Bedste forhandler-hosting til Australien

Da flertallet af mennesker, der lander på denne side, er webdesignere, der er i færd med at skalere deres forretning gennem forhandlerhosting, vil vi komme til det fra den vinkel.


Da vi selv er et webagentur med MEGET hostingkonti (+ vi har en masse sideprojekter og kan lide at eksperimentere), har vi allerede foretaget forskningen og gennemgået de bedste forhandlervirksomheder i Australien.

Vi fokuserede hovedsageligt på webhost, der tilbyder forhandlerkonti, der inkluderer både cPanel og WHM (men mere om det senere).

PS: Vores nr. 1 har en ret stor rabat i gang, tag den, mens den varer!

Et par af de websteder, vi er blevet vist på:

Udvalgt på websteder

Vi kender vores ting, en lille prøve af vores mange vidnesbyrd:

Tom er lidenskabelig og forstår hurtigt sine kunders behov. Jeg har virkelig værdsat hans vilje til at dele viden og dygtighed mig om, hvordan jeg bruger min helt nye hjemmeside. Tak Tom!

Sally Mac
Indholdsfortegnelser

MangoMatter gjorde det så let at designe vores nuværende websted. Tom var personligt involveret fra første konsultation til færdiggørelse, og han er stadig let tilgængelig for eventuelle justeringer, der måtte være nødvendige!

Demitrios Lecatsas
Frisk hår

Vi valgte Tom til at designe vores websted, fordi vi kunne lide stilen på andre websteder, han havde designet. Hele processen var stressfri. Tom var så hjælpsom, og ingen af ​​vores flere anmodninger var for mange problemer. Tom er en fornøjelse at arbejde sammen med. Vi elsker det websted, han har lavet til os, det er så let at bruge og ser fantastisk ud.

Carl Olive
Forår!

Vores erfaring med Mango Matter var fantastisk! Tom er meget let at arbejde med, positiv, effektiv og åbenlyst genial til det, han gør. Højt anbefalet.

Lucy Reeves
Betyder hvorved

Vi engagerede Tom til at udvikle vores nye firmawebsted og var glade for resultatet. Han var ikke kun i stand til at levere vores kort, men også give nogle fremragende ideer, som vi aldrig ville have tænkt på. Det bedste af alt er, at Tom er generøs med sin tid og er fortsat tilgængelig for at give råd og støtte.

Neil Mackenzie
Enventive

Hvilken let og glat oplevelse har det været at arbejde med MangoMatter! Tom forstod nøjagtigt, hvad vi var efter, og vi er meget imponeret over det endelige produkt. Jeg vil ikke tøve med at vælge MangoMatter igen i fremtiden.

Tyson King
Direktør / Plumbrite Solutions

Tom fra MangoMatter har været yderst hjælpsom, professionel og stor støtte til etablering af mit websted, han er et væld af viden og meget effektiv. Jeg tøver ikke med at anbefale MangoMatter og har allerede gjort det.

Michelle Watson
iFix

Side-note: Vi er overbevist om, at du kan få bedre og mere overkommelige muligheder, hvis du ser på amerikansk-ejet webhost btw. Så længe de har servere i eller tæt på Australien (f.eks. Singapore <- overgår mange af de australske baserede værter), de er normalt det bedre valg (som vores fantastiske nr. 1, A2 Hosting)!

WebhostingfirmaGennemsnitlig vurderingPris / mo.Funktioner Diskplads Antal kontiServere overalt i verden Optimaliseret til WordPressWebsite
A2HostingLogo USD 9,80 (var $ 19,99)
 • Når som helst pengene tilbage garanti!
 • Gratis SSL
 • Servere i Singapore (stor hastighed for Aussie-websteder)
 • Super overkommelig
30GB 40
siteground2 AUD $ 14,95
 • Fantastisk præstation
 • Gratis 1-klik SSL-installation
 • Global rækkevidde
 • Ubegrænsede konti
 • Høj fornyelse koster dog $ 39,95
30 GB Ubegrænset
Panthur AUD $ 30
 • Lokalt selskab
 • Lokale servere
 • dog ingen globale datacentre.
20GB 10

Bedste forhandler vært Australien 2020: Anmeldelser

1. A2 Hosting

A2 Hosting Logo

Internet side

www.a2hosting.com

Pris

USD 9,80 USD / mo for 40 konti

Diskplads

30 GB

Support

Telefon, Live Chat, Billetter

Hastighed

8,5 / 10

Global rækkevidde

Ja

A2 Hosting er bestemt kongen her. De er et USA-baseret firma, men har flammende hurtige servere i Singapore, hvilket gør hastighed til et ikke-problem for Aussie-websteder (endda sprænger en masse af den Aussie-baserede konkurrence ud af vandet)!

Som forhandler får du også stor sikkerhed, prioriteret support, DDOS-beskyttelse og let Cloudflare-integration.

Tilføj dertil en tilbagebetalingsgaranti når som helst, 24/7/365 support og gratis migrering af websteder … De er de bedste, periode!

Deres planer starter først USD 9,80 / mo (var $ 19,99) til 40 konti og 30 GB lagerplads!

Fordele

 • 4 servere over hele verden
 • Responsiv support
 • 40 konti!!
 • Når som helst pengene tilbage garanti

Ulemper

 • Omkostninger i USD

2. SiteGround

SiteGround-logo

Internet side

www.siteground.com

Pris

AUD $ 14,95 for ubegrænsede konti

Diskplads

30 GB

Support

Telefon, Live Chat, Billetter

Hastighed

9/10

Global rækkevidde

Ja

Selvom de ikke er teknisk i Australien, har de et fantastisk datacenter i Singapore.

SiteGround er også den eneste officielle WordPress-anbefalede vært på listen, hvilket betyder, at de er anbefalet til WordPress, af WordPress (temmelig imponerende! – De kan naturligvis tackle ethvert websted & CMS som en chef)

Det er her A2 Hosting er bedre, mens Siteground giver dig ubegrænsede konti, har din overordnede konto kun så mange serverressourcer at gå rundt, så jo flere konti du lægger på der, jo langsommere får alle siderne … dog på dette tidspunkt , vi ved ikke, hvad den nøjagtige grænse er, hvor du vil bemærke denne afmatning.

Deres fornyelsesomkostninger er også ret høje. Når det er sagt, er de imidlertid kendt for hosting af høj kvalitet og stor support.

Fordele

 • Solid sikkerhed
 • Flere datacentre
 • Anbefalet af WordPress
 • Intern cachesystem

Ulemper

 • Høje fornyelsesomkostninger

3. Panthur

Panthur-logo

Internet side

www.panthur.com.au

Pris

AUD $ 30 / mo for 10 konti

Diskplads

20 GB

Support

Telefon, billetter

Hastighed

8/10

Global rækkevidde

Ingen

Panthur er et lokalt firma (-ish, da deres moderselskab er i USA), hvilket er godt for Aussie-klienter, men de er bestemt lidt dyrere end for eksempel A2. Når det er sagt, er ydelsen spot-on, og support er temmelig lydhør.

De tilbyder 4 pakker at vælge imellem.

Deres planer starter ved $ 30 / mo for 20 gb plads.

Fordele

 • Lokal webhost
 • God præstation
 • 3 datacentre i Australien

Ulemper

 • Ingen oversøiske servere
 • Lidt dyr

4. GreenGeeks

GreenGeeks logo

Internet side

www.greengeeks.com

Pris

USD 19,95 / md for 10 konti

Diskplads

Ubegrænset

Support

Telefon, Live Chat, Billetter

Hastighed

8/10

Global rækkevidde

Ja

GreenGeeks er bestemt en anden vært at overveje til dine forhandlerbehov. Selvom de ikke har nogen servere i eller i nærheden af ​​Australien, bør en hurtig CloudFlare-integration løse dette problem. Der er 3 grunde til, at vi kan lide dem, den første er deres engagement i miljøet. De lægger 300% af den energi, de bruger, tilbage på nettet. Så er der prisen, den er meget overkommelig, selv i USD, og ​​den leveres med ubegrænset diskplads! Og til sidst kan vi lide, hvordan de brugerdefinerede bygget deres sikkerhedssystemer for at holde deres servere super rene.

De har også 24/7 support, som er temmelig lydhør, og tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester.

Den billigste forhandlerplan starter ved USD 19,95 / md for 10 konti.

Fordele

 • Miljøvenlige
 • Billig
 • Ubegrænset diskplads

Ulemper

 • Ingen servere i nærheden af ​​Australien (endnu)

5. Cloudways

Cloudways logo

Internet side

www.cloudways.com

Pris

USD 10

Diskplads

25 GB

Support

Telefon, Live Chat, Billetter

Hastighed

9/10

Global rækkevidde

Ja

Cloudways handler, som navnet antyder, om cloud-hosting, ved hjælp af andre udbyders servere og giver dig mulighed for at distribuere, administrere og overvåge apps og websteder på disse servere og udskære den sædvanlige webhosting-middelmand. Med udbydere som Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS og mere… er ydelse bestemt aldrig et problem. Og fordi det er skyhosting, er skalerbarheden kernestyrken her. Cloudways kan bruges til at administrere massive websteder med fora og store e-handelsbutikker.

Opsætningen og brugergrænsefladen er forskellige og har en smule stejlere læringskurve sammenlignet med dine sædvanlige hostingudbydere, men hvis du er villig til at lære, er det det værd! De har endda deres egen CDN for at maksimere indlæsningstider rundt om i verden.

Prissætning er vanskelig at forklare, kontroller deres websted ��

Fordele

 • Kraftige servere
 • Ekstremt skalerbar

Ulemper

 • Mere til teknologier

Forhandler, der er vært for Australien-kort

Sådan vælger du den bedste forhandler-hosting til dine behov?

At vælge den rigtige australske forhandler-hostingplan til din virksomhed vil enten give dig glat sejlsport og passiv indkomst gennem fremragende servere & støtte eller … hovedpine & mistede overskud på grund af dårlig support, hyppig nedetid, hakkede servere osv. Du kan vælge et firma fra vores top 5 for øjeblikkelig ro i sindet, eller du kan begynde at undersøge de forskellige webhosts, der tilbyder de billigste forhandlerplaner i Australien (vi også lavet en UK-forhandler-hosting-sammenligning og USA-forhandler-hosting-liste, i tilfælde af at du har brug for det). Hvis du går denne rute, er dette de specifikationer, du skal kigge efter, når du vælger en vært, nyd! Dette er den samme proces, som vi fx brugte i vores SiteGround-gennemgang.

Omkostninger: Forhandlerplaner for web-hosting

At bestemme, hvor meget du kan bruge på forhandler-hosting er normalt den mest vanskelige del, de fleste af jer er sandsynligvis på udkig efter en temmelig billig forhandler-hostingplan, hvis du lige er i gang (aldrig nogensinde får en billig websted-hostingplan for den delte hosting-variation at være vært for dine klienter, bliver du nødt til at flytte dem senere, når du alligevel får en anstændig forhandlerkonto – og nej, du vil bestemt ikke finde anstændigt gratis webhosting som værtklient). Det afhænger af en række faktorer fra mængden af ​​startklienter, til hvor meget du planlægger at opkræve / klient, og hvor meget plads du vil tildele / klient. Du skal først finde ud af dette! Det er praktisk at oprette forskellige planer for forskellige klienter, hvor små har 1 gb plads, mellemstore 3 gb og store klienter måske endda 10 gb. Heldigvis er båndbreddebegrænsninger normalt et mindre problem end plads, hvilket fører os ind i det næste punkt.

Båndbredde / pladsbegrænsninger

Mens de fleste hostingfirmaer tilbyder en masse båndbredde at lege med, er pladsen normalt den, man skal kigge efter, bortset fra antallet af tilladte konti, vil dette være den, der bestemmer, hvor mange klienter du kan lægge på din forhandler-hosting plan.

Cpanel / WHM hosting i Australien

Jeg sørger altid for, at mine australske forhandlerværter har WHM. Som du sikkert er klar over, er Cpanel stort set branchestandarden inden for kontrolpaneler. WHM (Web Host Manager) er et kontostyringssystem, der giver dig mulighed for at oprette & administrere individuelle Cpanel-konti for dine klienter. Du kan opsætte pakker, indstille begrænsninger, se brugsstatistikker, bulkopgradering / nedgradering af konti og sååååå meget mere. Sørg for, at hvem du valgte bruger WHM, det gør det nemt at administrere klientkonti. (Selv de billige forhandlerhostingsfirmaer bør have WHM).

Serverplacering

Hvis dine kunder er Australien-baserede, skal du sørge for, at serveren faktisk er i nærheden, eller i Australien, så overdriv ikke dette (det samme gælder naturligvis for andre målgrupper, vi har faktisk gjort en web-hosting-top 3 for følgende lande: New Zealand, Storbritannien, Canada, Irland, & Singapore). Hvis du tilfældigvis får en klient i udlandet, kan du bruge CloudFlare til at reducere eventuelle forsinkelser.

Uptime

Temmelig ligetil, hvis de hævder 99,9% oppetid, så sørg for at de kan sikkerhedskopiere det, hver webhost i vores top 5 gør et godt stykke arbejde.

Kunde support

Uundgåeligt har du problemer, så at have anstændig støtte i din ende er et must! Du ønsker virkelig ikke at holde klienter i vente, bare fordi den forhandler, du valgte, ikke har nogen support 24/7. Så se på deres muligheder, og sørg for, at de har telefonstøtte, live chat & 24/7 support. Selvfølgelig, hvis du går med det billigste forhandler-hostingfirma, du kan finde, mangler support.

Antal konti

Temmelig vigtigt punkt at huske på, hvor mange klienter kan du oprette? Hvis du tilføjer numrene, hvor meget plads ville hver klient få? Ville det være bedre, hvis forhandlerplanen tilladte flere kunder, fordi du kan slippe af med at tilbyde mindre plads / klient? Hvis planen for eksempel giver plads til 50 GB og maks. 25 konti, får hver klient 2 GB. Vi sørgede for, at hver webhost i vores top 3 har en fin balance mellem tilladt plads og antal konti.

Andre funktioner / tech specs

Andre punkter at se på er RAM (1 gb er temmelig godt, mindst 500 mb), Disk IO (2 mb / s er god), serverhastighed (SSD? LiteSpeed?), CPU (hvor mange kerner), daglige sikkerhedskopier osv. Det, der også er praktisk, er muligheden for at installere WordPress, Joomla osv. Med 1-klik-installations-scripts, men disse skal leveres som standard med Cpanel. Og hvis du har MEGET mange penge, skal du se på en stærk VPS eller en endnu mere kraftfuld dedikeret server!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector