Bedste forhandler-vært

Da flertallet af mennesker, der lander på denne side, er webdesignere, der er i færd med at skalere deres forretning gennem forhandlerhosting, vil vi komme til det fra den vinkel.


Da vi selv er et webagentur med en masse hostingkonti (vi har en masse sideprojekter og kan lide at eksperimentere), har vi allerede foretaget forskningen og valgt vores egne top 5 af de bedste forhandlervirksomheder til USA (og videre).

Vi fokuserede hovedsageligt på webhost, der tilbyder forhandlerkonti, der inkluderer både cPanel og WHM (men mere om det senere).

Side-note: Vores nr. 1 har en temmelig stor midlertidig rabat, der kører, tag den, mens den varer!

Vi har gennemført analysen og forhandlerhostinganmeldelser & sammenligninger, så du ikke behøver at gøre, hvilket resulterer i en liste over de bedste forhandlere-hostingudbydere til USA. Tabellen herunder giver dig et praktisk overblik over – efter vores mening – de top 5 forhandlerværter, sorteret efter vurdering med detaljerede omkostninger / mo, & deres bedste funktioner.

Webhostingfirma Samlet vurderingPris / mo.Funktioner Diskplads Antal kontiWebsite
InMotion-logo$ 13.99 (50% rabat)Ubegrænset konti, 80 GB diskplads, dedikeret IP, gratis faktureringssoftware!80GBUbegrænset
A2HostingLogo$ 13,19Når som helst pengene-tilbage-garanti, gratis SSL + -servere verden over.30GB40
siteground logo$ 17,5 for 5 kreditter / kontiFantastisk ydelse, gratis 1-klik SSL-installation, global rækkevidde – kreditbaseret system, som nogle ikke kan lide.10 GB pr. Kredit5
Greengeeks logo$ 19,95Supergrønt, Ubegrænset diskplads, Amsterdam-datacenterUbegrænset10
WP Engine logo290 $ (N / A på stedet for agenturets program)Ekspert WP support, super high-end, meget hurtige servere.Ubegrænset15

”Med så mange hostingfirmaer at vælge imellem, kan det være meget tidskrævende at finde en anstændig en, der passer til dine behov, især da de alle ser ud til at tilbyde de samme funktioner på lidt forskellige prispoint, hvilket efterlader de fleste mennesker spekulerer på, hvor forskellen ligger …

Så bortset fra vores tabeloversigt ovenfor, har vi også oprettet en lidt mere detaljeret top 5 nedenfor. Vi har brugt følgende kriterier til at sortere de bedste webhosts: Support, overkommelighed og Performance / Power. God fornøjelse!”

Matthew Rogers
Hosting Editor

Bedste forhandler vært USA – anmeldelser maj 2020

1. InMotion Hosting

Internet side: www.inmotionhosting.com
Pris:
$ 13,99
Diskplads: 80GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Med en 90-dages pengene-tilbage-garanti, mere diskplads end de fleste andre videresælgerværter OG ubegrænset står for selv den mest basale forhandlerplan … InMotion ved, hvordan man markedsfører deres forhandler-tjenester. De er normalt kendt for deres avancerede forretningsfokuserede hostingplaner, men bag de høje omkostninger ved de normale webhostepakker finder vi et overraskende overkommeligt tilbud af forhandlertjenester.

Alle planerne inkluderer et gratis domæne, ubegrænset konti, malware & DDoS-beskyttelse for maksimal sikkerhed, gratis faktureringssoftware, sikkerhedskopier og meget mere. Kombiner alt dette med en 50% rabat, de kører i øjeblikket, og de fortjener virkelig stedet nr. 1!

Deres billigste forhandlerplan starter først $ 13.99 (50% rabat) 

2. A2 Hosting

Internet side: www.a2hosting.com
Pris:
$ 13,19
Diskplads: 30GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

A2 Hosting logo

A2 Hosting er en anden vært, der ved, hvad de laver, når det kommer til forhandlerhosting. Mens de tilbyder mindre for en lignende pris, tilbyder de også supersnelle servere i andre lande over hele verden, hvilket giver dine kunder en global rækkevidde, hvis det er nødvendigt. Hvad vi virkelig kan lide ved A2 sammenlignet med InMotion er deres dedikation til at gøre platformen så WordPress optimeret som muligt. WP kører superglat på deres servere.

Kombiner det med en pengene-tilbage-garanti når som helst, så får de let vores nr. 2-placering.

Deres forhandler-hostingplaner starter ved kun $ 13,19 for 40 konti og 30 GB lagerplads.

3. SiteGround

Internet side: www.siteground.com
Pris:
£ 11.25
Diskplads: 10 GB pr. Konto
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround logo

Mens SiteGround er kendt for deres episke præstation med WordPress (de anbefales trods alt WordPress selv, hvilket er meget imponerende), for forhandlerplaner foretrækker vi InMotion eller A2. Det er ikke sådan, at deres præstation ikke er fantastisk, fordi den er. Samme med supporten og alt det andet, du forventer af en fantastisk webhost som SG.

Det er sådan, de prissætter deres forhandler-hostingplaner, SiteGround arbejder med et kreditsystem i stedet for de mere ligetil kontanter til # konti / diskplads (hvilket kan blive lidt forvirrende, vi foretrækker bestemt det andet system). Deres planer starter på mindst 5 point krævet = 5x $ 42 / år – det er $ 17,5 / mo

4. GreenGeeks

Internet side: www.greengeeks.com
Pris:
$ 19,95 / mo
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks logo

GreenGeeks er bestemt ikke den billigste, men de leveres med fantastiske ydelser, globale datacentre, og de lægger 300% af den energi, de forbruger, tilbage i nettet! De er også meget skalerbare, giver dig en WHMCS-licens til fakturastyring, har nogle gode sikkerhedsfunktioner OG tilbyder gratis migreringer, hvis du har brug for det.

Deres billigste forhandlerplan starter ved $ 19,95 / mo for 10 konti.

5. WP-motor

Internet side: wpengine.com
Pris:
 N / A
Diskplads: N / A
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine logo

WP Engine har været standarden for administreret WP-hosting af avanceret kvalitet i ganske lang tid nu, hvorfor vi nævner dem på listen. Jeg vil ikke begynde at liste med alle de funktioner, der følger med deres tjenester, da vi vil være her et stykke tid … men det inkluderer temmelig alt hvad du kan tænke på, fra SSL’er til flammende hurtige serveropsætninger, CDN, ekspert WP support, til stor sikkerhed, automatiserede opdateringer og meget mere.

Når det er sagt, hvad der bestemt holder dem tilbage for forhandlere er deres priser … der er ikke en. Du skal ansøge om deres agentursprogram for at få oplysningerne om deres hostingsplaner for forhandler.

Hvis du tjekker deres regelmæssige priser uden for agenturprogrammet, er det $ 290 / mo for 15 websteder, hvilket er meget dyrt, men så igen, de er meget meget meget gode til hvad de gør.

US-forhandler, der er vært for forskere

USA-forhandler-hosting: Graver dybere

Hvad skal man kigge efter, når man undersøger forhandlerhosting i U.S.A..

Nu mere end nogensinde er det en fantastisk idé at starte online virksomheder. Amerikanske virksomheder kan specifikt drage fordel af de 95% af amerikanere, der har foretaget onlinekøb i deres levetid, hvoraf halvdelen foretrækker at shoppe på Internettet.

En ny og populær metode til at drage fordel af e-handel og nye webmastere generelt bliver en forhandlerhost. Når du bliver en forhandler vært, videresælger du hosting plads til virksomheder, webbureauer, nye webmastere osv. Det er abonnementsbaseret, så det kan give dig nogle virkelig gode overskud.

At vælge den bedste forhandler-hosting til din virksomhed vil enten være en problemfri proces, der fører til indkomst, eller en massiv hovedpine og tab af fortjeneste på grund af tekniske vanskeligheder og dårlig support.

Det er vigtigt at undersøge flere muligheder for webhost, der tilbyder overkommelige planer, så du vælger en plan, der er pålidelig. Hvis du går med den første mulighed, du finder, vil du muligvis nøjes med en service, der ikke er bedst for din virksomhed.

For at vide, hvad der gør en stor forhandler vært, skal du vide, hvilke egenskaber der giver fremragende service. Dette er flere ting man skal passe på, når man undersøger forhandlerværter i USA, og tip til, hvordan man kan vide, om du modtager den bedste service. Btw, vi oprettede også sammenligninger for Australien-forhandler-hosting og UK-forhandler-hosting.

Hvad er forhandlerhosting?

For dem, der stadig er i tvivl om nøjagtigt, hvad forhandlerhosting er, kan det være lidt forvirrende, hvis du ikke er klar over det nøjagtige forretningsforhold. Dette er en service, der leveres af amerikanske webhosts, til enkeltpersoner, virksomheder og organisationer.

Det begynder med at købe webplads fra en større server og sælge denne plads til virksomheder, der ønsker et websted designet (af sig selv eller et webagentur) og administreres af forhandlerhost. Forhandlerværter designer ofte virksomhedens webside eller websted til dem, leverer ajourførte oplysninger til siderne og håndterer kundeservice. Disse detaljer er dog alle baseret på, hvad den primære hosttjeneste tilbyder for forhandlerværter, de arbejder med.

Forhandlerhosting er en perfekt måde for webstedsudviklere at udvide deres praksis, udvide deres netværk og øge deres indkomst.

Vær advaret om, at virksomheder forventer professionel service fra værter: De lægger meget tillid til styring og funktionalitet på deres websteder, så det er op til dig at sikre, at den primære vært, du vælger, er kvalitet. Ellers vil du miste en masse penge på grund af upålidelighed. Det er vigtigt at vurdere, hvad flere potentielle værter tilbyder, baseret på et par vigtige komponenter.

Koste

Det vil være vanskeligt at beregne, hvor meget du har økonomisk råd til at bruge på en forhandler-hostingtjeneste. Du ved ikke, hvem dine fremtidige kunder er, eller hvor meget plads de vil anmode om at betale for, samt hvor mange klienter du har. Uanset hvad, vil du have en overkommelig plan, der stadig fungerer korrekt og professionelt. Du skal beregne et groft budget og estimere, hvor meget plads du ønsker at afsætte til hver klient og vælge en plan, der giver dig mulighed for at justere i overensstemmelse hermed.

Afhængig af hver klient, skal du også være i stand til at oprette forskellige planer i henhold til deres behov. En klient kan have 1 GB plads, en anden 3 GB eller endda 10 GB. Selvom det kan være vanskeligt at forberede plads til klienter, skal du huske, at du altid kan justere eller tilbyde flere planer.

Selv i Amerika må du aldrig forvente at finde en gratis webhostetjeneste. Du bør endda undgå utroligt billige planer, da de sandsynligvis er for gode til at være rigtige og sandsynligvis tilbøjelige til at gå ned.

Båndbredde / diskplads

Kontroller altid både båndbredde og diskpladsgrænser, da de bestemmer, hvor store dine klientwebsteder kan få, OG hvor meget data de har tilladelse til at bruge på månedlig basis.

cPanel / WHM tilgængelig

I USA er cPanel branchestandarden for webstedshosting. Det giver grafiske grænseflader og automatiseringsværktøjer i form af et kontrolpanel, der gør det muligt for værter og deres klienter at administrere deres websteder let. På grund af cPanel behøver du ikke forstå kompliceret computersoftware og kodning for at være en forhandlerhost.

WHM (Web Host Manager) er et system, der gør det muligt for brugere let at administrere deres cPanel-konti for alle klienter. De går hånd i hånd, og du vil give en meget lettere og tydelig service til klienter, hvis din plan opretholdes af WHM og cPanel. Du vil være i stand til at oprette pakker og planer, se statistikker og være vært for flere opgraderings- / nedgraderingskonti. Det er sjældent, at selv de billigere forhandlerhostingsfirmaer ikke ville have WHM, men det gør aldrig ondt at dobbeltkontrol.

Serverplaceringer

Dette er et af de vigtigste og overset varer på denne liste! Sørg altid for, at din server faktisk er i USA. Det er let at antage, at fordi vi kan få adgang til websider globalt, som vi kan være vært overalt. Hvis du beslutter at udvide dit marked i udlandet, reducerer CloudFlare forsinkelserne.

Uptime

Sørg for, at ethvert krav, en server sælger til dig, såsom 99% oppetid, for at de kan sikkerhedskopiere deres salgssted. Læs anmeldelser om muligt for at se, om andre har oplevet forsinkelser, før de investerer.

Kunde support

Det er vigtigt, at din server giver mulighed for komplet kommunikation mellem klienter med 24/7 support og eller live chat. Kunder vil afbryde deres planer, hvis de tror, ​​de kan få et bedre supportsystem andre steder, og at eventuelle problemer med webstedet vil blive justeret hurtigt.

Antal tilladte konti

Dette er en vigtig husk, når man ser på en servers båndbredde og pladsindstillinger. Det bestemmer, hvor meget forretning du kan tage, og din potentielle indkomst. Du vil sikre dig, at du ikke har for mange konti til rådighed, ellers vil det gå på kompromis med alles størrelse og båndbredde. Forsøg at opretholde balance i din virksomhed, så ingen føler sig shorthanded.

Andre funktioner / tekniske specifikationer

Andre ting at overveje er hastighedsoptimering (tilbyder de SSD-opbevaring eller LiteSpeed?), RAM (Random Access Memory på 1 GB er nok), Disk IO (ca. 2 MB), daglige sikkerhedskopier, SSL-certifikater (skal være gratis), ubegrænset båndbredde og CPU (Hvor mange kerner er tilgængelige?).

Det vil også gavne dig at installere 1-klik installere script-apps som WordPress eller Joomla, som er standard med cPanel.

Hvis du er overvældet af alt, hvad du skal overveje, skal du huske, at din forskning vil betale sig, når du er i stand til at tjene en ekstra indkomst som forhandler vært!

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map