Bedste webhostingstjenester for Pakistan

Som et webagentur med MEGET webhostingkonti (delvist til at være vært for vores klienter, og delvis fordi vi har masser af sideprojekter og kan lide at eksperimentere ��), har vi en ret god idé om, hvad der definerer en fantastisk websted vært.


Vi gennemgik alle vores konti, analyserede, hvilke webhosts der fungerer godt for Pakistan (ved hjælp af live tracking), og hvilke der ikke er (og hvorfor). Derefter besluttede vi at bygge denne massive sammenligningsside for at dele det, vi fandt og nyde!

For hurtig reference finder du vores top 3 nedenfor!

Webhostingfirma Overordnet vurderingPris / mo.Servere overalt i verdenFunktioner Gennemgangswebsite
Hostinger logoUSD $ 0,99 (stort 90% salg)
 • Meget billig
 • Super nem installation
 • Responsiv support
 • Fantastisk ydelse og hastighed
 • Globalt netværk af servere
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti!

Hostinger anmeldelse
siteground2USD 3,95 (rabat på 67% på den første faktura)
 • Singapore-servere + et globalt netværk
 • overkommelige
 • Fantastisk præstation
SiteGround-gennemgang
GreengeeksLogoUSD 2,95
 • Grøn hosting
 • Ubegrænset diskplads
GreenGeeks anmeldelse

# footable_29032 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Om vores hostinganmeldelser

Når vi skrev vores webhostinganmeldelser for Pakistan, overvejede vi en række faktorer.

Disse inkluderer oppetid, supportmuligheder og responstid, hastighed, serverplaceringer, brugervenlighed, omkostninger vs værdi, diskplads osv..

De 2 vigtigste faktorer, vi fokuserer på, er støtte �� og hastighed ⚡.

Lad os tage webshastighed for eksempel, vidste du, at en forsinkelse på 1 sekund betyder, at sidevisninger falder med 11%, det betyder, at over 1/10 af besøgende bare vil vende sig væk for hvert sekund, dit websted stadig indlæses … dette er grunden til en anstændig web hostingudbyder er afgørende!

Som du kan se, kan kvaliteten af ​​din webhostingudbyder have en enorm indflydelse på den potentielle succes på dit websted!

Et par af de websteder, vi er blevet vist på:

Udvalgt på websteder

Bedste webhosting Pakistan – 2020 anmeldelser

Her er de 10 bedste anmeldelser af webhosting for Pakistan, med detaljer om deres omkostninger, supportmuligheder og diskplads:

1. Hostinger – Bedste samlede webhosting

www.hostinger.com

Hostinger-logo

Pris: $ 0.99
Diskplads: 10 GB
Support: Live chat

Hostinger leverer en af ​​de bedste webhostingtjenester med 1-klik wordpressinstallationer, brugerdefineret kontrolpanel og en fremragende kundesupport døgnet rundt. Deres premium-pakke er endnu billigere end GoDaddy-hosting og ideel til webstedsejere i Pakistan.

Deres dataservere er placeret over hele verden, inklusive U.S.A, Singapore og i Europa. De tilbyder SSD-lagerplads, der kan hjælpe med at indlæse dit websted hurtigt fra hvor som helst i verden, inklusive Pakistan.

Hostinger Technology

Hostinger har forskellige hostingmuligheder, herunder delt hosting, WordPress-hosting, VPS og cloud-hosting til store websteder, der kræver overlegen hastighed. Hostinger’s single shared hosting plan er ideel til begyndere, da dens billige og kontrolpanelet er meget brugervenligt. De har også en stor videnbase til at guide deres brugere gennem processen. Du kan opbygge og begynde at køre dit websted meget hurtigt.

De har også hosting-planer rettet mod ejere af små virksomheder og store websteder. VPS- og cloud-hosting tilbyder stor opbevaring sammen med cache-plugins til at indlæse websted med super sonisk hastighed.

Hostinger garanterer en oppetid på 99,9% og i henhold til vores brugsovervågning leverer de på denne 100%. I tilfælde af problemer kan du direkte kontakte kundesupportteam, der er til rådighed 24 timer for at løse dine problemer.

Ser du på den værdi, du får for kun $ 0,99 / mo, behøver du ikke at se nærmere.

Fordele

 • Hurtig indlæsningshastighed på websitet
 • 24 timers kundesupport
 • Meget billig
 • Globalt netværk af servere
 • Nem opsætning

Ulemper

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up samlet web-hosting

www.siteground.com

SiteGround logo

Pris: USD 3,95
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround er et andet meget hæderligt hostingfirma med over 2 millioner domæner under dens formål. Det er også en af ​​hosting-tjenesterne, som officielt anbefales af WordPress.org.

Den billigste hostingplan (StartUp) af SiteGround, der er beregnet til begyndere, starter ved $ 3,95 / måned (fornyes til $ 11,95 / måned). Planen er vært for 1 websted med 10.000 besøgende og tilbyder også gratis WP-installation, 10 GB plads, gratis CDN, gratis SSL, gratis e-mail og mere. De andre planer (GrowBig og GoGeek) er velegnet til små virksomheder i Pakistan med mulighed for at være vært for ubegrænset websteder med trafik på mere end 25.000 besøgende / måneder. Disse planer tilbyder også dev-værktøjer, som er meget nyttige til effektiv webudvikling.

Den kendetegnende funktion ved SiteGround-hosting er dets ultra-hurtige netværk, der er bygget på Google Cloud. Det tilbyder hurtig indlæsningshastighed til websider med TTFB under 200 ms og en standardhastighedsoptimeret side kunne let indlæses under 2 sekunder. Dette er fremragende til e-handel og forretningssteder, hvor sidehastighed er en kritisk faktor i konvertering af besøgende til kunder. På toppen af ​​det tilbyder SiteGround også CDN-integration til at tilbyde den samme lynhastighed for brugere, der opretter forbindelse fra hele verden.

SiteGround har et meget responsivt 24/7 kundesupportteam, der kan svare inden for 10 minutter via live chat, telefon og e-mail.

Fordele

 • Hurtig indlæsningstid for websteder
 • CDN til at optimere hastigheden for brugere over hele kloden
 • God række sikkerhedsfunktioner og daglige sikkerhedskopier
 • Bruger Brændende instrumentbræt og kontrolpanel

Ulemper

 • Høje omkostninger, endnu højere fornyelsesomkostninger

3. Greengeeks – Bedste Green Web Hosting

www.greengeeks.com

GreenGeeks logo

Pris: $ 2,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks er en anden god hosting service mulighed. Dette er et “grønt” hostingfirma, der køber certificeret vedvarende energi til en værdi af 300% af forbruget af hjemmesidenergi. Dette er det bedste miljøvenlige hostingfirma, du kan finde blandt den enorme liste.

Selv den billigste plan for GreenGeeks hosting leveres med væsentlige og ydelsesbaserede funktioner til websteder. Du kan være vært for 1 websted på basisplan med ubegrænset opbevaring, gratis CDN og gratis wildcard SSL. Webstedshastigheden forbedres af deres LiteSpeed ​​webserver, Power Cacher og den moderne Raid-10 SSD-lagerplads. Kombinationen giver hurtig forbindelse og sideindlæsningstider, selv på store websteder. GreenGeeks Pro- og Premium-planer tilbyder endnu højere hastighed og mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder.

Andre funktioner med høj værdi, du modtager med GreenGeeks Hosting, inkluderer en træk n drop-webstedsbygger, gratis webstedsmigrering og e-mail-konti. De tilbyder 24/7 teknisk support, der er ideel til kunder, der har brug for personlig teknisk opmærksomhed på deres problemer.

Fordele

 • Hurtig belastningstid
 • Miljøvenlig
 • Bred vifte af ubegrænsede ressourcer, inklusive diskplads

Ulemper

 • Høje fornyelsesomkostninger

4. A2 Hosting – Bedste hosting til forhandlere

www.a2hosting.com

A2 Hosting logo

Pris: $ 3,92 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

A2 Hosting er vært for over 500.000 domæner og er mere populær for sine delte hosting-tjenester. Deres billigste plan leveres med 1 websted, gratis SSL, ubegrænset SSD-opbevaring, Cloudflare CDN, CMS-support, cPanel og iscenesættelsessite, som normalt ikke er tilgængelig i de grundlæggende planer for andre hostingtjenester.

A2 Hosting-servere er optimeret til WordPress-websteder og giver hurtig belastningstid. Det optimerer webstedet automatisk med cache- og komprimeringsfunktioner for at opnå den bedste ydelse. A2 har unikke funktioner, som andre hostingudbydere ikke tilbyder til samme prisinterval. Det inkluderer caching på server-side, iscenesættelsesområde og hastighedsoptimerings plugins til WordPress. A2 kan være din goto-hostingtjeneste, hvis du er ny blogger og leder efter en middelpris og pålidelig tjenesteudbyder.

A2 Hosting har ekstra frynsegoder og funktioner til deres planer med højere ende. Det tilbyder 20X ydeevne boost med deres Turbo-servere drevet af APC / OPcache & Turbo-cache. Turbo-serverne håndterer forbindelser mere effektivt og hurtigere. Og de hurtige indlæsningshastigheder bidrager væsentligt til SEO og brugeroplevelse.

A2 Hosting har også et 24-timers kundesupport-team, som du kan få adgang til via live chat eller telefon. Der er en ventetid med live chat-funktionen, hvilket dog kan være frustrerende.

Fordele

 • Hurtige webside-indlæsningstider
 • Høj oppetidsprocent
 • CloudFlare CDN-integration
 • En omfattende række ubegrænsede ressourcer

Ulemper

 • Support til live chat kan forbedres

5. Inspedium – Lokal webhosting

www.inspedium.com

inspedium logo

Pris: Rs. 128 / måned
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, billetter

Inspedium er en Pakistan-baseret hosting-service med hovedkontor beliggende i Karachi. De tilbyder en række planer, herunder Shared, Business og Reseller hosting. Inspedium har en imponerende klientel, og de er vært for nogle af de bedste websteder som Geo.tv, Arydigital.tv osv..

Inspedium har imponerende funktioner på sin grundlæggende hostingplan, der inkluderer ubegrænset kontrol, ubegrænset dataoverførsel, gratis SSL, gratis CDN til 1 websted. De har også litespeded webserver til hurtig forbindelse og sideindlæsning. Hostingplanerne er også billige fra og med Rs. 128 / måned, og prisfastsættelsen er klart fastlagt, og der er ingen skjulte gebyrer, der pludselig kan vises på din faktura.

De, der er vært for fakturabetalingsmuligheder, er også lettere via EasyPaisa og Jazz Cash. Hvis du ikke har mulighed for kreditkort, kan du nemt bruge de lokale betalingsmuligheder.

Fordele

 • Hurtig websideindlæsning
 • Cpanel
 • Prisbillig pris

Ulemper

 • Er måske ikke egnet til at nå et internationalt publikum

6. Kinsta – Bedste styrede WordPress Hosting

kinsta.com

kinsta logo

Pris: $ 30 (USD)
Diskplads: 10 GB
Support: Live chat, billetter

Kinsta er den premiumstyrede WordPress-hostingtjeneste drevet af Google Cloud premium-netværk. Google Cloud-server-hosting gør Kinsta forskellig fra traditionelle delte og dedikerede hosting-tjenester. Cloud-hosting bruger virtuel serverplads, der har kapacitet til at skalere og være mere fleksibel til at give hurtige indlæsningshastigheder og også håndtere trafikspidser meget effektivt.

Kinsta har over 20 serverplaceringer at vælge, og den tættest på Pakistan er Mumbai, der kan give lynhurtig hastighed til dine besøgende. Med hensyn til hastighed er Kinsta ud over sine konkurrenter. Det kan give serverens responstid på under 50ms til besøgende. Du kan også bruge CDN-kapaciteterne til at forbedre belastningstiderne endnu mere markant.

Oppetiden er også meget imponerende på 99,9%, selvom de har opnået en oppetid på 100% i det forløbne år. Kinsta sikrer dette med kontinuerlig overvågning og oppetidskontrol hvert minut og hurtigt rettet fejlresponskoder på under 30 minutter. Oven i det er det en drømmehost for udviklere med værktøjer som SSH-adgang, Git og WP-CLI på alle deres planer fra Starter til Enterprise.

Men alle disse premium-funktioner kommer til en heftig prismærke på $ 30 / måned på den mest basale plan for 1 websted med 20.000 besøgende. Selvom det ikke er overkommeligt for små virksomheder, men det kan være ideelt til store websteder med e-handel. Da Kinsta er optimeret til Woocommerce WordPress-websteder og let kunne administrere belastningen af ​​websteder med en masse plugins.

Fordele

 • En af de bedste WordPress webværter
 • Hurtig websideindlæsning
 • 100% oppetid siden 2018
 • Hjælpsom og lydhør støtte
 • Kinsta bruger Google Cloud premium-netværket

Ulemper

 • Dyrt

7. HostPapa

www.hostpapa.com

HostPapa-logo

Pris: USD 3,95
Diskplads: 100 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostPapa sælger sig selv som hosting-løsning for små virksomheder. Det har billige hostingplaner og funktioner såsom 1-klik WordPress installation, grundlæggende webstedsbygger, uovervåget båndbredde osv..

HostPapa tilbyder 3 slags hostingplaner: Starter, Business-konto og en Business Pro-konto. Den billigste starter ved $ 3,95 / måned, men den har 3 års forpligtelse. Forretningsplanen tilbyder en række funktioner, der inkluderer web plads, båndbredde, domæner og e-mails. Du modtager kun et SSL-certifikat og automatiske opdateringer, hvis du opgraderer til Business Pro-kontoen.

HostPapas kundesupport er tilgængelig 24/7 via live chat, telefon og e-mail. Live chat-funktionen er ikke meget brugervenlig, og ved at klikke på den åbnes en ny fane, hvor du skal logge ind på din HostPapa-konto igen.

Fordele

 • God internethastighed
 • Udvalg af hostingplaner med forskellige funktioner
 • CMS-support som WordPress og andre
 • 24 timer Kundesupport

Ulemper

 • Prisfastsættelse er ikke ligetil og dyrt for 1 års planer

8. BlueHost – God webhost for begyndere

www.bluehost.com

Bluehost logo

Pris: $ 3,95 (USD)
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost er et af de mest velrenommerede webhostingfirmaer med over 3M domæner, der er vært. Det er en af ​​de billige hostingtjenester, der tilbyder overkommelige prisplaner uden skjulte gebyrer og gratis domæneregistrering for det første år. Disse funktioner gør det til en ideel hosting til de nye websteder.

Bluehost har datacentre over hele verden inklusive Europa, U.S.A. og Asien, hvilket betyder, at du kan give dine besøgende hurtige indlæsningstider og optimal brugeroplevelse. Du kan bruge denne webhost til forskellige hostingløsninger, herunder delt hosting, cloud-hosting, VPS, WooCommerce-hosting og WordPress-hosting.

Der er tre planer at vælge imellem, Basic, Plus og Prime. Den grundlæggende plan leveres med hosting til 1 websted og med funktioner som cPanel, 50 GB lagerplads, et-klik CMS-installationer, ubegrænset e-mails, gratis SSL osv. De højere niveau planer tilbyder hosting til et ubegrænset antal websteder med ubegrænset lagerplads.

En ting at bemærke er, at Bluehost ikke inkluderer gratis webstedsmigrering, som er en funktion, som eksisterende webstedsejere muligvis har brug for. Men med masser af værktøjer tilgængelige online til migrering af websteder bør dette ikke være et problem.

Fordele

 • Hurtig forbindelse og indlæsning af webside
 • Responsiv og hjælpsom support
 • Anbefalet af WordPress
 • Bred vifte af hostingtjenester tilgængelige

Ulemper

 • Forøgelse af fornyelsespriser
 • Ingen gratis webstedsmigrering

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Dreamhost-logo

Pris: $ 2,59 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

DreamHost er en af ​​de ældste webhostingudbydere i branchen og er vært for over 1,5 millioner websteder i mere end 100 lande. Det er en levedygtig mulighed for små webstedsejere med begrænsede budgetter. Dreamhost-webservere er hovedsageligt placeret i U.S.A., men det har hurtig forbindelse, og indlæsningshastighed på webside ville ikke være et problem i Pakistan.

Dreamhost har forskellige hostingmuligheder, der passer til alle fra begyndere til små virksomhedsejere, e-handelswebsteder osv. De tilbyder delt hosting, administreret wordpress hosting, VPS, dedikeret serverhosting og cloud hosting. De har en intern teknologi og er et meget pålideligt hostingfirma til at holde dit websted i godt helbred og sikkert mod malware og virus.

DreamHost-startpakke inkluderer hosting til 1 websted med ubegrænset båndbredde og diskplads, gratis SSL og 1-klik wordpress og andre CMS-installationer inklusive Wix og Weebly. DreamHosts planer er relativt overkommelige, og de øger ikke deres fornyelsesgebyrer som de fleste andre værter. Startpakken er den billigste efter Hostinger ($ 2,59 / måned – 3 års plan, $ 3,95 / måned – 1 års plan) blandt alle hostingudbydere, der er anført her, hvis du inkluderer fornyelsesomkostningerne.

Dreamhost har en meget prisværdig kundesupport. Deres supportteam er teknisk kyndigt og håndterer spørgsmålene meget professionelt. Du får dine problemer løst inden for 24 timer efter at hæve billetten.

Fordele

 • Intet fornyelsesgebyr eller skjulte gebyrer
 • Overkommelige hostingplaner
 • Ubegrænset båndbredde og diskplads
 • Understøtter forskellige CMS
 • Bedste kundesupport

Ulemper

 • Uptime gennemsnitlig procentdel er lidt lav

10. CreativeOn – Lokal webhosting

www.creativeon.com

kreativt logo

Pris: Rs. 2650 / år for en anstændig plan
Diskplads: 1 GB
Support: Telefon, billetter

CreativeOn er det lokale webhostingfirma med base i Lahore, Pakistan. Det har billige delte hostingplaner og henvender sig også til den lille virksomhed. Det er vært for websteder for nogle af de største mærker i Pakistan som City 42, Servis, Master Paints osv.

CreativeOn tilbyder forskellige hostingløsninger: Budget, WordPress, Business, VPS og også dedikeret server. Budgetplanens funktioner er noget begrænset med kun 1 GB diskplads og 10 GB båndbredde pr. Måned. WordPress-planen i høj grad inkluderer ubegrænset diskplads og 120 GB månedlig båndbredde.

Sikkerhedsfunktionerne, som CreativeOn Hosting tilbyder, er begrænset og inkluderer ikke SSL-certifikater eller SiteLock-løsninger. Du skal købe SSL-certifikatet separat. Du får dog adgang til andre funktioner som konfiguration af e-mail-konto og hyppige sikkerhedskopieringer.

CreativeOn er en god lavprisindstilling, hvis du ønsker at arbejde med et hostingfirma, der specifikt ligger i Pakistan. Du har også muligheden for at betale dine hostingregninger via lokal bankoverførsel eller via EasyPaisa eller Jazzcash. CreativeOn har også en dedikeret kundesupportside, og du kan nemt rejse billetter til dine spørgsmål.

Fordele

 • billig webstedshosting i Pakistan
 • Godt udvalg af hostingplaner
 • God websidehastighed

Ulemper

 • Begrænsede funktioner
 • Lav båndbredde og diskplads
 • Begrænsede sikkerhedsfunktioner

Sådan finder du den bedste webhost i Pakistan

Spørg dig selv, hvad er formålet med dit websted? Er det et e-handelssted med daglige transaktioner, eller er det et magasin, nyheder eller en almindelig blog. Hostingfirmaet på et transaktionswebsted skal have omfattende sikkerhedsfunktioner til at beskytte brugernes følsomme oplysninger. En nyheds- eller magasinsite i stor skala bør sigte mod hostingtjenesten med ubegrænset lagerplads og båndbredde, da det vil producere en masse indhold og tiltrække stor trafik.

Der er mange faktorer, du skal huske på, inden du vælger en hosting-service. Nedenfor ser vi på nogle af disse overvejelser, når du vælger webhosting i Pakistan.

Serverplacering

Websteds indlæseshastighed foretages af placeringen af ​​hosting-webserver. Ideelt skal hosting-serveren være så tæt som muligt på din målgruppeplacering.

serverplaceringskort

Desværre er der intet prisværdig hostingfirma med hosting-servere placeret i Pakistan. Så hvis hastighed er en meget kritisk faktor for dit websted, skal du vælge hostingfirma med servere i Europa eller Asien, da dette er tættest på Pakistan.

Uptime

Uptime er måling af den tid, hvor hosting-datacentre er operationelle. Normalt betyder en oppetid på 99,9%, at dit websted vil være i live det meste af året året rundt, og der kan være driftsstop på 1-2 minutter i en ulige måned. Jo højere oppetidsprocent, jo mere pålidelig er hosting-tjenesten.

En oppetidsprocent på 99,94% kan virke høj, men det er ikke ideelt til websted med høj trafikvolumen. Vælg hosting-tjenester med oppetidsprocent på mindst 99,8%. Du kan tjekke vores live tracking-dashboard her for alle de bedste hostingfirmaer, vi i øjeblikket sporer.

Diskplads

Diskpladsfunktion angiver det antal data, du kan gemme på hosting-serveren. Dataene er normalt i form af tekst, billeder og videoer. Det er bedst at vælge den hostingtjeneste, der tilbyder ubegrænset datalagring, hvis du har et indholdsrige websted. Se også efter den lagringsteknologi, som hostingfirmaet bruger. I øjeblikket er den bedste teknologi SSD, der giver hurtig tilslutningsmuligheder og lastehastigheder.

Båndbredde og dataoverførsel

Båndbredde refererer til den hastighed, hvormed dataene overføres til brugerne. Dataoverførslen er mængden af ​​data, der overføres til brugerne. Normalt sætter de grundlæggende hostingplaner grænsen for mængden af ​​overførte data. Du kan gå med en grundlæggende billig hostingplan med dataoverførselsgrænse, hvis du er nybegynder og ikke tiltrækker meget trafik til dit websted i de tidlige stadier. Når dit websted vokser, kan du altid skifte til planer med høj niveau med ubegrænset dataoverførsel.

Hastighed

Indlæsningshastighed for websteder er et kritisk punkt, der skal overvejes, når du vælger et hostingfirma. Hosting-servere og deres placering er de grundlæggende faktorer, der påvirker dit websteds hastighed. Målingerne som Time To First Byte (TTFB) giver en god indikation af, hvor hurtig tilslutningen af ​​hosting-serveren er. Den ideelle TTFB er under 200ms.

Serverhastighed

Overvej hastighed som en alvorlig overvejelse, hvis du er en e-handel eller et brand, fordi lavhastighedswebsted også påvirker brandets troværdighed og forårsager lavt engagement.

Support

Et godt hostingfirma har altid en god kundesupport på plads, der er let at nå, og de er i stand til at løse webstedets problemer inden for 24 timer. De fleste hostingfirmaer tilbyder 24/7 support via live chat, supportbilletter, e-mail eller telefon. Det er bedst at undgå hostingfirmaet, der ikke har et godt supportpersonale på plads.

Sikkerhed

Generelt er websteder modtagelige for sikkerhedsproblemer i form af dataovertrædelser, DDOS-angreb, malware og hacking. En god webhostetjeneste har funktioner, der inkluderer scanning af malware og automatiske opdateringer for at forhindre sikkerhedsproblemer.

SSL-certifikater

Et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) er en standard sikkerhedsteknologi giver en krypteret forbindelse mellem dit websted og de besøgende. Søgemaskiner som Google foretrækker websteder med SSL-certifikater og rangerer dem højere for at give deres brugere websteder, der er sikre og pålidelige.

SSL-certificeringer

De fleste hostingplaner inkluderer et gratis SSL-certifikat, hvilket er ideelt, hvis du har et begrænset budget. Let’s Encrypt er et af de virksomheder, der har samarbejdet med mange hostingfirmaer og uddeler gratis SSL-certifikater.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map