Bedste britiske WordPress Hosting anmeldt!

Som et digitalt bureau med MEGET WordPress-hostingkonti (vi har mange sideprojekter ��), har vi en ret anstændig idé om, hvem de bedste WordPress-hostingtjenester er for Storbritannien.


Mens vi har en praktisk hosting-sammenligningstabel nedenunder og endda skrev individuelle WordPress-hostinganmeldelser længere nede på siden, er vi opmærksomme på, at ikke alle har tid til at læse det hele… Så lad os bare komme lige til det punkt.

Det 12 bedste britiske WordPress-hostingtjenester er:

 1. Hostinger – Bedste samlede WordPress-hosting
 2. Kinsta – Bedste styrede WordPress vært
 3. SiteGround – Fantastisk WordPress-hosting
 4. A2 Hosting – Bedste WordPress-hosting til forhandlere
 5. WP Engine – Runner-up Administreret WordPress Host
 6. GreenGeeks – Bedste Green Hosting
 7. EUKHost
 8. Hjertet Internet
 9. HostGator
 10. InMotion Hosting
 11. Bluehost
 12. Dreamhost

Contents

Hvorfor solid WordPress-hosting er vigtig!

Kvaliteten af ​​din WP-hostingudbyder kan have en enorm indflydelse på den potentielle succes på dit websted.

Lad os tage webstedets hastighed vidste du for eksempel, at en forsinkelse på 1 sekund betyder, at sidevisninger falder med 11%, det betyder, at over 1/10 af besøgende bare vil vende sig væk for hvert sekund, dit websted stadig indlæses … dette er grunden til at en anstændig WordPress-vært er afgørende!

Et par af de mærker, der linker til vores indhold:

Udvalgt på websteder

Tabellen herunder giver dig et hurtigt overblik over vores personlige top 3 WordPress-værter til England.

Længere nede på siden går vi nærmere ind på i alt 12 anmeldelser af WordPress-hosting. Vi anbefaler at holde sig til en af ​​vores top 3 for at få den bedste værdi!

WordPress Hosting CompanyOverall RatingPris / mo.Disk SpaceFeaturesAnmeldelserWebsite
Hostinger logo £ 0.80 (Stort salg på en 4-årig plan) 10 GB

 • Meget overkommelig
 • Super nem installation
 • Fantastisk ydelse og hastighed
 • Responsiv support
 • UK-servere + Globalt netværk = Vinder!

Hostinger anmeldelse
Kinsta $ 30 10 GB
 • Høj ydeevne
 • London-server
 • bruger Google Cloud Platform
 • CDN inkluderet
Kinsta anmeldelse
siteground2 £ 2,95 (nedsat fra £ 8,95, kun på den første faktura) 10 GB
 • Meget brugervenlig
 • Datacenter i London
 • Lyn hurtigt
 • Stor støtte
SiteGround-gennemgang

Vores Top 12 WordPress Hosting anmeldelser for 2020

1. Hostinger – Bedste samlede WordPress-hosting

Hostinger-logo

Internet side: www.hostinger.co.uk
Pris:
£ 0.80
Diskplads: 10 GB
Support: Live chat

Hostinger er vores absolutte favorit WordPress vært i øjeblikket, den værdi, du får for kun £ 0,80, er meget imponerende!

De vokser som vanvittige i øjeblikket (over 29 millioner brugere), og med god grund! Deres WordPress-hostingplaner tilbyder alle de funktioner, de fleste af deres konkurrenter tilbyder, men Hostinger gør det for en brøkdel af omkostningerne … uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Men det, der virkelig adskiller Hostinger fra resten, er deres onboarding-proces til WordPress-websteder. Brugeroplevelsen ved at tilmelde dig, forbinde et domænenavn, installere WordPress … det er problemfrit.

Det er hurtigt, det er super let, og det fungerer bare. Imponerende ting!

Når det kommer til WordPress-hostingfunktioner, har de alle klokker og fløjter som den nyeste PHP, et specialbygget cache-plugin, der øger ydelsen, meget solide sikkerhedsfunktioner gennem deres partnerskab med BitNinja, garanteret 99,9% oppetid, 24/7 WordPress-kunde support… og de har en 30-dages pengene-tilbage-garanti!

Og bare hvis du har brug for det, kommer alle planer med Github-integration (for de mere tekniske teknikere / designere derude).

Hvad angår placeringer af datacentre, har de ikke kun en i England, men også i De Forenede Stater, Holland, Litauen, Singapore, Brasilien og Indonesien. Så hvis dit målmarked er i et andet land eller i udlandet, har de dig dækket.

Deres billigste WordPress-plan er kun £ 0,80 (stort salg på) og giver mulighed for 1 site, perfekt til at komme i gang.

Kan ikke virkelig gå galt med Hostinger!

Fordele

 • Meget overkommelig
 • Servere i England
 • Ekspert WordPress Support
 • Fantastisk brugeroplevelse

Ulemper

 • N / A

2. Kinsta – Bedste styrede WordPress vært

Kinsta WordPress hosting logo

Internet side: kinsta.com
Pris:
$ 30
Diskplads: 10 GB
Support: Live chat, billetter

Kinsta falder ind under kategorien for fuldt styrede WordPress-hostingudbydere. Dette betyder, at du har et team af mennesker og specialbyggede apps, der konstant overvåger og justerer indstillingerne hvor det er nødvendigt for at maksimere ydelsen på dit WordPress-sted.

For at være vært for deres websteder bruger de Google Cloud Platform og har over 15 datacenterplaceringer overalt i verden for dig at vælge imellem. Det er meget forskelligt fra de sædvanlige delte hosting-systemer, Kinsta giver hvert sted deres private serverressourcer, så du er fuldstændig beskyttet mod andre potentielt problematiske websteder … da dit websted er det eneste “i huset”.

Desuden har du cache på serverniveau, integreret CDN, gratis SSL, backup-gendannelser med et enkelt klik, iscenesættelsesmiljøer og meget meget mere.

Alt det ovenstående er også årsagen til de ekstra omkostninger … Vi vil anbefale Kinsta til større, mere ressourcetunge websteder, der imødekommer et globalt publikum, så er ekstraomkostningerne helt berettigede. Hvis du vil være vært for dit lille til mellemstore forretningssted eller en blog eller noget andet, der ikke er en massiv e-handelsbutik, et generelt superhøjtrafikksite eller et forum, vil SiteGround give dig den bedste værdi.

Deres planer starter ved $ 30 / mo.

WordPress-hostingfunktioner: Grænser baseret på php-medarbejdere, 30-dages pengene-tilbage-garanti, gratis SSL, gratis CDN, episk sikkerhed, ydelsesanalyse, oppetidsovervågning, DDOS-registrering osv..

Fordele

 • Google Cloud Platform
 • Super høj sikkerhed
 • Meget erfaren
 • Gratis webstedsmigrationer
 • Super skalerbar

Ulemper

 • Lidt dyrere

3. SiteGround – Fantastisk WordPress-hosting

siteground2

Internet side: www.siteground.com
Pris:
£ 2,95
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround er en anden stor WordPress vært. Deres WordPress-specialiserede planer er godt optimerede og fyldt med WP-specifikke funktioner. De har hurtige datacentre over hele verden, inklusive i London, og vigtigst af alt er understøttelsen top.

Hvad angår catering og tilpasning til WordPress, har de gjort et fænomenalt job med et brugerdefineret cache-system (kaldet SuperCacher), et brugerdefineret plugin, der gør tilføjelse af SSL og cache til et enkelt-klik-job, automatiserede opdateringer og meget meget mere.

Desuden tilbyder de endda en 30-dages pengene-tilbage-garanti … hvilket gør dem til en absolut no-brainer!

De har 3 WordPress-hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kun £ 2.95 / mo (69% rabat på den sædvanlige pris)!

WordPress Hosting Funktioner: Gratis SSL, gratis CDN, WP-specialiseret support, anbefalet af WordPress, brugerdefineret plugin til cache- og ssl-indstillinger, auto-opdateringer, automatisk WP-migrering og mere.

Fordele

 • Gratis SSL + CDN
 • Servere i London
 • Ekspert WordPress Support
 • Brugervenlig

Ulemper

 • Fornyelsesomkostninger er lidt høje

4. A2 Hosting – Bedste WordPress-hosting til forhandlere

A2 hosting logo

Internet side: www.a2hosting.com
Pris:
$ 3,92
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

A2 Hosting har både delt hosting, der understøtter WordPress og administrerede WP-hostingplaner for den ekstra ro i sindet. Deres servere er dog meget godt optimeret til en række CMS’er, inklusive WP, så du behøver ikke den administrerede plan, medmindre du vil have de ekstra WordPress-specifikke funktioner (som du kan finde nedenfor). De har også flere datacentre over hele verden (Amsterdam til England) og har fantastisk support.

Alle deres delte hostingplaner leveres med ubegrænset diskplads, gratis SSL, pengene tilbage-garanti når som helst (hvilket er temmelig pænt) og gratis migrationer.

De tilbyder 3 hostingpakker, deres billigste plan starter kun $ 3,92 / mo (oprindeligt var $ 7,99 / mo). Administreret WordPress-hosting starter ved $ 12.97.

WordPress-hostingfunktioner: Gratis SSL, CDN, SSH, site-iscenesættelse, nem WP-sikkerhedskopiering, LiteSpeed-cache.

Fordele

 • Fantastisk præstation
 • God til forhandlere
 • Meget overkommelig

Ulemper

 • Ingen officiel WordPress-anbefaling (dette er grunden til, at SiteGround er højere på vores liste)

5. WP Engine – Runner-up Administreret WordPress Host

wp motor logo

Internet side: wpengine.com
Pris:
 $ 35
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine er en administreret WP-vært gennem og igennem, det er faktisk det eneste, de gør, og de gør det godt! Ligesom et par af de andre værter, vi har gennemgået, har de også bygget et brugerdefineret cache-plugin kaldet EverCache, OG har CDN for at minimere indlæsningstider. De er en af ​​de hurtigste WordPress-vært omkring.

Deres prisfastsættelse er baseret på mængden af ​​månedlige besøgende i stedet for diskplads. Startplanen får dig omkring en grænse på 25 000, så går den op derfra.

Deres 24/7-support er åbenlyst specialiseret i WordPress, så de kan løse ethvert problem uden problemer. De har også en meget imponerende opdateringsproces, hvor de tester enhver større WP-opdatering først, før de skubber den live. De tilbyder også udviklings-, iscenesættelses- og produktionsmiljøer og freeSSL.

Deres billigste plan starter ved $ 35 / måned.

WordPress-hostingfunktioner: DDOS-beskyttelse, trusselsdetektering, dev / iscenesættelses / produktionsmiljø, global CDN, tilpasset cache.

Fordele

 • Stor støtte
 • Meget pålidelig og erfaren
 • Markedsleder for WP-hosting

Ulemper

 • Lidt dyrere

6. GreenGeeks – Bedste Green Hosting

GreenGeeks logo

Internet side: www.greengeeks.com
Pris:
$ 2,95
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks er et af de virksomheder, der bare ved, at de bliver store. Mens deres vigtigste krog er, hvor miljøvenlige de er (som de virkelig er), at sætte deres energiforbrug tilbage 3 gange i nettet). Deres WordPress hosting-ydelse er ret imponerende.

De tilbyder ubegrænset diskplads til enhver plan, har flere datacentre i Canada og USA, gratis SSL, gratis migration og meget mere. De har også 24/7 support og en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester.

Deres billigste plan starter ved USD $ 2,95 / måned.

WordPress-hostingfunktioner: WordPress Forbedret sikkerhed, WP-migrering, CDN-integration, automatiske WP-opdateringer.

Fordele

 • overkommelige
 • Supergrønt
 • God sikkerhed

Ulemper

 • Konkurrence har mere robuste WP-funktioner (men de er også højere priser)

7. eUKhost

eUKhost-logo

Internet side: www.eukhost.com
Pris:
£ 3.99
Diskplads: 5 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

eUKhost er en anden stor lokal WordPress vært med 4 datacentre i England. Alle deres planer leveres med et gratis domæne, 24/7 support, automatiske sikkerhedskopier og låst i priser, hvis de øger omkostningerne i fremtiden.

De tilbyder også WordPress optimeret hosting, der starter på 5 GB diskplads og op til 5 steder på den grundlæggende plan. WP-planer leveres med automatiske malware-scanninger, der scanner dine filer for malware, scriptinjektioner, cross-site scripting (XSS) angreb og mere. De har også DDOS-beskyttelse, ekspertstøtte, en fantastisk firewall og hvad de kalder WordPress Toolkit. Værktøjssættet inkluderer iscenesættelse, klon & synkronisering, 1-klikshærdning, WP-nem migrering, 1-klik WP-login og mere.

Deres planer starter på £ 3,99.

WordPress-hostingfunktioner: WordPress værktøjssæt, specialiseret support, W3 total cache, WordPress version management, plugin management, DDOS beskyttelse, WP firewall.

Fordele

 • overkommelige
 • Lokal britisk vært
 • God sikkerhed

Ulemper

 • 5 GB er ikke så meget diskplads

8. Heart Internet

Heart Internet logo

Internet side: www.heartinternet.uk
Pris:
£ 9.49
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Heart Internet er kendt for at give tilbage til samfundet, da de sponsorerer forskellige arrangementer og konferencer. Som WordPress-hosting er de også temmelig solide. Med intern WP-specialiseret support, ubegrænset båndbredde og diskplads, gratis migrering og en super hurtig installation, er de et godt valg.

Når det er sagt, er prisen lidt højere end konkurrencen, og husk, at de ikke har nogen datacentre uden for Storbritannien … så du har brug for et CDN for at nå et amerikansk publikum f.eks..

Deres planer starter på £ 9,49 / mo

WordPress-hostingfunktioner: Specialiseret support, WP-migrering, ubegrænset diskplads.

Fordele

 • Lokal hosting service
 • Ubegrænset diskplads

Ulemper

 • Dyrt

9. HostGator

Hostgator logo

Internet side: www.hostgator.com
Pris:
 $ 5,95
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Mens HostGator er en veteran i hostingbranchen, er deres WordPress-planer faktisk ganske nye og klarer sig meget bedre sammenlignet med deres superbillede delte webhosteplaner. Deres WP-hosting bruger skyarkitektur, der giver mulighed for skalering af 1 klik. De tilbyder også automatisk sikkerhedskopiering og gendannelser med et enkelt klik, gratis migrering og avanceret sikkerhed igen WP-specifikke angreb.

De har dog ingen servere i Storbritannien, så igen har du brug for et CDN for at få anstændige indlæsningstider i andre lande.

Deres WordPress-hostingplaner starter ved $ 5,95 / mo.

WordPress-hostingfunktioner: Gratis SSL, cloud-hosting, ekspertstøtte, privatlivets domæne, automatisk fjernelse af malware.

Fordele

 • WP-ekspertsupport
 • Skalerbar
 • overkommelige

Ulemper

 • Ingen gratis CDN

10. InMotion Hosting

InMotion Hosting logo

Internet side: www.inmotionhosting.com
Pris:
$ 7,26
Diskplads: 40 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

InMotion Hosting er kendt for deres forretningsløsninger og deres meget høje kvalitet web hosting-tjenester. Men hvad de fleste ikke ved, er, at de også tilbyder WordPress-løsninger. De er lidt dyrere, men tilbyder god ydelse!

Lad os starte med sikkerhed, da det er et temmelig vigtigt emne. InMotion tilbyder DDOS-beskyttelse, hack-beskyttelse og en brugerdefineret firewall, som er nok til selv de mest aggressive angreb. Hvad angår andre funktioner, leveres alle planer med en 90-dages pengene-tilbage-garanti, iscenesættelsesmiljø, drag-n-drop-sidebygger og meget mere.

De har også et stort supportteam, hvis du rodet dit websted og har brug for hjælp. De har dog ikke nogen servere i Storbritannien, hvilket er lidt af en bummer.

Deres planer starter ved $ 7,26 / mo.

WordPress-hostingfunktioner: Administrerede opdateringer, avanceret sikkerhed, iscenesættelsesmiljø, WordPress forudinstalleret, gratis domæne, træk og slip side builder.

Fordele

 • Gratis domænenavn
 • Pålidelig
 • 90-dages pengene-tilbage garanti
 • God sikkerhed

Ulemper

 • Amerikanske servere kunne derfor bremse ydelsen

11. Bluehost

Bluehost logo

Internet side: www.bluehost.com
Pris:
$ 19,99
Diskplads: 30 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost er mest kendt for deres billige $ 3,95 delte hosting-pakke, men de tilbyder også WordPress-hosting på deres VPS-servere. Prisen er lidt højere, men præstationsstigningen er mærkbar. Deres WP-planer inkluderer gratis SSL, SiteLock Security, Advanced CDN og SiteLock WAF.

Deres grundlæggende plan er god til op til 100 millioner besøg / måned, som er absurd høj (hvis du ved, hvordan man bygger et sted som det, skal du ramme os).

For England er det sandsynligvis ikke et godt valg, da de ikke har nogen servere i landet. Deres omdømme har også været lidt meh de sidste par år, da de blev købt af EIG og support / generel kvalitet gik ned ad bakke … de er på vej tilbage nu, men det vil tage lidt tid, før de kan komme tilbage til deres tidligere herlighed.

Deres hosting-planer starter ved $ 19.99 / mo.

WordPress-hostingfunktioner: CDN, WAF firewall af SiteLock, avanceret sikkerhed, høje besøg / månegrænse.

Fordele

 • Anstændig sikkerhed
 • CDN inkluderet

Ulemper

 • Rocky omdømme

12. Dreamhost

DreamHost logo

Internet side: www.dreamhost.com
Pris:
$ 7,95
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

DreamHost er kendt for deres hosting-løsninger af høj kvalitet. Og deres WordPress-hostingplaner er ikke forskellige, de er også anbefalet af WordPress (ligesom SiteGround), som i sig selv er meget imponerende.

Deres grundlæggende plan leveres med en forbløffende 97-dages pengene-tilbage-garanti, gratis SSL, gratis whois-privatliv og 24/7 WordPress-ekspertsupport. De har faktisk to typer WordPress-hostingplaner, den ene er på delt hosting, den anden er på cloud-servere (kaldet DreamPress), hvilket giver en betydelig stigning i ydelsen. De er bestemt et skridt op fra den grundlæggende plan og tilbyder en række yderligere WP-funktioner som cache på serverniveau og øjeblikkelige opgraderinger.

Ingen servere i England dog …

Deres planer starter ved $ 7,95 / mo.

WordPress-hostingfunktioner: Automatiske opdateringer, WAF, WP forudkonfigureret, gratis SSL, domænefortrolighed.

Fordele

 • Gratis SSL
 • 97-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Ingen britiske servere

UK WordPress Hosting: Hvordan man vælger den bedste?

Enkeltpersoner og virksomheder har opdaget lethed og skønhed ved at bruge WordPress til deres websteder og blogs. Dets alsidighed og kvalitet har gjort det ideelt, hvad enten det gælder personer, der bare ønsker at holde deres egen blog og forbedre deres personlige brand eller til endda mellemstore virksomheder, der driver e-handel.

Hvis du er en enkeltperson eller virksomhed, der ønsker at oprette din egen webside, kan du i øjeblikket blive overvældet af alle de muligheder derude og forstår muligvis ikke forskellen mellem et webdesignværktøj (eller CMS) og en webstedshost. Det er meget vigtigt at ikke kun forstå forskellen, men vide, hvad man skal kigge efter i en god vært, da dårlig webhosting kan annullere det morsomste af websteder.

Her vil vi gennemgå WordPress selv og WordPress hosting, i sidste ende med målet at hjælpe dig med at finde den bedste webhosting til WP. Vi har også foretaget disse WP-sammenligninger for andre lande, som WordPress, der er vært for Australien, og WordPress, der er vært for Canada.

arbejder med WordPress

Hvad er WordPress?

WordPress logoFor det første, hvis du virkelig er ny med indholdsstyringssystemer, ville det være fordelagtigt at forklare, hvad WordPress er.

WordPress er en open source (gratis) Content Management System (CMS) software, som du kan bruge til at oprette websteder. Enkelt sagt – det er et værktøj, der hjælper dig med at oprette din egen hjemmeside eller blog.

Uanset om det er teknisk geek eller ej, det er et af de bedste CMS’er, du kunne vælge at bruge til at oprette dit websted. Det er kendt for at være det nemmeste at bruge, hvilket gør det perfekt til begyndere, men det har også kraften og fleksibiliteten til at tjene en, der er mere teknisk-erfaren og / eller som har en mere kompliceret forretning at køre gennem hjemmesiden.

Hvis du ønsker at starte et websted eller en blog, kan du ikke virkelig gå galt ved at vælge at bruge WordPress. Det er angiveligt det mest anvendte CMS derude med over 60.000 millioner websteder. Det er også valget mellem mere end 25% af de ti millioner millioner websteder i øjeblikket.

Men som antydet ovenfor, det er ikke nok at vælge dit CMS og lave et attraktivt og effektivt websted. Du skal også vælge, hvordan du vil være vært for dit websted. Denne beslutning skal uddannes, da et dårligt hostingvalg virkelig kan få dit smukke websted til at køre dårligt og forårsage problemer.

Så på den note …

Hvad er WordPress Hosting?

For det første, hvad vi ikke mener med WordPress Hosting: WordPress.com tilbyder brugerne gratis hosting til ekstremt forenklede WordPress-websteder. Dette anbefales ikke, da det ikke giver de funktioner eller ekspertise, du har brug for, for at have et professionelt websted, der leverer fremragende service og stærk webtilstedeværelse. Så medmindre du bare blogger for spark og fniser, skal du ikke bruge wordpress.com til hosting.

Hvad vi mener med WordPress-hosting er temmelig enkelt: det betyder at finde din egen hosting-service og få dem til at være vært for dit WordPress-sted for dig. Virkelig er alle hosting-tjenester i stand til at være vært for et WordPress-websted, så du finder ikke nødvendigvis hosting-tjenester, der siger, at de kun er vært for WordPress, eller tjenester, der siger, at de ikke har mulighederne for WordPress.

Selvom alle tjenester stort set kan være vært for et WordPress-sted, er nogle helt sikkert bedre til det end andre. Når du leder efter en hostingtjeneste, er det bestemt værd at din tid og indsats for at finde en af ​​disse, da de vil have WordPress-specifik hjælp, der virkelig kan gøre en forskel. De kan tilbyde alt fra superenkelig installation til WordPress-specifik teknologisk support, værktøjer osv. Men mere om det senere.

En sidste note om, hvad WordPress-hosting er: mens du kan få hosting til WordPress på delte, dedikerede og / eller VPS-servere (glem heller ikke det dyrere administrerede WordPress-hosting), til vores nuværende formål, vil vi holde os til diskuterer ind og outs for gode delte hostingtjenester til WordPress.

Delt hosting er stort set det mest almindelige for folk der bruger WordPress, og noget så komplekst og dyrt som en dedikeret server eller endda VPS-servere er mest relevante for dem med store virksomheder. Delt hosting betyder simpelthen, at du deler en server med andre websteder, hvilket reducerer omkostningerne.

En god hosting-service vil vide, hvordan man begrænser antallet af websteder på en server, så du ikke skal opleve nogen negative konsekvenser for at bruge en delt server.

Hvorfor har du brug for WordPress Hosting?

Så hvorfor, hvis virkelig alle hostingtjenester er i stand til at være vært for en WordPress, er det vigtigt at finde en service, der er specialiseret i WordPress, eller er mere WordPress “venlig”? Nogle af årsagerne til, at der allerede er antydet ovenfor, men vi vil uddybe dem lidt mere.

Uden at hoppe for meget foran og diskutere nøglefunktioner, der generelt skal kigge efter, betyder WordPress-hosting en vært, der vil gøre installation af WordPress ekstremt let, eller som vil gøre det for dig, når du køber deres tjenester. De gør det også lettere at overføre dit WordPress-sted fra den ene vært til den anden med en mere behagelig og problemfri overgang.

Desuden inkluderer det kontrolpanel, du får, værktøjer og metoder til forbedring af dit WordPress-websteds hastighed og funktionalitet, hvis værten fremhæver sig selv som en WordPress-vært. Endelig vil du også have meget mere sandsynlighed for, at du har teknisk support, som er velkyndige eksperter i at håndtere WordPress-platformen specifikt, hvilket vi garanterer, at du vil være taknemmelig for første gang, du har brug for at ringe dem op (og det vil ske).

Så hvorfor finde en WordPress-hostingtjeneste? For at gøre oplevelsen meget lettere, behagelig og mindre forvirrende. Dette vil naturligvis også betyde, at dit websted er hurtigere op og kører bedre end ellers, hvilket naturligvis kun vil bode godt for din virksomhed.

Fordele & Ulemper ved delt WordPress-hosting

Når du vejer dine muligheder for den type hosting, du skal forfølge, vil du selvfølgelig vide, hvad fordele og ulemper er. Som nævnt ovenfor har vi besluttet at fokusere på delt hosting til WordPress her, men der er bestemt en række andre typer.

Så hvad er fordele og ulemper specifikt ved delt WordPress-hosting?

Fordele                                                                            

 • Meget overkommelig / billig
 • Perfekt til små til mellemstore virksomheder
 • Perfekt til dem, der er nye til at oprette og administrere et websted
 • En delt vært er ikke begrænset til kun WordPress
 • Ubegrænsede plugins
 • Super nem installation og tilpasning med cPanel

Ulemper

 • En delt server betyder deling af ressourcer med andre websteder på denne server
 • Hvis andre websteder på serveren rummer alle ressourcer, kan det gøre dit websted langsomt
 • Du har muligvis mindre specialiseret teknisk support (dog som antydet ovenfor, hvis du søger rigtigt, skulle dette ikke være et problem)

Alt dette sagt, hvis du ved, hvordan man søger efter og identificerer en kvalitetshost, kan endda en delt hostingplan være fri for nogle af de ulemper, der er nævnt ovenfor.

undersøger WP-hostingudbydere

Så hvordan identificerer du det bedste WordPress hosting UK? Godt…

WordPress-hostingfunktioner, der skal gennemgås

Hvis du insisterer på at vente på at finde en hosting-service med følgende nøglefunktioner, skal du være godt på vej til en meget tilfredsstillende oplevelse med en delt hosting-service til WordPress.

Selvom det skal huskes, at du får det, du betaler for, vil vi også opmuntre dig til, at du stadig kan finde kvalitetshosting med disse funktioner uden at bryde banken. På den note er her de funktioner, du absolut skal undersøge for at finde den rigtige vært:

Enkeltklik eller forudinstallere WordPress indstilling

De bedste WordPress-hostingtjenester vil absolut have enten et enkelt-klik-installation af WordPress tilgængeligt via cPanel eller tilbyde forinstallation af WordPress, når du køber deres tjenester, nogle har endda et eksisterende bibliotek med WordPress-temaer, WP-temaer til fast ejendom, WordPress temaer til fotografer og mere.

Der er for mange gode hostingtjenester derude, der tilbyder denne mulighed, så du skal absolut ikke nøjes med noget mindre end installation med et enkelt klik. Det vil gøre processen meget lettere for dig og betyder, at du er temmelig klar til at begynde at oprette dit websted straks efter køb af tjenesten.

Kunde support

supportmulighederOfte for let at overse, men meget vigtigt er kundesupport. Især hvis dette er din første gang, du opretter et websted, har du brug for support. Selvom det ikke er din første gang, fordi fejl og nedetid kan betyde, at kunder (og dermed indtægter) er gået tabt, vil du ikke have ret til at finde ud af, om du kaster dig selv.

Gode ​​hostingtjenester tilbyder 24/7 support, ofte gennem flere veje, såsom online chat såvel som telefonstøtte. Vær ikke opmærksom på noget mindre. Du vil naturligvis også finde en hostingtjeneste, der nævner, at den tilbyder WordPress-specifik ekspertise. Tjek anmeldelser af de tjenester, du overvejer for at sikre, at deres kunder kan attestere deres kvalitet af kundesupport.

Serverplacering

Det er vigtigt for hastigheden og kvaliteten på dit websted, at din host-server er placeret et sted i nærheden af ​​din placering. Vi mener ikke nødvendigvis i den samme by eller endda i England, men det behøver at være på denne side af verden, og jo nærmere, jo bedre fungerer dit WordPress-websted. Så undgå hosting-tjenester, der er over havet, som f.eks. USA.

Én advarsel ved dette er dog, at du kunne finde en hostingtjeneste, der har flere datacentre over hele landet og / eller kloden. Hvis det er tilfældet, skal du kontrollere, at du kan vælge det datacenter, der er tættest på dig.

Hastighed

ServerhastighedHastigheden (eller manglen på det) vil spille en enorm rolle i dine brugers tilfredshed med webstedet og kan påvirke, hvor godt dit websted klarer sig og dermed indtægter, du tjener. Så hastighed er naturligvis vigtig. Mange hosting-tjenester tilbyder ting som SSD’er (solid state disks) og / eller CDN (indholdsleveringsnetværk), som kan forbedre belastningshastigheden betydeligt gratis. Det er værd at kigge efter en service, der tilbyder disse.

Server Uptime

Der er ingen grund til at nøjes med en hostingtjeneste med en server oppetidspost på mindre end 99,9%. Alle de bedste kan tilbyde det, mens de stadig er utroligt økonomiske. Den bedste måde at virkelig kontrollere deres track record er at gå gennem Google for at slå statistik over virksomheder op; tag ikke bare deres ord for det.

båndbredde & Dataoverførsel

Mange hosting-tjenester hævder at tilbyde ubegrænset båndbredde eller opbevaring. Selvom dette er attraktivt, kan det betyde, at de overbelaster deres servere, så kvaliteten og hastigheden kan være dårlig. Virkelig, 2 GB burde være tilstrækkelige til de fleste, og de fleste servere vil være i stand til at levere mere, end du kunne ønske. Igen, dette ville være en god ting at fokusere på, når man læser kundevurderinger. Hvis du desuden planlægger at have en masse download af websteder til dine besøgende (mp3, pdfs osv.), Er det vigtigt for dig at holde øje med dataoverførselsgrænser også.

Gratis domæneregistreringer + tilføjelsesdomæner

Alle gode hosting-tjenester vil give dig et domæne gratis som en del af din pakke, så du skal ikke nøjes med mindre. Selvom du sandsynligvis ikke har brug for det, når du begynder din online forretning eller websted, vil du muligvis i fremtiden have flere domæner og websteder. Det er godt at kontrollere, om du har tilladelse til at have mere end et WordPress-sted pr. Konto. Mange tilbyder flere og endda ubegrænsede domæner.

Backups

Sikkerhedskopier er ekstremt vigtige og sparer dig for en masse hjertesorg (ingen ønsker at miste timers indsats). Kontroller, om tjenesten tilbyder automatiske sikkerhedskopier, og hvor ofte (dagligt, ugentligt, månedligt osv.).

Sikkerhed

Endelig, uanset om du blogger eller driver en online shop, vil du have et sikkert WordPress-sted. For at sikre dette skal du kigge efter tjenester, der lover hyppige softwareopdateringer, og som endda kan tilbyde 24-timers sikkerhedsovervågning. Nogle værter inkluderer intense niveauer af sikkerhed, mens andre giver dig mulighed for at vælge forskellige niveauer.

ELLER

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken hosting er bedst til WordPress, Linux eller Windows?

Vi anbefaler Linux-hosting til at køre WordPress i langt de fleste tilfælde. Mens du kan køre WordPress på Windows-hosting, er Windows-hosting generelt dyrere.

Kan jeg bruge WordPress uden hosting?

Teknisk nej skal WordPress være vært et eller andet sted, men hvis du ikke ønsker at konfigurere din egen hosting eller tilmelde dig en hostingudbyder, kan du gå til wordpress.com og komme i gang med en gratis konto. På den måde kan du bruge WordPress gratis uden at skulle bekymre dig om at være vært for det, de gør alt for dig.

Har WordPress gratis hosting?

Ja, WordPress har gratis hosting, hvis du bruger WordPress.com (ikke forveksles med den WordPress.org-version, som du har brug for at finde din egen vært og installere den). Hvis du tilmelder dig en gratis konto hos wordpress.com, kan du bruge en begrænset version af wordpress på et underdomæne.

Hvad er forskellen mellem WordPress.com og WordPress.org?

Den største forskel mellem WordPress.com og WordPress.org er, hvem der er vært for webstedet. Hvis du bruger wordpress.org, skal du downloade og installere WordPress på den valgte wordpress-vært. Hvis du bruger wordpress.com, er de vært for installationen for dig, og du kan endda gøre det hele gratis, selvom versionen af ​​WP, du arbejder med, er begrænset, når det kommer til design og funktioner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector