En lille appelsin – hvorfor 17. ud af 30 anmeldelse

En lille orange hjemmeside


En lille appelsin blev købt i 2012 af Endurance International Group (EIG), det samme konglomerat bag det mere populære (og ligefrem navngivne) Bluehost og HostGator.

Det kan være et advarselsskilt for et firma, hvis tagline er ‘homegrown hosting’. I modsætning til disse to mere bemærkelsesværdige mærker synes A Small Orange imidlertid ikke at have mistet deres ligefremme tilgang.

Vi oprettede et grundlæggende WordPress-websted på deres billigste hostingplan med navnet ‘Tiny Plan’ tilbage i juni 2015 og har samlet deres oppetid & hastighedsstatistik i de sidste 24 måneder.

Hvordan sammenlignes de med deres bedst kendte søstermærker? Lad os se.

Fordele ved at bruge en lille orange hosting

Oprindeligt lanceret tilbage i 2003 af Tim Dorr, og A Small Orange har nu to serverplaceringer i Dallas, Texas og Dearborn, Michigan. En lille appelsin, på trods af deres lille status og finurlige navn, har været i denne forretning i et stykke tid. Dataene viser, at de ved, hvad de laver.

1. Stærk oppetid på 99,98%

At få dit websted vist i en større publikation kan frigøre en oversvømmelse af trafik inden for få minutter. Denne eksponering er fantastisk … Indtil dit websted går ned!

Desværre betyder det ikke noget, hvor godt dit websted fungerer, hvis det bliver ved med at blive slået offline af en underpresterende webhost med dårlig oppetidstatistik for at understøtte dens ydeevne.

Heldigvis er det ikke tilfældet med En lille appelsin.

Vores analyse viste en oppetid på 99,98% over en periode på 24 måneder. Det er fænomenalt – de klarer langt de større, mere bemærkelsesværdige navne i branchen (inklusive deres søsterselskaber).

Her er de rå data fra de sidste 12 måneder:

  • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,94%
  • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
  • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,95%
  • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,97%
  • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%

En lille orange sidste statistik på 24 månederEn lille orange gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

2. Hurtig indlæsningstid – 645ms

Vi har konstateret, at et stabilt websted er kritisk for hjemmesidens ydelse. Selv et stabilt sted, hvis langsomt, kan hurtigt blive værdiløst.

Forskning viser, at en forsinkelse på et sekund i belastningstiden for webstedet kan resultere i et konverteringstab på 7%. 40% af dit webstedstrafik forlader for evigt, hvis det ikke indlæses på kun 3 sekunder.

Heldigvis, En lille orange leverede en gennemsnitlig sidehastighed på 645 ms – meget hurtigere end branchens gennemsnit.

Her er de rå statistikker, der sikkerhedskopierer disse påstande:

Sidste 12 måneders gennemsnitlig belastningstid:

En lille orange sidste 12-måneders detaljerede statistikEn lille orange gennemsnitstatistik 2019-2020 | Se statistikker

3. Support – venlig og hjælpsom

Selv stabile, hurtige websteder har brug for stor støtte til tilfældige problemer, der muligvis dukker op uventet.

En Small Oranges kundesupport svigtede os ikke og kom hurtigt tilbage til os med svar, der var både detaljerede og velinformerede. Vores erfaring med at håndtere dem var en 10/10. Her er et eksempel på chat med deres team:

En lille orange støtte

Et lille orange supportagent var nyttigt & glad

Vi elsker at A Small Orange ikke bare forsøgte at sende links til at løse vores problem. De tog faktisk tid til at tale med os, i modsætning til andre webværter, vi har gennemgået i fortiden.

4. Ærlig, gennemsigtig forretningsstrategi

En positiv bivirkning af deres ærlige tilgang er, at der ikke er nogen ‘skjult’ dagsorden eller sprog, der vil vildlede dig.

F.eks. Fremsætter de fleste webhosts hyperboliske påstande som ‘ubegrænset hosting’. Men de fleste leverer faktisk ikke ubegrænsede fordele.

En lille appelsin gør det ikke. De præciserer på almindeligt engelsk, hvad du vil få for dine penge.

Derudover indeholder hver plan på deres websted alle deres premiumfunktioner (med undtagelse af deres ‘Tiny Plan’), herunder ubegrænset e-mail, 24/7 U.S.-baseret support, SSD-servere og ubegrænset domænenavne.

5. 90-dages pengene-tilbage-garanti

Standard industripraksis giver dig muligvis en 30-dages refusion, hvis ting ikke fungerer som planlagt. Igen bukker A Small Orange tendensen ved at give op til 90 dage for at få dine penge tilbage. Kun et firma, der er villig til at stå ved deres service, ville tilbyde en så lang refusionsperiode, hvilket gør det relativt lavt for dig at prøvekøre.

For øvrigt tilbyder InMotion Hosting også en 90-dages pengene-tilbage-garanti. Resten skal være omkring 30-45 dage.

Tilbagebetalingsgarantier er enorme, fordi du ikke behøver at føle dig utilpas med at forpligte sig til en webhost for kun at finde ud af, at du ikke kan lide deres tjenester og funktioner.

Med En lille appelsin behøver du ikke at føle dig fast og betale for en service, du hader.

Vær opmærksom på, at refusion ikke gælder for bestemte betalingsmetoder.

I henhold til A Small Orange’s Servicevilkår vil du ikke kunne få nogen refusion, hvis du betaler med en bankoverførsel, Western Union-betaling, check eller postanvisning.

Sørg for at betale med et betalingskort, kreditkort eller PayPal for at sikre, at din konto er berettiget til refusion.

Ulemper ved at bruge en lille orange hosting

En lille orange bestod de fleste af vores test med flyvende farver. Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på, inden du overleverer dit kreditkort.

1. Risici for at overskride deres grænser

I tilfælde af at du overskrider din plans grænser, kan A Small Orange muligvis suspendere din konto med det samme. Dette er i deres servicevilkår, når du tilmelder dig, hvilket ikke giver dig andet valg end at blive enige, når du kommer i gang. Mens de fleste af deres planer tilbyder en anstændig mængde båndbredde, skal du bare være opmærksom på, at dette er en mulighed.

ASmallOrange båndbreddebrugsbetingelser

Når det kommer til ressourceforbrug hævder A Small Orange, at hver kunde er forpligtet til at bruge så få serverressourcer som muligt, så alle kunder på deres servere oplever god ydelse.

Da CPU og hukommelse er delte ressourcer, kan A Small Orange suspendere eller afslutte din konto for at bruge for mange ressourcer, fordi den er “fornærmende.”

I henhold til deres servicevilkår er ressourcebegrænsninger for delte og forhandlerpakker som følger:

  • 50 kørende processer
  • 15 minutters maksimal udførelsestid
  • 100.000 samlede inoder
  • 10% CPU-brug
  • Brug af 5% hukommelse (eller 512 MB)
  • 500 udgående e-mail-beskeder inden for hver time (de kasserer alle overskydende meddelelser uden at levere dem)

Det samme gælder for båndbreddebrug. De tildeler dig en månedlig båndbreddegodtgørelse, der er baseret på den hostingpakke, du køber.

Hvis din konto overskrider det tildelte båndbredde for måneden, kan A Small Orange suspendere din konto indtil:

  • Der tildeles mere båndbredde,
  • Du køber mere båndbredde mod et ekstra gebyr,
  • Du opgraderer til en pakke, der har mere samlet båndbredde.

De kan opkræve et ekstra gebyr for overforbrug uanset hvordan du vælger at genaktivere din konto.

2. Ingen telefonsupport

A Small Oranges kundeservice er fantastisk. De var ekstremt hurtige og detaljerede i vores oplevelse med 24/7/365 tilgængelighed.

Det eneste problem? Ingen telefonsupport. I stedet er de afhængige af en dybdegående videndatabase, live webstedschat og e-mail.

De fleste andre webværter tilbyder telefonstøtte, så alvorligheden af ​​denne ‘con’ afhænger muligvis af din egen personlige præference.

3. Dårlig omdømmehåndtering

I vores testperiode udførte A Small Orange beundringsværdigt de primære opgaver for en webhost (oppetid, hastighed og kundesupport). Online finder du andre anmeldelser, der ikke er så lysende. Vores mål er altid at give en holistisk gennemgang, og der er anmeldelser derude, der modsiger vores.

Virksomheden har heller ikke bare et dårligt omdømme, når det kommer til anmeldelser.

Flere Twitter-brugere har taget til den sociale platform for at tale negativt om A Small Oranges tjenester.

En bruger hævdede endda, at A Small Orange ikke ville overføre deres domæne til en ny webhost i 2016.

En lille orange Twitter

I 2017 så det ud til, at den samlede samtale om A Small Orange stadig er lige så negativ, selvom vi ikke er enige.

Her er hvad Twitter-bruger @jackson_surfs havde at sige om virksomheden:

En lille orange Twitter 2

En lille appelsin svarede på begge tweets og syntes at forsøge at rette op på problemerne.

En lille orange prisfastsættelse, værtplaner & Hurtige fakta

En lille orange prisfastsættelse og planer

Lille plan: Denne plan koster $ 6,51 pr. Måned. Det leveres med 500 MB lagerplads, 5 GB båndbredde, 24/7 e-mail + live chat support og højst 1 domænenavn. Du skal betale i mindst et år, hvis du beslutter at følge denne plan. – Dette er planen, vi brugte til test.

Lille plan: Denne plan koster $ 94,60 ($ 7,88 pr. Måned) pr. År (eller $ 8,80 månedligt) og kan være til en billigere pris, hvis du betaler for et år eller mere på én gang. Det leveres med 5 GB lagerplads, 50 GB båndbredde, ubegrænset domænenavne, 24/7 e-mail og live chat support.

Medium plan: Denne plan koster $ 136,40 ($ 11,37 pr. Måned) årligt (eller $ 16,50 månedligt). Det leveres med 15 GB lagerplads, 150 GB båndbredde, ubegrænset domænenavne og 24/7 e-mail og live chat support. Du kan betale mindre, hvis du beslutter at betale for en længere periode på et eller flere år.

Stor plan: Denne plan koster $ 250,80 ($ 20,90 per måned) hvert år (eller $ 27,50 månedligt). Det leveres med 30 GB lagerplads, 500 GB båndbredde, ubegrænset domænenavne og 24/7 e-mail og live chat support. Det koster også mindre, hvis du bestiller for en periode på mere end et år.

Alle deres delte hostingplaner, undtagen Tiny-planen, leveres med understøttelse af ubegrænset domænenavne, ubegrænset e-mails, 24/7 support og SSD.

  • Nem tilmelding: Enkelt tilmeldingsside. Nem tilmeldingsproces.
  • Betalingsmuligheder: Kreditkort, PayPal.
  • Skjulte gebyrer og klausuler: Ingen skjulte gebyrer. En grænse på 10 procent CPU-brug, 5 procent hukommelsesforbrug, 50 kørende processer, maks. 15 minutters eksekveringstid, 100.000 samlede noder og 500 udgående e-mail-meddelelser pr. 60 minutters periode håndhæves for alle delte og forhandlerpakker.
  • Upsells: Ingen opsalg. hurra!
  • Kontoaktivering: Aktivering af øjeblikkelig konto.
  • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel tilgængelig.
  • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Softaculous tilgængelig til installation med et enkelt klik.

Anbefaler vi en lille appelsin?

Ja og nej.

Stabil oppetid, hurtig sideindlæsning og en hurtig, venlig chat med en kyndig supportrepræsentant beviste, at A Small Orange ved, hvad de laver.

Men der var et men. Hvis du skulle overskride deres grænser, kan dit websted endda blive fjernet, hvilket for os er uacceptabelt.

Du får sandsynligvis mere penge for pengene med en af ​​vores bedste anbefalede værter.

Har du brugt A Small Orange hosting? I så fald, bedes du skrive en anmeldelse nedenfor. Godt eller dårligt – betyder ikke noget, da vi forsøger at holde vores anmeldelser gennemsigtige og ærlige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector