Bedste PHP-hosting: Sammenligning og anmeldelser

Som et webagentur med MEGET hostingkonti (vi har utallige sideprojekter og kan lide at eksperimentere), har vi en ret god idé om, hvad der definerer en stor webhost. Dette er vores bedste PHP-hostingudbydere, ægte kvalitet web hosting uden at bryde banken.


Webhostingfirma Samlet vurderingPris / mo.Disk SpaceFeaturesWebsite
siteground29,3 / 10$ 3,95 (midlertidig 67% rabat)10 GBKraftig, hurtig, episk support + 30-dages pengene-tilbage-garanti! = Vind!
hostgator8,7 / 10$ 2,78UbegrænsetBillig + Ubegrænset diskplads!
A2HostingLogo8,5 / 10$ 3,92 (nedsat fra $ 7,99)UbegrænsetUbegrænset diskplads!
i bevægelse8,3 / 104,19 $ (40% rabat)UbegrænsetErfaren, pålidelig, lidt dyrere.
Dreamhost8/10$ 7,95UbegrænsetFantastisk præstation & support

Bedste PHP Hosting 2020 anmeldelser

1. SiteGround

SiteGround logo

Internet side: www.siteground.com
Pris: $ 3,95
Diskplads: 10 GB

Vi tænker den bedste PHP-hostingudbyder er SiteGround. SiteGround er en global leder inden for hosting af websteder. Det tilbyder cloud-hosting, dedikeret hosting, WordPress-hosting og delt hosting (dets mest populære service). Så hvis du søger efter den bedste hosting-udbyder til dit websted, foreslår vi, at du undersøger SiteGround og sammenligner dens funktioner med andre hosting-udbydere derude.

SiteGround giver dig tre muligheder for deres delte hosting-planer – Start (deres grundlæggende plan), GrowBig (deres midterste plan) og GoGeek (deres mest funktionsfyldte plan). Vi foreslår at gå til deres GrowBig-plan (især hvis du alligevel har planer om at opgradere), da det kommer med de mest praktiske funktioner. Mens StartUp-planen også giver dig en masse spillerum til at udvide din virksomhed, er du begrænset til kun et websted. Men rol ikke – hvis du vælger at gå efter deres mest basale plan, kan du altid opgradere alligevel.

Bortset fra SiteGrounds fleksible planer kan vi også lide deres kundesupport. De har 24/7 support via live chat, e-mail og telefon – du ved, at der altid er folk der hjælper dig (når som helst på dagen).

Du skal virkelig ikke være bange for at tjekke SiteGround ud, da de har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du beslutter at annullere din plan. 30 dage er nok til at få fornemmelsen af ​​deres tjenester – så du har virkelig ikke noget at miste.

Fordele

 • Fleksible hosting-planer
 • Overkommelige priser
 • Gratis SSL-certifikat

2. HostGator

HostGator-logo

Internet side: www.hostgator.com
Pris: $ 2,75
Diskplads: Ubegrænset

Hvis du leder efter en passende delt hostingplan til dine behov, tjekker du HostGators planer. Deres Hatchling-plan tillader kun et websted, men det leveres med ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde. Hvis du synes, det er for begrænsende for dig, så gå til deres Baby-plan (det er faktisk deres mest populære plan). Babyplanen giver dig mulighed for at have ubegrænsede websteder – så det er et stort plus. Vi anbefaler dog kraftigt at få deres forretningsplan, hvis du allerede har en kørende virksomhed (og det er også den bedste plan for e-handel).

Planlægger du at overføre dit websted til HostGator? Hvis du er det, skal du vide, at de tilbyder gratis migrationshjælp, men det er kun til et websted. Hvis du har en masse websteder, skal du betale for deres tjenester (for de andre).

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt HostGator er for dig, kan du drage fordel af deres 45-dages refusionspolitik. Dette giver dig muligheden for at annullere din plan, så længe den er inden for den nævnte afleveringsperiode.

En af grundene til, at HostGator er populær for sine brugere, er, at det er meget nemt at bruge. Så uanset om du er nybegynder eller professionel webdesigner, vil du helt sikkert sætte pris på dens brugervenlige cPanel.

Fordele

 • Let at bruge
 • God kundeservice (døgnåben telefon, live chat, e-mail)
 • Pålidelig oppetid

Ulemper

 • Du har ikke lov til at vælge placeringen af ​​dine dataservere
 • Gratis migrering gælder kun for et websted
 • Nogle mennesker synes, deres vidensbase er vanskelig at navigere rundt i

3. A2 Hosting

A2 Hosting logo

Internet side: www.a2hosting.com
Pris: $ 3,92
Diskplads: Ubegrænset

Når du sammenligner webhostingfirmaer, skal du sørge for at tjekke A2 Hosting også. Det er en af ​​de bedste derude, og det kan godt være den rigtige hostingudbyder til dig.

I modsætning til andre webværter tilbyder A2 Hosting sine brugere ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde selv på sin billigste plan. Så hvis alt hvad du har brug for er et grundlæggende websted, kan deres Lite-plan sandsynligvis passe dig fint (dets eneste reelle begrænsning er, at det kun leveres med et websted).

Hvis du nu vil have mere end et websted, tilbyder deres mellemklasse faktisk ubegrænsede websteder. Hvis du dog er på efter hastighed, anbefaler vi, at du tjekker deres Turbo-plan. Det er deres ultimative delte hostingplan, og den leveres med alle de funktioner, der findes i deres billigere priser plus så meget mere.

Bortset fra at have tre muligheder at vælge imellem i deres planer, har du også en masse muligheder i betalingsmetoden. Du kan betale månedligt, 12 måneder, 24 måneder eller 36 måneder på forhånd. Hvis du er interesseret i rabatter, kan du prøve at gå i 36 måneder, da det har den største besparelse.

Hvis du er bekymret for A2s kundesupport, har de faktisk meget. Du kan kontakte dem via telefon og live chat. De har også et billetsystem via e-mail.

Fordele

 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis webstedsmigrering
 • Masser af sikkerhedsfunktioner

Ulemper

 • Nogle klager over dårlig kundeservice
 • Det kan være temmelig vanskeligt at annullere en plan (du er strengt bedt om at indsende annulleringsanmodningen 15 dage før fornyelsesdatoen)
 • Der er skjulte gebyrer, som du skal være forsigtig med under tilmelding

4. InMotion Hosting

InMotion Hosting logo

Internet side: www.inmotionhosting.com
Pris: $ 6,39
Diskplads: Ubegrænset

InMotion Hosting er en af ​​de anstændige udbydere af hostingplaner i dag. De er faktisk et af de få hostingfirmaer, der giver deres kunder ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde selv på deres billigste plan.

InMotion’s startplan er deres grundlæggende og billigste plan, og du har tilladelse til at være vært for to websteder på den. Deres mellemklasseplan kaldet Power er mere magtfuld, og du kan have mere end to websteder, når du vælger denne plan (op til seks websteder). Hvis du er særlig opmærksom på antallet af tilladte websteder og efter ubegrænsede websteder, har de også en plan for det, der kaldes Pro (det er også deres hurtigste).

Her er nogle andre ting, du kan forvente af InMotion Hosting:

 • Money back-garanti – Deres delte hosting-planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Deres forretnings-, VPS- og forhandler-hostingplaner leveres faktisk med en 90-dages refusionspolitik.
 • Google-apps-guide – Hvis du planlægger at bruge Google-apps, vil deres indbyggede guide gøre opgaven så meget lettere og hurtigere.
 • Garanteret oppetid på 99,95% – Dette er en anstændig oppetidssats.
 • Sikkerhedssystem – InMotion Hosting bruger Threat Defense System (TDS), som er en meget imponerende sikkerhedsfunktion.
 • Kundesupport – De har et omfattende antal nyttige artikler i deres vidensbase. Men hvis du har brug for at tale med nogen, kan du også gøre det via telefon, e-mail og live chat.

Fordele

 • Pålidelig oppetid
 • Integration med populære apps
 • Gratis webstedsoverførsel

Ulemper

 • Der rapporteres om hastighedsglider fra forbrugere
 • Du får ikke ubegrænset websteder, selvom du opgraderer til deres mellemklasseplan
 • Du skal betale for 24 måneder på forhånd, hvis du vil maksimere dine besparelser.

5. DreamHost

DreamHost logo

Internet side: www.dreamhost.com
Pris: $ 2,95
Diskplads: Ubegrænset

Det er en god ide at overveje DreamHost, når du søger efter en god hostingudbyder. Dette er et velrenommeret selskab til at levere Shared hosting, VPS hosting, Cloud hosting, Dedikeret hosting og WordPress hosting.

Når det kommer til deres delte hosting, har du kun to valg – du kan enten vælge deres startplan (grundlæggende) eller gå til deres ubegrænset plan (fuldt udstyret). Vi anbefaler at se nøje på de to planer, men ved, at deres største forskel er i antallet af tilladte websteder pr. Plan. Du ser, deres startplan har en grænse på et websted, mens deres ubegrænsede plan giver mulighed for et ubegrænset antal sider.

Hvad vi kan lide ved DreamHosts planer er, at de begge kommer med gratis domæne, ubegrænset båndbredde og gratis SSL – det er alle vigtige funktioner, ved du. Og ikke alle hostingudbydere tilbyder dem (især på deres billigste planer).

Et andet imponerende træk ved DreamHost er, at de tilbyder deres kunder en meget generøs refusionspolitik – 97 dage. Så vidt vi ved, er de det eneste hostingfirma, der har en 97-dages pengene-tilbage-garanti.

Er kundesupport vigtig for dig? Det skulle, da du helt sikkert får brug for hjælp undervejs. Nå, du har mange måder at kontakte DreamHosts supportteam (via telefon og e-mail), og de har også MANGE nyttige artikler i deres database.

Fordele

 • God hastighed
 • Pålidelig oppetid
 • Generøs refusionspolitik

Ulemper

 • Du får kun et gratis domæne, når du betaler årligt for det første tjenesteår
 • Tilmeldingsprocessen kan tage meget lang tid
 • Deres Dashboard er ikke brugervenligt

PHP-hosting: Sådan finder du den bedste!

Det kan være ret vanskeligt at vælge en god PHP-vært, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal kigge efter. Nå, vi er her for at fortælle dig om alle de vigtige funktioner, du skal tjekke ud, inden du træffer den endelige beslutning. I sidste ende vil det kræve, at du sammenligner de funktioner, vi taler om nedenfor, blandt alle de hostingudbydere, du overvejer.

Serverplacering

serverplaceringskortDin PHP-værts serverplacering er vigtig for hastigheden. Derfor ville din højeste prioritet være at finde et hostingfirma med servere placeret i din nærhed. Hvis du for eksempel bor i Australien, skal du prøve at finde en webhostudbyder i Australien, og hvis du bor i Canada, skal du kigge efter en canadisk webhost. Hvis ikke, skal de i det mindste have en integreret CDN-service i deres funktioner.

CDN står for Content Distribution Network – og det er præcis, hvad det gør – distribuerer cache-versioner af dit indhold til deres netværk for hurtigt at nå slutbrugerne.

Der er masser af CDN’er derude, og din valgte PHP-hostingudbyder kan bruge en af ​​dem. En meget populær CDN i dag kaldes CloudFlare – og den findes ofte pakket i hostingplaner. Så hold øje med denne service, når du gennemgår funktionerne på PHP-hostingfirmaerne, som du overvejer.

Server Uptime

Hostingfirmaer, der kan levere 99,9% oppetid, er de bedste. Du kan nemt sammenligne forskellige webhosters oppetid i faktiske tal ved at søge på Google.

Vi anbefaler ikke at få hosting-tjenester, der ikke lover (og leverer) oppetider med denne hastighed, da det kan vise sig at være problematisk. For mange driftsstop kan påvirke din virksomhed, især hvis det er et e-handelswebsted.

SSL-certifikater

Et sikkert sted er gavnligt for alle – for dig og dine besøgende. Med et SSL-certifikat (SSL står for Secure Sockets Layer), kan du være sikker på, at dataoverførsler mellem din værts servere og besøgende på webstedet er krypteret. Hackere vil ikke være i stand til at stjæle information, hvis de er krypteret, ved du.

Du har sandsynligvis set websteder med SSL-certifikater – men er simpelthen ikke klar over det. Hvis du ser en “s” i begyndelsen af ​​et websteds URL (eksempel: https: //), betyder det, at webstedet er SSL-certifikat kompatibelt. Hvis et websted kun har http på sin URL, betyder det, at det ikke har et SSL-certifikat og ikke så sikkert.

I disse dage er sikkerhed blevet et stort problem på Internettet – og det er derfor, at flere og flere kun har tillid til websteder, der bærer disse “e” i deres adresser. Faktisk opfordrer Google selv websteder til at have SSL-certifikater og betragter dette som et rangeringssignal i SEO.

I lyset af ovenstående udsagn anbefaler vi at vælge en PHP-hostingudbyder, der tilbyder SSL-certifikater som en del af deres hostingplaner. Grundlæggende SSL-certifikater leveres også med pakker, der har Let’s Encrypt-service.

Hvis det viser sig, at den hostingplan, du ender, ikke har et gratis SSL-certifikat, skal du bare sørge for at få et (ja, det er så vigtigt). Du kan købe det fra ethvert hostingfirma ved at betale for den tilføjede funktion (det koster omkring $ 10 / år).

Hastighed

Generelt er dit websteds hastighed allerede taget hånd om, hvis du følger vores råd om serverplaceringer og / eller CDN’er. Du har dog intet at tabe (og alt at vinde), hvis dit valgte hostingfirma tilbyder dig mere.

Flere CPU-ressourcer er altid en god ting. Brugerdefinerede scripts, der er specifikt til PHP, tilføjes også dit websteds hastighed. De er alle gode og bør betragtes som bonusser, når du ender med at få dem som ekstra funktioner.

Diskplads

Hvis du bygger en e-handelsvirksomhed eller et medlemskabswebsted, er diskplads meget MEGET vigtigt. Vi vil anbefale ca. 20 til 30 GB diskplads i disse situationer og endda ubegrænset (hvis dit websted er enormt).

For andre typer virksomheder kan vi imidlertid (s. Blogs) sige, at super store diskpladser virkelig ikke er så nødvendige. Hvis du ikke har råd til at få planer med ubegrænsede lagerpladser, skal du vide, at 1 GB normalt er nok til typiske virksomheder og blogs. Vi opfordrer dig kun til at bruge en separat e-mail i dette tilfælde for ikke at lægge en tung belastning på din begrænsede diskplads.

Derfor skal du ikke bare købe en plan med det samme på grund af dens ubegrænsede lagerpladsfunktion. Husk, at der er mange andre funktioner, du skal overveje for at ende med den bedste PHP-webhost til dit websted.

Båndbredde og dataoverførsel

Båndbredde og dataoverførsel på din PHP-hostingudbyder er meget vigtig, især hvis du tilbyder downloads på stedet af virkelig store filer (f.eks. Billeder, videoer og PDF-filer bare for at nævne nogle få). I dette tilfælde anbefaler vi, at du får en plan med ubegrænset båndbredde og dataoverførsel, da sådanne handlinger virkelig kan tage sit beløb på data.

Kunde support

På grund af dens store betydning (især i vanskelige tider), kan vi kun foreslå at gå til hostingudbydere, der tilbyder 24/7 kundesupport. Desuden skal du prioritere at få live chat- og telefonstøtteindstillinger.

PHP: Detaljerne

PHP vært for forskning

I gamle dage oprettede webudviklere intetsigende, statiske websteder og indhold, fordi de ikke havde adgang til det scriptingsprog, som vi har nu. Fordi der absolut ikke var nogen måde at oprette et dynamisk websted, indeholdt websider råt HTML-indhold, hvilket efterlader udviklere med meget lidt at arbejde med. Det var først i 1995, hvor Rasmus Lerdorf, en programmør, besluttede at udvikle et scriptingsprog for at overvåge hans online CV og fortælle personlige oplysninger. Han navngav dette scriptingsprog, PHP eller personlig hjemmeside. Dette blev det første glimt af PHP og alle dets vidundere.

Hvad er PHP?

PHP logoPHP er et programmeringssprog, der er vigtigt for at skabe dynamiske websider og indhold. Det stod oprindeligt for “Personal Home Page”, mens i dag dette akronym står for “PHP: Hypertext Preprocessor”. Begrundelsen for navneændringen skyldes, at det oprindelige formål med dette scriptsprog var til Lerfords personlige brug. Til sidst udviklede PHP sig til noget større end Lerford sandsynligvis nogensinde har forestillet sig, hvilket gjorde det til et af de mest populære, ofte anvendte, programmeringssprog i verden.

PHP udløste en ændring i webudviklernes verden, så de kunne oprette dynamiske websteder med fantastisk, animeret indhold. Det bragte en brugervenlig ramme med de nødvendige værktøjer til at udvikle livlige, mere interessante steder. Før PHP-drevne websteder blev hardkodet HTML brugt, hvilket gjorde websteder meget intetsigende. PHP løste dette problem ved hjælp af et ikke-statisk script.

Et godt eksempel på, hvordan PHP fungerer med hensyn til HTML, er loginformatwebsteder som Facebook-brug. For at brugere skal logge ind på deres Facebook-side, skal de indtaste deres loginoplysninger såsom et brugernavn og adgangskode i to små bokse. Kasserne, hvor brugere indtaster deres loginoplysninger, fungerer som formularer. Hvad PHP derefter gør, er at tage informationen i formen og tage nødvendige handlinger.

Hvad er nogle af funktionerne i PHP?

Der er ikke plads til at liste alle de funktioner og fordele, som PHP tilbyder. Siden grundlæggelsen har der været mange versioner af dette sprog, og programmerere stræber stadig efter at forbedre og forbedre dette scriptede sprog. På grund af denne PHP kan noget om det drejer sig om at indsamle formulardata, generere dynamisk sideindhold eller sende og modtage cookies. Dette scriptingsprog kan bruges i webudvikling eller integreres i HTML. Det kan også bruges i kombination med forskellige webskabelonsystemer, webindholdsstyringssystemer og webrammer.

PHP er primært tilgængeligt på Linux-hostingplaner, men er også kompatibel med andre større operativsystemer, herunder Windows, Mac OS X, RISC OS og andre. På grund af dens alsidighed og ekstrem stærk support til en lang række databaser, er det let at finde den bedste PHP-hosting, der er tilgængelig, der passer til dine behov.

Hvorfor bruge PHP?

PHP overgår forventningerne på grund af det er let at bruge software, der består af fantastiske funktioner og sikre teknologier. Ethvert niveau af ekspertise kan bruge PHP, hvilket gør det enkelt at oprette eller tilføje dynamisk indhold til en webside. Det er pålideligt, har et fantastisk supportteam af programmerere bag det og kommer uden omkostninger. PHP er det ideelle programmeringssprog at bruge, idet det er meget populært blandt udviklere og programmerere.

Udviklere har så meget at tjene på denne lette ressource, hvilket gør websider nemme og effektive, alt sammen med mulighed for at tilføje indhold fra en database for at give sjov på alle slags hostingkonti. Dette programmeringssprog er konsistent og godt designet, hvilket gør oprettelsesprocessen for interaktivt indhold glat og enkelt. Bortset fra de uendelige funktioner, som PHP tilbyder, kan det interagere med mange forskellige databasesprog. PHP fortsætter med at bringe nye, seje funktioner til bordet. At starte et nyt projekt i PHP er en god start på at skrive god kode, hvilket giver god ydelse og i sidste ende udvikler et fantastisk PHP-opsætning / websted.

Mange populære websteder som Facebook, Etsy eller WordPress bruger PHP, fordi det er godt testet og fuldt funktionelt. PHP understøttes af næsten al webhosting fra den billigste til den dyreste. Det er udviklet med en let ramme, der gør det svært at lave fejl. Bortset fra websteder kan du også bruge PHP til at udvikle pdf’er, visse former for flash og mere.

Anbefalet vært til PHP

Det er nemt at vælge den bedste PHP-hosting til at udvikle dine behov, fordi PHP er kompatibel med de fleste webhosts. Ikke kun sætter det et godt fundament, fantastisk til alle niveauer af ekspertise, men det bringer websteder til live (i modsætning til hårdkodede HTML-websteder). Webudviklere har fundet, at den bedste PHP-hosting er SiteGround. Denne webhost-udbyder skiller sig ud fra sin konkurrence ved at tilbyde alle gode funktioner til en meget lav pris.

PHP Hosting Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en dynamisk webapplikation?

Før PHP var websider stærkt afhængige af HTML og fremførte oprettelsen af ​​statiske, ikke-ændrede websteder. PHP bygger interaktive, sjove websider og befinder indhold fra de kedelige og kedelige sider, de ellers ville have været.

En dynamisk webapplikation giver seerne et æstetisk, behageligt indhold og funktioner. Facebook er for eksempel det førende sociale netværksside blandt brugere, der består af PHPs programmeringssprog. En del af det, der gør Facebook så populært, er dets dynamiske webapplikationsindhold.

Er PHP populær?

Ja. PHP har eksisteret siden 1995 og åbnede nye døre for webudviklere, mens de introducerede det første glimt af scriptet sprog og dets funktioner. I dag bruges det af mange udviklere på grund af hvor nemt det er at lære og forventes at holde sig i mange år fremover (tænk f.eks. På WordPress). PHP overgår brugerens forventninger, der består af en lang række fantastiske funktioner, der gør det nemt at oprette eller tilføje dynamisk indhold til en webside. Det er pålideligt, har et fantastisk supportteam af programmerere bag det og kommer uden omkostninger. PHP er det ideelle programmeringssprog at bruge, idet det er meget populært blandt udviklere og programmerere.

Hvem skal lære PHP?

Udviklere, programmerere eller enhver, der er interessant i at oprette interaktive websteder og indhold, bør lære PHP. Det er let at lære, fantastisk til alle niveauer af ekspertise og forventes at forblive på markedet i mange år fremover.

Hvordan viser jeg statisk HTLM i et PHP-script?

Modsat andre programmeringssprog er PHP designet til at arbejde sammen med HTML. I et PHP-script kan du arbejde mellem de to og give nemme ressourcer til at oprette interessante webapplikationer sammenlignet med andre scripting-sprog.

Hvorfor blev PHP 6 aldrig frigivet?

PHP 6 blev aldrig frigivet, fordi projektet vaklede for at opfylde dets endelige mål. Da den aldrig blev opfyldt, blev de fremskridt, der er gjort inden for denne version, skubbet tilbage til en mindre formfrigivelse af PHP 5. For at undgå forvirring blev den næste generation navngivet PHP 7.

Er PHP sikker?

PHP har potentialet til at levere sikre og sikre webapplikationer. Uerfarne udviklere er nødt til at tage sig tid til fuldt ud at forstå dette sprog, ellers kan de støde på sikkerhedshuller på deres websteder eller applikationer, hvis de ikke er omhyggelige. Ved hjælp af offentliggjorte tutorials, kurser og træning vil brugerne få en forståelse af PHP hurtigt og effektivt. Sammen med dette, når nyere versioner af PHP frigives, opfordres brugere af at opdatere deres websteder for at sikre endnu mere sikre websider eller applikationer.

Kan jeg stadig bruge tidligere PHP-versioner?

Ja, tidligere versioner af PHP er stadig tilgængelige. I tilfælde af version 4 understøttes den ikke længere officielt og anbefales det at overføre ældre websteder til den nyere version 5 eller nyere.

Hvad er nyt i PHP 7?

PHP 7 er den seneste udvikling, der bringer endnu hurtigere hastighed end den forrige version samt en bedre metode til at forbedre fejlhåndtering, begrænset Unicode-support og andre funktioner. Brugere opfordres til at skifte til PHP 7 for at nyde de nye og forbedrede funktioner, det bringer.

Sådan får du PHP?

Installationsinstruktioner afviger lidt afhængigt af, om PHP installeres på et Unix-, Mac OS X- eller Windows-system. PHP-installation og -konfiguration kan normalt findes i webstedets kontrolpanelapplikation leveret af din vært uden ekstra omkostninger for dine hosting-gebyrer; bekræftelse af dette anbefales med værten, når du vælger en plan.

PHP’s historie

Vi kender alle PHP som et af de mange primære sprog, vi bruger til webudvikling og programmering til generelle formål. Det er et af de kodende sprog, der giver dig muligheden for at indlejre kode inden for HTML- eller HTML 5-markering for let at skrive forskellige funktioner, programmer og opgaver.

Hvordan og hvornår PHP blev oprettet

Lad os udforske nogle af PHPs historie og hvordan det kom til at være. Den tidligste udvikling af PHP-sproget begyndte med Rasmus Lerdorf i 1995. Lerdorf havde allerede skrevet en håndfuld Common Gateway Interface-programmer i C, som han indtil dette tidspunkt netop havde brugt dem til at opretholde den personlige hjemmeside på sin hjemmeside. Til sidst besluttede han at udvide dem til at være i stand til at arbejde og interface med webformularer og også forbundet med databaser. Han havde til hensigt at henvise til dette nye redskab, som han havde som personlig startside / formulartolk eller PHP / FI.

PHP begyndte at være utroligt nyttigt til udvikling af enkle og dynamiske webapplikationer, der kunne bruges i en række forskellige scenarier. Lerdorf begyndte derefter at forbedre koden og fremskynde processen med fejlrapportering, så han annoncerede lanceringen af ​​PHP / FI som Personal Home Page Tools version 1.0 i en Usenet-diskussionsgruppe. Han delte det i juni 1995. Det utrolige er, at PHP i 2013 stadig havde de samme kerneevner, som det blev designet med i 1995.

Hvad der er endnu mere interessant er, at Lerdorf ikke betød, at PHP skulle blive dette massive, nye programmeringssprog. Han lagde bare noget, som han brugte derude i universet for at teste og forbedre det. Derfra fortsatte han bare med at tage de næste logiske skridt for at forbedre PHP’s processer og funktionalitet. Inden han vidste det, var der dannet et udviklingshold omkring ham, og en beskeden mand, der sagde, at han ikke havde nogen idé om, hvordan man laver et kodesprog, arbejdede med at skabe sit eget.

Lerdorf og udviklingsholdet lancerede PHP / FI 2, to korte år senere i november 1997. Det, der adskiller PHP fra mange kodesprog, er, at det ikke oprindeligt var designet til at være et kodesprog. Det var et værktøj, der udvikler sig organisk gennem deling af noget nyttigt, som let kunne arbejde med og blive integreret i HTML.

Desværre, fordi det blev udviklet organisk på en figur-it-out-as-you-go måde, var der en masse uoverensstemmelser og uoverensstemmelser i navngivning af funktioner og rækkefølgen af ​​disse funktions parametre.

Ændringer i PHP i årenes løb

1) Versioner 3 og 4

I 1997 omskrev Andy Gutmans og Zeev Suraski et samarbejde med Zerdorf om parseren for at udvikle basen for det, der ville blive kendt som PHP 3. Efter at have gjort noget arbejde med PHP, besluttede de at lancere PHP 3 i 1998. De to af dem begyndte også at omskrive og redesigne PHP’s kerne, hvorfra Zend Engine blev oprettet i 1999.

Det var kort senere i 2000, at den nyrenoverede PHP-version og Zend Engine ville smeltes sammen for at skabe PHP 4, som blev drevet af Zend Engine 1.0. Teamet var i stand til at arbejde på denne version af PHP fra 2000 til 2008, da de nåede version 4.4.9, før de besluttede at stoppe udviklingen med den version, og stoppede med at frigive eventuelle sikkerhedsopdateringer til den.

2) Version 5

I løbet af den tid, hvor PHP 4 stadig var under opdateringer og nye udviklinger, blev PHP 5 frigivet i 2004 og blev derefter drevet af Zend Engine II. Denne version af PHP kom med flere værdifulde opdateringer, der omfattede forbedret support til programmering, der var specifik for objektorientering. Det fulgte også med PHP-dataobjekter-udvidelsen, kendt som BOB, og andre ydeevneændringer, der hjalp med at forbedre sprogets funktion. 2008 er, da mange PHP-udviklere begyndte at fremme overgangen og migreringen fra PHP 4 til PHP 5.

3) Version 6

PHP var tidligere målet for en masse ekspertflack og kritik på grund af, at de manglede indbygget Unicode-støtte på kernesprogniveau. Som et resultat blev Andrei Zmievski i 2005 ledet et initiativ for at bringe oprindelig Unicode-support i hele PHP-sproget. Han gik ud for at gøre dette ved først at indlejre ICU-biblioteket og repræsenterede derefter tekststrenge som UTF-16 på et internt niveau.

Desværre var der en mangel på udviklere i teamet, der forstod, hvordan man foretager disse ændringer og resulterede i udviklingen af ​​den stadig ikke-Unicode opdaterede PHP 6.

4) Version 7

Derefter kommer vi endelig til det mest aktuelle sprog for PHP, som vi bruger i dag (som de fleste hostingfirmaer nu understøtter – tjek vores bedste PHP-hostingside for mere information). Version 7 var resultatet af bestræbelserne fra Dmitry Stogov, Nikita Popov og Xinchen Hui, som satte sig for at refaktorere Zend Engine, så det kunne bruge betydeligt mere kompakte datastrukturer med forbedringer af cache-lokaliteten. Ved at gøre det var de også i stand til at bevare næsten total sprogkompatibilitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map