WestHost Review – 8. av 30 verter (statistikk etter 40+ måneder med …

Westhost hjemmeside


WestHost ble grunnlagt i 1998 av Chis Russell, de fusjonerte med UK2 Group i 2008. WestHost er en av de eldste nettvertene der ute. Det er også verdt å nevne at UK2 Group også eier MidPhase som er en veldig sterk topp 5-vert på hostingfacts.com.

De hevder å tilby pålitelig webhotell som er rimelig. Vi undersøkte dem nøye ved å bruke tjenesten deres og foretok en bakgrunnssjekk for å finne ut hva andre brukere mener. Vår objektive anmeldelse lar deg vite om WestHost er verdt det eller ikke.

For å gjøre vurderingen vår nøyaktig, vi kjøpte WestHost “Personal Plan” tilbake i juni 2015 og satte opp et grunnleggende WordPress-nettsted. Teststedet vårt kan sees her og grundig ytelsesstatistikk (oppetid & hastighet) her. Klikk på “Historikk” for å grave dypere.

Generell info & Hosting Oversikt

VÅR VERDIKT: Mest ubegrenset hosting
HASTIGHET: 881ms (februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
Oppetid: 99,98% (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
BRUKERSTØTTE: 24/7 Live Chat
APPS: WordPress, AbanteCart, Joomla, PrestaShop
FUNKSJONER: Ubegrenset e-postkontoer, 50 GB diskplass & 1000 GB båndbredde
BOLIGPLANER: Delte, WordPress, VPS og dedikerte servere
NETTOVERSIKT: Gratis nettsted migrering
PRIS: Fra $ 1,99 / mo (fornyes til $ 4,99 / mo)

Fordeler med å bruke WestHost Hosting

WestHost tilbyr et gratis domenenavn for livet, sammen med noen få andre nyttige ‘statister’..

1. Et gratis domenenavn for livet

Du hørte det riktig. Hvis du følger WestHost, vil de ikke belaste deg for fornyelse av domenenavn (som vanligvis er mellom $ 10 og $ 15 / år). De vil sikre at du får glede av et gratis domenenavn så lenge du er vert for dem. (Gratis domene leveres med bare foretrukne planer og forretningsnivåer)

2. Oppetid høyre over bransjens gjennomsnitt

De siste 24 månedene hadde de en gjennomsnittlig oppetid på 99,98 prosent. De har vært ganske gode de siste 24 månedene, og de siste 12 månedene har de vist fremragende resultater – treffer 100% av oppetid på flere måneder.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 100%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 99,99%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%

westhost-performance-24monthsLive testside: hostingfacts-wh.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+

2. Gratis migrering og 30-dagers pengene-tilbake-garanti

WestHost vil hjelpe deg med å overføre filer og nettsted fra din nåværende webhotell til serveren deres. De tilbyr også full refusjon med 30-dagers pengene-tilbake-policy. Hvis du av en eller annen grunn bestemmer deg for at deres tjeneste ikke er noe for deg innen 30 dager etter registrering, vil de refundere deg i sin helhet. Dette gjelder bare for deres delte hostingplaner.

3. Øyeblikkelig aktivering

I motsetning til hos de fleste webverter (spesielt inMotion hosting & Web Hosting Hub), du trenger ikke å vente i timer eller dager på at kontoen din skal aktiveres. Med WestHost vil kontoen din bli aktivert øyeblikkelig.

4. Forbedret sikkerhet med nattlige sikkerhetskopier

Med regelmessige nattlige sikkerhetskopier for de fleste av deres webhotellplaner, støtte for Cloudflare CDN og Automatisk fjerning av skadelig programvare for planene, ser WestHost ut til å være en veldig sikker vert.

5. Ett-klikk-apper og nettstedsbygger

WestHost tilbyr en ett-klikks installasjon for mange av de beste appene på Internett gjennom Softaculous. Det inkluderer alt fra WordPress til Joomla, Drupal og Magento.

Imidlertid, selv om disse appene er skreddersydd for kyndige webansvarlige, kan nybegynnere bloggere kanskje trenge litt mer hjelp.

Heldigvis tilbyr WestHost også en DIY nettsted byggherre og nettbutikkalternativer også.

Nettstedsbyggeren inneholder over 165 dra-og-slipp-temaer, pluss en alt-i-ett-plan som inkluderer et domenenavn, hosting og e-postadresser. I utgangspunktet er alt du trenger for å starte din første side under ett tak.

Og med kun et introduksjonsprispris på $ 3,71 / mo, er det fortsatt et rimelig og praktisk alternativ, slik at du ikke trenger å konfigurere eller koble til alle disse tingene manuelt.

6. Relativt gjennomsiktig prisliste

Nettverter er beryktet for å begrave kostnader på de stedene du minst forventer dem.

Du må vanligvis skjenke over deres vilkår for å finne de største. Og selv da er det ofte massevis av solgte venter på deg som en landmine under kasseprosessen.

Mange av disse ‘skjulte’ kostnadene dreier seg om økte fornyelsesgrader. Derfor var vi glade (og ærlig, overrasket) over å se at WestHost har en stor prisliste over disse detaljene for alle produktene deres. Alt er bokstavelig talt ute for deg å gjennomgå – ingen vanskelige legaliser å tyde.

Det eneste kjedelige er at du må sortere flere titalls, om ikke hundrevis, av produktvariasjonene deres for å finne spesifikke svar (som for eksempel fornyelsesfrekvensforskjellene mellom domenenavn med .coms vs .org).

Men uansett, vi applauderer deres innsats for i det minste å være åpne om alle måtene deres produkter kan koste deg mer i nær fremtid.

Ulemper ved å bruke WestHost Hosting

Dessverre er WestHost-innlegg gjennomsnittlig (eller litt under gjennomsnittet) der det teller.

1. Tregere enn ideell lastetid

Vår test avdekket den gjennomsnittlige siden lastetiden til å være 881 ms de siste 24 månedene, noe som ikke er det verste vi har sett, men fortsatt tregere enn topprangerte verter.

WestHost gjennomsnittlig lastetid:

WestHost-2019-2020-statistikkWestHost gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

2. 40+ minutter for å komme i kontakt med deres støtte

Ikke sikker på om det er en ulemper, men det tok 40 minutter å komme i kontakt med kundesupporten deres. Når det er sagt, var støtteassistenten vennlig og hjelpsom. Vi er også imponert over det faktum at de tilbyr et avgiftsfritt nummer for folk som vil kontakte dem fra USA.

Vi gjorde også en bakgrunnssjekk for å finne ut hva andre kunder synes om WestHost og fant ut at kundene deres hadde blandede anmeldelser om deres støtte.

WestHost-støtte

Scott var nyttig, men det tok mye tid å komme i kontakt

3. Ikke “Virkelig” Ubegrenset

Mens noen WestHost-delte hostingplaner lover ubegrenset filer, båndbredde og databaser, er det viktig å merke seg at det med små skrift sier noe annet. Her er et direkte tilbud fra siden med vilkår og betingelser:

“Vår ubegrensede delte hosting er designet for å dekke behovene til de fleste små bedrifter og personlige nettsteder; den er ikke designet for å imøtekomme behovene til store bedrifter eller klienttjenester som faller utenfor det gjennomsnittlige bruksmønsteret for delt hosting og kan være bedre egnet for hostingplaner som gir utvidede funksjoner. Kontoer med et stort antall filer (inode-teller over 200 000), databaser over 5 GB i størrelse eller en kumulativ størrelse på alle databaser over 10 GB, kan ha en betydelig innvirkning på serverytelsen. Vi forbeholder oss retten til å be om at antall inoder (filer og kataloger) og / eller databasestørrelser reduseres for å sikre serverytelsen. Unnlatelse av å etterkomme disse forespørslene kan føre til at kontoen din blir avsluttet. “

I hovedsak, selv om de lovet ubegrenset hosting, bør kontoen din vanligvis ikke ha databaser som overskrider en kumulativ 10 GB. Hvis de anser filene dine for mange og databasene dine er for store, kan de be om at du reduserer filene dine eller oppgraderer til en bedre plan. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til at kontoen din blir avsluttet.

Vi er ikke glade for at de gjemte hva deres “ubegrensede” hosting virkelig tillater på vilkårene.

Når det er sagt, tror vi at det ikke er noe som heter “ubegrenset hosting” og at WestHost er raus nok til prisene de tilbyr.

4. Billigere planer Kom med et 3-års forpliktelse

Med de fleste av planene deres, spesielt de delte hostingplanene, er prisene for dyre og blir ikke kommunisert på riktig måte: For eksempel annonseres den personlige planen som $ 1,99 månedlig, men du kan bare få den prisen hvis du betaler for ett til tre år til en gang. Den faktiske prisen er $ 8 per måned, og minimumstiden du kan betale for er 3 måneder til $ 9,00 / mo.

5. Noen begrensninger …

Noen av planene deres er for restriktive. For eksempel tillater deres WordPress-hostingplaner bare 1 domenenavn per server. Vi tror at de kan gjøre det bedre enn dette.

6. Introduksjonsperiode for kort

Alle webhotellene hjelper deg med en utrolig lav startpris. Det ser ofte for godt ut til å være sant, fordi det er det: etter den første terminperioden, hopper prisen tilbake til normale nivåer (ofte to eller tre ganger startprisen).

Sølvforet er at de fleste verter lar deg låse inn den lave satsen i opptil tre år. Så du sparer massevis av penger i løpet av den tidsperioden.

Problemet med WestHost er at selv om de har en virkelig rimelig pris til å begynne med ($ 1,99 / mo), kan du bare kjøpe den for et enkelt år. Etter det hopper prisen deretter til $ 8 / mo.

WestHost 12-måneders introduksjonsprisperiode

Sammenlign den ‘tapte’ ~ $ 6 / mo i løpet av to år til sammenligning, og du betaler i utgangspunktet med rundt $ 144 i løpet av de tre første årene..

Det er ikke det eneste problemet.

WestHosts billigste delte hostingalternativ (den personlige planen) tilbyr ikke et gratis domenenavn, dedikert IP-adresse eller SSL-sertifikat. Bare de dyrere planene deres inkluderer disse tingene. Så plutselig, det som så rimelig ut til $ 1,99 per måned, ender nå opp med å bli veldig dyrt når du faktorerer alle disse “skjulte” kostnadene.

WestHost-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

Her er en rask oversikt over de forskjellige hostingplanene som tilbys av WestHost:

Delt hosting: Deres delte hosting – de refererer til det som “Small Business Web Hosting” – kommer med tre hovedplaner:

 • Personlig plan: Denne planen koster $ 1,99 per måned. Det leveres med 50 GB diskplass, 1 000 GB båndbredde, 1 database, 1 nettsted, ubegrenset e-postkontoer og 10 underdomener.
 • Foretrukket plan: Denne planen koster $ 5,20 per måned. Det leveres med 200 GB diskplass, 2500 GB båndbredde, ubegrenset databaser, ubegrensede nettsteder, ubegrensede underdomener og ubegrenset e-postkontoer. Det kommer også med et gratis domenenavn.
 • Forretningsplan: Denne planen koster $ 6,40 per måned. Det kommer med ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde, ubegrenset databaser, ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset nettsteder og ubegrensede underdomener. Det kommer også med et gratis domenenavn og dedikert IP.

WestHost-priser og planer

  • Gratis domene: Bare på forretnings- og foretrukne planer
 • Enkel registrering: Rask registreringsprosess.
 • betalingsmetoder: Kredittkort, Paypal.
 • Skjulte avgifter og klausuler: Delte hostingkontoer må ikke overstige 200 000 inoder eller 10 GB total databasestørrelse.
 • upsells: Ingen oppsalg.
 • kontoaktivering: Øyeblikkelig aktivering.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Rask installasjon av populære apper og CMS-er via Softaculous.

Anbefaler vi WestHost?

Nei, det har vi ikke.

WestHost er en gjennomsnittlig vert. De har en gjennomsnittlig oppetid, gjennomsnittlig sidehastighetshastighet og virkelig gjennomsnittlig støtte. Den eneste grunnen til at den fremdeles er rangert i topp 10 er deres lave priser.

Du vil være bedre å finne en annen vert på nettstedet vårt.

PS! Hvis du vil se hostingleverandører som rangeres over WestHost, kan du sjekke de beste webvertene her.

Hvis du har brukt det WestHost, vennligst legg igjen en anmeldelse nedenfor. God eller dårlig – spiller ingen rolle da vi prøver å holde vurderingene våre transparente og ærlige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector