En detaljeret fordeling af omkostninger til webstedsudvikling

webstedsudviklerI denne dag og alder har næsten alle brug for et websted. Hvis du er en forretning, har du brug for et websted til at oprette forbindelse til dine kunder; det betyder ikke noget, om du er så stor som Walmart, eller om du er en iværksætter, der starter en egen virksomhed.


Alternativt kan du bruge et websted til at oprette forbindelse til fans af din hobby eller vise din hobby indhold online. Flere bruger deres egne websteder som blogs og tiltrækker følelser, især hvis de er freelancere eller kunstnere af en eller anden art.

Men mange mennesker ved ikke helt, hvad det kræver eller koster at opbygge et websted fra bunden. Mens personlige websteder er mere almindelige end nogensinde, er det vanskeligt at se alle omkostningerne ved webstedsudvikling på forhånd på grund af hvor kompleks processen virkelig er.

I denne vejledning dykker vi dybt ned i de samlede omkostninger ved webstedsudvikling fra start til slut og giver et generelt estimat, så du ved, hvad du kan forvente, når du beslutter dig for at lave eller bestille dit eget digitale rum. Lad os komme igang!

Hvad påvirker omkostningerne ved et websteds udvikling?

Der er masser af faktorer, der kan påvirke, hvor meget dit websted koster at udvikle samlet. Men der er også fire personlige aspekter, der kan gøre dit websted billigere eller dyrere at udvikle.

penge

Hvor mange penge du har til rådighed til oprettelse og drift af dit websted bestemmer naturligvis de værktøjer, du kan bruge til at opbygge det, den type websted, du kan oprette, og hvilke typer ressourcer der er tilgængelige. Flere penge betyder, at du kan bygge et dyrere websted med potentielt større afkast, og mindre penge betyder, at du er begrænset i værktøjerne har du adgang til at bringe alt sammen.

Imidlertid er den monetære faktor faktisk lettere at arbejde med i de fleste situationer, fordi den er den mest fleksible. Du kan altid tjene flere penge eller udsætte bygningen af ​​dit websted, indtil du har et større budget. De andre potentielt påvirkende faktorer er ikke så fleksible.

Tid

tid til webstedsudviklingDen tid, du skal bygge din hjemmeside, påvirker også dens samlede udviklingsomkostninger. Længere tidsrammer giver dig ekstra tid til at sikre dig, at webstedet er bygget korrekt og har ikke nogen større fejl eller fejl.

Kortere tidsrammer kan betyde, at du skal bruge ekstra penge på dyre hjælp eller værktøjer, eller at du ikke har tid nok til korrekt at debugge dit websted og sørge for, at det er en fornøjelig oplevelse for dine besøgende.

Derudover vil enhver hjælp udefra, som du ansætter til oprettelse eller udfyldning af dit websted, sandsynligvis opkræve et højere gebyr, hvis du er på en tidskræmning. Det koster mere at ansætte en webudvikler til at opbygge dit websted på to uger end det gør for at ansætte dem til at bygge dit websted om to måneder.

I et tilfælde kan det være nødvendigt, at de udsætter andre projekter og prioriterer dine egne, og koster dem indtægter fra andre klienter. I det andet er de masser af tid til at balancere dit websted med andre projekter og kan opkræve et lavere beløb.

Teknisk know-how

Hvis du har den tekniske know-how til at opbygge meget af backend-arkitekturen eller hardware til dit websted, du kan spare tusinder af dollars snarere end at købe disse aspekter af mig selv. Teknisk know-how koster tid og muligvis penge, afhængigt af om du har en grad inden for webstedsopbygning. Men det kan indirekte spare dig penge på dit webstedsprojekt senere.

Bemærk: At vælge en velkendt webstedsbygger vil gøre den dyre proces meget billigere, end den ville være, når man ansætter en professionel designer

Du kan selvfølgelig altid lære, hvordan du bygger mange aspekter af dit websted, selvom du ikke allerede har gjort det. Dette kræver, at du har meget tid på dine hænder til at forstå både det grundlæggende og komplekse emne, inden du begynder at opbygge dit websted for alvor. Som du kan se, er kompromiset med tiden, hvis du vil spare penge gennem din egen tekniske know-how.

Design Færdigheder

webdesign færdighederDu kan også spare penge eller betale flere penge afhængigt af dine egne designfærdigheder. Hvis du ikke har det designfunktioner for at gøre dit websted attraktivt og visuelt effektive for dine besøgende, skal du ansætte en der gør det og hæve det samlede budget for dit websted.

Det modsatte er også sandt; du kan spare penge, hvis du selv udfører alle designelementerne, selvom det koster dig ekstra tid.

Alt i alt er det at frustrere, at det at købe omkostningerne til et komplet websteds udvikling til et enkelt nummer er en øvelse i frustration. Der er for mange variabler til at redegøre for, der kan påvirke slutprisen. Så lad os nedbryde hvert stykke af et webstedsudviklingsprojekt og komme med de generelle omkostninger for hver.

Planlægning

planlægningsprocesPlanlægningstrinnet for dit websted koster dig ikke nødvendigvis en enkelt dollar. Men det koster dig i tide, og jo længere du bruger planlægning af dit websted, jo mere tid skal du bruge på projektet som helhed, eller jo flere penge skal du bruge for at kompensere for tabt tid.

Fordelen ved at bruge masser af tid på at planlægge dit websted er, at det er mindre sandsynligt, at du løber ind i problemer senere ned ad vejen eller designproblemer.

Det er altid tilrådeligt med planlægning af dit websted fra top til bund, hvis du planlægger at ansætte hjælp udefra. Du vil være i stand til at give detaljerede instruktioner til dine medarbejdere og minimere risikoen for, at de bygger noget, der ikke fungerer efter dine behov.

desuden, grundig planlægning af dit websted giver dig mulighed for præcist at budgettere for webstedets samlede udviklingsomkostninger. Det er som at bygge forskellige typer huse; billigere huse er normalt mindre og har ikke så mange værelser eller faciliteter, mens større huse med flere af begge nødvendigvis koster mere.

Du har også brug for en plan for det samlede antal besøgende, du kan forvente til dit websted, da dette påvirker mængden af ​​serverplads og ressourcer, du har brug for for at være pålideligt vært for webstedet.

Alt i alt, selvom planlægningsfasen for din webstedsudvikling ikke koster dig penge, skal du ikke snuble efter tidsomkostningerne. Det er uden tvivl den vigtigste del af hele processen.

Udgifter i alt: $ 0, men betydelig tid.

Design

Den næste fase af webstedsudvikling er design. I denne fase vælger du de elementer, der udgør dit faktiske webstedsinteriør, dets layout og dets brug til dine besøgende. Der er masser af aspekter, der kan påvirke slutomkostningerne.

Størrelse

Til at begynde med koster de fleste websteder, der er større, mere, både på grund af serverressourcer og på grund af den ekstra tid det tager at designe flere sider og sørge for, at de interagerer korrekt med hinanden, selvom flere sider i det væsentlige er kopier. Mindre websteder er både hurtigere og billigere at lave i mange tilfælde, selv om prisen pr. side kan svinge meget afhængigt af designelementerne på disse sider og deres samlede funktionalitet.

Som et eksempel kan en grundlæggende blog med fem sider kun koste dig op til $ 1000, mens et mere kompliceret websted med 12 sider kan koste dig flere tusinde dollars.

Type

e-handelDen type websted, du opretter, dikterer nødvendigvis de typer funktioner og funktionaliteter, du har brug for for at blive inkluderet i webstedsarkitekturen, så du kan betjene dine besøgende eller behov. For eksempel har e-handelswebsteder brug for indkøbssider, digitale indkøbsvogne og ekstra beskyttelse for dine kunder.

Der er fire brede websitetskategorier, som du muligvis betaler for

 • Oplysende, lille virksomhed eller blog: disse websteder er de mindste omkring og tjener normalt nicheformål til enkeltpersoner eller små grupper af besøgende eller kunder. De kører typisk mellem tre sider og 16 sider afhængigt af deres nøjagtige brug. Du kan forvente, at disse typer websteder kører dig et par tusind dollars, hvis du vil have dem stort set uafhængigt designet af en entreprenør eller agentur.
 • Corporate: disse websteder er lavet til et firma og kan omfatte op til 25 til 75 sider afhængigt af virksomhedens størrelse og de leverede oplysninger. Disse kører normalt mellem $ 10.000 og $ 40.000 afhængigt af kompleksiteten.
 • E-handel: e-handelswebsteder eller onlinebutikker, der kan have hundreder eller tusinder af produkter, hvilket nødvendiggør udvikling af flere indkøbssider, kundeservicesider, indkøbsvogne med mere. Disse kan koste overalt mellem et par tusinde dollars og $ 50.000 afhængigt af deres størrelse. Meget af disse omkostninger skyldes udviklingskravene til at gøre et websted til en sikker e-handel butik i første omgang.
 • Databasedrevet site / website-applikation: disse sider er informationsressourcer, som andre websteder og individuelle brugere drager fordel af. Som sådan har de brug for gode serverressourcer og sikkerhed, da de primært bruges til at indsamle, indsamle, organisere og udpege data til andre brugere. De kan nemt koste titusinder af dollars.

Medier

Ethvert websted, der inkluderer multimedia, som videoer, chatfunktioner eller interaktive diasshows, vil være dyrere end websteder uden disse typer grænseflader. De samlede omkostninger kan variere dramatisk. Nogle multimediefunktioner er kun et par hundrede dollars i alt på grund af deres størrelse, mens andre kan køre dig op til $ 10.000, især hvis du har brug for en ny multimedieboks på hver side.

Samlede omkostninger: $ 300 – $ 15.000

Konstruktion

Når du har designet alle aspekter af dit websted, kan du derefter gå videre til byggefasen af ​​processen. I denne fase er du nødt til at bruge penge på faktisk at bygge dit websted både på front- og bagenden samt designe effektive brugergrænseflader.

UI-konstruktion

Du skal designe og konstruere en brugervenlig grænseflade, såvel som et overordnet tema, der bringer folk til dit websted, og som fanger deres opmærksomhed, så de ikke forlader med det samme. UI-konstruktion er lige så vigtig som de andre elementer i byggepladsen; det involverer detaljeret forskning for din målgruppe såvel som en dybdegående analyse af dine konkurrenter, så du ikke bygger noget, der er en direkte copycat af et andet websted. I stedet for ønsker du at tage styrkerne fra dine konkurrenter og gøre dem til dine egne.

Så bliver du nødt til at komme med en “wireframe” og en generel prototype af din brugergrænseflade og vise den for et par mennesker, så du ved, om du skal fortsætte. Hvis du laver en brugergrænseflade i alt, kan du køre mellem $ 500 og flere tusind dollars afhængigt af størrelsen og den tid, din udvikler eller agentur har givet.

Front-End-udvikling

front-end webudviklingEfter brugergrænsefladen skal du konstruere frontend på dit websted. Forenden af ​​dit websted er alt, hvad en besøgende kan se og interagere med, og det er derfor, der kommer efter brugergrænsefladen. Det inkluderer alt fra billeder og multimedia til markørstil til registreringsknapper til login felter og processer.

Det vil du gerne opbyg noget, der er både lydhør og brugervenligt, såvel som noget, der er behageligt for øjet. Denne smule konstruktion kan nemt koste dig flere tusinde dollars, hvis du ikke har evner eller tid til at gøre det selv.

Back-End-udvikling

Efter front-end er naturligvis back-end-udvikling. Dette involverer skrivning af al den software og anden kode, der er nødvendig for at sikre, at dit websted fungerer korrekt. Når nogen lægger deres login-oplysninger i, skal du have back-end webstedsarkitektur på plads for at sikre, at processen afsluttes glat. Dette indebærer også at integrere dit websted med tredjeparts tjenester og databehandlingsværktøjer.

Som sådan er det en af ​​de mest komplekse dele af byggefasen og kan koste dig over $ 3000 op til $ 15.000.

Funktioner

De funktioner, du inkluderer på dit websted, påvirker nødvendigvis dets samlede omkostninger. Interaktive medier er en af ​​de vigtigste og mest engagerende funktioner, du kan give til dit websted, og mange virksomheder inkluderet som en standardindstilling, fordi det er så godt til at holde folk på siden længere.

Interaktive medier kan være små videospil, visuals, der giver besøgende mulighed for at klikke på forskellige muligheder eller endda interaktive chatsystemer. Interaktive medier er dog meget tid og ressourcekrevende, så det kan nemt koste op til $ 10.000.

Du vil sandsynligvis også ønske at investere i et indholdsstyringssystem, hvis du ikke poster på en forududviklet platform som WordPress. Indholdsstyringssystemer lader dig og dit team tilføje eller redigere oplysninger, der allerede findes på dit websted uden at skulle ændre kode. Dette kan også forårsage flere tusinde dollars.

Derudover løber hver side, du tilføjer til dit websted, de samlede samlede omkostninger for dit projekt. Det er ikke ualmindeligt, at en side koster $ 100 eller mere af sig selv, afhængigt af det indhold, der fylder det.

Vi nævnte e-handel før, men endnu en gang med at tilføje denne funktionalitet til dit websted alvorligt øger den samlede prisforlangende. E-handelsfunktioner inkluderer betalingsbehandlingssystemer, indkøbsvogne, betalingsmuligheder, produktsider og også gennemgangssider, hvor kunderne kan give deres feedback. Du har muligvis brug for meget e-handelsindhold baseret på hvor mange produkter du vil sælge eller vise. Som sådan kan funktionen e-handel løbe op til $ 20.000 eller mere afhængigt af virksomhedens størrelse.

Endelig gør mange websteder også brug af databaseintegrationsværktøjer eller -tjenester. Kort sagt, disse samler de data, du indsamler om dine besøgende eller klienter, og placerer dem i en enkelt ressource, der kan hentes af dig eller andre på dit team eller i din virksomhed. Det er en vigtig funktion for mange virksomheder og seriøse onlinemærker, så de fleste virksomheder ender med at tilføje flere tusind dollars til deres samlede omkostninger, bare så de kan sikre databaseintegration.

Brug af en webstedsbygger

wix vs wordpress logoDer er to primære muligheder for konstruktion af en ny webside: Du kan bruge webstedsbyggeren, ligesom WordPress eller Wix, og konstruere dit websted ved hjælp af deres forudindstillede elementer og apparater, eller du kan komme med et brugerdefineret websted, der er udviklet af dig selv eller en anden person eller team, der er dygtige inden for denne kunst.

Brug af en webstedsbygger er langt den billigere mulighed, og adgang til webstedsbyggeren er ofte inkluderet i mange webhostepakker.

Webstedsbyggerne tillader det “Træk og slip” forskellige elementer på en webside, som dialogbokse eller indholdsbokse, på plads ved hjælp af et forhåndsindstillingssystem eller hængende system. De opretter dybest set wireframe til dit websted og lader dig udfylde indholdet eller justere forskellige widgets eller indholdsbokse, som du finder det passende.

Det er relativt intuitivt og koster muligvis kun op til et par hundrede dollars i alt. Du skal muligvis betale et par ekstra gebyrer baseret på temaer eller medie tilføjelser; hver webstedsbygger er subtilt anderledes, og nogle er bestemt bedre end andre.

Bemærk: Der er kvalitetsfrie webstedsbyggere, men premium-dem er for det meste mere nyttige

Brug af et brugerdefineret websted / lavet af udvikler

Alternativt er det meget dyrere at opbygge et brugerdefineret websted, der er oprettet af en udvikler eller webdesignbureau.

Freelance webudviklere kan findes relativt let takket være den overflod af freelance leje af websteder og indholdsnetværk, der er tilgængelige i disse dage. Freelancere er uafhængige entreprenører, der bygger dit websted efter at have fået et jobforslag, og det beløb, de kan kræve for deres tjenester, kan variere meget. Det er ikke ualmindeligt, at freelancere opkræver flere tusind dollars for at oprette et komplet websted fra bunden med endnu højere priser, hvis de også skal planlægge og designe hjemmesiden.

Generelt er det en bedre idé at betale for dyrere freelancere, der har et godt udvalg af arbejde under deres bælte eller i deres portefølje, end det er at billig ud og leje en billig freelancer, der ikke ved, hvad de laver.

Du kan alternativt leje et webdesignbureau. Dette er professionelle websidebyggerfirmaer, der arbejder på lignende måde som en freelancer; du giver dem et forslag, og de arbejder sammen med dig for at udstryge detaljerne og opbygge din hjemmeside, når du er tilfreds. Fordelen ved at bruge dem frem for en freelancer ses i tid og detalje. Da de driver et team på flere dusin eller hundrede mennesker, kan de tømme større og mere komplekse websteder meget hurtigere og mere effektivt end en freelancer, der arbejder alene.

Ulempen er, at de er meget dyrere. Mange overordnede webdesignbureauer opkræver titusinder eller hundreder af tusinder af dollars for at opbygge et websted fra bunden.

Den sidste mulighed er selvfølgelig at udvikle dit websted selv uden at bruge en webstedsbygger. Dette er teoretisk helt gratis, men du skal stadig betale for serverhosting og andre elementer. Det koster dig også en hel del tid og er måske ikke værd at gøre det, hvis du ikke alligevel ikke har færdigheder og ekspertise til at gøre et fremragende websted.

Samlede omkostninger: Op mod $ 10.000, afhængigt af anvendt arbejdstager og implementerede funktioner.

Hosting / Andre omkostninger

Når du har dit eget websted, skal du enten have dine egne servere, der opretter forbindelse til Internettet eller, mere almindeligt, bruge en webhostetjeneste. Dette giver andre internetbrugere adgang til dit websted ved at gemme dine data på servere, der konstant er tilsluttet internettet.

Hosting Service

webhostingDu betaler for webhostingtjenester ved i det væsentlige at leje serverplads til et månedligt eller årligt gebyr. Type og kvalitet af din webstedshostingstjeneste kan påvirke mange ting, herunder:

 • dine serverressourcer, f.eks. lagerplads eller båndbredde
 • dine lastetider for dine besøgende; bedre hostingtjenester giver mulighed for mere responsiv sideindlæsning
 • widgets eller tilføjelser, der øger eller udvider dit websteds funktionalitet

Alt i alt betyder din web-hostingudbyder meget for den samlede succes og kvalitet af dit webstedsbestræbelser. Webstedshosting kan koste overalt mellem $ 20 til flere tusind dollars pr. År baseret på serverressourcer behov. Der er flere grundlæggende typer webhostingtjenester, som vi kan fordele:

Delt hosting

Dette er den mest basale type webhosting og giver dig mulighed for at leje plads, som du deler med andre mennesker på den samme server. Du får ikke masser af båndbredde til serverressourcer, men deres abonnementspakker er normalt meget overkommelige og kommer ofte med webstedsbyggere eller andre frynsegoder.

Blandt disse er de bedste hosting-pakker til små blogs eller andre websteder, der ikke behøver at levere ydeevne til tusinder af besøgende hele tiden. Delt hosting-tjenester koster overalt mellem $ 20 og $ 300 pr. År

WordPress hosting

Du vil ofte se udpegede “WordPress” -hosting; dette er den samme ting som delt hosting, men med WordPress forudinstalleret. Disse hosting-pakker inkluderer ofte ekstra frynsegoder eller funktioner til WordPress-brugere specifikt og koster omkring den samme pris som delte hosting-planer.

VPS-hosting-ca

VPS Hosting (Virtuel privat server)

Denne type hosting har dig til at dele serverplads med andre klienter, men giver dig ekstra ressourcer fra denne server på grund af softwaremagi – serveren bliver opdelt i “virtuelle” servere for hver bruger.

Det er hovedsageligt en god mellemgrund mellem at have din egen server og at holde omkostningerne lavere som med en delt hosting-service. Disse pakker kan koste mellem $ 200 og $ 700 per år.

Dedikeret hosting

Høj kvalitet dedikeret server hosting er den mest kostbare ud af alle mulighederne, men det giver dit websted eller firma deres egen server og alle de ressourcer, der følger med den. Som sådan er disse den eneste virkelige mulighed for store online virksomheder eller multimediewebsteder, der modtog tusinder af besøgende pr. Dag. Dedikerede servere kan koste mellem $ 1000 og $ 25.000 om året.

Domæne

Ud over webhosting skal du overveje de relativt mindre gebyrer for dit domænenavn. Kort sagt er dit domæne dit websteds onlineidentitet, der er specifik for dig og dit brand alene. Dit domæne forbliver unikt, selvom andre websteder kan have navne, der ligner dit.

For at få denne fordel skal du købe domænenavnet og registrere det årligt. Det er vigtigt at have et domænenavn for at opretholde et solidt brand på Internettet og skabe troværdighed med både dine besøgende og med Google; det rangerer websteder med deres egne domænenavne mere konkurrencedygtigt, hvilket gør det til en must-have-funktion for seriøse online-virksomheder eller websteder, der ønsker at vokse.

Det også spiller en stor rolle, når det kommer til online-annoncering. Dit domænenavn bestemmer, hvor de besøgende dirigeres, når de klikker på dine annoncer. Hvis du ikke sikrer dit individuelle domæne, betyder det, at de muligvis vil gå et andet sted og spilder disse reklamedollar.

Du kan købe og registrere et domænenavn fra mange af de samme hostingfirmaer, der leverer hostingtjenester som beskrevet ovenfor. Domænenavne koster overalt mellem $ 1 til omkring $ 15 afhængigt af navnets popularitet eller den service, du bruger.

Relaterede: Sådan køber du et domænenavn

SSL

SSL eller Secure Sockets Layer, certificering er en af ​​de vigtigste brikker i websidens puslespil. SSL-certificering beskytter dit websted og dine besøgende ved at beskytte deres følsomme data. Det er en sådan almindelig og hæftningssikkerhedsforanstaltning, der endda vises i webadressen på dit websted, hvilket betyder, at enhver besøgende, der stopper ved dit websted, kan se, om dit WordPress-websted er sikret.

Dette er også vigtigt, fordi GDPR for nylig har lagt flere begrænsninger på websteder, der udfører international handel, men som ikke tager effektive skridt for at beskytte deres brugers data. Du skal praktisk talt have SSL-certificering, hvis du vil gøre forretninger med kunder i EU og ud over disse dage. Ejere af e-handel-websteder skal overveje at SSL-certificering koster en nødvendighed af at drive forretning.

Selv hvis du ikke er eje af e-handel, du vil drage fordel af den øgede sikkerhed, som en sådan certificering medfører.

SSL-certifikater kan komme fra webhostingfirmaer eller fra andre leverandører eller tjenester; er det også muligt at få SSL-certificering gratis, selvom betalte SSL-certifikater normalt er bedre til den generelle sikkerhed, som avancerede krypteringsmodeller. SSL-certifikater kan derfor koste $ 0 eller op til $ 1000 pr. År, med større websteder med større sikkerhedsbehov, der garanterer højere omkostninger.

Bemærk: Hvis sikkerhed er et vigtigt anliggende (som det skal være), vil sikkerhedsplugins af høj kvalitet gøre dit liv lettere

Samlede omkostninger: $ 100 eller deromkring per måned, op til $ 1000s dollars pr. Måned.

SEO / indhold

Selv efter at du har oprettet et websted, vil det ikke være til stor nytte for nogen, medmindre du fylder det med indhold og gør dette indhold optimeret for søgemaskine besøgende. Det er her SEO eller søgemaskineoptimering kommer i spil.

Skriftligt indhold

Når du fylder dit websted med indhold, kan omkostningerne hertil variere afhængigt af den mængde indhold, du har brug for, samt kvaliteten og typen af ​​indhold.

For eksempel har de fleste websteder indhold, der enten er skrevet af deres ejere, er skabere eller skrevet af professionelle freelance tekstforfattere. At skrive dit eget indhold er åbenlyst gratis, men det kan spise en betydelig mængde tid, især når du overvejer forskning, formatering og redigering.

På den anden side kan professionelle tekstforfattere findes enten i freelance-kapacitet eller som en del af et dedikeret tekstforfatteragentur. Copywriting leveret fra en freelancer kan være ekstremt billig eller meget dyrere afhængigt af den ønskede kvalitet.

Freelance copywriting betalt med bunden af ​​tøndepriserne er muligvis udfyldt med skrivefejl eller fejl. I mellemtiden opkræver freelance tekstforfattere højere niveau for hver side med indhold, de opretter, men de leveres normalt med tilføjede links, optimering af søgemaskiner og intelligent nøgleordssnøring i hele indholdet. Alt dette kan gøre dette indhold mere attraktivt for Google-søgerangeringsalgoritmer og mere effektivt til at trække besøgende ind på dit websted.

Copywriting bureauer har team af forfattere, der arbejder sammen om indhold til websteder. Dette gør dem til et meget bedre valg, hvis du har brug for at udfylde et større websted med snesevis af sider i en meget kortere tidsramme.

Alt i alt professionel tekstforfatter fra enten en freelancer eller fra et tekstforfatteragentur koster dig overalt mellem $ 20- $ 500 pr. side baseret på indholdets type og mængde. Sørg for at tage dette i betragtning, når du beregner dine endelige webstedsomkostninger.

Andet indhold

Hvis du har brug for at lave videoer, musik eller andet indhold til dit websted, skal du også tage disse omkostninger i betragtning. Omkostningerne til at lave en video er i det væsentlige utallige på grund af de utallige faktorer, der er forbundet med at lave videoer.

SEO

Søgemaskine optimeringSøgemaskineoptimering indebærer at komme med indhold, der intelligent bruger søgte efter søgeord uden at komme på tværs som robot; denne praksis kaldes ofte “nøgleordspropning”.

At skrive dit indhold på en engagerende måde og snøre links, både til dine egne sider og produkter og til andre websteder, som du form for besøgende netværk med, kan hjælpe dit websted med at blive mere attraktivt for Googles søgeresultatsalgoritmer og hjælpe dig med at få besøgende på denne måde.

Søgemaskineoptimering udvider også sideplacering og webstedsudvikling. Som sådan er der tekstforfattere eller andre webstedsudviklere, der har kompetence sæt til søgemaskineoptimering, og de kan muligvis debitere dig for at bruge disse på dit websted. For eksempel billedoptimering eller filkomprimering.

Dette kan koster overalt mellem $ 700 til flere tusind dollars om måneden; det er dyrere, hvis du konstant tilføjer nyt indhold og vil forblive relevant, og det er billigere, hvis du ikke opdaterer dit websted så ofte.

Selvfølgelig kan du selv foretage din søgemaskineoptimering. Men husk, at dette kan tage en betydelig mængde tid, især hvis du gør det sammen med at skrive din egen kopi.

Samlede omkostninger: $ 100 pr. Side op til $ 500 per side, når man indstiller indhold, SEO, linker osv.

Marketing

Når du har startet dit websted og har fyldt det med indhold, er oddsene gode for, at du bliver nødt til at bruge lidt tid på at markedsføre dit websted, så du får nok besøgende til at rejse rundt i Google-søgerealgoritmer og skubbe dit websted til forsiden . Dette involverer marketing i indhold, marketing på sociale medier og marketing via e-mail.

Indholdsmarkedsføring

indholdsmarkedsføring

Annoncering af dine blogindlæg eller andet indhold direkte til din målgruppe ved at sammenkæde med lignende websteder eller annoncere dit indhold på andre måder, som bannerannoncer.

Du kan leje en indholdsmarkedsføringstjeneste eller bruge dine egne reklamedollar på at få ordet om dit websted på det bredere Internet for flere tusind dollars pr. Måned, helt op til $ 10.000, hvis du driver et rigtig stort websted med mange indhold.

Social media marketing

Både enklere og mere overkommelige; det involverer enten at ansætte nogen til at gøre marketing for dig eller gøre det selv.

Uanset hvad vil du eller din marketingmedier på sociale medier bruge tid på platforme som Facebook, Twitter og mere at engagere sig med dine følgere og bringe nye tilhængere ind for at få besøg på dit websted og skabe højere konverteringsfrekvens. Hvis du vælger at ansætte nogen til at gøre dette for dig, kan marketing på sociale medier koste flere hundrede op til $ 2000 pr. Måned.

E-mail-marketing

Den billigste mulighed, skønt det ofte kræver, at dit websted har et nyhedsbrev eller en e-mail-liste funktionalitet. Med e-mail-marketing sender du et ugentligt eller månedligt nyhedsbrev eller e-mail, der viser dit nye indhold eller reklame for dit websted. Dette kan medføre, at du kun et par bukke pr. Måned op til $ 1000 pr. Måned, hvis du går til en virkelig massiv e-mail-marketingkampagne.

Samlede omkostninger: $ 300- $ 1000s dollars afhængig af markedsførings rækkevidde.

Vedligeholdelse

vedligeholdelse af hjemmesidenAt opbygge dit websted og fylde det med kvalitetsindhold er kun en del af slaget. Du er også nødt til at vedligeholde dit websted på lang sigt, hvilket indebærer at holde dem fungerer og at holde dine besøgende glade og samtidig undgå så meget nedetid som muligt.

Husk, at hvis dit websted går ned, er det værdifuld tid, hvor du kunne få besøgende og konvertering!

Den gode nyhed er det vedligeholdelse af websteder er en af ​​de lavere udgifter sammenlignet med alle de andre faktorer, der er involveret i udviklingen af ​​et websted. Webstedsvedligeholdelse kan udvides til:

 • at tilegne sig nye serverressourcer, når din trafik stiger
 • skifte server til en server med højere kapacitet, hvis dit websted vokser med succes
 • udfører regelmæssige debugging eller sikkerhedsopdateringer
 • sikkerhedskopiere dit websted i tilfælde af en servernedbrud
 • håndtering af travlt eller kundeklager

Alt i alt kan du eller dit team forvente at betale flere hundrede dollars op til $ 1500 pr. År for alle dine behov for vedligeholdelse af webstedet. Bemærk, at dine samlede vedligeholdelsesomkostninger kan stige dramatisk, hvis du har brug for at skifte servere til hostingudbydere hurtigt eller under en nødsituation, eller hvis dine servere eller dit websted har brug for øjeblikkelig reparation på grund af et cyberangreb.

Omkostningerne kan være endnu højere, hvis en hacker formår at få fat i følsomme brugerdata og forårsager alvorlig skade på dit websted, hvilket kræver genopbygning.

Samlede omkostninger: $ 200 – $ 1500 pr. År afhængigt af webstedsstørrelse, serverbehov osv.

Resumé

Som du kan se, er det utroligt kompliceret at indsnævre de omkostninger, du skal forvente at betale for bygning og vedligeholdelse af et websted. Det afhænger af et utal af faktorer, herunder:

 • dit personlige færdighedsniveau
 • den type websted, du vil oprette
 • mængden af ​​indhold, du vil lægge på hjemmesiden
 • de serverressourcer, du har brug for til webstedet
 • hvor mange besøgende webstedet får
 • hvor meget vedligeholdelse webstedet kræver

For eksempel, hvis dit websted ikke bliver så stort, kan du slippe af sted med en række top-of-the-line billige hosting og reducere udgifterne betydeligt. Med henblik herpå er det ofte smartere at beregne gennemsnit for dit webstedsomkostninger baseret på deres størrelse og type. Vi har lavet en oversigt for dig nedenfor.

Small Business Websted / Blog

 • Forvent at betale mindst $ 500 – $ 10.000 oprindeligt. Dette inkluderer regnskab for at gøre nogle ting selv for det lavere estimat.
 • Forvent at betale mellem $ 200 og $ 1000 pr. År for årlige vedligeholdelsesomkostninger.

E-handelswebsted

 • Forvent at betale op til $ 3000 for butikker med omkring 100 produkter og op til $ 20.000 – $ 30.000 for butikker med mere end 500-1000 produkter.
 • Forvent at betale mellem $ 5000 og $ 20.000 for årlige vedligeholdelsesomkostninger.

Corporate / Big Business-websted

 • Forvent at betale mellem $ 10.000 og $ 40.000 for websteder af høj kvalitet til at drive forretnings- og konverteringsfrekvenser, herunder markedsføring i den højere ende.
 • Forvent at betale mellem $ 2000 og $ 20.000 for årlige vedligeholdelsesomkostninger.

Databasestyret websted

 • Forvent at betale mellem $ 5000 og $ 50.000 for den indledende byggeplads og datakompilering / indsamling.
 • Forvent at betale mellem $ 10.000 og $ 60.000 for årlige vedligeholdelsesomkostninger, inklusive ekstra sikkerhed og servervedligeholdelse for at beskytte brugernes data.

I sidste ende afhænger prisen på dit websted meget af den type hjælp, du ansætter, den kvalitet, du ønsker til dit websted, og hvor meget tid du er villig til at synke i dig selv med hensyn til design, planlægning og kodning.

Du kan altid køre prisen ned med det mere af arbejdet med din egen indsats eller ved at kigge efter gode tilbud på ting som hostingtjenester eller bruge en webstedsbygger. Brug ovennævnte beløb som generelle retningslinjer og intervaller snarere end hårde og hurtige regler, især da webudviklingsindustrien konstant ændrer sig.

Tak for læsning og held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map