Anmeldelse af Dynamic Hosting


Samlet bedømmelse

Administreret WP Hosting Plan
$ 16,95 / mo

Billigste delt plan for hosting
$ 3.95 / mo

Dynamisk hosting: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

Kort sagt, hvis du leder efter administreret WordPress-hosting, tilmeld dig! De er miljøvenlige, har stor sikkerhed, automatiske WP-opdateringer, god support, ubegrænset diskplads … stort set alt hvad du har brug for til virkelig overkommelige priser sammenlignet med andre administrerede WP-webhosts.

Når det er sagt, hvis du leder efter din daglige billige webhosting (blogs, forretning osv.), Ville vores anbefaling være at tjekke GreenGeeks, de er også supergrønne (sætter 300% af det de bruger tilbage i gitteret) og tilbyder ubegrænset diskplads på selv deres mest basale planer (hvilket Dynamic Hosting ikke gør, de tilbyder 5 GB). Se på vores GreenGeeks-gennemgang.

For at få flere detaljer om Dynamic Hosting skal du fortsætte med at læse nedenfor!

Cirrus vært for forskning

Anmeldelse af Dynamic Hosting

Hvis du vil eje et websted, især til forretningsformål, skal du sørge for, at det fungerer 100% af tiden. Alt skal fungere perfekt. Hvis dit websted oplever nedetid på grund af en dårlig hostingtjeneste, kan det være dyrt. Potentielle kunder kan være frustrerede, og du mister muligvis salg eller ville være kunder.

Agenturer som os administrerer flere websteder for en række klienter. Vi skal naturligvis sørge for, at deres websteder ikke går ned. Derfor er vi altid på jagt efter det bedste webhostingfirma i Canada.

En introduktion til dynamisk hosting

Virksomheden blev grundlagt i 1999 af iværksættere bosiddende i Maritimes, Canada. De er stolte af at have datacentre og backup af cloud-data med base i Canada. Derudover er de forpligtet til at levere førsteklasses kundesupport service.

Dynamic Hosting har arbejdet med flere klienter og er blevet go-to-company i Canada for alt, hvad der vedrører “Dev Ops.” De har en stærk kultur, hvor de sætter deres kunders behov først, især med hensyn til it-infrastruktur og tjenester.

Virksomheden har arbejdet med flere klienter, såsom Divers Certification Board of Canada, Halifax Chamber of Commerce, Heart & Stroke Foundation og PharmaChoice. De har vundet flere priser såsom WebHostRanking.com’s Top Canada Green Host. Dynamic Hosting er også anerkendt som en af ​​de bedste grønne webhostingudbydere i Canada af 100Best-Web-Hosting.

Prisfastsættelse

Virksomheden leverer en række produkter såsom Shared Hosting, VPS Hosting, Virtual Machine (VM) Hosting og Cloud Infrastructure as a Service (IaaS), blandt andre. Delte hostingplaner er navngivet som følger; “Keep It Simple Plan”, “Ultimate 3 Year Plan” og “Managed WordPress.” De nævnte planer kan ses nedenfor:

Dynamic Hosting Shared Hosting-planer

Deres billigste pakke kaldet “Keep It Simple Plan” koster CAD 3,95 pr. Måned, hvis du betaler i alt 36 måneder på forhånd. For en 12-måneders periode koster den nævnte plan CAD 5,00 pr. Måned. Hvis du imidlertid vil betale for det måned-til-måned, koster det dig CAD 6,95. Faktureringscyklussen for Keep It Simple Plan kan ses nedenfor:

Hold det simpelt faktureringscyklus

Keep It Simple Plan giver dig mulighed for at have et domæne på en hostingkonto. Dette betyder, at du kun kan have 1 websted, der er vært på din server. De giver dig også opbevaring på 5 GB.

På den lyse side giver de dig et gratis SSL-certifikat, som du kan bruge i en uendelig lang periode. Du kan også vælge at køre et WordPress-baseret websted på hosting-kontoen. Når du besøger deres websted, giver de dig en salgsfremmende kode “Free Move”, der giver dig en gratis migrationsfunktion på webstedet.

Når det kommer til sikkerhedskopier, giver de dig automatiske sikkerhedskopier af data, der udføres hver aften. Sikkerhedskopieringen er i en periode på 90+ dage. Backup af data til katastrofegendannelse udføres ugentligt off-site. Sikkerhedskopiering er en god ting, hvis noget går galt med dit websted. Du kan gendanne den til en bestemt periode, før fejlen er sket ved hjælp af de nævnte sikkerhedskopier.

Hvis du er bekymret for sikkerhed, giver de dig en firewall, der proaktivt blokerer ondsindede trusler. Deres billigste plan inkluderer også funktioner såsom IP-forbud og afsløring af avancerede trusler.

Keep It Simple Plan indeholder også funktioner til WordPress-baserede websteder. De automatiserer opførelsen af ​​et WordPress-sted gennem en 2-klik-installationsguide. Automatiske opdateringer af den centrale WordPress-version, temaer og plugins er også inkluderet. Opdateringer af dit WordPress-websted er gode, da det hjælper med at undgå funktionsfejl og blokere mulige trusler. Ved at blive gjort automatisk sparer det dig den tid, du skal bruge til at udføre den nævnte opgave. Endelig holder de WordPress-webstedets sikkerhed seriøst gennem admin-brugere, adgangskoder, sikkerhedsnøgler og lignende.

Supportindstillinger

Dynamic Hosting giver dig forskellige muligheder for at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp:

 • Online live chat support,
 • Self-Help Knowledge Base,
 • Kundesupportbilletter og
 • 24 × 7 gratis callcenter

Deres selvhjælpsvidenbase opdateres regelmæssigt, og i henhold til Dynamic Hosting kan den løse 80% af de fleste problemer, som kunderne oplever. Ved at indsende en supportbillet kan du få en opfølgning inden for en time eller mindre.

Derudover har deres 24 × 7 callcenter ikke ventetider, der holder dit opkald i minutter eller endda timer. Deres 24 × 7 live chat support giver dig adgang til deres kundesupport service, hvis du ikke har friheden til at gøre de andre tre muligheder, de leverer.

Virksomheden er stolt af at levere fremragende kundesupporttjenester til sine kunder. Og anmeldelser har bevist deres fremragende supportsystem. De fleste anmeldelser siger, at de har den bedste værdi for pengene og giver den hjælp, du har brug for, hvis noget går galt. Supporten blev altid leveret hurtigt og yde detaljeret hjælp i henhold til de fleste brugeroplevelser.

Fordele

At vælge Dynamic Hosting’s tjenester har sine fordele og ulemper. Lad os starte med de professionelle. Disse kan ses nedenfor:

Gratis SSL-certifikat for levetid

Et SSL-certifikat er vigtigt, hvis dit websted behandler følsomme oplysninger, såsom kreditkortnumre og personlige data. Den bedste ting ved Dynamic Hosting er, at de giver dig et gratis levetid SSL-certifikat til dit websted.

Desuden hjælper et SSL-certifikat med at øge din placering i søgemaskiner. En stærk HTTPS-kryptering betragtes som en af ​​rankingsfaktorerne af Google, idet stærk stedskryptering er et tegn på en god forretning / websted. Med Dynamic Hosting gratis SSL-certifikat kan du beskytte din brugers følsomme oplysninger og øge din placering på samme tid.

WordPress-funktioner

Hvis du foretrækker at bruge WordPress som dit websteds platform, er Dynamic Hosting’s pakke til dig. Med forskellige WordPress-funktioner såsom installation med et enkelt klik og automatiske opdateringer, tages ledelsessiden af ​​tingene for dig. WordPress-sikkerhed forstærkes gennem blandt andet adgangskoder, sikkerhedstaster, admin-brugere og guide til kontrol.

30-dages 100% pengene-tilbage-garanti

Ja! De giver en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres produkter og / eller tjenester. Dette er en god ting for førstegangsholdere, der bare prøver dem. Hvis du ikke er tilfreds med, hvad de tilbyder, kan du få dine penge tilbage uden spørgsmål overhovedet.

Sikkerhedskopierings- og sikkerhedsfunktioner

Det er en alvorlig katastrofe, når dit websted pludselig ikke reagerer, eller når det pludselig fungerer korrekt. Når du simpelthen ikke kan løse problemet, har du brug for sikkerhedskopier for at gendanne dit websted tilbage til et tidspunkt, hvor det stadig fungerede.

Dynamic Hosting leverer sikkerhedskopier i 90+ ​​dage, der udføres hver nat. Derudover leverer de også sikkerhedskopier af data til gendannelse af katastrofer hver uge. Dette giver dig en ro i sindet ved at vide, at du ikke behøver at starte fra bunden, hvis dårlige ting sker.

Gratis webstedsmigration

Hvis du bruger deres promo-kode “FreeMove”, kan du migrere eller overføre dit websted gratis. Du behøver ikke at beskytte flere penge bare for at migrere dit websted fra en crappy hosting-udbyder til en god.

Fremragende kundesupportsystem

Virksomheden har dynamisk hurtige supportbillet-systemer, der giver detaljeret hjælp til dit problem. Bortset fra det giver de tre andre muligheder for support; ringe gennem gratis numre, live chat og selvhjælps-videnbase.

Kudos til Dynamic Hosting, da de fleste anmeldelser siger, at de faktisk leverer et hurtigt support-system, der beskriver, hvad du har brug for for at løse dit problem. De fleste kunder var tilfredse med deres ydelse, og de lever virkelig op til deres løfte om fremragende kundesupport.

Ulemper

Vi er færdige med de professionelle. Lad os nu gå videre til ulemperne. Dynamisk hosting er ikke uden ulemper. Nedenfor er nogle af dem:

Begrænset antal domæner

Med deres billigste plan kan du kun have et domæne pr. Hostingkonto. Dette er langt fra andre hosting-udbydere, hvor nogle af dem tilbyder et ubegrænset antal domæner pr. Konto.

Hvis du har brug for flere websteder, er Keep It Simple Plan ikke for dig. Du vælger muligvis den næste plan kaldet Ultimate 3 Year Plan. Den nævnte plan koster CAD 12,95 pr. Måned, hvis du vælger de månedlige betalingsbetingelser. Den billigste pris er på CAD 7,49 pr. Måned, hvis du vil betale 36 måneder på forhånd.

Konklusion

Så som nævnt i vores resume, som en administreret WordPress-vært, er de fantastiske… som en delt webhost er der bedre muligheder derude. Vi vil kraftigt anbefale dig at se på GreenGeeks, se vores GreenGeeks anmeldelse.

ResuméReviewer Matthew RogersUdgivelsesdato 2019-11-22Anvendt produkt Dynamisk hostingAuthor Rating 41star1star1star1stargråProduktnavn Dynamisk hostingpris
CAD 3,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map