Bedste webhostingstjenester til Singapore

Som et digitalt bureau kender vi webhostingbranchen ganske godt (da vi er vært for både vores klienter og personlige projekter ��). Vi har foretaget analysen, anmeldelser af webhosting og sammenligninger for Singapore.


Bedste webhosting for Singapore:

 1. Hostinger – Bedste samlede webhosting
 2. SiteGround – Runner-up samlet web-hosting
 3. A2 hosting – Bedste forhandler vært
 4. Vodien – Pålidelig lokal webhost
 5. GreenGeeks – Mest grøn webhost
 6. CloudWays – Bedste Singapore Cloud Hosting
 7. Bluehost – Webhost med god værdi
 8. WP Engine – Great Managed WordPress Host

Pålidelig webhosting er vigtig!

Kvaliteten af ​​din web-hostingudbyder kan have en enorm indflydelse på den potentielle succes på dit websted.

Lad os tage webstedets hastighed  vidste du for eksempel, at en forsinkelse på 1 sekund betyder, at sidevisninger falder med 11%, det betyder, at over 1/10 af besøgende bare vil vende sig væk for hvert sekund, dit websted stadig indlæses … dette er grunden til at en anstændig web-hosting-udbyder er vigtig!

Det er heldigvis meget let at vælge en webstedshosttjeneste til dit singaporiske websted, da mange af de store spillere har datacentre i Singapore. Bortset fra nedenstående tabel, går vi også nærmere ind på individuelle anmeldelser af webstedshosting.

Et par af de websteder, vi er blevet vist på:

Udvalgt på websteder

Webhostingfirma Samlet bedømmelsePris / mo.Disk SpaceFeaturesAnmeldelserWebsite
Hostinger logo USD 2,89 USD (74% rabat) 20 GB

 • Meget overkommelig
 • Super nem installation
 • Fantastisk ydelse og hastighed
 • Singapore-servere
 • Responsiv support
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti!

Hostinger anmeldelse
siteground2 USD 3,95 (rabat kun på den første faktura) 10 GB
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Fantastisk præstation
 • Servere i Singapore
 • Hurtig opsætning & meget brugervenligt
SiteGround-gennemgang
A2HostingLogo USD 3,92 Ubegrænset
 • Fantastisk med WordPress
 • Ubegrænset diskplads!
A2 Hosting Review

Bedste Singapore Web Hosting 2020

Her er de 8 top anmeldelser af webhosting for Singapore, rangeret ved at se på diskplads, pris og support:

1. Hostinger – Bedste samlede webhosting

Hostinger-logo

Hostinger tilbyder den absolut bedste værdi, når det kommer til hosting. Mængden af ​​funktioner, support og ydeevne, du får for kun $ 2,89 / mo virkelig er imponerende, hvorfor de er vores # 1 på listen.

Bemærk: De har også en startplan til $ 0,99 / mo, hvilket giver mulighed for 1 site og 10 GB diskplads.

Hostinger startede i 2004 og har nu 25+ millioner brugere, og med god grund, da de konsekvent formår at levere kvalitetshosting til en lavere pris i forhold til konkurrencen.

De har et datacenter lige her i Singapore, hvilket gør webstedshastighed til et ikke-problem (bestemt når de bruger SSD’er og endda har et specialbygget cache-plugin til WordPress-websteder).

Og bare i tilfælde af, at dit målmarked er et andet sted, har de også servere i USA, Storbritannien, Holland, Litauen, Brasilien og Indonesien.

Hvad angår support, tilbyder de 24/7/365 live chat. De er meget lydhøre og hjælpsomme.

Hvad der virkelig adskiller dem fra konkurrencen, er deres onboarding-proces. Oprettelse af et websted er fejlfrit, med hvert trin glat ind i det næste, hvilket er fantastisk for ikke-tekniske mennesker.

De har 3 delte hostingplaner, hvor den mest populære plan kun er USD 2,89 USD / mo (74% rabat).

Åh, og de har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, en bestemt no-brainer i vores bog!

Fordele

 • Meget let at konfigurere
 • Fantastisk præstation
 • Super overkommelig
 • Hurtig server i Singapore + globalt netværk

Ulemper

 • N / A

Internet side: www.hostinger.com
Pris: $ 2,89 (USD)
Diskplads: 20 GB
Support: Live chat
Global rækkevidde: Ja

2. SiteGround – Runner-up samlet web-hosting

SiteGround-logo

SiteGround er en anden stor webhost vært, de er stadig meget overkommelige, har stærke servere (også i Singapore), og vigtigst af alt er understøttelsen topmærket.

De har 3 hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kun på $ 3.95 / mo (67% rabat på den sædvanlige pris)! 

Hvad angår support, har SiteGround et af de bedste supportsystemer inden for webhosting, og alle deres supportmuligheder tilbydes 24/7. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte deres kundeservice via telefon, live chat eller e-mail (billetsystem).

Du får øjeblikkelige svar med deres telefon- og chatindstillinger, mens deres e-mail-svar normalt modtages inden for 10 minutter efter indsendelse af en billet.

Når det kommer til hastighed, fordi de har et datacenter i Singapore (blot et af deres mange datacentre), kan du være sikker på, at dit lokale publikum finder dit websteds indlæsningstider virkelig hurtigt, bestemt når de bruger SSD’er.

For WordPress-websteder har de endda et specialbygget plugin kaldet SuperCacher til yderligere at optimere indlæsningshastigheden på dit websted, det er meget imponerende

Du skal bare aktivere denne mulighed i dit kontrolpanel – det er meget simpelt at gøre (og glem ikke, du kan altid bede deres supportteam om hjælp).

Så uanset om du leder efter forretningshosting, vil opsætte en personlig blog eller endda en e-handelsbutik, svækker SiteGround dig ikke!

Fordele

 • overkommelige
 • Meget brugervenlig
 • Solid sikkerhedsopsætning
 • Fantastisk præstation

Ulemper

 • N / A

Internet side: www.siteground.com
Pris: $ 3,95 (USD)
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

3. A2 Hosting – Bedste forhandler vært

A2 Hosting Logo

A2 Hosting er på niveau med SiteGround, de har også en række flammende hurtige servere over hele verden (naturligvis inkl. Singapore) + har stor support. Selvom de ikke har den officielle WordPress-anbefaling, er deres præstation med WP-sider forbløffende. + Ubegrænset diskplads!!

De tilbyder også 3 hostingplaner, deres billigste plan starter kun $ 3,92 / mo (oprindeligt var $ 7,99 / mo).

A2 Hosting har en omfattende samling af artikler om selvhjælp og tutorials på deres officielle websteds Knowledge Base. Hvis du vil tale med nogen, er deres kundesupport-team dog tilgængeligt døgnet rundt for at hjælpe dig.

Du har muligheden for at indsende en billet angående deres produkt, fakturering og mere. Du kan også få øjeblikkelig support ved at ringe til dem på telefonen eller åbne en live chatbox.

Bare ved, at der altid vil være nogen fra A2 Hosting, der hjælper dig med noget når som helst på dagen.

At have servere i landet sikrer dit websteds hastighed blandt Singapore-brugere. Men bemærk, at de også har datacentre over hele verden – hvilket gør dit websted tilgængeligt (med stor hastighed) over hele verden.

A2 Hosting er bygget på hastighed ved hjælp af SSD’er. Og som du sandsynligvis allerede kan fortælle, kommer deres hostingplaner (Lite, Swift, Turbo) med forskellige hastigheder. Derfor, hvis hastighed er yderst vigtig for dig, kan du gå efter deres dyrere planer, der inkluderer deres Turbo-funktion, som giver dig flere ressourcer og har færre brugere pr. Server.

Fordele

 • Servere over hele verden
 • Ubegrænset diskplads
 • Når som helst pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • N / A

Internet side: www.a2hosting.com
Pris: $ 3,92 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

4. Vodien – Pålidelig lokal webhost

Vodien logo

Vodien er et Singapore-baseret firma, der har eksisteret i lang tid nu, og det viser! Fantastisk support 24/7, ugentlige automatiserede sikkerhedskopier, en 30-dages pengene-tilbage-garanti … Hvis du vil gå lokalt, er Vodien en no-brainer.

De tilbyder alt fra grundlæggende delt hosting, til cloud-hosting, dedikerede servere og endda administreret WordPress-hosting. En velfortjent 2. plads på vores liste.

Deres billigste plan starter på S $ 10 / måned.

Vodien har et dedikeret kundesupport-team, som du kan stole på 24/7. De er mest kendt for deres professionalisme i håndtering af spørgsmål og hurtige svar.

Hvis du støder på et problem med deres hosting, kan du kontakte dem via telefon (Singapore-fastnetnummer), chat og e-mail. Mange mennesker siger, at deres svartid på e-mail-tjenester ikke er så stor, men du får svar inden for 24 timer.

Hvis du nu undersøger og opdager ting på egen hånd, vil du være glad for at vide, at de også har en vidensbase fuld af artikler på deres officielle hjemmeside. Deres ting der er virkelig nyttige, uanset om du prøver at lære noget eller fejlfinde et problem.

Da Vodien er baseret i Singapore, har du ingen problemer med at servicere singapanske besøgende. Deres indlæsningstid og sidehastighed er bestemt anstændigt.

Vodien er bestemt en god mulighed for et Singapore-baseret hostingfirma.

Fordele

 • Let at bruge
 • God præstation
 • Forskellige hostingsmuligheder

Ulemper

 • Lidt dyrt

Internet side: www.vodien.com
Pris: $ 10
Diskplads: 5 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ingen

5. GreenGeeks – Mest grøn webhost

GreenGeeks logo

GreenGeeks er et af de virksomheder, som du bare ved, vil fortsætte med at vokse, og det faktum, at de lægger tilbage 300% af den energi, de bruger tilbage på nettet, er bare en episk tilføjet bonus. Deres support er også meget imponerende, de tilbyder det 24/7 og har muligheder for telefon, supportbilletter og live chat support.

Desuden er serverne selv udstyret med SSD’er, PHP7 og PowerCacher for at få den maksimale hastighed, der er mulig for dine websteder. De tilbyder endda en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester.

Deres billigste plan starter ved $ 2,95 / mo.

GreenGeeks har eksisteret i mere end 10 år nu, og deres kundeservice har opretholdt et godt omdømme indtil i dag.

Som vi nævnte før, kan der fås adgang til deres telefon, live chat og e-mail support døgnet rundt – så du er aldrig tilbage på egen hånd, når du støder på problemer med dit websted.

Vi anbefaler også at gennemgå deres Knowledge Base af artikler, da du finder en masse nyttige materialer der. Du kan gå der til informationsmæssige formål eller til fejlfinding af ting, når du har lyst til at finde ud af tingene selv.

Der er selvfølgelig intet som at vide, at der er menneskelig hjælp til rådighed, når det er nødvendigt (og du kan stole på dem til dette).

Mens GreenGeeks ikke har servere i Singapore, som vi bemærkede i vores GreenGeeks-anmeldelse, kan deres amerikanske og europæiske servere stadig levere dit indhold til lokale besøgende med stor hastighed.

Hvis du vil, kan du også vælge at aktivere deres inkluderede CDN-service (CloudFlare). Dette vil sikre, at dit websted altid er i perfekt hastighed, ikke kun i Singapore, men også over hele verden.

Og hvis du har brug for det, kan de også tilbyde domæneregistrering, for du opretter et helt nyt websted.

Fordele

 • Ubegrænset diskplads
 • Super miljøvenlig
 • Fantastisk præstation

Ulemper

 • Ingen servere i Singapore

Internet side: www.greengeeks.com
Pris: $ 2,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

6. Cloudways

Cloudways logo

Cloudways tager skyhosting til næste niveau!

Med 25+ datacentre (også i Singapore), SSD-baseret hosting, et iscenesættelsesområde, episk ydeevne gennem serverne fra Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr og KYUP… disse fyre omdefinerer cloud-hostingindustrien.

Deres billigste hostingplan starter kun på $ 7 / måned.

Med CloudWays kan du altid være sikker på, at der er tilgængelig hjælp til dig døgnet rundt – og det er fra et team af eksperter.

Hvis du vil, kan du gå til deres officielle side og få adgang til deres vidensbase. Det er fuld af artikler, guider, tutorials og ofte stillede spørgsmål, som helt sikkert vil hjælpe dig, hvis du undersøger noget. Almindelige problemer kan normalt løses ved hjælp af deres selvhjælpsartikler der.

Naturligvis er menneskelig støtte også tilgængelig. De har et billetsystem, live chat og telefonstøtte.

Du er garanteret hurtig-indlæsning af sider og sider med CloudWays, når de går ind i cloud-hosting. Med deres klynger af servere, der findes på centrale placeringer overalt i verden, vil dit Singapore-publikum helt sikkert kunne få adgang til dit websted hurtigt. Det er selvfølgelig også til dit verdensomspændende publikum.

Bortset fra stor hastighed, skal du bemærke, at skyhosting også er meget pålidelig med hensyn til oppetid. Årsagen til dette er, at deres system altid kan hente ressourcer fra tilgængelige grupper af servere, når det er nødvendigt.

Fordele

 • Ekstremt skalerbar
 • Længer hurtigt
 • Datacentre i Singapore

Ulemper

 • Læringskurve lidt hårdere

Internet side: www.cloudways.com
Pris: $ 10 (USD)
Diskplads: 25 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

7. Bluehost

Bluehost logo

Bluehost var konge af værter engang sammen med HostGator. Begge blev erhvervet af EIG, support og kvalitet gik ned ad bakke, hurtigt! Først i de seneste 2 år har de gennemgået det. Med bedre support, anstændige hostingtjenester og ydeevne kan vi nu anbefale dem igen. De tilbyder delt hosting, cloud-hosting, WP-hosting, VPS og dedikeret hosting.

Hvad angår support, har de alt fra en stor videnbase, supportbilletter, live chat, telefon support og video tutorials. De har dog ingen servere i Singapore, så du bliver nødt til at aktivere CloudFlare, hvis du vil have anstændige hastigheder.

Deres planer starter ved $ 3,95, hvilket er på niveau med de fleste andre hostingfirmaer.

Bluehost har eksisteret i lang tid, og de har et veluddannet kundesupportteam. Din oplevelse vil mere eller mindre være behagelig, når du søger deres hjælp eller hjælp.

Deres kundeservice er også tilgængelig 24 timer i døgnet, så det allerede tager en belastning af dig (der er ikke noget som at have tilgængelig hjælp og ro i sindet, når du håndterer hosting-problemer).

De har telefon, live chat og billetsystem aktiveret. De har også et helpcenter på deres officielle side, der indeholder en hel masse hjælpeartikler.

Bluehosts servere er alle placeret i USA. Hvis du virkelig ønsker en anstændig hastighed, anbefaler vi, at du aktiverer deres indbyggede CDN-funktion (og bruger CloudFlare, deres CDN-partner).

Når CloudFlare er aktiveret, vil dit websted kunne få adgang til en klynge af servere, der er strategisk placeret over hele verden. Dine besøgende på siden vil derefter nyde hurtigindlæsning af sider, uanset om de er i Singapore eller andre dele af verden.

Fordele

 • Masser af diskplads
 • En masse supportmuligheder

Ulemper

 • Kun USA-baserede servere
 • Blandede anmeldelser

Internet side: www.bluehost.com
Pris: $ 3,95 (USD)
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

8. WP-motor

wpengine logo

Hvis du faktisk leder efter en administreret WordPress-hostingtjeneste i super høj kvalitet til Singapore, er WP Engine det, du har brug for! De er markedsledende, når det gælder hosting af WordPress-websteder, og med god grund (er dog en smule dyre). De har et internt tilpasset cache-cache-system, der tjener sider superhurtigt (kaldet EverCache), og kombineret med deres CDN er de det hurtigste WordPress-hostingfirma omkring!

Deres 24/7-support er åbenlyst specialiseret i WordPress, så de kan løse ethvert problem uden problemer. Desuden tager de også sig af alle WordPress-kerneopdateringer, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Og når det er en større opdatering, tester de faktisk webstedet først, før de opdateres for at være sikre på, at intet går i stykker, førsteklasses service. De har også live realtidstruseldetektering, blokerer aktivt DDOS-angreb, og de vil endda rette dit websted gratis, hvis det bliver hacket …

Alt ovenstående berettiger mere end prismærket! Interesseret i roen og kan spare budgettet?

Deres billigste plan starter ved $ 35 / måned.

Da WP Engine er specielt lavet til WordPress-websteder, kan du være sikker på, at deres kundesupportteam består af WordPress-eksperter / teknikere. Dette er helt sikkert vigtigt for dig, da du ikke ønsker noget mindre til en ganske dyre hosting.

Deres kundeservice er dog alt det værd, da du kan komme i kontakt med dem 24/7. Du skal bare være logget ind på din konto først, så de kan kontrollere dine detaljer og give dig den nødvendige support.

Det fine ved WP Motors kundeservice er, at de er hurtige til at svare, professionelle og pålidelige. Du har altid ro i sindet med en sådan opsætning på din hostingudbyder.

De har også en bred samling nyttige artikler i deres Support Garage. Du kan finde løsninger på almindelige problemer i dette afsnit af deres websted.

WP Engine er bygget til at håndtere WordPress-websteder let – og hastighed er en af ​​deres bedste funktioner.

Bortset fra deres EverCache-teknologi, der gør deres hosting hurtig (også for Singapore-brugere), kan du også aktivere CDN-funktionen. Hvis du gør det, sendes dit indhold til cloud-servere placeret i forskellige dele af verden for at gøre dit indhold tilgængeligt (med stor hastighed) for brugere over hele verden.

Helt ærligt, når det kommer til business-hosting af høj kvalitet, er det svært at finde nogen bedre … hvis du har råd til det.

Fordele

 • Fantastisk præstation
 • 24/7 support
 • God sikkerhed

Ulemper

 • Dyrt

Internet side: www.wpengine.com
Pris: $ 35 (USD)
Diskplads: 25.000 besøgende grænse
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

Sådan finder du den bedste Singapore-websted vært

Singapore webhosting pc

Uanset hvad dit mål er for dit Singaporeanske websted, og på trods af om du forventer, at det tiltrækker et stort publikum eller ej – skal du få et websted, du udvikler live på nettet til sidst (btw, vi har skrevet en ret anstændig guide til, hvordan man opretter et websted, der hjælper dig). Og når den tid kommer, skal du vælge mellem de forskellige tilgængelige webstedshostingsmuligheder for at vælge den vært, der passer til dine behov. Valg af tophosting i Singapore er kritisk for succes og funktionalitet på dit websted. Hvis du ønsker, at dit websted skal fungere optimalt og give den bedst mulige brugeroplevelse for alle dine besøgende på webstedet, er det en god ide at tage sig tid til at forstå forskellen mellem de forskellige webhostingsmuligheder, der er tilgængelige for dig, og foretage det rigtige opkald.

Typer af webstedshosting til Singapore

Delt hosting

Delt hosting er en af ​​de billigere hostingmetoder, og det er ideelt til mindre projekter og websteder, der ikke kræver en masse ressourcer for at få succes eller give en eksemplarisk brugeroplevelse. Mindre websteder har ikke en tendens til at generere en masse trafik eller har brug for en masse båndbredde eller opbevaringsplads, så selvom delt hosting dog kommer med sine ulemper og begrænsninger, er det noget, der ikke bør ende med at være et problem for sådanne steder. For websteder, der ønsker at generere store mængder brugere, er det dog klogt at overveje andre webhostingsindstillinger, der er mere egnede til det.

delt hosting grafik

Når det er sagt, er de forskellige hostingindstillinger, som de fleste virksomheder tilbyder, imponerende. Fra muligheder som PHP-hosting, Linux eller Windows-hosting, Java osv.… Til nyttige installatører til CMS’er som WordPress Joomla, Drupal og mere.

VPS Hosting

VPS Hosting, der står for virtuel privat server-hosting, er en god løsning, hvis du ønsker at slå dig et sted midt i mellem delt hosting og dedikeret server-hosting. VPS-hosting er meget som delt hosting, fordi serveren stadig deles mellem flere brugere, som udbyderen sælger den til, men i dette tilfælde er det plads, du bruger, fuldstændigt adskilt fra resten af ​​brugerne af en partition, så din aktivitet , lagerplads og brug af båndbredde påvirkes ikke fuldstændigt af deres handlinger. Perfekt til små og mellemstore websteder, VPS-hosting er en overkommelig mulighed for webudviklere, der leder efter en webhosteløsning i Singapore.

Dedikeret serverhosting

Dedikeret serverhosting er lige, hvad det lyder – en type webhosting, hvor brugeren har hele serverpladsen for sig selv. Dette er virkelig kun nødvendigt for meget større projekter, såsom store e-handelswebsteder og massive fora. Sådanne projekter kræver en højtydende webhosteløsning, og dedikeret serverhosting passer perfekt til regningen i disse scenarier. Medmindre du forventer, at dit websted tiltrækker hundreder eller endda tusinder af brugere om dagen, er den øgede magt, der stilles til rådighed for dig af dedikeret serverhosting, ikke nødvendig.

Cloud Hosting

Cloud-hosting er en favorit, når det kommer til webhostingsmuligheder på grund af dens alsidighed og pålidelighed. Cloud-hosting afhænger for det første af flere maskiner i stedet for kun én, som delt hosting, dedikeret hosting og VPS-hosting gør. Når der bruges mere end en maskine, betyder det, at hvis man går ned, er der stadig andre på plads for at afhente slakken og sikre, at webstedet fortsætter med at køre, som det er meningen, og at dataene er sikkert gemt.

Forhandler-hosting

Forhandlerhosting er en almindelig type webhosting, som webudviklere køber i bulk for at sælge til deres kunder, som de designer websteder til. Dette er meget lettere for webudvikleren end at have deres klient til at vælge en webhostetype og udbyder selv, da det giver udvikleren meget mere frihed til at være i stand til at arbejde på webstedet og sikre, at det kører korrekt for at beskytte den ideelle brugeroplevelse. Derudover er det en meget bedre metode for webudviklere at kunne have øget kontrol over de websteder, der vises på deres porteføljer. Hvis du har en webdesigner, der administrerer dit websted, har de muligvis en forhandler-hosting-pakke, der kan tilbyde dig, der vil gøre processen meget lettere, da din webudvikler ved nøjagtigt, hvilke ressourcer dit websted har brug for for at køre glat.

Administreret WordPress Hosting

Temmelig selvforklarende, det er vært, men fokuseret på WordPress, med fuldt WP-optimerede servere & support. Vi går nærmere ind på vores Managed WP-hosting-side.

Singapore Web Hosting: Funktioner til forskning.

Når du har bestemt dig for den rigtige type webhosting, der passer til dig, er du halvvejs der for at få dit websted live på nettet. Det næste trin til lancering af dit websted er at beslutte den rigtige webhosting-udbyder i Singapore, der giver dit websted den bedste chance for succes. Når det kommer til at vælge den webhostingudbyder, du kan stole på med dit websted, her er nogle kvaliteter, du skal se på (dette er de samme kvalifikatorer, som vi bruger til vores andre top hostinglister som Australien-hosting, UK-hosting, Irland-hosting, canadisk hosting , bedste hosting i Indien, bedste webstedshosting (globalt), hebergementwebsite en Frankrig, Bedste webstedshosting til Malaysia & NZ-hosting):

Serverplacering

Serverens placering vil have en betydelig indflydelse på de indlæsningstider, som dine besøgende på webstedet oplever.

serverplaceringskort

Af den grund vil placeringen af ​​de servere, som din webhostingudbyder tilbyder, være en vigtig ting at se på – også kontrollere, hvor magtfulde disse servere er, da det er bedre at have en magtfuld server lidt længere væk end en i nærheden der er Det er ikke tilstrækkeligt til dine behov (både SiteGround og A2 Hosting har servere i Singapore, men for at se, hvordan de er forskellige i ydelse, skal du tjekke vores A2 Hosting vs SiteGround-sammenligning).

Opbevaring

Dette er et problem, som du sandsynligvis ikke vil støde på med et mindre websted, men hvis du udvikler et medium til et stort websted, vil du bestemt se på, hvor meget lager du har med den pakke, du kigger på på en hvilken som helst web vært Singapore leverandør. Den sidste ting, du gerne vil, er at tilmelde dig en service og finde ud af, at den ikke giver dig de ressourcer, du har brug for, for at dit websted skal få succes.

Uptime

Der er ingen mening med at have et websted live på nettet, hvis det aldrig er tilgængeligt for dine brugere at opleve. Den webhostingudbyder, du tilmelder dig, skal tilbyde maksimal oppetid, så dit websted er tilgængeligt på alle døgnets tider. Vi begyndte at spore både samlet oppetid og responstid for de største webhostingfirmaer på vores hostingstatusside. Læs flere kundevurderinger for at få et indblik i, hvad deres oplevelse var med oppetid hos denne udbyder.

Sikkerhed

Når du har anstændige sikkerhedsforanstaltninger på plads, sparer du en masse problemer ned ad vejen. Som standard skal du kontrollere, om webhosten tilbyder gratis SSL-certifikater (https), da det er temmelig et must i disse dage, selv for websteder, der ikke har nogen form for kreditkortbehandling på stedet. Google ønsker også at se websteder, der har et SSL-certifikat installeret, og vil rangere dem højere i dets søgeresultater.

SSL-certificeringer

Nogle webværter koster SSL-certifikater, og det giver mening for de mere komplekse (der er 3 typer: Udvidet validering (EV), organisationsvalidering (OV) og domænevalidering (DV) SSL-certifikater), men de grundlæggende bør være være bestemt gratis. Og hvis de ikke er det, kan du få en gratis på letsencrypt.org.

Support

Det er ikke let at være vært på et websted og kan hurtigt blive kompliceret, hvis du ikke ved, hvad du laver. Selv nogle erfarne brugere kan fra tid til anden forveksles med visse aspekter af systemet. Derfor er det godt at sikre, at den udbyder, der er vært for dit websted, tilbyder tilstrækkelig support; på et absolut minimum, bør de have live chat og telefon support.

Backups

Du ønsker ikke at miste nogen af ​​dine værdifulde oplysninger i tilfælde af en tragedie. Sørg for, at du samarbejder med en udbyder, der regelmæssigt sikkerhedskopierer oplysningerne på dit websted, så du ikke behøver at bekymre dig om at miste noget vigtigt. Det er også smart at finde deres metoder til hentning, hvis du mister oplysningerne på dit websted. At have en daglig backup-service er ideel, men selv ugentligt burde det være ok.

båndbredde

Båndbredde er et væsentligt aspekt af dit websteds ydelse, og hvis du ikke har adgang til den båndbredde, du har brug for, for at dit websted kan køre glat, vil brugeroplevelsen på dit websted lide. Tjek den båndbredde, som du får tildelt en leverandør, før du tilmelder dig dem for at undgå negative oplevelser.

Antal tilladte domæner / websteder

Det er altid godt at finde en udbyder i Singapore, der giver dig mulighed for at være vært for flere domæner på den serverplads, du køber fra dem. Du ved aldrig, hvor mange websteder du ender med at være vært for, så se på hvor mange domæner den udbyder, du overvejer, vil tillade, før du tilmelder dig dem.

Konklusion

Og det er det, det kan virke overvældende at dække alle punkter og forskning selv, men bare tag det et skridt ad gangen. Måske endda oprette et regneark og logge alle specifikationer for de bedste webhostudbydere i Singapore, så du har et let overblik.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector