HostMonster-anmeldelse


Samlet bedømmelse

Billigste plan
$ 4,95 / mo

HostMonster: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

Desværre anbefaler vi, i en nøddeskal, HostMonster af nogle få grunde, hvor de vigtigste er sikkerhed og support. Lad os køre gennem et par problemer, vi har fundet.

Sikkerhed: At have et SSL-certifikat (https, et sikkert sted) er et must i disse dage, bestemt med Google, der favoriserer https-websteder, og Chrome mærker aktivt ikke-sikre websteder som “ikke sikre”… Grundlæggende SSL-certifikater er faktisk gratis i disse dage, fordi de ‘ er så vigtig. De fleste værter tilbyder dette også gratis, fordi det er let at integrere. HostMonster på den anden side slukker ikke for det på deres grundlæggende plan eller deres anden plan eller deres tredje plan … du bliver nødt til at gå til deres 4. “PRO” -plan for at få et SSL-certifikat. Det er bare vanvittigt!

Support: Der er ganske mange klager over deres støtte, der svæver rundt, alt for mange til at ignorere. Alt fra store forsinkelser i supportsvar til bare almindelig dårlig support.

Priser: Uden SSL-certifikater, ingen ubegrænset diskplads, dårlig support osv.… Ville du i det mindste forvente en anstændig billig pris, desværre nej, de starter ved $ 4,95 / mo, hvilket er mindst 1 $ over det, vi ser som et gennemsnit, der normalt kommer med SSL og anstændig support.

Så hvad vi virkelig siger, er… der er en masse webhosts derude, der er meget bedre til stort set alt! Undgå HostMonster! Tjek i stedet vores bedste sammenligning med webhosting.

Hvis du på en eller anden måde stadig er interesseret i HostMonster, skal du fortsætte med at læse nedenfor.

HostMonster-forskning

HostMonster-anmeldelse

HostMonster startede tilbage i 1996 og gjorde virksomheden til en af ​​de ældste hostingudbydere derude. Det blev grundlagt af Matt Heaton, den samme person, der lancerede BlueHost. Det fusionerede med Endurance International Group (EIG) i 2015. EIG er en kæmpe, der ejer mange webhostingfirmaer som HostGator, BlueHost og Arvixe.

Deres hovedkvarter ligger i Provo, Utah, USA. Dette privatejede firma leverer en række produkter og tjenester. Disse inkluderer Shared Hosting, VPS Web Hosting og dedikerede servere, blandt andre.

Prisfastsættelse

HostMonster leverer fire forskellige pakker til deres webhosteløsninger. Disse planer kaldes Basic, Plus, Prime og Go Pro. De nævnte pakker kan ses nedenfor:

HostMonster-prissætning

Den billigste plan kaldes Basic og den koster USD 4,95 pr. Måned, hvis du vælger en 36-måneders kontrakt. Således skal du udskudte i alt USD 178,20 på forhånd. Hvis du vælger en 12-måneders og 24-måneders kontrakt, skal du betale henholdsvis USD 6,95 og USD 5,95 pr. Måned. De nævnte beløb er kun særlige introduktionspriser. Denne salgsfremmende pris er kun gyldig i den første periode. Regelmæssige priser gælder ved fornyelse af den plan, du benytter.

Den grundlæggende plan giver dig mulighed for kun at have et websted pr. Hostingkonto. Hvis du vil have flere websteder, kan du vælge Plus-pakken, som giver dig mulighed for højst at have 10 websteder pr. Hostingkonto. Hvis du har mere end 10 websteder, skal du få Prime-pakken, der giver dig mulighed for at være vært for et ubegrænset antal websteder.

Hjemmesiden er begrænset til 50 GB. Dette betyder, at du kan have et maksimum på 50 GB data værd på din hosting-konto, hvilket normalt er mere end nok til at opbygge et forretningswebsted … faktisk kan du bygge en hel del af dem med den mængde diskplads.

Ifølge webstedet er ydelsen af ​​basisplanen (sammen med Plus- og Prime-planerne) standard. Så hvad betyder det nøjagtigt? Vi bad deres supportteam om at lære mere om det. Ifølge dem ”Da det er en delt server, har vi ikke nøjagtige ressourcer. Hvis du begynder at påvirke andre websteder på den samme server, giver vi dig besked, så du enten kan ordne det eller opgradere mange gange. Dette resulterer imidlertid i, at dit websted lukkes, indtil problemerne er løst. ” Den nævnte samtale kan ses nedenfor:

Snak

Dette betyder, at du deler ressourcer med andre kontoejere på den samme server. Når du begynder at påvirke serverens ydelse, bliver din konto suspenderet. Du skal løse dette ved at opgradere din konto til en pakke på højere niveau for at imødekomme dit websteds behov. Når de får at vide, at din konto går på kompromis med andre konti, bliver din suspenderet, indtil problemet er løst.

Okay. Lad os gå videre med ydelsen og gå til postkasser. Du kan have 5 e-mail-konti pr. Hosting-konto. Antallet er ret lidt sammenlignet med andre hostingudbydere, der tilbyder ubegrænset e-mail-konti. Men hvis du er vært for et startside, i sig selv, er dette nummer ganske nok. E-mail-opbevaring er på 100 MB pr. Konto. Igen for en starter kan dette tilfredsstille kravene i hver postkasse.

HostMonster giver dig en gratis domæneregistrering, når du tilmelder dig dem. Dette er godt, hvis du prøver at spare et par dollars til andre tilføjelser. I modsætning til andre udbydere af webhosting er den første opsætning af din konto gratis.

De giver en oppetidsgaranti på 99,99%. Dette betyder, at dit websted sjældent vil opleve nedetid. Derudover tilbyder de en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med deres produkter og tjenester, kan du få en refusion.

Supportindstillinger

HostMonster giver dig en række muligheder for support. Disse inkluderer følgende:

 • Online live chat
 • Telefonstøtte
 • Hjælp / videnbase
 • Billetindgivelse

Teknisk telefonsupport og teknisk support med live chat er tilgængelig 24/7. Telefonstøtte til salg er tilgængelig 7 dage om ugen fra 06.00 til 21.00, MST. De har også forskellige online live chat- og telefonstøttelinjer til fakturering, afdeling for servicekrav og verifikation.

Deres vidensbase eller hjælpecenter er fyldt med tutorials om, hvordan man konfigurerer og administrerer de produkter og tjenester, du betaler for. Det er klart, at dette er tilgængeligt på deres websted 24/7/365. Det indeholder også videotutorials, som måske kan hjælpe dig med let at udføre de ting, du har brug for for at få din konto i gang.

Anmeldelser af deres kundesupport var for det meste negative. De fleste kunder var utilfredse med deres repræsentanter. Når websteder får problemer, svarede deres tekniske repræsentanter kun med undskyldning. Der var ikke noget initiativ til at gøre noget ved de spørgsmål, de står overfor. Selvom de har kendskab til enkle spørgsmål, kan de ikke løse mange problemer, som kontoejere støder på.

Fordele

30-dages pengene-tilbage-garanti

Hvis du prøvede dem og besluttede, at de ikke passer den rette til dine behov, kan du faktisk få en refusion. Selvom denne refusion ikke omfatter anvendelsen af ​​domænenavnsregistrering, er det stadig en god del at spare et par dollars.

Gratis domæneregistrering

Ja. Du kan faktisk spare et par dollars med deres gratis primære domæneregistrering. Hvis du endnu ikke har et domænenavn, er det tid til at drage fordel af dette tilbud.

Ulemper

Der er flere ulemper ved at tilmelde dig hos HostMonster.

Begrænset diskplads

De giver dig kun ca. 50 GB diskplads. Ikke meget brug, hvis du har videoer i store størrelser, som du har brug for at placere på dit websted. Hvis du har de ekstra downloadbare filer, er denne plan ikke den rigtige for dig.

Hvis du ønsker ubegrænset diskplads, skal du vælge den tredje plan, Prime-pakken. Den specielle introduktionspris er på USD 6,95 pr. Måned, hvis du vælger 36 måneder. Dette betyder, at du skal udskudte USD 250,20 på forhånd. Hvis du vil gå til 12-måneders og 24-måneders kontrakt, skal du udskudte henholdsvis USD 9,45 og USD 8,45 pr. Måned.

Begrænsede e-mail-konti

Du har kun tilladt 5 e-mail-konti i basisplanen. Men hvad nu hvis du har seks personer, der har ansvaret for dit websted (eller virksomhed)? Så naturligvis er dette ikke den rigtige pasform.

Du kan vælge den næste plan, Plus-pakken, der koster USD 6,95 pr. Måned, hvis du vælger 36 måneder på forhånd. Dette er stadig den specielle introduktionspris. Ved fornyelse skal du betale regelmæssige priser. Åh, BTW, den nævnte dyrere plan tillader op til 100 e-mail-konti.

Dårlig kundesupport

Nix. De leverer ikke den fremragende kundeservice, de lovede. De fleste anmeldelser var ikke tilfredse med deres repræsentanter og deres tekniske supportteam. De fleste tekniske reps måtte undskylde for dårlig service (f.eks. Servere, der går ned, websteder går ned osv.). Og for at gøre tingene værre, måtte de alvorligt kun undskylde og oplyse, at de ikke kan gøre noget ved det.

En ting du skal kigge efter i en hostingudbyder, fremragende kundesupport. Hvis en virksomhed ikke har det, skal du undgå dem. Hvad hvis dit websted styrtede ned, og din vigtigste kunde i øjeblikket surfer på det? Hvad??!! Derefter mister du en værdifuld klient. Hvad der er værre er, at når dette sker, er supportteamet ikke der for at hjælpe dig. Hvilken bummer.

Du kan også bemærke min samtale (billede), der blev leveret tidligere i denne anmeldelse. Kunderepræsentanten sagde: “Hvad bringer dig til Bluehost?” Dette betyder, at både BlueHost og HostMonster har de samme kundeservicerepræsentanter. Dette kan være indlysende, fordi de er grundlagt af den samme person. Men det faktum, at kundeservicemedlemmet ikke kan skelne mellem en BlueHost-kunde og en HostMonster-kunde, viser, at de ikke kan skelne mellem de to virksomheds produkter og tjenester også. Vi viser dig en oversigt over samtalen:

Snak

Vi ved ikke, om dette rent faktisk er en foruddannet skabelon, de har oprettet til Både BlueHost og HostMonster. Eller sandsynligvis begik repræsentanten faktisk en fejl. Geez …

Konklusion

HostMonster er ikke et firma, vi vil anbefale. Nix. Det sker ikke. Ulemperne opvejer stærkt fordelene ved at arbejde med virksomheden. Stor kundesupport mangler og tydeligt, det er bare en anden EIG-virksomhed derude. Funktioner er også meget begrænsede. Det er bedre for dig at være sammen med andre hostingudbydere derude.

ResuméReviewer Matthew RogersUdgivelsesdato 2018-08-27Anvendt produkt HostMonsterAuthor Rating 21star1stargrågrågråProduktnavn HostMonsterPrice
USD 4,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map