Bedste styrede WP-hosting

Som et webagentur med MEGET hostingkonti (vi har utallige sideprojekter og kan lide at eksperimentere) ved vi, at vi er vært inde og ude. En af vores mest efterspurgte sammenligninger er til administrerede WordPress-hostingudbydere, så vi har afrundet & gennemgik vores favoritter. god fornøjelse!


Bedste styrede WordPress-hosting: Vores top 5 – maj 2020

WordPress Hosting CompanyOverall RatingPris / mo. (billigste tilgængelige) Disk SpaceFeaturesReviews-websted
Kinsta USD 30 3GB Gratis SSL og CDN ved hjælp af Google Cloud Platform Læs mere
wpengine USD 29 10GB En markedsleder inden for WordPress-hosting! (hvis du har budgettet) Læs mere
pressidium USD 21 5 GB Gratis SSL, fri migration, meget skalerbar = denne stiger hurtigt. Læs mere
svinghjul USD 15 5 GB Gratis SSL + let skalerbar (ekstra funktioner til webdesignere / agenturer)! Læs mere
siteground2 USD 3,95 (67% rabat) 10GB Kraftfuld, hurtig, officielt anbefalet af WordPress! + Meget overkommelig = Vind! Læs mere

Det er ikke nemt at finde en anstændig WordPress-vært, der faktisk er semi-overkommelig, og medmindre du er en Excel-guide, kan det blive lidt overvældende ved at sammenligne alle de forskellige hostingfunktioner (som omkostninger vs båndbredde, diskplads, brugervenlighed, support, anmeldelser, etc.).

Generelt er administrerede WordPress-værter bestemt dyrere end dine sædvanlige delte værter (med undtagelsen SiteGround), men niveauet for support og ydeevne, du får til gengæld, er ret fantastisk! 

De følgende 5 er vores personlige favoritter. Vi har brugt følgende kriterier til at sortere de øverste administrerede WP-værter: Brugervenlighed, overkommelighed og ydeevne / magt. god fornøjelse!

Matthew Rogers
Hosting Editor

Administreret WP Hosting-sammenligning: Vores top 5 detaljerede

1. SiteGround

Dette er vores foretrukne hostingfirma til enhver tid, de er billige, har meget stærke servere (over hele verden), og vigtigst af alt er understøttelsen førsteklasses.

Med hensyn til WordPress-funktioner leveres deres GrowBig-plan med SuperCacher – SiteGround’s interne cachingsystem, der massivt fremskynder ydelsen på ethvert WordPress-sted. De har også WP-auto-opdateringer, gratis SSL, gratis WordPress-migrationer osv.

SiteGround kommer også stærkt anbefalet af WordPress (meget få hostingfirmaer kan hævde dette!), dette er en absolut ingen hjerne! Oh, + de har en 30-dages pengene-tilbage-garanti!

De har 3 hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kun på $ 3.95 / mo (67% rabat på den sædvanlige pris)! 

siteground2

  Vinder – 9.6 / 10

Brugervenlighed

95%

overkommelighed

92%

Ydeevne / magt

90%

2. Svinghjul

Flywheel er – efter vores mening – det bedste valg for webbureauer og forhandlere! Du skal virkelig tjekke deres funktionssæt på deres side, men her er nogle af vores yndlingshøjdepunkter.

De har et stærkt fokus på at forbedre din arbejdsgang med dine hosting-klienter, så de inkluderer ting som Blueprints (Pakke op fælles temaer og plugins som startsæt til fremtidige projekter.), Iscenesættelse (Foretag ændringer til websteder & test, før du skubber ændringerne live), Site Kloning, Overfør fakturering til dine klienter, Samarbejde uden adgangskoder til deling og meget meget mere.

De tilbyder en række hostingpakker til enkeltpersoner og agenturer, deres billigste plan starter kun $ 14 / mo

Brugervenlighed

95%

overkommelighed

85%

Ydeevne / magt

93%

3. Pressidium

Ikke så velkendt, men meget meget god! Netop dette websted kører faktisk på Pressidium. Mens de er dyrere end nogle af de andre, kompenserer de det med deres vanvittige serveropsætninger.

Funktioner inkluderer automatisk skalering (f.eks. Trafikspidser er ikke et problem, arkitektur skalerer i overensstemmelse hermed), off-site backups (elsker denne), iscenesættelsessteder, auto-opdateringer, dynamisk belastningsbalancering, meget aggressiv cache, en fantastisk CDN, listen fortsætter & på. Alvorligt, hvis du har budgettet, tilmeld dig!

Deres billigste plan starter ved $ 21 / måned

Brugervenlighed

95%

overkommelighed

80%

Ydeevne / magt

93%

4. WP-motor

WP Engine er stadig den nuværende markedsleder når det kommer til mainstream managed wp-værter og med god grund. De har et internt specialbygget cachesystem, der tjener sider superhurtigt (kaldet EverCache), og kombineret med deres CDN er de et af de hurtigste WP-hostingfirmaer!

De har alle de grundlæggende elementer som auto-opdateringer, 24/7 WP-specialiseret support, iscenesættelse osv.… Men de har også live realtidstruseldetektering, aktivt blokerer DDOS-angreb, og de vil endda rette dit websted gratis, hvis det bliver hacket … temmelig pænt.

Alt ovenstående berettiger mere end prismærket! Interesseret i ro i sindet og kan spare budgettet?

Deres billigste plan starter ved $ 29 / måned

Brugervenlighed

95%

overkommelighed

75%

Ydeevne / magt

93%

5. Kinsta

Kinsta fornyede for nylig deres planer, de har alle de funktioner, som enhver anden WP-vært har, og tilbyder gratis ssl og et gratis CDN gennem KeyCDN!

Deres billigste plan starter ved $ 30 / måned

Brugervenlighed

92%

overkommelighed

75%

Ydeevne / magt

95%

Administreret WordPress Hosting: Detaljerne

Den voksende popularitet af WordPress har ført til øget WordPress-specialisering. Mange forskellige værtudbydere på nettet har for nylig valgt at fokusere på WordPress. Dette betyder, at disse udbydere har designet de mest optimale platforme til WordPress-websteder. Disse platforme hjælper dig med at administrere flere tekniske aspekter og funktioner ved WordPress, så du kan fjerne en belastning fra din plade. De gør opsætning af dit websted til en leg!

Daglige sikkerhedskopier, WordPress-opdateringer, skalerbarhed og sikkerhed er alle funktioner, der dækkes af administrerede WordPress-hostingudbydere. Mens de fungerer som en portner for den tekniske nitty-gritty, er du friere til at fortsætte, hvad du gør bedst; deling og oprettelse af fantastisk indhold. Afhængigt af det (normalt amerikansk baserede) firma kan de også give muligheder for delt hosting, dedikeret hosting, cloud hosting og muligvis endda forhandlerhosting.

Administrerede værter er også designet til at håndtere webstedets opdatering og hastighed. Mange af disse virksomheder drager fordel af cache på serverniveau og ejer et CDN for at lette. Dette betyder, at du ikke behøver at stole på cache-plugins. Platformer som disse giver dem med for lidt tid eller ingen teknisk baggrund stadig mulighed for at administrere deres websted, som de vil uden bekymring.

Hvorfor har du brug for Managed WordPress Hosting?

At køre et fuldtids, aktivt engageret WordPress-sted eller -blog er ikke et let job. Det er tidskrævende og kræver masser af opmærksomhed. Det er en belastning nok til at håndtere sociale medier, webstedsdesign, indhold og markedsføring, og det at prøve at påtage sig de tekniske aspekter ved at køre et websted kan simpelthen være for meget. Du er muligvis allerede begyndt at bekymre dig, da dit websted er begyndt at samle mere trafik.

Som ejer af en virksomhed har du kun to valgmuligheder, når det kommer til at følge med på et voksende sted. Enten søger du efter en selvkontrolleret løsning, eller ansæt et andet teammedlem til at håndtere de tekniske aspekter for dig. Når du leder efter løsninger, kan din forskning have bragt dig til administreret hosting. Denne type webhosting anbefales normalt, fordi den ekstra pleje fjerner en masse potentielle hovedpine med hensyn til sikkerhedskopiering, opdateringer og sikkerhed.

I dag er de fleste af disse webhotellvirksomheder tilgængelige til forholdsvis overkommelige priser, skønt de kan variere afhængigt af de funktioner, pleje og rå serverressourcer, som hvert websted får. Dette gælder det samme for en ansat hånd, og disse eksperter koster altid mere end din gennemsnitlige webhost. Hvis omkostninger er en af ​​dine største prioriteter, kan du overveje en delt hosting-konto i stedet for administreret hosting.

Som mange andre har du sandsynligvis allerede overvejet alt det ovenstående og stillet dig selv en masse af de følgende spørgsmål; har jeg virkelig brug for dette? Hvorfor er nogle steder så dyre, mens andre er så billige? Er det værd at besværet med at tilmelde sig? Disse platforme er gode løsninger til nye ejere eller enkeltpersoner, der allerede administrerer store eller mellemstore virksomheder. Når dit websted begynder at samle mere trafik, kan det være svært at følge med.

Hvis du har problemer med at beslutte, om du har brug for denne service, bedes du gennemgå og bruge vores omfattende forskning om fordele og ulemper ved WordPress-hosting samt hvad du kan forvente af en god WordPress-vært.

Fordele og ulemper ved administreret WordPress Hosting

Selvom administreret hosting virker som den perfekte aftale, er det virkelig ikke for alle. De adskiller sig mellem virksomheder, men på et meget grundlæggende niveau bør en vært give brugervenlighed, magt, overkommelig pris og ydelse. Hovedideen bag administreret hosting er, at ejeren af ​​webstedet kan fokusere på marketing og indholdsoprettelse snarere end andre tidskrævende aspekter. Det er en god ide at gøre sig bekendt med forskellene i pakker, som hver af disse værter tilbyder.

Fordele

Utrolig hastighed

Webstedshastighed spiller en stor rolle i succes og placering af websteder. Hvis din hastighed er langsom, er der mange forskellige ting, du kan gøre for at hjælpe med at forbedre hastigheden, såsom at implementere et cache-plugin eller bruge et leveringsnetværk til indhold som MaxCDN. Selv reduktion af billedfilstørrelser er en bæredygtig mulighed. Men for dem af jer, der ikke har tid til at foretage disse ændringer, sørger administrerede WP-værter for al hastighedsoptimering for dig, hvilket er super praktisk, hvis du kører tunge temaer som et fast WordPress-tema, eller et WP-tema for fotografer, der gemmer en masse fotos.

De muliggør cache direkte på serverniveau, så du ikke er afhængig af nogen tredjeparts plugins til cache. Deres servere er også specifikt konfigureret til WordPress. Dette giver dit websted mulighed for at holde trit med funktionaliteten uanset hvor skør trafikken bliver. Så uanset om din trafik kommer fra New York, Houston eller Chicago, vil læshastigheden være et ikke-problem.

Sikkerhed

Folk, der er nye på webstedsadministration, glemmer ofte, at de har brug for at beskytte deres aktiver. I denne dag og alder er sikkerhed alt. Hvis du håndterer dit websted alene, og du ikke har nogen sikkerhedsoplevelse, kan dit websted og dine oplysninger være sårbare over for angreb. WordPress-websteder målrettes ofte af hackere og bots (på grund af hvor mange sider der bruger platformen). Disse farer kan komme i enhver form, såsom malware, vira og hackingforsøg.

Denne fare påvirker dig som ejer, men den påvirker også dine besøgende på webstedet. Disse angreb kan føre til et fuldt kompromitteret system eller et websted. En stor fordel ved at arbejde med en WordPress-vært betyder, at du er beskyttet mod disse muligheder. Du er endda beskyttet mod benægtelse af tjeneste eller DDoS-angreb. Disse sider sikrer, at du har et utroligt stramt sikkerhedsniveau, der forbliver aktiv og engageret, og aktivt scanner dit websted for ændrede filer dagligt.

Automatiske opdateringer

Det kan være en opgave at prøve at holde trit med markedsføring og styring. Når du ikke bruger en administreret vært, er du ansvarlig for at opdatere dit websted. Opdateringer er kritiske for at vedligeholde et hurtigt websted og holde alt sikkert. Administrerede webhosts har du dækket, de opdaterer alle core plugins og WordPress selv, hver gang en ny (stabil) version frigives.

Derudover opdaterer WordPress-værten også automatisk dine kernefiler til den seneste version. Dette er utroligt fordelagtigt, fordi ventetiden fjernes. Filer opdateres på det nøjagtige tidspunkt for frigivelse. Dette hjælper med at eliminere en tredjepartsopdatering og eventuelle ekstra omkostninger.

Ingen nedetid

Administrerede værter har typisk bedre infrastruktur på plads i tilfælde af, at en amerikansk server går ned (backup serverer simpelthen overtager), hvilket betyder, at de er forfremmet oppetid på 99,9% faktisk er der.

Teknisk support

At gå det alene er en overvældende oplevelse, når ting går galt. Hvis du administrerer dit websted alene, og webstedet går ned, tager for lang tid at buffe eller begynder at fungere på andre måder, er du den eneste ressource, du har. I det mindste kan dit websted opleve nedetid, miste information eller endda miste rangering på grund af problemerne. Besøgende på webstedet forventer et vist kvalitetsniveau, når de navigerer. De er mindre tilbøjelige til at vende tilbage, hvis de oplever tekniske vanskeligheder.

En fordel ved at arbejde med en administreret WordPress-vært er den indbyggede tekniske support, der leveres med de fleste pakker (med de højere endværter, der tilbyder US-baseret supportpersonale). De arbejder ofte døgnet rundt, døgnet rundt, så eventuelle problemer kan håndteres hurtigt og dybt. Alle spørgsmål vedrørende udvikling, justeringer, hastighed eller opdateringer kan besvares lige så godt som problemer.

Daglige sikkerhedskopier

Som opdateringer kan sikkerhedskopier være lige så tidskrævende. At prøve at holde trit med hvert eneste tekniske aspekt er et udfordrende spil, og sikkerhedskopier er vigtige for at sikre, at man undgår et fuldstændigt tab. Som sikkerhedskopiering af en telefon, sikrer sikkerhedskopier, at hvis der sker noget, der er et anstændigt udgangspunkt for at hente en sikkerhedskopi.

Med en administreret WordPress-vært skal du aldrig løfte en finger for at bekymre dig om dette. Værter om backup-sider dagligt, så alle data er helt og altid sikkert. Med virkelig gode værter er der ofte en indstilling til let at gendanne dit WordPress-sted til sikkerhedskopien fra en foregående dag, hvilket gør det utroligt brugervenligt.

Udviklings- eller “dev” -værktøjer

Når du først har oprettet et websted, er det målet for de fleste webstedsejere at skubbe det til den højest mulige kvalitet og funktionalitet. De mest gennemtænkte og godt planlagte sider til brugervenligt og instrueret indhold rangerer højest. Det er let at bringe dit websted til dette succesniveau med de rigtige udviklingsværktøjer.

Udviklingsværktøjer er vigtige for korrekt byggeplads og raffinering. Disse værktøjer hjælper dig med at designe og debugge dit websted. Fejlsøgning er et vigtigt aspekt ved at køre et websted, fordi hvis dine besøgende oplever fejl, er det mindre tilbøjelige til at vende tilbage eller stole på dit websted. Med en WordPress-vært er alle værktøjer i dine hænder for nem adgang.

Iscenesættelsesværktøjer

Dette værktøj, som udviklingsværktøjer, hjælper dig med at teste dit websted først, før du uploader liveindhold. Iscenesættelsesværktøjer hjælper dig med at undgå en dårlig upload, fordi du kan se, hvordan nye udviklinger, design eller funktionaliteter spiller ud i det virkelige liv. Hver gang du gerne vil prøve et helt nyt plugin, tema eller design, kan du nemt give det en chance, før du sætter det i sten.

Iscenesættelsesværktøjer er også nyttige til hurtige, lette ændringer. Disse funktioner giver også sikker sletning og hjælper dig med at undgå utilsigtede uploads. Alt dette er til fordel for forbedret placering og trafik for dit websted.

Ulemper

Prisfastsættelse  

Omkostningerne ved administrerede webhostingudbydere varierer bestemt meget, fra den lavendelige amerikanske baserede SiteGround til Kinsta til $ 100 / mo

Nogle hostingfirmaer kan virkelig slå et slag på omkring $ 80- $ 120 / mo. Dette kan være en afvejende ulempe ved at arbejde med en vært. Valget koges dog altid ned specifikt til dine behov. Det kan være fuldt ud investeringen værd.

grænser

Selvom WordPress-værter menes at være ubegrænsede, er der nogle begrænsninger for plugin-brug. De fleste værter tillader ikke plugins, der bruger mange ressourcer. Dette er plugins som W3 Total Cache eller WP Super Cache. Dette betragtes som et problem for mange brugere, der foretrækker at bruge disse plugins.

Grænsefladeforskelle

En anden ting at være opmærksom på er de problemer, der kan opstå, når du skifter værtstyper.

Nogle gange, når du skifter fra administreret hosting til delt hosting, eller omvendt, fungerer nogle brugerportaler ikke på samme måde. Besøgende og webstedsejere kan både finde dette vanskeligt og en uønsket udfordring. 

Funktioner, der skal kontrolleres, når du søger efter den bedst styrede WordPress-vært

Webhosting medfører mange vigtige beslutninger. Der er mange faktorer, du skal overveje, når du renoverer dit websted eller opretter en for første gang. At få det op og køre betyder at overveje hvert enkelt teknisk ansvar og lade ingen sten være vendt. Når du har fundet ud af, hvad du vil have dit websted til at omfatte såvel som din metode til webhosting, skal du indsnævre den rigtige udbyder. Dette bør være virksomheder, som du helt kan stole på med dit websted og dets velbefindende. Her er et par faktorer, du muligvis skal overveje, før du træffer en endelig beslutning:

Serverens placering

Fysiske serverplaceringer kan direkte påvirke lastingstiden for dine websteder. Hvis serveren er i USA, og det samme er dine besøgende, er det sandsynligt, at de vil kunne få adgang til webstedet hurtigere. Når serveren er markant langt væk, kan besøgende opleve vanskeligheder ved indlæsning, hvilket kan føre til nedsat placering og engagement. Sørg for, at det firma, du logger på med har rimeligt placerede servere (f.eks. Vælg det, der er tættest på dit målmarked), og ideelt set et CDN, der løser dette problem ved at distribuere dit websted på tværs af et netværk af globale noder, hvorfra en kopi af webstedet kan serveres.

Opbevaringsbegrænsninger

Webstedsværter prøver undertiden at svindle dig til mindre lagerplads end lovet. Plads er relevant for hosting af dit websted, hvis der ikke er plads nok, vil webstedet ikke være vært korrekt. Sørg for at dobbelttjekke, at den tildelte lagerplads fungerer med dit websted på din valgte plan, inden du indgår kontrakter.

Omfanget af support

Selvom din valgte udbyder kan prale af deres amerikanske baserede tekniske kundesupport, kan de have restriktive timer eller krav. I nogle tilfælde er der behov for ekstra gebyrer for at få adgang til support. De bedst styrede WordPress-hostingudbydere har 24/7 support, så du kan få adgang til hjælp når som helst. Sørg for at passe på leverandører, der har døgnet rundt hjælp.

Invester i administreret WordPress-hosting i dag!

Du kan enten forske selv ved hjælp af ovenstående kriterier eller spare tid og vælge et af vores !

Fundamentet og udviklingen af ​​administreret WordPress Hosting

Tilbage i slutningen af ​​2000’erne og i begyndelsen af ​​2010’erne var økonomien midt i at gå i gang, WordPress var på nippet til at blive en internetmagt, og virksomheder forsøgte at finde ud af, hvordan de kan hænge på kunderne og fortsætte væksten i indtægterne . Derefter, i 2009, administrerede WordPress-hosting sprang på scenen og skabte en portion på 1 milliard dollar ud af en industri på 10-15 milliarder dollars. For at imødekomme tilskuerne, sommetider overvældende plugins, som WordPress kræves, begyndte hostingfirmaer med at bruge kode til at automatisere opdateringerne, sikre webstedssikkerhed og strømline back-end-funktioner ved vedligeholdelse af websteder. Det tog ikke lang tid, før mange hostingudbydere tilbød deres egen type WordPress-styringssystem med deres egne unikke funktioner og priser.

Den nye service med administreret WordPress-hosting beordrede en højere pris end de gamle standard-delte hosting-planer. Fra starten forventedes alle hostingfirmaer at tilbyde et standard sæt funktioner: øget hastighed til websteder, døgnet rundt sikkerhed, båndbreddeudvidelse til højere trafikwebsteder, kundesupport og daglige opdateringer. Men fordi disse tjenester var en krone et dusin, sprang et antal kopikatfirmaer op, og det var svært for kunderne at bestemme, hvilket mærke der var bedst. Hostingfirmaer skulle begynde med funktioner, tjenester og nicher, der adskiller dem unikt fra hinanden.

Et par af de store Managed WP Hosting-udbydere:

Pagely er den sande ophavsmand til administreret WordPress-hosting. De skrev automatiseret kode, der automatisk opdaterede WordPress-plugins og fungerer inden for WordPress-kernen. De skabte også rammerne for at sikre websteder fra cyberangreb og blændtrykede indstillingerne for at øge webstedshastigheden. I dag bestræber Pagely sig på at fortsætte med at forbedre deres sikkerhed i takt med væksten i WordPress. De bestræber sig på at konsolidere deres tjenester, holde sig i tråd med smagene fra mainstream markeder og betjene avancerede virksomheder. I dag har Pagely arbejdet med store virksomheder som Disney og Facebook. Deres mål er altid at være kundefokuseret.

WP Engine betragtes meget som en af ​​de bedste WordPress-administrationsværter på grund af deres fantastiske kundeservice, deres hurtige indlæsningshastigheder, deres sikkerhedskopiering og cache-faciliteter og deres brugervenlighed for webudviklere. WP Motors tjenester kan håndtere store mængder trafik til et websted, og deres fokus spænder fra at tage sig af behovene hos personlige webstedsejere til fuldt ud på virksomheder. Deres startpris er på den billigere side ved $ 29 om måneden, men de tilbyder meget mere end en delt hostingplatform.

Selvom det er en populær mulighed og ofte grupperes sammen med andre administrerede WordPress-hostingfirmaer, er SiteGround faktisk ikke den samme ting. Det er teknisk kendt som et high end delt hostingfirma. Fra begyndelsen har de tilbudt god hastighed og ydelse, cache-sikkerhedskopiering, CDN-adgang, en fuld cPanel og e-mailadministration. Det ene problem, de ikke tilbyder, er stærk sikkerhed, når det kommer til dit websted. Så hvis du risikerer at blive hacket, bliver du nødt til at sørge for en tredjepart for virkelig at sikre dit websted. SiteGround’s priser starter på $ 3,95 om måneden og forbliver under $ 20 om måneden for en god mængde lagerplads og stærk support til websteder med høj trafik.

Svinghjul hjørne deres niche af markedet ved at målrette webdesignere og webudviklere med forhandler hosting pakker. Nogle af de funktioner, de inkluderer specifikt til dette, er: simpelt samarbejde, så forskellige mennesker kan opsætte deres eget brugernavn og adgangskode til specifikke projekter, planlægning, der giver deres kunder mulighed for at oprette mere end et WordPress-sted med specifikke temaer, plugins og indstillinger og klient overførsler giver Flywheel-udviklere og designere mulighed for at opbygge gratis websteder, der kan gives til deres egne kunder. Flywheels priser spænder fra $ 15 om måneden til $ 250 og kan dække op til 600000 besøgende om måneden til den største plan.

Kinsta er en nyere WordPress-managementplatform, der blev grundlagt i 2013. Deres specialtjenester henvender sig til virksomheder, og de er afhængige af Google Cloud for deres websteds hastighed og skalerbarhed. De tilbyder de andre standardstyrede WordPress-funktioner; som fremragende kundeservice, sikkerhedsgaranti og CDN-netværkssupport. Kinsta er meget anset, fordi den leveres med en komplet WordPress-back-end-infrastruktur, hvilket giver dig fri til at håndtere design og fornemmelse af dit websted. Deres priser starter ved $ 100 om måneden og stiger med hver plan med $ 100.

Administreret WordPress-hosting er nået langt siden det brast ud i branchen 2009. Hvert firma har gjort deres arbejde for at sikre, at deres fodaftryk på hosting-scenen er unik. Funktionerne, som hver virksomhed tilbyder, er designet til at resonere med forskellige brancher og kunders smag. At vide, hvor disse virksomheder kom fra, hvordan de har udviklet sig til at passe ind med WordPress ‘stadigt voksende og stadigt skiftende indflydelse, og de unikke tilbud, de er specialiserede i, hjælper dig med at bestemme det bedste hostingprogram til dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector