CloudWays-anmeldelse – Er denne “administrerede” vært nogen god?

Cloudways gennemgangCloudways hjemmeside


Cloudways er en administreret skybaseret webhostingsplatform, der er populær blandt iværksættere.

Det skiller sig ud fra konkurrencen af ​​nogle få vigtige grunde.

Til at begynde med giver det dig mulighed for at vælge mellem fem forskellige platforme, herunder nogle tunge hitters som Google Cloud og Amazon Web Services.

Men den største take-away, som de fleste har, når man ser på Cloudways, er de tilpassbare betalings-som-du-gå-planer. De kræver ikke en længere kontraktperiode som nogle andre hostingtjenester og tillader endda dig at prøve tjenesten (inklusive en webstedsbygger) gratis.

Men hvordan måles Cloudways op til nogle af bedste hostingudbydere der ude?

I denne hostinganmeldelse satte vi Cloudways gennem wringer og udfører et antal test på det for at afgøre, om det fortjener dine hårdt tjente penge eller ej.

Hvordan gjorde Cloudways det i forhold til at være vært for tungvægte som Bluehost og Godaddy? Læs videre for at finde ud af det.

Generel Info & Oversigt over hosting

Vores VERDICT:Anbefales
HASTIGHED:540ms (Februar 2020 til april 2020)
oppetid:100% (Februar 2020 til april 2020)
SUPPORT:24/7 live chat, billetsystem, vidensbase
APPS:Amazon Web Services, Google Cloud, WordPress, Joomla, Drupal & mere
FUNKTIONER:Kloning af websteder, Proaktiv overvågning, Webstedsbygger
Beboelsesplaner:Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS, Google Cloud
STEDSOVERSIGT:Gratis
PRISSÆTNING:Fra $ 10,00 / mo (varierer baseret på serveren)

Fordele ved at bruge Cloudways Hosting

1. Enestående oppetid

Oppetid er en af ​​de vigtigste faktorer for en hostingtjeneste. Når alt kommer til alt er hele formålet med at have dit websted vært at sikre, at folk kan få adgang til det.

Når det er sagt, er det svært at logge på noget over et krav på 99,9%. Og hvis du ser på den gennemsnitlige oppetid for delte hostingudbydere, vil du se, at 100% oppetid ikke er en almindelig ting, selv ikke mellem cloud-udbydere.

Cloudways krævede en 100% gennemsnitlig oppetid for os gennem deres kundesupport live chat. Og indtil videre har de med succes bevist det. I de sidste tre måneder har de overhovedet ikke haft nogen nedetid, hvilket viser en oppetid på 100%.

Cloudways oppetid og hastighedCloudways gennemsnitlige oppetid | Se statistikker

Vi vil opdatere denne anmeldelse i fremtiden med mere nøjagtige information om oppetid, når der igen er gået tid, og vi har samlet flere data.

2. Live Chat Support

Cloudways tilbyder 24/7/365 live chat support, hvilket er fantastisk.

Komplekse forespørgsler om kundeservice kan spores af Cloudways ved hjælp af online billetning. Disse kan oprettes af Cloudways personale eller af brugerne selv.

For det skal du dog have en konto hos Cloudways, før du kan starte nogen form for support. Der er en gratis tilmeldingsmulighed, men du skal stadig udlevere nogle oplysninger, før de vil tale med dig.

For tiden vil vi fokusere på den faktiske oplevelse, vi havde, mens vi chatte med en supportrepræsentant.

Vores kundesupport-chat blev tilsluttet øjeblikkeligt, og vi fik høflige og hurtige svar.

Cloudways support

Vi stillede et todelt spørgsmål for at måle effektiviteten af ​​supportsvaret.

Abbas startede med det samme i første halvdel af vores spørgsmål.

Han besvarede vores spørgsmål om migration delvist og ignorerede delen om prisen. Da vi pressede på spørgsmålet, svarede han hurtigt og gav os endda et link. Han undlod dog at tackle den anden halvdel af vores spørgsmål, så vi gentog det.

Kort sagt, selvom det ikke var den bedste live chat, vi nogensinde har haft, blev vores spørgsmål hurtigt besvaret, og samtalen var generelt hjælpsom.

3. Proaktiv overvågning

En funktion, som vi absolut elsker med Cloudways delte hostingplan, er proaktiv overvågning.

Når serveren eller stakken er nede, når Cloudways ud til at fortælle dig det.

De holder dig opdateret, når de begynder at undersøge årsagen til problemet.

Ingen ønsker at se deres hjemmeside komme ned, men det sker. Det er bedre at høre fra virksomheden først, før du skal nå ud til dem. På den måde kan hostingtjenesten fortælle dig med det samme, hvad problemet er, hvad der gøres for at håndtere det, og hvor længe de tror, ​​at problemet vil vedvare.

Der er også applikationsovervågningsværktøjer indbygget i platformen, og kunder kan overvåge alle de applikationer, der er vært på en server.

Denne service leveres med to forskellige overvågningsniveauer.

 • Analytics viser alle PHP-anmodninger såvel som trafikinformation, diskbrug og MySQL-anmodninger.
 • Log viser webstedets fejllogg og adgangslog.

4. Gratis prøveversion

Det er altid godt at se et firma, der er villig til at stå ved de tjenester, det tilbyder.

Cloudways er et af disse virksomheder, der tilbyder en tre-dages gratis prøveperiode.

Selvom tre dage ikke er meget lang tid for dig at få en fornemmelse af tjenesten, kan det give dig en generel idé om, hvorvidt du vil fortsætte med Cloudways eller ej.

Mange værter går som en pengene-tilbage-garanti i stedet for en gratis prøveperiode. Det er godt at se, at Cloudways er villige til at lade dig prøve sin hosting uden at lægge nogen penge ned.

5. Hurtig sideindlæsningstid

Når du er vært for et websted (uanset størrelsen på din virksomhed), skal du være fokuseret på hastighed.

Indlæsningstid er vigtig for et websteds succes af nogle få nøgleårsager.

 1. Din SEO-score tager hensyn til brugeroplevelsen. Hastighed er en stor del af brugeroplevelsen.
 2. Nye udsigter er utålmodige og opgiver dit websted, hvis det ikke indlæses hurtigt nok.

Hvor hurtigt er hurtigt nok?

Når det tager dit websted mellem et og fem sekunder at indlæse, øges sandsynligheden for, at et udsyn springer væk med enorme 90%.

Så klart hurtigere er bedre.

Kan Cloudways levere den hastighed?

Det ser ud til, at deres gennemsnitlige indlæsningstid i de sidste tre måneder har været en solid 540ms (0,5 sek).

Cloudways gennemgangCloudways gennemsnitlige hastighed februar 2020 – april 2020 | Se statistikker

Vi er dog stadig i færd med at indsamle yderligere data og vil fortsætte med at opdatere deres oppetid og hastighed, når tiden går.

6. Gratis første gangs overførsel af websteder

Når du skifter hostingudbydere til et allerede etableret websted, bliver du nødt til at overføre dette websted til den nye tjeneste.

Heldigvis tilbyder Cloudways din første overførsel gratis. Dette hjælper dig med at holde omkostningerne nede og gøre kontakten lettere.

7. Gratis SSL-certifikatsikkerhed

Sikkerhed er vigtig, især for et websted for mindre virksomheder. Dine kunder skal vide, at de kan stole på dit websted.

Som sådan tilbyder mange delte hostingudbydere SSL-certifikater (Secure Socket Layer). Mens nogle får dig til at købe denne vigtige sikkerhedsopgradering, inkluderer Cloudways den gratis.

Et SSL-certifikat betyder, at din URL vil have HTTPS foran. Hvorfor er det en big deal? Oven på at afværge potentielle sikkerhedstrusler, markerer Google faktisk alle HTTP-websteder som ikke sikre gennem sin Chrome-browser.

Hvis du forsøgte at få en kunde til at stole på dig med deres kreditkortoplysninger, ville det at være mærket som ikke sikkert af en populær webbrowser alvorligt skade dine chancer.

8. Brugervenligt kontrolpanel

Cloudways bruger et brugerdefineret dashboard i stedet for den klassiske cPanel, der bruges af de fleste delte hostingudbydere. Først kan det tage et stykke tid at vænne sig til det, men generelt er det logisk og let at bruge for både begyndere og avancerede brugere.

Cloudways gennemgang

Fra serveradministrationspanelet kan du administrere domæner, få adgang til overvågningsværktøjer (analyse, logs), aktivere SSL-certifikater, planlægge dine automatiske sikkerhedskopier, ændre applikationsindstillinger og så videre. Så dybest set er alt, hvad der kan gøres ved at bruge cPanel, også muligt med CloudWays ‘dashboard.

Ulemper ved at bruge Cloudways Hosting

1. Præmie supportomkostninger ekstra

Tidligere roste vi lydhørheden for Cloudways ‘supportafdeling, og vi står 100% ved det.

Problemet med dets støttesystem er, at:

 1. Du skal have en konto for at få ethvert niveau af support, og
 2. Du kan få bedre support, hvis du betaler ekstra.

Support er nødvendig, og mange virksomheder derude lykkes baseret på effektiviteten af ​​deres kundeservice.

At opkræve flere penge for bedre støtte føles bare forkert for os.

Cloudways premium support

Cloudways har tre understøttelseslag. De er standard, avanceret og premium

 • Standarden indstillingen er gratis og leveres med live chat, selvbetjeningsværktøjer, platformstøtte og infrastruktursupport. Proaktive overvågningsalarmer udstedes, men det er så vidt det går. Der er en 3-timers billetvente på problemer med høj prioritet.
 • Den avancerede tier har alt inkluderet i standardindstillingen. Det tilføjer et 30-minutters billetsystem til problemer med høj prioritet. Det inkluderer også tilpasningssupport og starter ved $ 100 per måned.
 • Premium Support har en 10 minutters billet-responstid for spørgsmål med høj prioritet. Det giver også adgang til en privat Slack-kanal og telefonstøtte. Dette starter ved $ 500 per måned.

2. Ingen domæneregistrering

Hvis du opretter et nyt websted, kan du ikke registrere et domæne hos Cloudways.

Det skal gøres med en tredjepartstjeneste som GoDaddy. Oven i det kan det være vanskeligt at dirigere webadresser til hostingopsætningen.

En masse tredjeparts domænetjenester tilbyder også hosting. Folk finder det måske lettere at bruge en service, der gør det muligt at gøre alt på den samme platform.

3. Ekstra omkostninger for e-mail

En anden service, som hostingudbydere gerne kaster gratis, er e-mail-konti.

Ingen e-mail-tjenester er inkluderet i Cloudways. Hvis du vil have brandet e-mail via Cloudways ‘hosting, skal du arbejde gennem en service kaldet RackSpace.

Det opkræver $ 1 pr. E-mail-konto pr. Måned. Selvom dette ikke er et enormt beløb, kan det tilføje større virksomheder med mere end 100 ansatte.

De fleste hosting-tjenester leverer et vist niveau af e-mail-tjenester gennem endda deres mest basale planer.

CloudWays-priser, hostingplaner & Hurtige fakta

Cloudways tilbyder en række forskellige lønninger, mens du planlægger. Der er ingen kontrakter eller forpligtelsesperioder.

Abonnenter kan betale enten hver måned eller time for Cloudways. Planerne er forskellige afhængigt af den server, du vælger.

Cloudways tilbyder mellem 7 og 14 forskellige planer for hver service.

Cloudways priser og planer

Hvert serviceniveau adskiller sig fra RAM, processor, opbevaring og båndbredde.

 • Digital Ocean’s mindste plan starter ved $ 10 per måned, inklusive hosting afgifter. Det leveres med 1 GB Ram, en 1 Core-processor. Opbevaring på dette niveau er 25 GB med 1 TB båndbredde. Dets største plan er 192 GB med en 32 Core-processor, 3.840 GB lagerplads og 12 TB båndbredde. Det kommer ud til $ 1.035 pr. Måned.
 • Linode s Den mindste plan er $ 12 pr. måned med 1 GB Ram, en 1-core processor, 25 GB lagerplads og 1 TB båndbredde. Den største af Linodes muligheder er $ 1.205 pr. Måned med 192 GB Ram, en 32-core processor, 3.840 GB lagerplads og 20 TB båndbredde.
 • Vultr starter $ 11 per måned. Den har 1 GB ram, en 1-core processor, 25 GB lagerplads og 1 TB båndbredde. Dens største plan koster $ 385 pr. Måned. Det leveres med 64 GB ram, en 16 Core-processor, 1.280 GB lagerplads og 10 TB båndbredde
 • Amazon Web Services starter ved $ 36,51 per måned. Dens mindste mulighed kommer med 1,75 GB Ram, en 1vCPU-processor, 20 GB lagerplads og 2 GB båndbredde. I den højere ende ser du på $ 3.567.98 pr. Måned. Denne AWS-plan leveres med 384 GB RAM, en 96vCPU-processor, 20 GB lagerplads og 2 GB båndbredde.
 • Google Cloud starter ved $ 33,30 per måned. Basisplanen indeholder 1,70 GB RAM, en 1vCPU-processor, 20 GB lagerplads og 2 GB båndbredde. Den anden ende af spektret har 120 GB Ram, en 32vCPU-processor, 20 GB lagerplads og 2 GB båndbredde. Det koster $ 1.290,42 per måned

Anbefaler vi Cloudways?

Ja vi gør.

CloudWays leverede hurtig sidebelastningshastighed og fantastisk oppetid uden nedetid i testperioden på 3 måneder, og vi har store forhåbninger til de kommende måneder også.

Vi var også store fans af deres proaktive overvågningstjenester og sikkerhedsmuligheder.

Selvom vi ikke kan lide deres lagdelte supportsystem, er live chat support tilgængelig selv på det gratis niveau, og det er supereffektivt.

Alt i alt er dette en god service med en lang række planer at vælge imellem.

P. S. Har du brugt Cloudways før? Overvej at efterlade en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – betyder ikke noget, så længe det er nyttigt for vores besøgende. Tak for din støtte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map