9 Bedste cPanel-hostingudbydere i Canada i 2020

Uanset om du er en nybegynder eller en veteran-webmaster, er cPanel en af ​​de mest kraftfulde grænseflader til administration af dit websted. Mens du integrerer en peg-og-klik-grænseflade, er cPanel nøglen til en glat, nem oplevelse.


Det gør det nemt at navigere gennem de fleste ting på dit websted. På tværs af branchen er cPanel blevet næsten en branchestandard. I denne artikel gennemgår vi 9 af de bedste cPanel-hostingudbydere i Canada.

Hvorfor cPanel? Grundlæggende om cPanel

cpanel hosting vektorbilledeFør man hopper ind i de forskellige værter, er en definition bestemt i orden. En cPanel er en alt-i-en-hub, der tilbyder en overraskende mængde kraft uden overvældende newbies.

Dens interface minder om det rene, ikonbaserede layout til styring af dit websted, hvilket gør det til en helt intuitiv oplevelse. De fleste forvirrer ofte cPanel for en simpel forkortelse af “kontrolpanel”.

Selvom dette er sandt, er cPanel et faktisk produkt. Dets brugervenlighed adskiller det fra det bedste kontrolpanel til webhosting. Kort sagt, cPanel er den bedste måde at administrere dit websted under hætten. Det fungerer på Linux, hvilket betyder, at de fleste servere kan køre det, tilbyder en overflod af magt, og pakker hele suiten op i en let at bruge interface.

Hvis du endnu ikke har tjekket vores vigtigste anmeldelser af bedste webhostingstjenester for canadiere, skal du gøre det, før du læser denne vejledning.

Bedste cPanel-hostingudbydere i Canada – 2020-anmeldelser

1. SiteGround – Den, du ønsker

SiteGround er et enestående udyr, en skjult perle på markedet for webhosting – og en vi var heldige at opdage for mange år siden. Det har en uovertruffen forpligtelse til innovation, hvilket gør det til crème de la crème cPanel-hostingudbyder til små virksomheder.

Faktisk hævder mange virksomhedsejere, at det er den bedste mulighed derude for cPanel-hosting-tjenester. Indrømmet, det er lidt dyrere end nogle af de andre cPanel-hostingudbydere, men det er værd at hver eneste krone.

Derudover inkluderer hostingtjenesterne følgende fordele:

Holder styr på dine daglige sårbarheder på webstedet

Konceptet om at bruge internettet til at sprede information kan undertiden medbringe et enormt antal risici.

Øverst på listen er sårbarheden.

Med SiteGround kan du være sikker på, at du har stor sikkerhed, hver gang du navigerer gennem dit websted.

Det er ekstremt hurtigt

Hver vært sandsynligvis uensartet om at være ekstremt hurtig og det er fint, hvis det er sandt. Men lad os skyde lige – medmindre du tror, ​​at de er noget mere end luskede sælgere, er nogle påstande ikke værd at det papir, de er skrevet på.

Faktisk er de fleste krav bare det: krav. Nå, SiteGround indser, at du ikke har brug for nogen holdups til at udvide din abonnementsliste, så de sikrer, at du nyder bemærkelsesværdige hastigheder (og oppetid) døgnet rundt.

Giver enestående kundetilfredshed

Hvis SiteGround ikke var halvt så godt med kundesupport, ville de sandsynligvis ikke have modtaget flere kundesupportpriser gennem årene. Fra at være usædvanligt hurtigt til fejlfinding af tekniske problemer for at hjælpe med at løse problemet hurtigt, er stort set alt fint tilpasset for at sikre jævn kørsel.

Bortset fra bare at være hurtig, er deres supportpersonale imidlertid også supervenlige. Så du vil altid føle, at du chatter med en ven. Den eneste forskel er, at denne ven faktisk er interesseret i, at du optimerer dit websteds muligheder lige så meget som du gør.

99,5% driftssikkerhed

En god cPanel-vært har meget lidt nedetid. Pålidelighed bliver ofte overset, men det kan medføre store problemer i din virksomhed.

Jeg siger ikke, at du er helt ude af stand, når det går ned, men SiteGround sikrer, at du får avanceret meddelelse om de tidspunkter, som dit websted oplever nedetid.

Af disse grunde (og mange andre, der er omfattet af vores SiteGround-gennemgang), har vi været glade kunder i årevis – og jeg ser ikke, at det snart ændrer sig!

2. A2 Hosting

A2 Hosting er endnu en stor cPanel-hostingudbyder. Hvis du ikke er en stor sjov med Site Ground, er A2 Hosting et andet solidt valg. Det har et mere ærligt kig på cPanel, der snutter meget lidt med det forestillede design.

Designet samler masser af oplysninger i et lille rum uden at være for overvældende, hvilket er en ganske præstation. På trods af den lidt uklare proces viser A2 Hosting-gennemgangen os, at de har en fremragende implementering af cPanel.

Og den bedste del: det klarer sig godt i Canada. Faktisk vil jeg sige, at det fungerer bemærkelsesværdigt godt, i betragtning af det koster mindre end SiteGround, hvilket betyder, at du betaler en lavere pris for stort set alle de samme funktioner og fordele, som du får med SiteGround.

Og for at sikre, at du aldrig behøver at bekymre dig om, hvorvidt dit websted vises korrekt, har A2 Hosting sørget for, at dit websted er vært på ultra-pålidelige servere.

3. Dynamisk hosting

Vi kommer lige til punktet: Dynamisk hosting er ikke nøjagtigt et øverste valg, men det er heller ikke nøjagtigt dårligt.

Faktisk vil jeg sige, at det bestemt er en vært der overgår forventningerne. Efter at have været i branchen siden 1999 kender de hosting inde og ude, og at viden viser kvaliteten af ​​deres tjenester.

Hvad vi mest kan lide ved denne vært er det ud over at levere 24/7 support, de foretager også en opfølgning inden for en time for at sikre, at du er tilfreds.

Dynamisk hosting sikrer, at du får:

100% netværk oppetid pålidelighed

Dynamic Hosting har et pålideligt supportteam, der holder et vågent øje med alle dine servere for at sikre, at du får det uafbrudt oppetid.

Øjeblikkeligt svar

Dynamic Hosting ved, hvor meget du ikke kan lide at vente på et svar, når ting langsomt smuldrer. Så det har de Eksperter til rådighed, der altid er tilgængelige 24 timer i døgnet for at sikre et øjeblikkeligt svar.

Naturligvis vil de også gå ud over at gendanne en sikkerhedskopi og finde en løsning på eventuelle konfigurationsproblemer, der opstår.

Sikkerhedsscanning og fjernelse af malware

De fleste cPanel-hosting-udbydere vil love dig himmel og jord og forsikre dig om, at du vil være absolut beskyttet hver gang.

Du vil dog næsten altid føle, at du går på tynd is. Dynamisk hosting sikrer, at du nyder 100% sikkerhed når det er nødvendigt. Ingen problemer. Ingen stress.

30-dages 100% pengene-tilbage-garanti

Du kan undre dig over, hvorfor vi ville skabe en pengene-tilbage-garanti, og alligevel skulle Dynamic Hosting ideelt set være en af ​​de bedste cPanel-hosting-udbydere.

Og ja, det er en af ​​de bedste.

Desværre tilfredsstiller det muligvis ikke ethvert behov. Hvis du bare prøver værten, er det godt at vide det kan du få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten.

4. GreenGeeks

For at være retfærdig, mens vi beder om Site Guard, må jeg indrømme, at der er masser af flere cPanel-værter, der er fyldt med fantastiske funktioner. Øverst på listen er Grønne nørder.

Det giver ekspertstøtte 24 timer i døgnet, 99,9% oppetidsgaranti og en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke kan lide det så meget.

GreenGeeks får dig til at føle dig ekstase over at starte et websted. Det miljøvenlige firma er i sin egen klasse. Det er hurtig, skalerbar og har miljøvenlig hosting som få andre virksomheder nævner.

Den bedste del? Det bruger også cPanel. Administrationen er faktisk ganske lidt dateret, med ikoner med lavere opløsning afslører dens alder. Ikke desto mindre er udseendet måske mere let at bruge. Ikonerne skiller sig ud mere dristigt på siden i stedet for at overholde et universelt farveskema.

Det er et grundlæggende cPanel-look og sammenlignet med redesignerne fra HostGator, er det falder lidt kort. Imidlertid er det stadig enkelthed på sit fineste, og giver dig en ren grænseflade til styring af dit websted.

5. HostGator

Jeg forstår det. Du undrer dig sandsynligvis over, hvad ‘gators’ har at gøre med cPanel-hosting. Jeg ville ønske jeg havde et svar …

Men mens vi er her, lad os se hvad HostGator kunne muligvis have at tilbyde, når det kommer til cPanel-hosting. For det første er det den vært valg for tusinder af online virksomheder og blogs.

Gør det uden tvivl til den næste bedste mulighed. Vi kan især lide denne vært, fordi den leverer fremragende driftssikkerhed og alt sammen til en betydelig lav pris.

Det er også let skalerbart og har et ekstremt pålideligt supportteam, der altid er villig til at hjælpe, når du oplever problemer.

HostGator har investeret enorme ressourcer i at gøre cPanel endnu bedre. Det har en unikt, proprietært design på cPanel ved hjælp af det interface, vi kender og elsker, og forny det. Det er bestemt en af ​​de bedste i denne liga, der tager et allerede super-duper design og opskalerer det.

CPanel-grænsefladen ligner stort set enhver anden cPanel. Det har sektioner stablet på hinanden med store ikoner strategisk placeret til forskellige muligheder.

Det, der dog er cool ved HostGator, er, at de har en søgefelt over cPanel og en anden søgefelt på oversiden af ​​hele siden, hvor du kan søge i HostGators videnbase, hvis du ikke kan finde det, du leder efter. Det er en lille finjustering, ja, men en, der gør HostGators cPanel mere brugervenlig end andre cPanel-værter.

Et andet element, vi meget kan lide om HGs cPanel, er, at de linker til MOJO markedsplads, der indeholder et sektionssæt på venstre sideindstillinger, der giver dig mulighed for at navigere til markedet uden nødvendigvis at åbne en anden fane.

Denne funktion giver dig mulighed for at gennemse produkter såsom temaer og plugins i din cPanel.

6. WP-motor

Vi vil gentage, at det at finde en stor cPanel-hostingudbyder er nøglen til at optimere dit websteds muligheder.

Godt, WP-motor er endnu en fantastisk vært, der hjælper dig med at nå alle dit websteds mål. Hvis du leder efter en mere omkostningseffektiv og overkommelig vært, er WP Engine bestemt ikke så billig, men det er markedsledende når det kommer til cPanel-hosting.

Plus, det er det hurtigste hostingfirma i Canada, bar ingen. WP Engine har også real-time trusselregistrering, som aktivt blokerer for alle trusler, i tilfælde af at dit websted bliver hacket, hvis det nogensinde bliver hacket.

Så selvom det ikke er den billigste i byen, er prisantydningen berettiget, alt i alt hvad du får. Plus, det kan også prale af bemærkelsesværdige hastigheder og oppetid hele tiden, medmindre selskabet selvfølgelig har kommunikeret på anden måde.

7. HostPapa

Hvis du leder efter en omkostningseffektiv cPanel-vært, HostPapa er en af ​​de bedste tilgængelige muligheder.

Det er lidt forskudt i forhold til nogle af de andre værter, vi har nævnt, men det er heller ikke forfærdeligt. Det sikrer, at der absolut ikke er nogen nedetid, når det betyder mest.

Denne vært tilbyder også ekspertstøtte i tilfælde af, at noget går galt, eller hvis der er en planlagt nedetid, der hjælper med at få tingene til at fungere problemfrit.

Derudover giver det beskyttelse af domænesikkerhed for at sikre, at dine oplysninger holdes sikre og sunde.

8. HostUpon

Næste er HostUpon. Det, der sætter sig HostUpon bortset fra andre cPanel-værter er, at virksomheden tilbyder forskellige muligheder for at få support. Dette inkluderer telefonisk support, online live chat, billetindlevering og 24-timers netværksstatus.

Det er også temmelig klart, at de har været vært i et stykke tid, og så kan du være sikker på, at du får det absolut bedste fra erfarne eksperter i spillet. Føj det til bemærkelsesværdige hastigheder og låst i prisfastsættelse, og du vil se, at HostUpon bestemt er en vinder.

9. Webhosting Canada

Baseret i Montreal, WHC.ca har leveret cPanel-hostingtjenester i ca. et årti.

Med så meget erfaring kan du være sikker på, at du i det væsentlige får pålidelig service fra en vært, der er praktisk god til deres spil.

Denne vært leverer 24/7 ekspert kundesupport for at sikre, at du til enhver tid er dækket og har datacentre i Vancouver og Montreal, hvilket betyder hurtigere lastehastigheder.

Plus, det er også bemærkelsesværdigt billigt.

Vores kriterier for valg af cPanel-hosting

Serverplacering

kontrol liste vektorServerplacering overses det meste af tiden, men det påvirker belastningstiderne markant. Jo tættere serveren er på brugerne, desto hurtigere er det at sende eller modtage oplysninger.

Uptime

Hvis du ikke ønsker at miste ansigt med dine kunder på grund af nedetid, skal driftsstabiliteten bestemt være i kortene, når du vælger en cPanel-hostingudbyder.

Support

Dernæst skal du overveje support. Support er ideel her, fordi selvom du muligvis har indgået en kontrakt med den bedste vært i byen, kan du ikke rigtigt kontrollere eventualiteten af ​​problemer, der dukker op af og til..

Hvis cPanel-værtudbyderen imidlertid har et stort supportteam, er du sikker på, at du får hjælp, når du har brug for det.

Prisfastsættelse

Det er ret klart, at cPanel-værter koster en smuk krone. Og hvis du har et budget, er du måske ikke villig til at betale så meget, som de fleste udbydere kræver. Som sådan ser du efter den billigste mulighed.

Selvom du muligvis sparer et penge eller to, skal du muligvis også kæmpe med netværksproblemer og sårbarhed over for brud og spam.

Som de siger, får du det, du betaler for. For at sikre, at du får service af høj kvalitet og stadig forbliver inden for dine midler, inkluderede vi også nogle ikke-så-meget-dyre værter. På den måde vil det stadig være en win-win situation for dig.

Afslutter

Det er det, folkens! Ni af bedste cPanel-hostingudbydere finder du derude. Det er mange værter at tænke på …

Men giv ingen fejl – de vil arbejde vidunderligt, for så vidt som det optimerer dine websteds muligheder.

Held og lykke med at vokse din virksomhed og optimere dit websted!

Referencer og billedkreditter:

  • iStockPhoto.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map