10 bedste PayPal-alternativer (opdateret i 2020)

PayPal har eksisteret siden 1998. Siden da har det virkelig ikke ændret så meget …


Faktisk er det ved mange foranstaltninger blevet meget værre – dyrere, flere regler og den samme svært at nå kundesupport. Det kan være tid til at se på PayPal-alternativer. ��

Jeg siger ikke, at du ikke skal bruge PayPal. Der er dog en masse dokumenterede problemer med at bruge PayPal, og jeg skylder ikke nogen for at søge et alternativ.

Da PayPal først blev lanceret, var det revolutionerende. Det er ikke en overraskelse, at halvdelen af ​​PayPal-stifterne nu er milliardærer.

PayPal fik virkelig trækkraft, da eBay brugte det til størstedelen af ​​sine transaktioner. I årenes løb så det ud som om alle brugte PayPal til sikre online transaktioner.

Spol frem til 2020 – der er så mange andre muligheder nu. De er alle succesrige virksomheder, men de fungerer på samme måde som PayPal. Hvorfor bruger folk dem?

PayPal gør ikke alt perfekt, og mange af de alternativer optager nicheområder. Disse andre virksomheder havde også muligheden for at finde et problem med PayPal og afhjælpe det i deres egen software.

Lad os se på de PayPal-alternativer, der er tilgængelige i Canada. ����

Den lave ned

Når der opstår problemer med PayPal, eller hvis du leder efter en anden betalingsmulighed af forskellige årsager, er der mange alternativer at vælge imellem.

Den bedste samlede betalingssoftware er Square.

Den bedste e-handelsløsning er Stripe.

Den bedste personlige betalingsmulighed er Venmo.

1. Square – Bedste samlede betalingssoftware

Når du er ude at shoppe, eller når du køber en kaffe på en lokal kaffebar, har du sandsynligvis betalt ved at bruge noget der ligner dette:

Det er Square’s POS-system. Virksomheden, der blev startet af Jack Dorsey fra Twitter-berømmelse i 2009, begyndte med at tilbyde en dongle-vedhæftning til folks telefoner. Dette gjorde det muligt for enhver at acceptere kreditkortbetalinger.

I dag driver Square mange fysiske butikker og onlinebutikker.

Når du starter en fysisk butik, er et af de første spørgsmål, der skal besvares, hvordan du skal acceptere kreditkortbetalinger. Tidligere var det et mareridt at indstille alt for at gøre det. Nu skal du kun bruge en iPad og Square’s POS-teknologi.

Square’s gebyrer kan sammenlignes med PayPal. Hver swipe koster dig 2,65% af transaktionen. Alle betalte kvadratfakturaer koster 2,9% såvel som et gebyr på $ 0,30. For alt salg af onlinebutikker koster tjenesten 3,4% og $ 0,15 pr. Transaktion. Alle gebyrer ses også let i deres system.

2. Stripe – Bedste e-handelsløsning

Stripe er det bedste firma på denne liste. Normalt vil jeg ikke sige noget, da det er ekstremt subjektivt. Alt hvad du skal gøre er at lytte til grundlæggerne tale om deres historie og se, hvad de laver i dag for at forstå, at de prøver at gøre verden bedre for mennesker.

Virksomheden blev startet med at gøre e-handelsbetalinger let og ligetil for alle virksomhedsejere. Stripe bruges i alle de mest populære e-handelsløsninger som Shopify, WooCommerce, Wix og Squarespace.

Oprindeligt var alt hvad du skulle gøre, at smide et par linjer med kode på dit websted for at komme i gang. Det kan du stadig gøre nu, men på alle større platforme kan du bare installere en app eller plugin.

Stripe-gebyrer ligger på 2,9% og $ 0,30 pr. Transaktion. Hvis du bygger en e-butik end Stripe er et solidt valg.

3. Venmo – Bedste personlige betalingsmulighed

Venmo er min personlige favoritindstilling på denne liste. Da jeg var barn, troede jeg, at pengeoverførsler ville være lette og futuristiske. På det tidspunkt, hvor jeg blev voksen, antog jeg altid, at jeg bare kunne få fat i nogens håndled og tænke på, hvor mange penge jeg ville give dem.

Vi er ikke helt kommet der. Vi kan dog bare åbne Venmo på vores telefoner og sende vores venner $ 10 for den pizza, de lige har bestilt til os.

Vi er næsten i en futuristisk tid, hvor dette vil give nogen nogle penge:

Indtil da bruger vi bare Venmo.

Venmo er gratis at bruge med din bankkonto eller betalingskort. Du kan endda betale folk med dit kreditkort, men du vil blive pålagt et gebyr på 3%. Betalingstjenesten tilbyder også deres eget kort, kaldet Venmo-kortet, som tilbyder en lang række fordele.

Det er også gratis at samle dine penge på din bankkonto, og dine penge kommer der på en dag. Hvis du ønsker en øjeblikkelig overførsel, vil du blive opkrævet et gebyr på 1% til et minimum på $ 0,25 og højst $ 10.

Appen kan nogle gange være langsom at indlæse, men det er bare fordi deres servere bliver ramt af tusinder af transaktioner hvert sekund.

4. Skrill – Internationale pengeoverførsler

Denne branche er fyldt med seje navne, men Skrill vinder navnekonkurrencen. Det lyder som noget, kaptajn Marvel skal slå.

Skrill fungerer som en digital tegnebog, der giver dig mulighed for at sende og modtage penge. At sende penge internationalt har altid været et problem, men på Skrill kan du gøre det for 1,9%. Skrill gør dette let ved kun at have brug for en e-mail-adresse.

Skrill gør også andre ting, som at tilbyde et forudbetalt. Hvad Skrill gør bedst er internationale pengeoverførsler.

5. Zelle – Nem bankoverførsler

Zelle ligner Venmo meget godt. De gik på markedet helt anderledes. Venmo gik efter slutforbrugeren, og Zelle gik efter banker. Begge var gode strategier og har betalt sig.

Afhængigt af hvilken bank du bruger (de fleste banker tilbyder dette), er alt hvad du skal gøre at springe i den app, du bruger til mobilbank. Du skal bare vælge en person, der skal betale, baseret på deres telefonnummer eller e-mail-adresse. Så sender du det beløb, du vil sende.

Pengene går direkte til deres bankkonto fra din bankkonto. Ligesom Venmo er der ingen gebyrer for at bruge Zelle, medmindre du bruger et kreditkort, i hvilket tilfælde vil der være et gebyr på 3%.

6. Google Pay – Sikker mobilbetalingsmulighed

Google Pay er den mest sikre måde at betale mobilt på.

Alt hvad du skal gøre er at skubbe din telefonlåskærm på en betalingsterminal, der accepterer den.

Måden Google Pay sikrer alt på er ved hjælp af en tokeniseringsproces. Det tager dit kredit- eller betalingskort og opretter et symbol for at repræsentere det. Dette gør det umuligt for nogen at stjæle dine kortoplysninger.

Dit kort opkræves stadig, som det normalt opkræves, men det gøres på en sikker måde.

7. WePay – Integrerede betalinger for platforme

WePay blev oprettet for at være et bedre PayPal. Grundlæggende ønsker den at lade folk acceptere betalinger online uden at oprette noget udover en WePay-konto for at gøre det.

Det fungerer ekstremt på samme måde som PayPal, men har centreret sin tilgang til at være problemfri.

WePay gør det let for transaktionsgebyrer. Enten opkræver det 3,5% af den samlede pris eller mindst 0,50 $ pr. Transaktion.

Tjenesten er blevet et populært valg for mange non-profit, især begyndere non-profit. Det har også fået et fremragende ry for kundeservice.

8. Amazon Pay – Brug eksisterende metoder

Amazon Pay er den mest enkle betalingsmulighed. Alt det virkelig gør er at spare dig for den tid det tager at indtaste et kreditkort. Det giver dig bare mulighed for at bruge en indstilling, du allerede har brugt på Amazon. Da du sandsynligvis allerede bruger Amazon, giver det meget mening at bruge Amazon Pay.

Hvis du allerede er en Amazon-forhandler og åbner din egen eCommerce-butik, gør det let at holde alle transaktioner på ét sted på baggrund af tingene.

Amazon Pay tilbyder også ekstra sikkerhed, da det ikke deler dine fulde oplysninger med nogen, du køber varer fra.

9. Shopify-betalinger – Bedste Shopify-mulighed

Hvis du ejer en Shopify-butik, gør Shopify-betalinger det virkelig let at samle betalinger fra dine kunder. Hvis dine kunder har handlet på et andet Shopify-websted, vil de sandsynligvis allerede have deres oplysninger gemt og klar til at gå.

Shopify oprettede Shopify Betalinger som et alternativ til at bruge tredjeparts betalingsprocessorer, hvis du har oprettet en butik på eCommerce-platformen.

Gebyrerne for Shopify-betalinger er nøjagtigt de samme som Stripe, medmindre du opgraderer til en avanceret Shopify-konto.

10. Bitcoin eller anden krypto – privat mulighed

I midten af ​​december 2017 troede alle, at Bitcoin ville overtage valutaverdenen. Alle betaler uden at udlevere følsomme økonomiske oplysninger eller en bankkonto.

Det skete ikke nøjagtigt, men folk har betalt med Bitcoin i et stykke tid nu.

Processen kan være forvirrende for nogle mennesker, og det er ikke den mest stabile måde at tage betalinger, da prisen på Bitcoin eller andre cryptocurrencies svinger hver dag.

Du bliver nødt til at købe noget cryptocurrency fra en børs som Coinbase.

Det næste trin er at bruge en pengebog, så du kan købe noget med BitPay.

Dernæst sender du den betaling, du vil foretage. Det uddeler ingen personlige oplysninger og er relativt øjeblikkeligt.

De eneste gebyrer, der er involveret i dette, er dem, der er placeret på børser, hvor du køber din cryptocurrency og en gruvearbejdersgebyr. En gruvearbejders gebyr fungerer som et transaktionsgebyr og dækker enhver netværksomkostning ved afsendelse af din Bitcoin. Gebyrerne er normalt under en dollar.

Problemer med PayPal

Da hele denne liste er at vise alternativer til PayPal, lad os se nærmere på, hvorfor folk ikke ønsker at bruge PayPal mere. Heck, der er endda websteder, der fuldt ud er forpligtet til at skraldes ned med PayPal.

Handler som en bank, men er ikke en

PayPal er lige, hvor det vil være. Det har friheden til at opføre sig som en bank, men den har ikke nogen regler som en ordentlig bank.

Det tilbyder alle en banks tjenester, herunder kredit- og betalingskort, alt sammen uden at tilbyde den samme beskyttelse, som en bank vil tilbyde. De tjener millioner på alle deres kunders transaktioner og besidder enorme mængder af penge.

Det er ikke nødvendigt at hjælpe dig på samme måde som en bank. Banker skal opretholde sikkerhed og have solide kundeservice og opløsningstjenester.

Pludselig konto fryser

Disse problemer er veldokumenterede over hele internettet. PayPal fryser konti ud af intetsteds.

Okay, du tænker måske med dig selv, “Der skal være noget, der udløser dette.”

Forkert. Det sker helt tilfældigt.

”Nå, jeg frigiver det bare.”

Held og lykke!

Processen til at frigøre din konto er en fuld identitetsverificeringsproces, der tager for evigt. Dette kan være sindssygende frustrerende, når du skal behandle betalinger for din virksomhed eller betale en leverandør.

Dårlig kundeservice

Hvis du kan lide at læse om folk, der er vrede, er det bare Google, “PayPal kundeserviceshistorier”.

De er alle virkelig dårlige.

Kundeservice hos PayPal er kendt for at være mindre end teknisk kyndig, og ventetider er en almindelig klage. En førstehånds konto på LinkedIn viser en situation, der er blevet gentaget mange gange.

Høje gebyrer

Gebyrerne er høje på PayPal. Hver transaktion bliver opkrævet $ 0,30 og derefter 2,9% af det samlede beløb. Dette beløb kan virkelig tilføjes. Mange alternativer er meget lavere.

svindel

Hvis du har forsøgt at sælge noget på Craigslist i de sidste par år, vil du blive oversvømmet af beskeder fra folk med dårlig grammatik, der prøver at narre dig ud af hvad du sælger.

Alle bruger PayPal til at gøre dette. Tjenesten har endda en side dedikeret til at advare folk mod svindel.

Indpakning af det

PayPal fungerer stadig for en enorm del af befolkningen. De er stadig den førende inden for online-transaktioner.

Der er altid grunde til at søge alternativer i en branche, og denne er ikke anderledes. I årenes løb er mange alternativer steget op for at tilbyde løsninger til betalingsbehandling. At teste nogle få af dem er aldrig en dårlig idé.

Paypal-alternativer – Ofte stillede spørgsmål

Er der PayPal-alternativer?

Ja, der er utallige PayPal-alternativer. Nogle af de mest populære er Stripe, Venmo og Square.

Hvad kan jeg bruge i stedet for PayPal?

Det afhænger af, hvad du i øjeblikket bruger PayPal til. For personlige betalinger er Venmo et godt valg. Til forretningstransaktioner kan Square bruges. Stripe er det bedste valg til strengt behandling af e-handelsbetalinger.

Hvem er PayPal største konkurrent?

I øjeblikket er Square PayPal største konkurrent.

Kan jeg bruge PayPal i Canada?

Ja du kan.

Hvad er PayPal-gebyrer for at modtage penge?

Gebyret for hver transaktion er $ 0,30 USD og 2,9% af transaktionen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map