Bedste CDN (Content Delivery Network) -udbydere i Canada

Året var 1883, ol ‘Wild West. To dudes stående 50 meter fra hinanden foran et uretårn.


Sidehastighed er meget vigtig, fordi det direkte påvirker brugeroplevelsen. I e-handel er du enten den hurtige… eller de døde. ��

Hastighed er vigtigere end flot funktionalitet eller ethvert æstetisk design, du måtte inkorporere på dit websted. I henhold til nylige undersøgelser ser 47% af webbrugere knap nok omkring dit websted, hvis det ikke indlæses inden for to sekunder eller mindre.

Nogle undersøgelser har også vist, at 78% af online-shoppere, der oplever problemer med webstedet, er mindre sandsynligt at købe fra det samme sted igen, og 44% af dem vil fortælle deres venner om deres dårlige erfaringer!

webside hastighed vektorSom om det ikke er dårligt nok, understreger Google konsekvent det sidehastighed er en rangeringsfaktor.

Dette betyder, at et websted med hurtig indlæsning er et hurtigt spor til at få flere besøgende, bedre placeringer og forbedret brugeroplevelse. Nu ved vi alle, at Googles algoritmer – for det meste – er indhyllet i hemmeligholdelse, trods denne mangel på information, ved vi, at søgemaskigiganten udtrykkeligt påpeger, at webstedshastigheden er en integreret del af ethvert websteds succes.

Hvor skal man begynde?

Installation af en Indholdsleveringsnetværk er et godt sted at starte for at optimere hastigheden. Men fordi der så mange leverandører af indholdsleveringsnetværk i Canada, kan indsnævring til den bedste leverandør af indholdsleveringsnetværk (CDN) være en monumental opgave.

Heldigvis for dig, vi har gjort alt det tunge løft for at hjælpe dig med at skære gennem crap og finde den rigtige CDN-service til dine behov. I dag deler vi kun det bedste af det bedste med dig. Så hvis du har brug for mere hosting-godhed, så bedes du se vores bedste hosting-side siden senere.

Før vi begynder, lad os forstå, hvad et CDN er, og hvordan det er et skridt i den rigtige retning.

Lad os komme til det.

Hvad er et indholdsleveringsnetværk?

Et indholdsleveringsnetværk, også kendt som et CDN, er et globalt distribueret netværk af webservere at cache-statisk indhold på dit websted og gemmer det flere forskellige steder for at bringe det tættere på de globale brugere.

Sådan fungerer det. Normalt serveres dit websted fra et enkelt sted. Så alle dine besøgende får adgang til den samme server. Dette betyder, at hvis du har stor trafik, vil dit websted automatisk bremse. Og nogle gange i spidsbelastningen, dit websted kan endda ødelægge serveren.

hvorfor bruge en cdn

Funktionen af ​​et CDN er i dette tilfælde at cache alle dine websteds statiske ressourcer, så de serveres via CDN-servere. Det her reducerer belastningen på din hosting-server og gør det hurtigere og mere effektivt. Plus, hver anmodning om brugere af websteder håndteres af en server, der er tættest på dem, hvilket gør det lettere at bemærke.

Hvad er fordelene ved at bruge et CDN?

Der er et par fordele, som jeg kunne tænke på – toppen af ​​listen er, at det sparer dig penge. Sandheden er, at ansætte en CDN-tjeneste og hosting-udbyder sparer omkostninger som du ellers ville have opstået, hvis du investerede i infrastruktur og separate tjenesteudbydere over hele kloden.

fordelene ved at bruge cdn

Men det er ikke alt.

 • En CDN sænker også netværkets latenstid og pakketab, hvilket betyder, at slutbrugerne oplever mindre jitter og forbedret strømkvalitet. Og som et resultat kan brugere levere high definition-indhold.
 • En CDN gør det lettere at segmentere dit publikum og levere forskellige indhold til forskellige brugere afhængigt af den type enhed, brugeren bruger.
 • På grund af hvordan en CDN’s arkitektur er opsat, oprettes redundanser for at sikre pålidelighed og en behagelig weboplevelse.
 • Det giver ekstra sikkerhed for at hjælpe med at afbøde DDoS-angreb og webtrusler.
 • CDN’er kan sættes i brug på næsten enhver platform problemfrit.
 • CDNS kan også forbedre dit websteds hastighed meget.

Hvad skal man kigge efter i et CDN

CDN-udbydere er ikke de samme. Nogle er naturligvis bedre end andre i mange henseender. For at sikre, at du vælger den rigtige CDN-udbyder her er et par ting, du skal tage i betragtning.

cdn-side belastningstidsdiagramHastighed

Webstedshastighed betyder meget. I betragtning af at den gennemsnitlige person kun venter i to til tre sekunder på, at et websted skal indlæses, indlæses tid på det CDN, du vælger skal være temmelig darn god. Der er ingen mening i at bruge stort penge på et CDN, hvis det ikke vil være hurtigt.

Pålidelighed

Lad os få det rigtigt. Pålidelighed betyder ikke, at CDN vil tilbyde pålidelighed af kæber 100% af tiden. Selvfølgelig kan de give det deres bedste skud og komme tæt på, men ligesom alle andre teknologiske løsninger har de også deres mangler. Men som en tommelfingerregel skal en god CDN i det mindste postes sund pålidelighed på 99.999%.

ssl-ikonSikkerhed

En anden faktor, du vil tage i betragtning, er, hvor sikker er det CDN, du går efter.

Du vil sikre dig, at du har det bedste Secure Sockets Layer (SSL) eller Transport Layer Security (TLS), så der ikke sendes nogen data i ren tekst, når alt ideelt skal krypteres.

Pris

Inden du investerer i noget CDN, vil du vide, hvor meget det vil koste dig. De fleste udbydere opkræver af GB. Derfor er det nyttigt at vide, hvor meget båndbredde du bruger, så du kan beregne, hvor meget at bruge et CDN, der koster dig.

Disclaimer: Selvom det måske er fristende at tage den billigste aftale på bordet, når det kommer til Content Delivery Networks, vil du bestemt ikke gå på kompromis med kvaliteten. For da betyder det, at du vil krydse dit publikum, og det er ikke noget, du vil gøre. Du får det, du betaler for.

global netværksserver placering vektorAntallet af netværksplaceringer

I CDN-udbyderes verden er det, jo flere placeringer en CDN har, jo større fleksibilitet har du. Af denne grund bør det CDN, du går til, have så mange netværkssteder som muligt, der dækker alle større kontinenter.

24/7 kundesupport

Lad os være ærlige. Oddsen for at støde på hikke er ikke nøjagtigt ikke. Og hvis du får masser af trafik, stiger disse odds eksponentielt. Før du træffer en beslutning om, hvilken CDN-udbyder du går til, skal du sikre dig, at udbyderen tilbyder 24/7 support når noget går galt.

Billedoptimering

En af grundene til, at websteder bremser, er på grund af billeder i høj opløsning. En god CDN bør tilbyde billedoptimering, der lader dine billeder og websteder indlæses hurtigere. Nu hvor du ved hvad du skal kigge efter, lad os komme til den saftige del.

Bedste CDN-udbydere i Canada Anmeldt

1. Inkapsula

imperva incapsula logoIncapsula er let en af ​​mine yndlingsudbydere. Og årsagerne er ret enkle. Med andre CDN’er er det ikke rigtig nemt at finde en sådan avanceret sikkerhedsbeskyttelse. Udover belastningsbalanceringsfunktionerne og PCI-certificeret firewall har Incapsula også smart DDoS-beskyttelse, som du kan få kæbebrydende sikkerhed.

Jeg kan også godt lide det faktum, at det tilbyder nogle af de hurtigste hastigheder, du vil støde på. Takket være en omfattende kapacitet af datacentre over hele verden leverer Incapsula super hurtig service til forskellige slags behov, herunder SaaS-virksomheder, online butikker og on-demand-videostreaming.

Bedst af alt, ud over suveræn hastighed er Incapsula også optimeret til at håndtere trafikken mellem serverne. For ikke at nævne det er også super let at konfigurere.

2. Cloudflare

cloudflare logoMed et stort netværk af datacentre spredt over hele kloden og et ekstremt elastisk netværk, tilbyder Cloudflare dig yderst pålidelige og effektive tjenester.

Derudover har Cloudflare indbyggede failover- og belastningsbalanceringsfunktioner, der hjælper med at bevare serviceydeligheden. Og ved hjælp af dens realtidsanalyse kan du nemt overvåge og blokere mistænkelige gennemsøgere, trusler og voldelige bots.

Ud over pålidelighed og effektivitet er der meget mere at elske ved Cloudflare. Det mest bemærkelsesværdige er det faktum, at de tilbyder en gratis plan med nogle begrænsede funktioner til små websteder, der ikke kan få deres eget premium CDN.

3. Amazon CloudFront

Amazon CloudFront-logoCloudfront er en bunnsolid CDN udbyder, der tilbyder hurtige, globale og hurtigt voksende servere.

Jeg valgte især CloudFront, fordi de tilbyder et sikkert og sikkert miljø til næsten ethvert webstedsindhold, og du faktisk kan begrænse CDN-landet og være vært for live streaming med lethed.

I modsætning til Incapsula og Cloudflare ser Cloudfront’s service imidlertid ud til at være lidt mere kompliceret for begyndere, hvilket betyder, at du har brug for lidt træning for at komme rundt med at bruge den.

4. Staksti

Stackpath logoMit nummer fire er Stackpath. Det er mit fjerde valg, fordi det er et af de mest populære indholdsleveringsnetværk i verden. Det er hurtigt, sikkert og let at konfigurere og har servere strategisk placeret i 90 lande.

Derudover er de SSD-indlæste servere optimeret til at give sidehastighedshastighed og fremragende billedacceleration – for ikke at nævne det har en indbygget SSL-funktion, der beskytter dit websted i realtid og en totrins autentificeringssikkerhedsfunktion, der hjælper med at låse dit indhold og sikre din konto.

5. Akamai

Akamai logoNæste op er Akamai. Jeg kan især godt lide dette Content Delivery Network, fordi det har en realtidsvisualisering, der giver værdifuld indsigt i globale regioner, der er modtagelige for webangreb.

Desuden hjælper det med at identificere byer med den højeste trafikdensitet og de langsomste forbindelser. Ud over sin intelligente platform er Akamai også kendt for sin evne til at fremskynde forbindelser og have den passende infrastruktur, der er nødvendig for at fremskynde forbindelserne.

I modsætning til de fleste af de andre indholdsleveringsnetværk, jeg har nævnt, har Akamai en tendens til at være lidt langsommere i sammenligning, mest fordi den bruger DNS-baserede opslag.

6. Cachefly

Cachefly-logoHvis du leder efter et alternativ til Incapsula, er dette en af ​​de bedste tilgængelige muligheder.

Cachefly svarer til bedre kendte navne som Cloudflare og CloudFront, idet det er en af ​​de hurtigste CDN’er, der findes på markedet. Derudover tilbyder virksomheden CDN på alle kontinenter, hvilket er et ret spring, hvis du tænker over det, især fordi de fleste af de andre CDN’er kun tilbyder CDN i et begrænset antal kontinenter.

Oven på alle disse godbidder har virksomheden aftaler med nogle af de største mærker, du kender, som er et signal om tillid og tro. På ulempen dog Cachefly kan være ret dyrt. Desuden er det temmelig svært at finde en plan med et par Gigabyte. Selvom de er dyre, er de stadig en af ​​de bedste derude for dine penge.

Opsummer det

Det er det, folkens! Seks af de bedste leverandører af indholdsleveringsnetværk i 2020. Sørg som altid for at lave din egen research og due diligence for at finde ud af, hvilken der bedst passer til dine behov.

Du vil måske også syntes om:

 • Bedste Webstedsbygger
 • Bedste blogplatform

Referencer og billedkreditter:

 • EHRIntelligence.com
 • DigiMarkCentral.com
 • ColocationAmerica.com
 • HackerNoon.com
 • GlobalDots.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector