Digital Pacific anmeldelse

Digital Pacific

Anstændig kulstofneutral hosting, god kundesupport, funktioner er mindre end stjernernes …


DigitalPacificLogo

Samlet bedømmelse

Billigste plan
$ 6,90 / mo

Digital Pacific: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

Selvom Digital Pacific er en god vært efter australske standarder, hvis vi sammenligner dem med vores nuværende foretrukne webhost SiteGround, vil du hurtigt bemærke nogle få forskelle, hvor de vigtigste er mangel på globale datacentre (de har kun 1 primær en i Sydney, SiteGround har ganske mange rundt omkring i verden, hvilket giver dig en global rækkevidde), og mangel på WordPress-fokuserede hostingplaner (over 25% af hele internettet kører på WordPress, og dit websted vil sandsynligvis også gøre det, så det er ganske vigtigt), og diskplads (deres grundlæggende plan tillader kun 1 GB, SG tilbyder 10 GB).

Vi kan godt lide, hvor ren og grøn Digital Pacific er, og deres ydeevne er bestemt god nok til at være vært for de fleste steder og skalerer pænt, når du går op i pris. Hvad vi imidlertid ikke kunne lide, var, hvor lidt der er inkluderet i deres grundlæggende plan (som er prissat over de fleste konkurrenters planer).

Som nævnt før kommer det kun med 1 GB diskplads, men den virkelig underlige ting er den manglende support til MySQL-databaser, som du har brug for for at køre et anstændigt CMS som WordPress eller Joomla. Dette gør grundplanen kun god til små statiske html-websteder, som f.eks. Brochuretypesider eller pladsholdersteder.

Så kort fortalt går vores anbefaling stadig til SiteGround snarere end Digital Pacific, da SiteGround har funktioner som 10 GB diskplads, gratis SSL, gratis CDN, gratis migrationer, de har flere datacentre over hele verden (global rækkevidde), STOR support , og de er officielt anbefalet af WordPress (meget få værter kan hævde dette, det er ret imponerende), de er en ægte no-brainer, se vores SiteGround-anmeldelse her!

Stadig interesseret i Digital Pacific, skal du fortsætte med at læse nedenfor.

digital Stillehavsundersøgelse

Digital Pacific Review

Digital Pacific blev grundlagt i 2000 og er en erfaren, kulstofneutral australsk hostingudbyder med et stort fokus på service af høj kvalitet og kundetilfredshed. Dette Sydney-baserede firma leverer intet andet end pålidelige hostingløsninger – skræddersyet til at imødekomme og overgå dagens kundebehov. Her er nogle af de vigtigste virksomhedsværdier:

 • Intuitive og kvalitetsrige hosting-tjenester til en rimelig pris
 • Danne langvarige forhold til klienter
 • Forståelse af kundens behov
 • 24/7 kundesupport hele året rundt

De tilbyder en bred vifte af hosting-tjenester fra delt og VPS-hosting hele vejen til dedikerede servere. Disse tjenester muliggøres af Digital Pacifics dygtige og erfarne team af fagfolk. Så uanset om du er en lille eller mellemstor virksomhed, der leder efter den bedste australske webhost til at opbygge dit forretningssted, har dette firma meget at tilbyde!

Hosting Services

Få ting, der får Digital Pacific til at skille sig ud fra mængden:

 • Med mere end 15 års erfaring er Digital Pacific et af de første virksomheder, der begyndte at tilbyde webhosteløsninger i Australien.
 • De har et fantastisk backup-system, der gemmer dit websted, database og e-mail-filer 3 gange om dagen!
 • Digital Pacific bruger Dell-niveau på højt niveau med spejldrev for at sikre serverstabilitet, strøm og holdbarhed.

Prisfastsættelse

digital Stille pris

Som nævnt tidligere er deres grundlæggende plan ikke rigtig noget, du vil tilmelde dig, medmindressss, du planlægger et statisk html-sted, ligesom et sted med pladsholdere, indtil dit faktiske websted går i live. Så derefter er den næste plan op $ 9,92, hvis du betaler årligt, den plan muliggør MySQL-databaser, så du kan bruge din foretrukne CMS som WordPress eller Joomla. De har også forretningsplaner, hvor vi begynder at se funktioner, der kan sammenlignes med vores topværter som SiteGround eller A2 Hosting.

Delt webhosting for virksomheder

Dette er deres mest basale hostingplan for virksomheder. Det er en delt hosting, hvilket betyder, at dit websted placeres på en server med et antal andre websteder. Da du har masser af naboer, vil du dele serverressourcerne sammen. Lad det ikke skræmme dig, vi taler om super-magtfulde servere, der kan håndtere mere end et websted. Hvis du vil åbne en blog for din virksomhed eller har et forretningswebsted, dækker Digital Pacific’s Business Hosting-plan dine behov. Og hvis du tilfældigvis finder denne løsning ikke god nok, kan du nemt opgradere til en bedre hostingplan.

Her er hvad du får:

 • Let at bruge cPanel.
 • 24/7 kundesupport.
 • Evne til at ændre planer uden at skulle bekymre sig om kontrakter eller sanktioner.
 • Din hjemmeside hostes på australske servere – alt vedligeholdes og betjenes af Digital Pacific.

Denne hosting starter ved $ 6,90 pr. Måned (sammenlignet med SiteGround $ 4,95 / mo). Selvom vi vil anbefale deres “Business Basic” -plan, der indeholder 25 GB lagerplads, 100 GB månedlig trafik og et ubegrænset antal e-mails. Udover denne grundlæggende plan kan du få Business Standard, Advanced of Pro. De er dyrere, men helt værd at have ekstra penge – i tilfælde af at du leder efter øget lagerplads og båndbredde.

VPS Hosting

Hvis du efter øget ydelse og total kontrol over din server, vil du være interesseret i Digital Pacific’s VPS-hostingplan. Det giver dig en fuldt funktionel virtuel server med installeret operativsystem, som du kan administrere uafhængigt. Der er to muligheder for VPS-hosting:

 • Selvstyret VPS, hvilket betyder, at du får en virtuel server, og det er det. Hvis du vil installere ting, løse problemer eller bare udføre regelmæssig vedligeholdelse, bliver du nødt til at ansætte en systemadministrator eller gøre alle disse ting selv. Denne plan koster omkring $ 45 pr. Måned.
 • Administreret VPS giver dig mulighed for at fokusere på virksomheden, mens eksperter på Digital Pacific håndterer den tekniske side af tingene. Denne plan starter fra $ 74 per måned.

Med begge disse planer får du:

 • VPS cPanel
 • Gratis opsætning
 • Ledig backup plads

Dedikeret hosting

Dedikeret hosting er til de store spillere på markedet. I stedet for at have en virtuel server, der deler ressourcer med andre virtuelle maskiner på en fysisk server – hvilket er tilfældet med VPS-hosting, får du en stærk fysisk server alene. Dette er så godt, som det bliver i hostingverdenen. Denne plan er ideel til at køre ressurskrævende webapp eller store e-handelswebsteder. Som en del af denne plan er du berettiget til:

 • Hurtig opsætning
 • Seneste hardware på virksomhedsniveau af Dell
 • Dedikeret styring og support til opdateringer og sikkerhed
 • Hurtig support

Digital Pacifics dedikerede hostingplaner starter ved $ 99.

Konklusion

Som nævnt i resuméet er de en anstændig vært og de er miljøvenlige, men på grund af deres mangel på MySQL-databaser (så ingen WordPress eller Joomla) på deres grundlæggende plan (som er prissat som en plan, der skal have støtte ), mangel på oversøiske servere og lav diskplads, anbefaler vi, at du ser på alternative muligheder som A2 Hosting eller SiteGround.

ResuméReviewer Matthew RogersUdgivelsesdato 2016-02-28Omsynet vare Digital PacificAuthor Rating 31star1star1stargrågråProduktnavn Digital PacificPrice
AUD 6,9

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector