HostNine-anmeldelse: Hurtig vært med en af ​​de værste oppetider (Læs hvorfor)

HostNine anmeldelse


HostNine er et af de yngre ansigter inden for webhosting, oprindeligt grundlagt i 2006.

De oprindeligt viste løfte, blev de opsamlet i 2012 af EIG, der også ejer nogle af de største hostingmærker som HostGator og Bluehost.

Alle værter kan lide at strække sandheden lidt, når det kommer til reklamekrav på deres hjemmeside.

De lægger iørefaldende lydbid på deres hjemmeside, uanset de kendsgerninger, og forsøger at kystnære ved omdømmet alene.

Vi købte HostNine ‘Personlig Plan’ tilbage i juni 2015, hvor vi oprettede et WordPress-websted til overvågning og kørsel af test i de sidste par måneder. Vi har samlet de vigtigste data, inklusive oppetid & hastighed, og er parate til at træffe afgørelse i denne uvildige anmeldelse med fakta og statistik.

Fordele ved at bruge HostNine Hosting

HostNine leverede varerne på et par forskellige områder, inklusive et forfriskende moderne, brugervenligt websted og en dejlig pengene-tilbage-garanti.

Se på fordele:

1. Brugervenlig registrering og tilmeldingsprocessen

De fleste af de store webhosts blev startet tilbage i 1990’erne eller begyndelsen af ​​2000’erne. Deres websteder ser for det meste ud.

Mange er forældede, vanskelige at bruge og simpelthen ikke tiltalende. De er svære at navigere og finde enkle oplysninger, som kun bliver mere problematiske på mobile enheder (som ikke var der, når nogle af disse websteder oprindeligt blev designet ud fra dets udseende).

Heldigvis har HostNine et moderne websted med klar organisation og opmærksomhed på informationshierarki, der gør dit liv enkelt.

Forhåbentlig er opmærksomheden på detaljer og fokus på brugerens synspunkt et tegn på de kommende ting …

2. Mulighed for at vælge forskellige datacentre

HostNine har datacentre i seks forskellige lokationer, herunder USA, UK, Singapore, Canada, Australien og Amsterdam.

Mens deres billigste delte hosting-mulighed kun kan være vært i deres amerikanske datacenter, kan du vælge din egen placering sammen med deres andre planer.

3. Gratis webstedsmigrationerhostnine gratis migrationer

HostNine tilbyder gratis websteds migration for alle deres nye kunder, så længe deres tidligere vært tilbyder cPanel-adgang.

Ingen høj, trecifret pris for at flytte dit første websted. Og ingen pris pr. Websted, hvis du heller har mange af dem.

Det gør HostNine en god pasform, hvis du allerede har en pakke websteder til at administrere.

4. Ingen stigning i fornyelsespriser

HostNine fordobler eller tredobler heller ikke fornyelsesprisen på din hostingplan. Uanset hvad du betaler den første dag er det samme, som du betaler den sidste.

Til sammenligning starter andre værter deres priser til kun et par dollars hver måned. Så når det er tid for din plan at forny, springer den tættere på ti eller tyve om måneden.

Så du behøver heldigvis ikke at bekymre dig om de samme prisstigninger, der overrasker dig om et par års tid.

5. 45-dages pengene-tilbage-garanti (og forrangede kredit)

HostNine tilbyder en fuld 45-dages refusion. Hvis nye kunder er ulykkelige af en eller anden grund, kan du få alt tilbage, minus omkostningerne for ethvert “domænenavn, SSL-certifikat, WHMCS-licens, dedikeret IP-adresse og behandlingsgebyrer” i henhold til deres vilkår og betingelser.

Nye planer vil tilbyde nogle af disse, såsom domænenavne og SSL-certifikater, gratis “.” Men hvis du prøver at bede om refusion, kan omkostningerne for hver af disse også fratrækkes.

HostNines 45-dages tidslinje dækker det fulde refusionsbeløb. Hvis du imidlertid vil bede om tilbagebetaling et år til en tre-årig aftale, vil de tilbyde at tilbagebetale et forholdsmæssigt beløb.

Det er meget i betragtning af at mange andre værter ikke udvider den samme luksus. Så når dit første vindue for tilbagebetaling lukkes, kan du ikke få noget andet tilbage, der blev forudbetalt (uanset hvor længe).

Restitutioner foretages via den originale betalingsmetode, hvis kredit, debet eller PayPal. Checks, postanvisninger og bankoverførsler er ikke berettiget til refusion.

Ulemper ved at bruge HostNine Hosting

Normalt, hvis et webhostingfirma vil kæmpe overalt (mens du får det grundlæggende som oppetid rigtigt), er det hastighed. Det er ikke tilfældet med HostNine …

Her er de dystre detaljer om en af ​​de værste forekomster, vi har set efter at have gennemgået næsten 30 andre webhosts.

1. Ineffektiv support

Vores første oplevelse med HostNines kundesupport var god.

De tilsluttede sig inden for få minutter og besvarede alle vores spørgsmål relativt hurtigt, og det var generelt en fantastisk oplevelse.

HostNine Support

Men så gik vores websted ned. Og alt, hvad vi fik, var Én e-mail fra dem.

HostNine mislykkes

E-mail fra HostNine

Det er det.

TO måneder nedetid, og en enkelt e-mail, hvor de dybest set indrømmede, at de ikke havde nogen plan om at gendanne dataene og heller ikke havde nogen sikkerhedskopier. Ikke engang et tilbud om refusion for de to måneder, hvor de er offline.

Her er det.

Det er ikke sådan, at deres kundesupport er virkelig forfærdelig (som nogle andre webhoste, vi har gennemgået). Vi oplevede fantastiske resultater med at håndtere dem selv.

Men når deres virksomheds oppetid er så grusom, er deres hænder bundet. Der er ikke en hel masse, de kan gøre, undtagen at gå ned med skibet, som det synker.

Yderligere forskning støttede dette, da kundesupport ikke kunne gøre meget for at hjælpe andre kunder enten:

 • Live Help er en vittighed da de ikke kan gøre andet end at hjælpe nogen med at gendanne en adgangskode eller åbne en hjælpebillet, som ingen vil svare på over 72 timer. Dette var den Nøjagtige årsag til, at jeg forlod HostGator, og nu gør I I SAMME ting! # Patetisk”
 • ”Så… .30 timers ventetid på svar på en supportbillet.”
 • 3 supportbilletter siden lørdag + Ingen svar på nogen af ​​dem bortset fra et “vi ser på det” (som var for 2 dage siden) = Flyttede lige alle mine websteder til en ny vært. “

Desværre er deres kundeservice skyldig af tilknytning i dette tilfælde.

2. Ganske dårlig oppetid – 99,87%

I de foregående 24 måneder nåede de kun 99,87% – langt under branchegennemsnittet på 99,93%. Vi blev mildt sagt meget skuffede.

Vi var tilsyneladende ikke de eneste. Vi foretager en baggrundskontrol af hver vært, der gennemgås, for at give en afrundet profil, der ikke bliver offer for bias.

I dette tilfælde sikkerhedskopierer det overvældende flertal af anmeldelser, vi har set direkte fra andre kunder, vores oplevelse. Se:

 • ”Jeg har lige mistet den tredje klient i træk, fordi deres e-mails ikke har fungeret i en uge…”
 • “Mit websted har været nede i 4 dage nu.”
 • “Var 18 websteder gået ned i sidste uge i over 24 timer…. To servere bliver sortlistet, og min klients e-mails var nede i tre dage og tæller uden ende i syne”
 • “Mine websteder er nede igen…. allesammen. Og de har spredt sig på et dusin forskellige servere. Ikke sikker på, hvor meget mere jeg kan tage af denne crappy service. ”

Det maler ikke et meget rosenrødt billede.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid:

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,90%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,93%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,76%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%

HostNine sidste 24-måneders statistikHostNine gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

3. Langsom sideindlæsningstid – 931ms

HostNine leverede temmelig langsomme sideindlæsningstider i løbet af 24 måneder testperioden og kom på i gennemsnit 931ms.

De startede ret stærke, men i de sidste måneder har HostNine vist konsekvent langsomme resultater, der påvirker deres gennemsnitlige hastighed bigtime.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig belastningstid:

HostNine 12 måneders gennemsnitlig indlæsningstidHostNine gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

4. Begrænset ‘billig’ plan

HostNine øger muligvis ikke dine fornyelsesomkostninger, men de tilbyder kun de billigste priser, hvis du tilmelder dig på længste sigt. En enkelt måned koster $ 9,12, og den kommer kun ned på $ 7,69 / måned, hvis du forudbetaler i to eller tre år.

Denne billige plan inkluderer heller ikke et gratis domænenavn (så det vil være en anden ~ $ 15 / år) og kun adgang til et datacenter i U.S.A..

Så det er en temmelig begrænset plan for et højere prispoint. Ikke en stor værdi.

HostNine-priser, hostingplaner & Hurtige fakta

HostNine tilbyder delt, forhandler, VPS og dedikeret hosting – uanset hvilket serviceniveau, du har brug for, finder du det hos dem. Nedenfor er en hurtig oversigt over deres delte hostingplaner:

 • Personlig plan: Denne plan starter ved $ 7,69 pr. Måned. Det understøtter 1 domænenavn. Din server vil være placeret i U.S.A..
 • Forretningsplan: Denne plan starter ved $ 12,20 per måned. Det understøtter ubegrænset domænenavne, leveres med et gratis domænenavn, og du kan vælge servere fra USA, Storbritannien, Singapore, Canada, Australien og Amsterdam.
 • Virksomhedsplan: Denne plan starter ved $ 16.49 pr. Måned. Det understøtter ubegrænsede domæner, leveres med et gratis domænenavn, og du kan vælge servere fra USA, UK, Singapore, Canada, Australien og Amsterdam.

Alle delte hostingplaner har ubegrænset lagerplads og båndbredde.

HostNine-priser og -planer

 • Nem tilmelding: Tilmelding på én side. Meget let tilmeldingsproces.
 • betalingsmetoder: Kreditkort, PayPal.
 • Skjulte gebyrer og klausuler: En grænse på 10 procent CPU-brug, 5 procent eller 512 MB hukommelse, 50 kørende processer, 15 minutter maks. Maks. Eksekveringstid, 150.000 samlede inoder og 500 udgående e-mail-meddelelser pr. 60 minutters periode placeres på delte og forhandler-hosting-konti.
 • Upsells: Meget få udsalg.
 • Kontoaktivering: Meget hurtig aktivering.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Hurtig og nem installation af populære apps og CMS’er via Softaculous.

Anbefaler vi HostNine?

Kun hvis du er masochist.

Vittigheder til side – endnu ikke.

De kunne være over gennemsnittet, hvis deres sidehastighed og et par andre kategorier fungerede godt.

Desværre var deres oppetid et mareridt, hvilket bragte resten af ​​virksomhedens præstation ned som en albatross. De har vist meget lovende oppetider i nogle måneder, men det er for upålideligt at anbefale dem.

Deres dristige oppetidskrav i begyndelsen var næsten en direkte løgn, som oven på alt andet ikke efterlader os en god, varm, uklar følelse.

P. S. Hvis du vil se hostingudbydere, der rangerer over HostNine, kan du tjekke vores bedste webhostingtjenester her.

Har du nogen erfaring med HostNine? Skriv en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – betyder ikke noget, så længe den er gennemsigtig og ærlig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector