WebHostingHub-gjennomgang: 24-måneders ytelse (hastighet og pålitelighet)

webhostinghub hjemmeside


Web Hosting Hub har som mål å tilby rimelig delt hosting til små bedrifter.

De ble grunnlagt i 2010 og eies av konglomeratet InMotion Hosting. Web Hosting Hub har hovedkontor i Virginia Beach, VA, og de har to amerikanske datasentre – på vest- og østkysten.

Deres 200+ amerikanske baserte team tilbyr tjenester over 40 000 kunder, og gir en enkel plattform som hjelper deg å starte, drive og vokse en ny webside.

Web Hosting Hub bruker også solid state-stasjoner på alle planer, som (som hevdet) kan levere opptil 20 ganger raskere enn mer tradisjonelle mekaniske harddisker som brukes av konkurransen..

20x er et dristig løfte. Sikkerhetskopierer de det?

For å finne ut av det, satte vi opp et nytt grunnleggende WordPress-nettsted på Web Hosting Hub ‘Personlig webhotellplan’ i juni 2015. Dybdegående ytelsesstatistikk inkludert oppetid og hastighet kan sees her (klikk på ‘Historikk’ for å grave dypere).

For å gi en objektiv anmeldelse har vi også henvist til noen få andre kilder for å gjøre en fullstendig ‘bakgrunnssjekk’ av hva andre brukere mener.

Fordeler med å bruke Web Hosting Hub Hosting

Web Hosting Hub kan skryte av utrolig raske hastigheter på grunn av den moderne teknologien til en overkommelig pris.

Lever dataene opp til sprøytenarkomanen?

La oss se på hvor de presterer beundringsverdig.

1. ~ 7/10 Støtte

Rask sidebelastning og oppetid er like viktig fordi besøkende vil gå i hopetall hvis nettstedet ditt tar lengre tid enn noen sekunder å laste inn eller ikke svarer i det hele tatt..

Men kundestøtte kan være en avlaster dersom problemer ikke blir løst eller løst raskt.

Web Hosting Hub ga ganske god kundestøtte, og koblet oss med oss ​​på under tre minutter (pluss ytterligere fem for å bekrefte kontoen vår).

Det var litt nedetid og etterslep mellom svarene, så det var ikke så raskt eller konsist som mange andre vi har opplevd.

Totalt sett – en positiv opplevelse. Bakgrunnssjektene våre bekreftet like mye, og avslørte at flertallet av andre kunder også er fornøyd med Web Hosting Hubs kundesupport.

Web Hosting Hub SupportEn rask prat med kundestøtte for Web Hosting Hub

2. EKSTREMT Enkelt nettsted / bloggoppsett

Web Hosting Hub har en forenklet, rask påmeldingsprosess som kan være den beste vi har sett etter å ha gjennomgått nesten 30 andre webverter.

Det er så enkelt at til og med den MINST tekniske personen du kjenner kunne finne ut av det.

På påmeldingssiden deres kan du velge å installere WordPress som ditt nettsted / blogg innholdsstyringssystem eller Prestashop for eCommerce. Etter et enkelt klikk tar de seg av all tung løfting og vil konfigurere alt for deg.

Web Hosting Hub enkelt oppsett

3. Gratis domenenavn & Site Migration

Har du et nettsted som er vert et annet sted?

Ikke noe problem! Web Hosting Hub overfører opptil tre nettsteder og databaser for deg (forutsatt at de ikke overstiger 5 spillejobber). En annen bonus inkluderer løftet om “null nedetid” i løpet av denne prosessen.

Starter du opp et nytt nettsted? De vil kaste inn et gratis domenenavn for å blidgjøre avtalen.

4. Solid State harddisker

Advarsel: Dere tekniske geekser er i ferd med å få en nerdgasm!

Web Hosting Hub liker å skryte av at hvert nettsted de vert benytter seg av nye solid-state harddisker. Disse ‘SSD-stasjonene’ kan ifølge ekspertene på PCMag levere 20 ganger raskere resultater enn normale (mekaniske) harddisker som brukes av noen av konkurransene.

Jøss, der er den.

(Personlig opplevde vi ikke et enormt ytelsesøkning under evalueringsprosessen. De var imidlertid raskere enn de gjennomsnittlige webvertene vi har gjennomgått i løpet av denne seks måneders perioden.)

5. 90-dagers pengene-tilbake-garanti

Du kan alltid fortelle hvilke selskaper som står bak tjenesten deres ved å se på refusjonspolicyene.

Web Hosting Hub er en stor troende og tilbyr en full 90-dagers pengene-tilbake-garanti (et av få tilbud med en lengre periode).

Det betyr at hvis du vurderer å gi dem en sjanse, har du en nesten risikofri sjanse til å “prøvekjøre” tjenestene deres i hele tre måneder.

Eller omtrent så lang tid som det tar å glemme hvor du har vert nettstedet ditt i utgangspunktet. ��

Det er gode nyheter hvis du er bekymret for å forplikte deg til en webvert bare for å finne ut senere at du ikke liker tjenestene og funksjonene deres.

I henhold til Web Hosting Hub’s Servicevilkår er det noen få refunderbare avgifter som kan påløpe, men.

Gebyrer som betales av en abonnent, for eksempel kjøp av SSL-sertifikater, domenesikkerhet eller domenenavn, kan ikke refunderes.

Hvis en abonnent registrerer et domenenavn via Web Hosting Hub som en del av en “Gratis domenenavn” -kampanje, må de betale $ 11,99 per år for domenet, pluss et administrasjonsgebyr på $ 5,00..

Det betyr at de vil trekke totalt $ 16.99 fra det totale refusjonsbeløpet, noe som er ganske standard sammenlignet med de fleste konkurrenter.

Du vil imidlertid beholde fullstendig eierskap til domenenavnene dine, og du kan overføre dem til en alternativ vert etter å ha kansellert abonnementet ditt med Web Hosting Hub.

6. De er miljøvennlige

Selv om vi ikke kunne finne noen sertifiseringer for Web Hosting Hub fra EPA som viser at det er en grønn webvert, har de imidlertid flere miljøvennlige retningslinjer.

Siden 2010 har selskapet hevdet å gjøre en innsats for å redusere avfall, resirkulere så ofte som mulig og bruke færre papirprodukter.

Web Hosting Hub har et energieffektivt datasenter, og de mener at det er bedre å redusere energibruken enn å bare utligne det.

Selskapet åpnet det første (noensinne!) Grønne datasenteret i Los Angeles, CA ved å bruke avansert teknologi for ytre luftkjøling.

De har kuttet kjølingskostnadene med 70% ved å bytte til denne avkjølingsmetoden, og de hevder også å ha redusert karbonproduksjonen med over 2000 tonn per år.

I følge Building Energy Resilience, ville bare ett tonn CO2 fylle et 1.250 kvadratmeter, en etasjes ranch house (med en gjennomsnittlig høyde på 13 fot) full av karbondioksid, så det er en enorm reduksjon!

Utenfor luft Kjøling lufter varm luft ut av bygningen for å bringe kjøligere luft inn, bare koker den gjennom CRAC-enhetene når det er nødvendig på grunn av høye temperaturer eller luftfuktighet.

Tradisjonelle datasentre driver Computer Room Air Conditioners, også kjent som CRACs, 24/7. Denne metoden gjør at varm luft kan avkjøles og deretter resirkuleres, men den brenner mer energi enn nødvendig.

Hvis du er bekymret for å redusere karbonavtrykket ditt, eller hvis du ønsker å jobbe med merker som bryr seg om miljøet, bør du vurdere Web Hosting Hub.

De er kanskje ikke så grønne som andre nettsteder, som Green Geeks, men de lager fortsatt innovative bølger når det gjelder å være energieffektive.

7. Industri-standard oppetid

Vår 24-måneders testprosess avslørte at Web Hosting Hub har en gjennomsnittlig oppetid på rundt 99,94% som er et bransjestandard resultat.

Det er ganske greit!

Selv om de har kjempet siden nesten begynnelsen for å levere god oppetid konsekvent. Noen måneder er fantastiske, mens andre kjemper for stabilitet. Ta en blandet pose for å være ærlig.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 99,88%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 99,99%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 99,83%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,92%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,89%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,72%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,97%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 99,99%

WebHostingHub siste 24-måneders statistikkWebvert Hub gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

Ulemper ved å bruke Web Hosting Hub Hosting

Web Hosting Hub gir en anstendig liste over positive ting. Støtten var tilstrekkelig og oppetid god.

Dette er noen av de viktigste måtene å evaluere en vert, og Web Hosting Hub leverte varene.

Dessverre er det noen få potensielle ulemper også.

1. Tilbyr kun “Delt” hosting

Web Hosting Hub liker å holde ting enkelt og tilbyr KUN delte vertsalternativer. Det gir noen få fordeler, for eksempel med den raske registreringsprosessen.

Hvis alt går bra og nettstedet ditt tar av, kan det føre til noen problemer.

Større nettsteder (og mer kyndige brukere) liker å bruke dedikerte hostingalternativer for større nettsteder som krever mer ressurser å kjøre. Og hvis du treffer dette tippepunktet, kan du bli tvunget til å starte hosting-evalueringsprosessen på nytt ved å se på flere premium alternativer andre steder.

Sånt besvær hvis du vet at dette kan være et alternativ i ikke altfor fjern fremtid.

2. For gjennomsnittlig lastetid for side

Web Hosting Hub er stolt av hastighet og refererer til (mange ganger) det faktum at solidstatus harddiskene kan være opptil 20 ganger raskere.

(Nevnte vi at de har solid-state harddisker?)

Imidlertid viste vår erfaring ikke 20 ganger raskere, men hastigheten deres kom på 767ms, som dessverre er litt for gjennomsnittlig resultat for oss.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig lastetid:

WebHostingHub siste 12-måneders detaljerte statistikkWeb Hosting Hub gjennomsnittshastighet 2019-2020 | Se statistikk

Selv om dette ikke er det verste resultatet fra Web Hosting Hub, er det fortsatt verter som er mye raskere.

3. Age-Old Hosting Pristriks

Javisst, at lav $ 5,99 per måned prising virker som en god del. MEN du må registrere deg i hele tre år for å få det.

Vil du bare begynne med måned til måned? Det kan du ikke. Tolv måneder er det laveste de vil gå, og den prisen hopper opp til $ 7,99 månedlig (betalt på forhånd).

Ikke så mye.

Dessverre er dette prissettingen ganske gjennomgående i vertsindustrien, ettersom mange prøver å trekke det samme stuntet. Kjøper pass på, antar vi.

Priser for webhotellhub

4. Ekstra avgifter for sikkerhetskopiering & Sikkerhet – ikke bra …

Daglige sikkerhetskopier er utrolig nyttige av mange forskjellige grunner.

Noen ganger spiller plugins for eksempel ikke bra sammen. Du laster opp en ny og treffer Aktiver umiddelbart uten å sjekke for å se hvilke versjoner av WordPress (eller temaet ditt) det er testet for. Plutselig… ingenting. Nettstedet går bye-bye.

I det minste kan du enkelt komme deg etter denne feilen. Gud forby hackere å utnytte sikkerhetsbrudd og injisere ondsinnet kode. Lykke til å rense det ut!

Sikkerhetskopiering kan hjelpe deg i hvert tilfelle, slik at du i utgangspunktet kan trykke på spole-knappen for å bare rulle tilbake til en tidligere versjon.

MEN de er bare gode hvis du (1) husker å gjøre dem, (2) gjør dem konsekvent, og (3) holder dem ‘utenfor stedet’, slik at de ikke er ødelagte heller.

Web Hosting Hub tilbyr å tilby daglige sikkerhetskopier, og vil til og med automatisere prosessen, men det vil koste deg en ekstra dollar hver måned.

De fleste andre webverter kaster inn sikkerhetsfunksjoner gratis, som en del av kjernetilbudet. Men igjen – Web Hosting Hub nickel-and-dimes deg for anti-virus og anti-spam-beskyttelse, og mer.

Prisene i seg selv er ikke så forferdelig. Det er prinsippet for det som er frustrerende.

5. Mulig forsinket aktivering

Web Hosting Hub (på samme måte som morselskapet InMotion Hosting) kan kreve ekstra detaljer (som til og med en direkte telefonsamtale) for å fullstendig bekrefte kontoen din.

I teorien er dette positivt fordi det er av sikkerhet. Imidlertid kan det fortsatt være frustrerende hvis du prøver å få ting i gang, og du befinner deg i utlandet.

Webhotell-prissetting, vertsplaner & Kjappe fakta

I motsetning til andre webverter tilbyr Web Hosting Hub bare delt hosting. Her er en rask oversikt over de delte hostingplanene deres:

 • Gnistplan: Denne planen koster $ 5,99 per måned. Den støtter 2 nettsteder, 10 MySQL-databaser og 25 underdomener.
 • Nitro plan: Denne planen koster $ 7.99 per måned. Den støtter ubegrensede nettsteder, ubegrensede underdomener og ubegrensede MySQL-databaser
 • Dynamoplan: Denne planen koster $ 9.99 per måned. Den støtter ubegrensede nettsteder, ubegrensede underdomener og ubegrensede MySQL-databaser.

Alle hostingplanene deres har et gratis domenenavn, et fancy ikon, drives av SSD og har SSH-tilgang.

Pris og planer for webhotellnav

  • Gratis domene: Ja.
  • Enkel registrering: Veldig enkel registreringsside. En av de beste.
  • betalingsmetoder: Kredittkort.
  • Skjulte avgifter og klausuler: Det er en grense på 75 000 filer og 10 000 meldinger (eller 2 GB i størrelse) for brukerne. Kontoer som overstiger 10 GB eller 75 000 filer blir automatisk ekskludert fra sikkerhetskopisystemet deres. Det kan koste opptil $ 50 å få sikkerhetskopien din.
  • upsells: Noen få utsalg.
 • kontoaktivering: Rask aktivering. Vær forsiktig med bekreftelsen av kontoen, spesielt hvis du er utenfor USA.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Rask og enkel installasjon av populære apper og CMS via Softaculous.

Anbefaler vi Web Hosting Hub?

Vi kan dessverre ikke anbefale Web Hosting Hub.

Oppetid og kundestøtte er ganske bra. Men hastigheten er over alt, og prisene er ikke så bra som annonseres. Bekreftelsen av kontoen din kan bli forsinket 24 timer – hvis du er utenfor USA. Og totalt sett er resultatene deres litt for gjennomsnittlige.

Du kan være bedre med å registrere deg med deres søstermerke: InMotion hosting, eller velge noe fra de beste vurderingene av webhotellene.

Har du brukt Web Hosting Hub? I så fall, vennligst legg igjen en ærlig og gjennomsiktig Web Hosting Hub-anmeldelse nedenfor. Vi ønsker alle positive og negative opplevelser velkommen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map