15 bedste domænegeneratorer for 2020 |

Det er ikke let at vælge et domænenavn. Du ønsker en webstedsadresse, der vil være både mindeværdig og meningsfuld, samtidig med at du beskriver, hvad dit brand handler om. Men selv efter at du har fundet på noget iørefaldende og værdigt for dit brand, kan du opleve, at .com-domænet allerede er taget. Det fører dig kun tilbage til tegnebrættet, hvilket betyder mere hovedpine.


Men det behøver ikke tage evigt at komme med et stort domænenavn, der allerede er tilgængeligt. Prøv en af ​​disse top 15 domænegeneratorer, der er anført i ingen særlig rækkefølge, og spar dig selv hårtrækning.

Hvis du endnu ikke har et domænenavn, kan du få dem nedenfor:

 • Domain.com (domæneomkostninger: $ 9.99 for 1 år – brug “HOSTFACTS” -kupon for at få 20% rabat fra første køb)
 • Find andre domæneregistratorer her.

15 bedste gratis domænenavnegeneratorer

# 1 HostPapa

HostPapa-domænenavngenerator

HostPapa er mest kendt for sine webhostingtjenester, men det hjælper også brugere med at finde og overføre domænenavne. Det har ikke en domænenavngenerator i sig selv, men hvis du søger efter det ønskede domænenavn eller nøgleord med deres domænesøgning, vil HostPapa fortælle dig, om det er tilgængeligt, og du får også hundreder af alternativer (primært, land -specifikke, premium) domænenavne og forskellige udvidelser at vælge imellem.

# 2 Namecheap

NameCheap domænenavngenerator

Namecheap hjælper dig med at finde din virksomheds domænenavn med en generator kaldet Beast Mode. Start først med at indtaste op til 5000 domæner eller nøgleord. Vælg derefter, hvilken type TLD’er du vil inkludere i din søgning. Du kan enten tilføje dine præferencer efter kategori eller vælge alle tilgængelige TLD’er. Beast Mode har også mange filtre til at indsnævre dine søgeresultater, som:

 • Prisklasse
 • Brug Domain Hack
 • Slip sidste vokal
 • Pluraliser Nouns
 • Vis premium-domæner
 • Skjul ikke tilgængelige domæner

Med Namecheap’s generator kan du også tilføje præfikser / suffikser, der antyder alternativer til allerede registrerede eller til høje omkostningsdomæner. Samlet set er Namecheap’s generator et godt værktøj til at finde et passende domænenavn til din virksomhed.

# 3 Lean Domain Search

lean domain generator

Start med et enkelt nøgleord, og søg derefter på dine domæneindstillinger på Lean Domain Search. Dine søgeresultater viser hundreder, hvis ikke tusinder, idéer til domænenavne. Alle resultater er tilgængelige for .com-domæner. Med dette værktøj kan du også:

 • Filtrer alfabetisk efter længde eller efter popularitet
 • Gem dine foretrukne domænenavne
 • Spor din søgehistorik
 • Del dine søgeresultater
 • Søg straks dine egne ideer for at se, om de er tilgængelige

Hvis du har en idé om nøgleord, du gerne vil bruge, men har brug for nogle friske ideer til et fuldt domæne, er dette værktøjet du skal bruge. Hver gang vi forsøger at komme med idéer til domænenavne, er Lean Domain Search det første sted at besøge.

# 4 Bust et navn

buster en domænenavngenerator

Bust a Name har adskillige filterværktøjer, der hjælper dig med at finde et domænenavn af høj kvalitet, der imødekommer dine specifikke behov. Start med at filtrere efter nøgleord, og vælg derefter indstillinger som “starter” eller “ender” med dit søgeord. Derefter filtreres efter, hvor naturligt du ønsker, at domænerne skal se ud, og vælg din karaktergrænse. Du kan også vælge at vise tagne domæner såvel som filter efter udvidelser, som f.eks. .Com, .net og .org. Nederst på siden ser du også forslag til lignende søgeord, du kan prøve.

Hvis du ikke har et nøgleord i tankerne, kan du prøve knappen “Opret et tilfældigt domæne” for at udløse ideer eller snappe et tilgængeligt navn. Hvis du finder et domæne, som du kan lide, skal du gemme det til senere eller købe det via links til domæneregistratorer som GoDaddy og Namecheap. Du kan også køre en domænesøgning på webstedet, hvis det navn, du har i tankerne, er tilgængeligt.

# 5 Shopify Business Name Generator

Shopify virksomheds navn generatorSelvom værktøjets navn antyder, at det kun er til generering af virksomhedsnavne, leverer Shopifys forretningsnavne-generator faktisk tilgængelige domænenavneideer. Start med at vælge et nøgleord, du vil have, at dit domæne skal indeholde, og du får hundredvis af forslag. Selvom webstedet opfordrer dig til at oprette en Shopify-butik ved hjælp af det domænenavn, de har foreslået, kan du gå et andet sted for at købe webadressen. Forslag bruger udvidelsen .com.

# 6 Nameboy

Nameboy domænegenerator

Nameboy hjælper dig med at finde tilgængelige domænenavne baseret på de nøgleord, du vælger. Indtast op til to nøgleord, og Nameboy leverer øjeblikkeligt en liste med foreslåede domænenavne. Deres diagrammer gør det nemt at bestemme, hvilke udvidelser der tages, og hvilke du stadig kan hænge sammen. Selvom hostingfacts.com er taget, kan andre brugere stadig købe HostingFacts.net.

Du kan også se, hvilke domænenavne der er tilgængelige til videresalg samt tillade bindestreger eller rimende nøgleord. Dette værktøj fungerer godt, hvis du allerede har en idé om, hvilke nøgleord du vil bruge, men leder efter forslag til forskellige variationer af det.

# 7 NameStall

namestall domænenavn generator

NameStall tilbyder en række forskellige værktøjer, der kan hjælpe dig i din domænesøgning. Start med deres domænenavngeneratorværktøj, som vil hjælpe dig med at søge efter nøgleord og andre filtre, herunder:

 • Dele af tale
 • Populære nøgleord
 • Grundlæggende engelske ord
 • Industri kategorier

Du kan også vælge, om du vil have dit søgeord i begyndelsen eller slutningen af ​​dit domæne, eller om du vil have en bindestreg i din webadresse. Endelig skal du vælge udvidelser, du gerne vil filtrere efter. Du vil modtage en liste over indstillinger, der både er taget og endnu ikke registreret. Klik på linket “registrer” ved siden af ​​det, du vil vælge det.

NameStall har også et lignende forslag til domænenavnsforsøg samt et øjeblikkeligt domænesøgningsværktøj, brandable domænenavneliste og højt-betalende søgeordsværktøj.

# 8 Domain Puzzler

domainpuzzlerDomain Puzzler er et simpelt værktøj med mange muligheder. Start med den “lette” version, og indsæt dine ideelle søgeord, vælg dine domæneudvidelser og søg efter ideer. Den seje ting ved denne domænenavngenerator er, at du kan inkludere adskillige søgeord i modsætning til kun et eller to som de andre værktøjer på denne liste, og det vil kombinere dine søgeord i forskellige variationer. Føj resultater til din favoritliste, eller prøv en mere avanceret søgning. Du kan også bruge værktøjet til at sammenligne siderangering af forskellige domænenavne.

# 9 Navn Mesh

NameMesh

Name Mesh fungerer godt, når du har flere nøgleord i tankerne. Vælg 2-3 nøgleord, og indtast dem i søgefeltet. Generer derefter din liste! Værktøjet leverer ideer baseret på kategorier som:

 • almindelige
 • Ny
 • Kort
 • Lignende
 • SEO

Når du har søgt i dine søgeord, kan du filtrere resultaterne baseret på domæneudvidelsen, uregistrerede domæner og maksimal længde. Name Mesh vil også foreslå andre søgeordssøgninger efter dig.

# 10 Domæner Bot

domænebotgenerator

Domains Bot er både et værktøj til domæneforslag og et værktøj til domænesøgning. Start med at søge i et søgeord, så finder du tilgængelige ideer baseret på det søgeord, kombinerede søgeord eller lignende søgeord. Ellers skal du søge det ønskede domænenavn. Hvis det er tilgængeligt, kan du købe via links til forskellige domæneregistratorer. Du kan også se forslag til lignende domænenavne. Filtrer efter udvidelse og sprog, eller tilføj dine egne synonymer, præfikser eller suffikser.

# 11 Panabee

panabee domænegenerator

Panabee er et værktøj til domænenavnsøgning, generator for virksomhedsnavne og generator for domænenavne. Kom godt i gang med to nøgleord, og søg efter forslag til domænenavn. Hvis det ønskede domænenavn er taget, kan du besøge GoDaddy, hvor du kan se andre tilgængelige udvidelser af domænet.

Hvis du ikke kan lide det, du ser, leverer Panabee relaterede vilkår, du kan søge efter. Ud over at vise tilgængelige domænenavne viser Panabee dig også, hvis dit ideelle domænenavn bliver brugt som et socialt medie-brugernavn.

# 12 Navnestation

NameStation

Kom i gang med Name Station ved at tilmelde dig en gratis konto, som du kan gøre ved at bruge din e-mail eller Facebook-konto. Med dette værktøj får du adgang til:

 • Generatorer af domænenavne
 • Kontrol med øjeblikkelig tilgængelighed
 • Offentlige navnekonkurrencer
 • Forslag til søgeord

Filter baseret på udvidelse, navnelængde og mere. Hvis du ikke har nogen søgeordsidéer, kan du prøve at søge efter din branche efter ideer. Webstedet kan prale af at blive set på TechCrunch, Mashable, SEOMoz og andre, så det er værd at tjekke.

# 13 Direkte domænesøgning

Øjeblikkelig domænesøgning

Instant Domain Search er et værktøj, der fungerer godt, hvis du allerede har et domænenavn i tankerne. Start med at indtaste din idé, og dette værktøj fortæller dig, om det er taget eller ej. Hvis det er tilfældet, foreslår de alternativer, der i øjeblikket er tilgængelige. De vil også fortælle dig, hvilke der er på auktion. Du kan købe via links på webstedet, der fører dig direkte til GoDaddy for at gennemføre dit køb. Hvis domænet er taget, kan du følge linkene til enten at slå op, der ejer webstedet, eller til at ansætte en agent til at hjælpe dig med at afgive et tilbud på dette domæne.

# 14 Jeg vil have mit navn

IWantMyName

Jeg vil, at mit navn ligner øjeblikkelig domænesøgning, idet det fungerer bedst, hvis du allerede har et navn i tankerne. Indtast den ønskede adresse, og jeg vil, at mit navn vil fortælle dig, om det er klar til at få tag. Hvis ikke, viser de dig alternative muligheder og deres priser. Du kan også filtrere ved at skjule utilgængelige domæner.

# 15 Webhosting nørder

webhosting geeks navnegenerator

Webhosting Geeks er et navnegeneratorværktøj, der hjælper dig med at finde et unikt navn til din virksomhed. Du kan tilføje flere nøgleord til søgefeltet og tilføje filtre til mere specifikke resultater. For eksempel kan du vælge, hvor dit virksomheds navn skal placeres – i begyndelsen, i midten eller i slutningen af ​​domænet. Du kan også angive en domænelængdegrænse (5-30 bogstaver). Webhosting Geeks giver dig en mulighed for at søge fra tilgængelige .com, .net, .org, .us, .ca, .au og .co.uk domænenavne.

Med disse 15 domænenavnegeneratorer handy, skal du ikke have noget problem med at komme med et tilgængeligt domænenavn, der beskriver din virksomhed godt. Noget, vi har gået glip af? Efterlad en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map