Bedste WordPress-hosting til Canada

Som et digitalt bureau med MANGE aktive hostingkonti (vi har en masse sideprojekter og kan lide at eksperimentere med forskellige værter), har vi en ret god idé om, hvad der definerer en god WordPress-vært. Kvaliteten af ​​din web-hostingudbyder kan have en enorm indflydelse på din potentielle succes.


Lad os tage webshastighed for eksempel, vidste du, at en forsinkelse på 1 sekund betyder, at sidevisninger falder med 11%, det betyder, at over 1/10 af besøgende bare vil vende sig væk for hvert sekund, dit websted stadig indlæses … dette er grunden til en anstændig web vært er afgørende!

Dette er vores top WordPress-hostingfirmaer til Canada, ægte kvalitet WP-hosting, der ikke opkræver dig verden.

Side-note: Vores nr. 1 har en midlertidig rabat, kør en, mens den varer!

Et par af de mærker / sider, der linker til vores indhold:

Udvalgt på websteder

Vi kender vores ting, en lille prøve af vores mange vidnesbyrd:

Tom er lidenskabelig og forstår hurtigt sine kunders behov. Jeg har virkelig værdsat hans vilje til at dele viden og dygtighed mig om, hvordan jeg bruger min helt nye hjemmeside. Tak Tom!

Sally Mac
Indholdsfortegnelser

MangoMatter gjorde det så let at designe vores nuværende websted. Tom var personligt involveret fra første konsultation til færdiggørelse, og han er stadig let tilgængelig for eventuelle justeringer, der måtte være nødvendige!

Demitrios Lecatsas
Frisk hår

Vi valgte Tom til at designe vores websted, fordi vi kunne lide stilen på andre websteder, han havde designet. Hele processen var stressfri. Tom var så hjælpsom, og ingen af ​​vores flere anmodninger var for mange problemer. Tom er en fornøjelse at arbejde sammen med. Vi elsker det websted, han har lavet til os, det er så let at bruge og ser fantastisk ud.

Carl Olive
Forår!

Vores erfaring med Mango Matter var fantastisk! Tom er meget let at arbejde med, positiv, effektiv og åbenlyst genial til det, han gør. Højt anbefalet.

Lucy Reeves
Betyder hvorved

Vi engagerede Tom til at udvikle vores nye firmawebsted og var glade for resultatet. Han var ikke kun i stand til at levere vores kort, men også give nogle fremragende ideer, som vi aldrig ville have tænkt på. Det bedste af alt er, at Tom er generøs med sin tid og er fortsat tilgængelig for at give råd og støtte.

Neil Mackenzie
Enventive

Hvilken let og glat oplevelse har det været at arbejde med MangoMatter! Tom forstod nøjagtigt, hvad vi var efter, og vi er meget imponeret over det endelige produkt. Jeg vil ikke tøve med at vælge MangoMatter igen i fremtiden.

Tyson King
Direktør / Plumbrite Solutions

Tom fra MangoMatter har været yderst hjælpsom, professionel og stor støtte til etablering af mit websted, han er et væld af viden og meget effektiv. Jeg tøver ikke med at anbefale MangoMatter og har allerede gjort det.

Michelle Watson
iFix

”Vi får ud af, at det kan være en smule vanskeligt at finde en anstændig WordPress-vært, med alle de forskellige funktioner, hostingtyper og (til tider vage) prisstrukturer, som hostingudbydere kan kaste på dig.

Så for at lette din søgning og spare lidt tid, har vi analyseret og bedømt værterne, vi arbejder (eller har arbejdet) med, hvilket resulterer i vores top 10 WordPress-værter. Vi forsøger at holde det opdateret, når hostingfunktioner og priser ændres, hvis du finder en fejl, skal du ikke tøve med at kontakte os. ”

Matthew RogersMatthew Rogers
Hosting Editor

Bedste WordPress Hosting Canada – Anmeldelser maj 2020

1. WHC.ca

Internet side: whc.ca
Pris:
$ 3,89 (CAD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Med datacentre på både øst- og vestkyst er de gå til lokal WordPress-hosting. WHC har eksisteret siden 2003 og er utroligt pålidelige.

Ud over hosting og domæner tilbyder WHC SEO og e-mail marketing planer, som du kan prøve med gratis forsøg.

De tilbyder døgnåben (!!) support via e-mail, telefon og chat & inkluderer ubegrænset diskplads. + De opkræver faktisk i CAD, yay!

Deres billigste plan starter først CAD 3,89 / måned (nedsat fra $ 5,99).

Fordele:

 • HQ + servere i Canada
 • Ubegrænset diskplads
 • Store hastigheder!
 • 24/7 tosproget support

2. SiteGround

Internet side: www.siteground.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround logo

SiteGround er en mammut i den globale WordPress-scene, de er en af ​​de få værter, der officielt anbefales til WordPress, af WordPress. Mens deres servere er top (og globalt), har de desværre ingen i Canada desværre (selvom du bare kunne bruge et CDN som CloudFlare til at omgå dette problem). Hvad vi virkelig kan lide ved dem er deres specialbyggede systemer omkring hastighed og sikkerhed. For hastighed har de endda et tilpasset WordPress-plugin kaldet SuperCacher for at maksimere ydelsen.

Deres back-end er temmelig let at bruge, og de har masser af supportmuligheder, hvis du har brug for hjælp undervejs (som en Knowledge Base, Tutorials, Live Chat, Telefon og Ticket Support).

De kommer også anbefalet til WordPress af WordPress (hvilket er ret sjældent! De kan selvfølgelig tackle enhver CMS, du kaster på dem).

SiteGround har 3 hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kl USD 3,95 / md (67% rabat på den sædvanlige pris)!

Fordele:

 • Gratis SSL
 • Anbefalet af WordPress
 • Højtydende servere
 • Let skalerbar

3. GreenGeeks

Internet side: www.greengeeks.com
Pris:
$ 2,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks logo

GreenGeeks er en anden vinder i vores bøger. Ikke kun er deres præstation virkelig god i Canada, da de har et datacenter her. De er også super miljøvenlige, da de sætter deres energiforbrug tilbage 3 gange i nettet gennem vindenergi!

De tilbyder også 24/7 support, ubegrænset diskplads og har endda WordPress-specifikke hostingplaner. Vi kan også virkelig godt lide alle freebies, der følger med hver pakke, som et gratis domænenavn, webstedsmigrering, SSL-certifikater og mere.

Hvad angår hastighed, bortset fra globale datacentre, bruger de også SSD’er i kombination med LiteSpeed ​​og deres brugerdefinerede teknologi kaldet PowerCacher for at maksimere ydelsen, det er temmelig imponerende.

Tilføj dertil en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds.

Deres billigste plan starter først USD $ 2,95 / måned (nedsat fra $ 9,95).

Fordele:

 • Supergrønt!
 • Ubegrænset diskplads
 • 24/7 support

4. HostUpon

Internet side: hostupon.ca
Pris:
$ 2,96 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostUpon-logo

HostUpon er så canadisk, som du kan få, med et godt optimeret datacenter i Toronto, lokalt salg + support, deres engagement til kundetilfredshed er imponerende.

De har også WordPress-specifikke hostingplaner med ubegrænset diskplads, gratis WordPress-overførsler fra gamle værter, et gratis domænenavn og 24/7 WP-support. Bare i tilfælde af, at dit målmarked er i USA, har de også 3 servere der.

De tilbyder 3 hostingpakker, deres billigste plan starter kun USD 2,96 / mo (var $ 7,95 / mo).

Fordele:

 • Ubegrænset diskplads
 • Canada-baseret support og salgsteam
 • Gratis domænenavn

5. WP-motor

Internet side: wpengine.com
Pris:
$ 35 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine logo

WP Engine er markedsledende når det kommer til styret WordPress-hosting (ikke at forveksle med delt hosting, der understøtter WordPress, som er det, vi har talt om indtil videre). Administrerede værter er normalt dyrere, fordi – som navnet antyder – administrerer meget mere end bare at være vært for dit websted. Alt i deres server stack er optimeret til WordPress og WordPress alene.

Deres 24/7-support er åbenlyst specialiseret i WordPress, så de kan løse ethvert problem uden problemer. Desuden tager de også sig af alle WordPress-kerneopdateringer, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Og når det er en større opdatering, tester de faktisk webstedet først, før de opdateres for at være sikre på, at intet går i stykker, top service. De har også live realtidstruseldetektering, blokerer aktivt DDOS-angreb, og de vil endda rette dit websted gratis, hvis det bliver hacket …

Alt ovenstående berettiger mere end prismærket! Interesseret i ro i sindet og kan spare budgettet?

Deres billigste plan starter kl USD $ 35 / måned.

Fordele:

 • Højtydende servere
 • Meget specialiseret support
 • Høj ydeevne

Ulemper:

 • Dyrt

6. HostGator

Internet side: www.hostgator.com
Pris:
$ 5,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator-logo

HostGator er meget meget gammel, en veteran i hosting rummet, de ejes faktisk af et firma kaldet EIG, der også ejer en masse andre hosting-mærker som BlueHost. De er ok, hvis du bor i USA, sandsynligvis ikke en god pasform, hvis du bor i Canada, men kan få jobbet gjort, hvis du vil have dem til (måske ved at bruge noget et CDN som CloudFlare).

De har WP-specifikke hostingplaner, der giver mulighed for 100k besøgende på deres billigste plan. Disse pakker er fuldt optimeret til WordPress, og det gør en forskel. Ét af positiverne med HostGator er deres variation i supportmuligheder, de har alt fra den sædvanlige live chat, telefon- og supportbilletter, til videotutorials og en vidensbase.

Fordele:

 • Billig
 • God pris / værdi balance

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada
 • Generelt tjenester af mindre kvalitet

7. InMotion Hosting

Internet side: www.inmotionhosting.com
Pris:
7,26 $ (USD)
Diskplads: 40 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

InMotion Hosting logo

InMotion Hosting er kendt for business hosting-løsninger, de er et trin over den sædvanlige webhost med hensyn til support og kvalitet. De har også WordPress-specifikke hostingplaner, som er lidt dyrere, men tilbyder 40 GB og op til 20 000 månedlige besøgende.

Ligesom HostGator har de imidlertid ikke nogen servere i Canada, så hvis du vil gøre brug af deres planer, anbefaler vi bestemt, at du aktiverer en CDN for at maksimere hastighederne fra Canada. Vi kan lide det, bortset fra de sædvanlige supportmuligheder, har de også et samfundsbaseret forumtypesektion, hvor medlemmer kan besvare hinandens spørgsmål. Support har dog altid været en af ​​deres stærke dragter, så du har sandsynligvis ikke brug for den.

Fordele:

 • Tjenester i høj kvalitet
 • Stor støtte

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada

8. Cloudways

Internet side: www.cloudways.com
Pris:
$ 10 (USD)
Diskplads: 25 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Cloudways logo

Cloudways handler, som navnet antyder, om cloud hosting. De bruger andre udbyders datacentre og giver dig mulighed for at distribuere og administrere apps på dem. Deres partnere inkluderer Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch og Google Cloud Platform.

Selvom det ikke er WordPress-specifikt, tilbyder CloudWays nogle eksklusive WP-funktioner som en brugerdefineret cache-plugin og meget veloptimerede serverstacks. En af deres partnere har også en server i Canada, så hastighed vil ikke være et problem.

Det fantastiske ved Cloudways er deres skalerbarhed, det er meget problemfrit. De gør tingene lidt anderledes i forhold til din sædvanlige hostingudbyder, så der er en lille læringskurve der … men det er det værd. Deres støtte er også top og meget lydhør.

Fordele:

 • Super skalerbar
 • Flere udbydere

Ulemper:

 • En smule dyrere

9. Dreamhost

Internet side: www.dreamhost.com
Pris:
$ 2,59 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

DreamHost logo

DreamHost ville være en anden stor mulighed, hvis du boede i USA (men igen kan du aktivere et CDN og stadig bruge dem, hvis du vil). De har eksisteret i aldre og har et stort omdømme, både for deres kvalitet af tjenester og deres support (som de ikke outsource).

De har flere WordPress-specifikke planer, fra delte hostingplaner til administrerede WP-planer, som de kalder DreamPress. Begge typer fungerer, men DreamPress tager kagen med et par ekstra WP-funktioner. Deres grundlæggende WordPress-plan inkluderer ubegrænset diskplads, SSD-hosting og endda en 97-dages pengene-tilbage-garanti.

Fordele:

 • Kvalitetstjenester
 • In-house support

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada

10. Bluehost

Internet side: www.bluehost.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost logo

Mens BlueHost ikke har haft et rigtig godt løb, siden EIG købte dem, har de langsomt indløst sig selv med bedre support og anstændige WordPress-fokuserede planer, der tilbyder øget ydelse.

Deres WP-planer inkluderer auto WordPress-opdateringer, et praktisk iscenesættelsesmiljø og øjeblikkelig WordPress-installation, når du tilmelder dig en af ​​deres planer. De tilbyder også 24/7 support med en række muligheder der. Og de har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester

Fordele:

 • Konkurrencedygtige priser
 • Anstændigt for WordPress-websteder

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada

Sådan finder du en god WordPress-vært

Canadisk webhostetelefon

Når du lige er begyndt og måske leder efter at opbygge et websted fra bunden, ser mange mennesker efter en canadisk webhost, der er billig og får jobbet gjort, men alligevel ikke er for kompliceret, så de kan klare det uden ekstra hjælp. Hvis du ikke planlægger at starte en meget brugerdefineret og kompleks webapp eller platform, men snarere dit sædvanlige forretningssted, blog, e-commerce butik osv. … Så vidt CMSer går, er WordPress vejen at gå.

Det er simpelt at starte op og gratis at bruge, selvom mange mennesker måske ikke ved, om webstedet, de forsøger at opbygge, garanterer brugen af ​​Managed WordPress Hosting (den dyre slags) eller den mere generelle delte hosting, der understøtter WordPress (hvad vi normalt anbefaler). Så i denne artikel har vi til formål at forklare WordPress og WordPress Hosting, og vise, hvad de skal kigge efter i de bedste WordPress-værter, Canada har at tilbyde. Når det er sagt, hvis du er i et andet land, har vi også følgende top WP-hosting-sammenligninger. bedste WordPress er vært for Australien og bedste UK WordPress hosting.

WordPress forklaret

WordPress er en CMS (i øjeblikket med over 25% af hele internettet), som du kan installere på de fleste webhost. De fleste WordPress-værter tilbyder 1-klik installation af softwaren. Og som de fleste open source-software er WordPress gratis for den generelle befolkning, ja. Det er generelt go-to site building-platformen til små til mellemstore forretningssteder, blogs, e-handelsbutikker og endda fora, fordi det er så let at bruge og bygge / designe websteder med.

Hvad er WordPress Hosting?

WordPress Hosting er et udtryk, der bruges til at beskrive enhver webhostingudbyder, der understøtter WordPress. Forskellige webhosts kan tilbyde forskellige hostingtyper selvfølgelig, fra delt, til en VPS, dedikeret hosting og cloud-hosting. Det hele afhænger af niveauet for ekspertise og specifikke behov, personen har med hensyn til at oprette sit websted.

Når du vælger en WordPress-vært, er den mest almindeligt anvendte delt hosting (eller billig WordPress-hosting :)). Denne type hosting giver forskellige websteder mulighed for at dele en enkelt server, som reducerer omkostningerne enormt. Selvom der er nogle ulemper ved denne type hosting, er det stadig i flertallet, når det kommer til hvordan WordPress-brugere gemmer deres webstedsinformation.

Billige WordPress Hosting – Fordele og ulemper

Fordele:

 • Let at installere og brugervenligt
 • Billig
 • Mange værter tilbyder ubegrænsede domæner, e-mails, webstedstrafik og opbevaring
 • Mere tilpasselig

Ulemper:

 • Der kan være et loft for de ubegrænsede WordPress Hosting-funktioner
 • Ressourcer deles med andre websteder
 • Andre sider på serveren kan bremse dit websted

Funktioner der skal kigges efter i canadiske WordPress-værter

oprettelse af webstedNu hvor vi forstår, hvad WordPress er, og hvordan det fungerer, kan vi se lige hvad der får nogle WordPress-værter til at skille sig ud fra de andre.

Der er en overflod af WordPress-hostingfirmaer tilgængelige på nettet. Mange af dem tilbyder funktioner, som du muligvis har brug for og har brug for, nogle, som du ikke har brug for, og nogle, der kan have en negativ indflydelse på dit websted, og hvordan du er i stand til at opbygge det.

Det er vigtigt at indsnævre listen til et par vigtige funktioner, så det er let at se, hvilke værter der er gode, og hvilke værter der ikke er værd at bruge din tid. Så her er nogle af de funktioner, du vil kigge efter i de bedste WordPress-værter:

Domænehosting

Generelt, når du vælger en WordPress-vært, vil du finde en, der også kan registrere domænenavne. På den måde er dit hosting + domæne hos det samme firma, hvilket gør support meget lettere.

Bloghosting

Mange af de mennesker, der kigger efter WordPress-værter, trækker hen mod det for deres blogfunktioner, så det er en grund til, at de bedste WordPress-værter vil have funktioner, der gør det nemt for bloggere at downloade og begynde at bruge WordPress uden forsinkelse.

Så webhotelleverandører skal virkelig have en 1-klik installationsmulighed til WordPress.

E-mail-konti

Med et tilpasset domæne kommer behovet for en personlig e-mail. De øverste WordPress-e-mailværter tillader et ubegrænset antal e-mail-konti, så du og hele dit team kan deltage i kommunikation ved hjælp af tilpassede domænenavne.

Du kan konfigurere disse e-mail-konti via kontrolpanelet på din computer og være i stand til at linke dem til forretningsapps.

Båndbredde og diskplads

En anden funktion, du skal kigge efter i din WordPress-vært, er ubegrænsede funktioner såsom e-mail, opbevaring, domæner, båndbredde og så videre. Selvom nogle værter kan prale af disse ubegrænsede funktioner, kan der faktisk være et loft for disse funktioner, der kan påvirke den måde, dit websted fungerer på.

Så de mest pålidelige værter vil advare dig, når du når dine grænser og åbner en dialog om skaleringsindstillinger. Dette gælder især, hvad angår lagringsbetingelser for dit websted og båndbredde, som kan bruges ret let, medmindre du forstår dine muligheder og dine grænser.

WordPress Hosting Security

SSL-certificeringerNår du opretter et websted, ønsker du, at det skal være sikkert, så det er derfor, du vil have en vært, der kan give dig den ro i sindet, du håber på, når du starter dit websted, så du ved, at ingen kan ændre dit indhold eller påvirke dit websted på nogen måde uden din tilladelse.

Så du vil have en vært, der tilbyder nogle generelle værdipapirer som softwareopdateringer, overvågning, gratis SSL-certifikater, DDoS-beskyttelse, blandt andet grundlæggende sikkerhedstaktikker. Men i det mindste skal en vært være i stand til at holde din WordPress-software opdateret.

Hostinghastighed

De hurtigste WordPress-hostingfirmaer bruger en CDN (som dem, der tilbyder administreret WordPress-hosting), som gør det muligt at levere indhold fra dit websted til de besøgende computer fra den nærmeste server til deres placering.

Dette resulterer i kortere belastningstider og giver en bedre samlet oplevelse for besøgende. Det er en ekstremt vigtig funktion, især hvis du kører et e-handelswebsted.

Det vil forhindre dine potentielle kunder i at forlade frustration og kan endda øge indtægterne.

Serverplacering

Selvom serverplacering er vigtig, er den ikke så vigtig, som den plejede at være. Hvis du bruger et CDN som CloudFlare, behøver placeringen af ​​dit datacenter ikke være en stor faktor. Det er dog stadig ideelt at have et datacenter i Canada, hvis det er her dit målmarked er.

Server Uptime

Der er tidspunkter, hvor en server går tid. Det er bare teknologiens karakter. Det, du imidlertid ønsker at undgå, er en vært, der har lave oppetider af server, fordi dine besøgende på webstedet kan have svært ved at interagere med dit websted, når det ikke er der.

Så hvad du vil kigge efter i en WordPress-vært, er en med en oppetid på 99,9%, så chancerne for, at enhver besøgende på webstedet finder dit websted nede.

Kunde support

supportmulighederDette er ikke noget, der er øverst på listen, når du vælger en vært, men det kan betyde al forskellen, hvis du ikke er dygtig til at opbygge websted, og du pludselig oplever et problem med dit websted.

At være i stand til at kontakte nogen om det kan hjælpe dig med at forstå, hvad der sker med den server, dit websted er baseret på, eller hjælpe dig med at løse et problem, der vises på din ende.

System-sikkerhedskopier

Da servere kan gå ned, og ulykker sker, er det vigtigt at vide, om din vært er i stand til at tage backup af din e-mail, database og dit websted. For hvis tragedie strejker, vil du være i stand til at få dit websted tilbage og køre hurtigere, hvis det værste opstår.

Så du vil kontrollere, om din vært har automatiske månedlige, ugentlige eller daglige sikkerhedskopier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken hosting er bedst til WordPress Linux eller Windows?

Selvom det er teknisk muligt at køre WordPress på Windows-hosting, vil vi ikke anbefale det. Det bedste hostingmiljø til at køre WordPress er bestemt Linux, og langt de fleste WordPress-installationer kører på Linux-hosting (og det er meget billigere sammenlignet med Windows-hosting).

Kan jeg bygge et WordPress-sted uden at være vært?

Ja, du kan bruge WordPress.com til at opbygge dit websted, de tager sig af hosting til dig. Og du kan endda gøre det gratis, selvom det kommer med begrænsninger med hensyn til design og branding (som ingen professionel URL, ville du have et underdomæne-url som yoursite.wordpress.com). Deres betalte planer tilbyder dog mere fleksibilitet. En anden måde at opbygge et WordPress-sted uden hosting er faktisk at være vært for det på din egen computer ved hjælp af WAMP, men det kræver en mere dybdegående guide.

Kan jeg bruge WordPress gratis?

Mens WordPress i sig selv faktisk er gratis, skal du stadig betale for et domænenavn og hosting. Hvis du ønsker at opbygge et WordPress-sted gratis, skal du bruge WordPress.com (ikke forveksles med WordPress.org, som er den fulde version af WP, der skal bruges med tredjeparts hostingtjenester), som har en gratis plan.

Hvad er den hurtigste WordPress-hosting?

Efter vores mening administreres de hurtigste WordPress-hostingtjenester normalt WordPress-hostingudbydere som Kinsta eller Pressidium. De er superhurtige og fokuserer kun på hosting af WordPress-websteder, men de kommer med højere omkostninger.

Hvor meget koster det at være vært for et WordPress-websted?

Hvor meget din hosting koster ved at være vært for et WordPress-websted afhænger af dine behov eller mere specifikt dine websteds behov. Hvis du vil være vært for en lille virksomhedswebsted eller -blog, kan du gå med delt hosting, hvilket gennemsnitligt koster omkring USD $ 5 / mo. Hvis du har brug for at være vært for et e-handelswebsted eller -forum, skal du muligvis kigge efter en administreret WordPress-hostingudbyder, der starter omkring USD $ 30 / mo.

Er WordPress let at bruge til en begynder?

WordPress er meget let at bruge som nybegynder. Over 30% af internettet drives af WordPress, og med god grund. Det er et af de letteste webstedsbygningsværktøjer rundt omkring og har et massivt samfund, der kan hjælpe dig, hvis du sidder fast. Der er også en masse tutorials tilgængelige online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map