supportpersonale. Svar på spørgsmål blev leveret inden for en beskeden to minutter.

Samlet set var vores oplevelse med Gezim V, vores kundeservicemedlem, ret god.

HostPapa Support

4. Proaktive sikkerhedsfunktioner

HostPapas delte hostingplaner leveres med Panda Cloud-antispambeskyttelse aktiveret, samt en server firewall, overvågning og indtrængningsdetektion. Over 37.000 websteder bliver hacket dagligt, så HostPapas proaktive sikkerhedsforanstaltninger er betryggende.

Deres Business Pro-plan leveres også med ekstra funktioner, herunder beskyttelse af domænefortrolighed, et gratis SSL-certifikat, en dedikeret IP-adresse og automatiserede sikkerhedskopier af websteder.

Den sidste ting, du skal bekymre dig om, er sikkerhedsdetaljer som spambeskyttelse. Det er dejligt at få en anden til at se på ryggen.

5. 30-dages pengene-tilbage-garanti & Site Migration

HostPapa tilbyder en branchestandard 30-dages pengene-tilbage-garanti for de fleste af deres hosting-planer.

Derudover vil de med glæde hjælpe dig med at overføre et eksisterende websted fra en anden vært (mens du også kaster et gratis domænenavn ind).

6. God værdi for prisen

HostPapas grundlæggende priser starter på $ 3,95 for de første tre år. Hvis du hellere bare vil tilmelde dig et år eller to, handler det om et ekstra beløb i begge tilfælde.

HostPapa prissætning af én, to og tre år

Denne prisfastsættelse er også lavere for nye kunder. Det betyder, at prisfastsættelsen for fornyelse vil stige til $ 7,99 / måned på denne samme startplan. Så ikke den bedste nyhed generelt, men temmelig almindelig.

Den gode nyhed er, at de kaster en masse værdi til denne indledende prisfastsættelse. Du får to websteder sammenlignet med kun et, som de fleste andre værter tilbyder. Du får også gratis domæneregistrering, 100 GB SSD-lagerplads og uvidet båndbredde.

Temmelig godt, ikke?

Men det er ikke alt. Du får også deres “Væsentlige funktioner”, der inkluderer en gratis webstedsmigrering, Cloudflare CDN, SSL-certifikat og adgang til deres 400+ apps og webstedsbygger.

Så alt i alt er det en ret god værdi. Andre værter vil få dig til at betale for disse ting og nemt skubbe den månedlige pris op godt over dette indledende interval på $ 3,95.

Ulemper ved at bruge HostPapa Hosting

Sikker på, HostPapa havde god oppetid og anstændige hastighedsresultater.

Desværre har andre kunder ikke delt den samme positive oplevelse, som vi havde. Der er også nogle problemer med skjulte gebyrer, der vedrører, hvor ”gratis” pengene-tilbage-garantien og webstedsopsætningen virkelig er.

Se på.

1. Dårlig kundeoplevelse med support

Personligt gik vores kundesupportoplevelse glat.

Da vi foretog en baggrundskontrol af, hvordan andre kunder så deres omfattende supportmuligheder, var billedet ikke så rosenrødt.

På trods af det enorme antal tilgængelige muligheder eller muligheder for at nå HostPapa, er den samlede kundeoplevelse i gennemsnit under pari.

2. Yderligere gebyrer

De fleste webhostes opretter dit websted gratis. De fleste webhosts tilbyder også en ‘gratis pengene-tilbage-garanti.’

Tilsyneladende gør to rettigheder en forkert…

HVIS du anmoder om en refusion i løbet af det 30-dages vindue, vil de opkræve et installationsgebyr på $ 29,95 ved afbestilling.

Dette betyder teknisk set, at det ikke er en ‘gratis’ pengene-tilbage-garanti, og det er heller ikke en ‘gratis’ websideopsætning.

Så tak, men nej tak.

Oversigt over HostPapa-hostingplaner + hurtige fakta

Nedenfor er en hurtig oversigt over HostPapas tre delte hostingplaner.

Bemærk: Prissætningen har en tendens til at svinge ofte, og disse lave annoncerede priser krævede en tre-årig tilmelding.

HostPapa-priser og planer

Startplan koster $ 3,95 per måned. Denne plan giver dig mulighed for at være vært for to websteder, gratis domæneregistrering, giver 100 GB diskplads og ‘ubegrænset’ båndbredde. Du får også alle deres “væsentlige funktioner”, inklusive en gratis webstedsmigrering, Cloudflare CDN, SSL-certifikat og adgang til 400+ webapps.

Forretningsplan koster også $ 3,95 per måned. Denne giver dig mulighed for at være vært for ubegrænset websteder, gratis domæneregistrering, ubegrænset diskplads og ubegrænset båndbredde. Det tilbyder også de væsentlige funktioner samt avancerede funktioner som ubegrænsede add-on-domæner, e-mail-konti og MySQL-databaser.

Business Pro-plan koster $ 12,95 per måned. Du får ubegrænset websteder, gratis domæneregistrering, ubegrænset SSD-lagerplads, båndbredde plus både væsentlige og avancerede funktioner. Du får også visse ydelsesforbedringer som raket-hurtige servere og ubegrænsede sider til deres webstedsbygger. Du får også automatiske sikkerhedskopier af websteder, en Premium Wildcard SSL og domæneprivat.

 • Nem tilmelding: Meget let tilmeldingsproces.
 • betalingsmetoder: Kreditkort, Paypal.
 • Skjulte gebyrer og klausuler: Annonceret pris er kun for den første betalingsperiode. Fornyelser er meget dyrere. Du bliver opkrævet et installationsgebyr på $ 29.99, hvis du bruger deres refusionspolitik.
 • Upsells: Et par udsalg.
 • Kontoaktivering: Aktivering kan tage et stykke tid.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Installationsprogram med et enkelt klik for at installere populære apps og CMS’er.

Anbefaler vi HostPapa?

Desværre gør vi ikke det.

Deres oppetid var god og hastighed anstændig. De har et TON af forskellige supportmuligheder til rådighed, og vi personligt havde en positiv oplevelse.

Når vi graver dybere, fandt vi ud af, at supportoplevelsen overalt er for inkonsekvent. Og der er for mange skjulte gebyrer, der gør deres ‘lave’ promoveringspriser hårdt for maven.

Der er simpelthen for mange andre gode webværter derude, der giver dig et bedre smell for din sorteper.

Hvordan har din oplevelse været med HostPapa? Vi vil meget gerne høre om det, uanset om det er positivt eller negativt (så længe det er gennemsigtigt og ærligt).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector