WebHostingBuzz-anmeldelse: En god britisk vert eller ikke? (2020)

WebHostingBuzz-anmeldelse


WebHostingBuzz gir mer enn 250 000 nettsteder i over 140 land.

Det er ingen overraskelse gitt at oppetiden deres har vært solid (99,96%) og siden lastetidene har vært raske (405ms) de siste 24 månedene.

Bloggere vil elske tilgang til over 450 populære applikasjoner som WordPress, mens avanserte webmastere vil glede seg over tilgang til de nyeste programmeringsspråk.

WebHostingBuzz har en gjennomsiktig og grei 45-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du ikke trenger å hoppe gjennom bøylene hvis du bestemmer deg for å kansellere abonnementet. Dette er gode nyheter, med tanke på at det ikke er noen spesielle nye kundepriser og en merkelig termineringsklausul som kan lure deg før du fornyer.

La oss grave deg inn.

Fordeler med å bruke WebHostingBuzz

WebHostingBuzz har lagt ut raske lastetider og pålitelig oppetid de siste årene. Planene deres gir tilgang til over 450+ applikasjoner som kan installeres med bare noen få klikk. Og de har en 45-dagers refusjonspolicy for alle som ikke er solgt helt på tjenesten deres.

Her er en grundig titt på resultatene de siste 24 månedene:

1. Rask lastetid (405ms)

Webhotell Buzz-ladetid

Hastighet er viktig når du velger en vert fordi den har en direkte innvirkning på de besøkende opplevelse. Hele 79% av kjøperne vil ikke kjøpe igjen fra et nettsted som har dårlig ytelse.

Og hvis verten din er treg, til å begynne med, vil den bare gå tregere når du begynner å bygge ut nye sider, og treffer deg direkte der det gjør vondt – lommeboka.

WebHostingBuzz har vært jevnlig rask de siste årene. I løpet av de siste 24 månedene har de holdt en gjennomsnittlig lastetid på siden på 405 ms, noe som enkelt plasserer dem blant de 10 raskeste vertene vi har vurdert. Fra og med 2019 har de vist enda bedre hastigheter under 300 ms – vi må vente og se om de kan opprettholde denne hastigheten fremover.

Siste 12-måneders gjennomsnittshastighet:

WebHostingBuzz siste 12-måneders detaljerte statistikkWebHostingBuzz gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

2. 45-dagers pengene-tilbake-garanti

WebHostingBuzz har en 45-dagers pengene-tilbake-garanti for alle delte, forretnings- og forhandlerkontoer. VPS-kontoer er derimot kvalifisert for refusjon innen 30 dager etter kjøpet.

Andre tilleggstjenester, fra dedikerte servere til IP-adresser, SSL-sertifikater og domenenavn, vil ikke bli refundert. I likhet med andre verter vi har vurdert, vil et domenenavnsgebyr bli trukket fra eventuelle refusjoner.

I motsetning til standard $ 15 $ serien vi har sett med domenenavn, vil WebHostingBuzz bare belaste deg $ 10.99 for et .com eller .net.

3. Over 450 1-klikks applikasjoner og gratis migrering

WebHostingBuzz leveres fullastet med over 450 populære apper. De fleste kan installeres automatisk i løpet av få minutter og et par klikk. Ingen rotete koder for å gjøre hendene skitne.

Hvis du allerede har et eksisterende nettsted som du vil overføre, vil WebHostingBuzz-teamet migrere det gratis.

Og hvis du er en utvikler som vil ha tilgang til mer avanserte funksjoner, er du også heldig. Serverne deres støtter fullt ut alt fra HTML5 og JavaScript til PHP 5, MySQL 5, Perl og mer.

4. Oppetid nesten like bra som annonsert

oppetid

WebHostingBuzz har lagt ut en oppetid på 99,96% i løpet av de siste 24 månedene.

De siste 12 månedene har vært spesielt sterke, svingende fra 99,98% til 100% (unntatt juni 2019). Gå imidlertid tilbake til våren 2018 og WebHostingBuzz slet med konsistensen. En måned ville være en feilfri 100%, mens andre ville være en utilfredsstillende 99,83%.

Vi har sett lignende rapporter om inkonsekvent oppetid i samme tidsperiode fra andre kunder.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

  • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 100%
  • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 99,98%
  • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 100%
  • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
  • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
  • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,31%
  • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
  • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,99%
  • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%

WebHostingBuzz siste 24-måneders statistikkWebHostingBuzz gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

5. Grønn webhotell

WebHostingBuzz har engasjert seg i miljøet og har sponset og samarbeid med The Woodland Trust.

Målet er å oppveie energibehovet fra serverne deres og holde alle hosting-tjenestene karbonnøytrale.

6. Årlig forskuddsbetaling med samme fornyelsespris

Den opprinnelige klistremerkeprisen for WebHostingBuzz er ikke så billig i forhold til andre verter (mer om det nedenfor).

Men det er to prisfordeler som faller i din favør.

Den første er at de har en årlig forskuddsbetalingsrabatt. Så hvis du betalte for året, kan du få to måneder gratis over hele linjen på alle planer. Så sammenbruddet ser slik ut:

• Personlig: $ 49.99
• Utvikler: $ 99.99
• Virksomhet: $ 249,99

På toppen er den månedlige prisen for hver plan, med det årlige alternativet under:

Årlig rabatt på WebHostingBuzz sammenlignet med månedlig

Den andre fordelen er at fornyelsesgraden ikke øker.

Mange andre verter vil doble den månedlige prisen når planen din automatisk fornyes. Imidlertid, ifølge WebHostingBuzz sine vanlige spørsmål om fakturering, fryser prisen du i utgangspunktet og blir brukt på alle fremtidige fornyelser. Så du trenger ikke å bekymre deg for at en dyr overraskelse dukker opp på kredittkortoppgaven et år fra nå.

Ulemper ved å bruke WebHostingBuzz

WebHostingBuzz hadde gode resultater overalt. Oppetid og side lastetid var begge gode. De gratis migrasjonene er en fin fordel, og tilbakebetalingspolitikken er også mer enn rettferdig.

Dessverre var det noen få kategorier som fortsatt la dem ned på slutten av dagen.

Her er en rask oversikt over de største problemene vi har opplevd:

1. Ingen ny kunderabatt

Noen av de billigste webvertene på markedet koster kanskje bare en dollar eller to hver måned.

Hvordan har de muligens råd til å være så billige?

Nye kunder får spesielle priser som hjelper til å blidgjøre avtalen. Så planene fornyer seg med høyere hastighet senere. Dette, kombinert med forhåndsbetaling i opptil tre år, kan hjelpe deg med å låse deg inn i en virkelig lav sats med en ny vert.

Det virker som om nesten alle de over 30 nettvertene vi har vurdert, følger den samme trenden. Bortsett fra WebHostingBuzz.

For det første er det ingen langtidsrabatt. Du betaler $ 4,99 / måned for den billigste personlige planen. Dette kommer med et enkelt nettsted, 20 GB SSD-lagring, 1 GB minne, ubegrenset båndbredde og gratis SSL. Det er ganske bra på overflaten, men lagringsmengden er ganske lav. (Til sammenligning gir noen andre verter, som iPage, deg ubegrenset lagring). Denne grunnleggende planen har heller ikke gratis domenenavn eller daglige sikkerhetskopier.

Hvis du ønsket å oppgradere til en av de større planene deres for å få disse funksjonene, koster utviklerplanen $ 9,99 / mo, og forretningsalternativet er $ 24,99 / mo. Du kan forhåndsbetale for året, som diskutert over, for å redusere kostnadene litt. Og prisene på fornyelsen vil heller ikke hoppe opp.

Men du mister også muligheten til å glede deg over en ny kundebat og spare en gjeng i løpet av tre eller så år som du får med de fleste andre verter.

2. Begrenset støtte (~ 6 timers forsinkelse)

Nesten hver enkelt vert vi har gjennomgått, tilbyr 24-timers live chat support, slik at kundene kan få relativt øyeblikkelig svar.

Nok en gang kjøper WebHostingBuzz trenden.

De har den vanlige kunnskapsbasen og supportbilletter. Men de tilbyr ikke støtte for telefon eller live chat.

De har et lite ikon i nedre høyre hjørne som ser ut som live chat. Vi sjekket det imidlertid på to forskjellige tidspunkter på dagen (en mandag kveld og tirsdag midt på morgenen), og begge gangene fikk vi samme respons:

WebHostingBuzz Live Chat melding innsending

Så live chatten fungerte i utgangspunktet som et glorifisert billettbasert system, hvor vi sendte inn et spørsmål og måtte vente på at et e-post svar skulle komme omtrent seks timer senere. (De ba om unnskyldning for forsinkelsen i responstiden, noe som ser ut til å antyde at de er klar over problemet.)

WebHostingBuzz kundesupport Svar på e-post

Svaret var direkte, men ikke fullstendig. Vi spurte om prisen per migrering av nettstedet, fordi selv om en gratis migrasjon er inkludert, betales vanligvis alt utover det.

Siden vi jobber via e-post i stedet for en live chat, er vi tvunget til å sende et nytt svar for å få de nødvendige detaljene, og det kan ta litt tid å komme.

Dette er frustrerende tregt sammenlignet med stort sett alle andre verter der ute.

3. Odd termineringsklausul

Når du melder deg på en ny vert, er du vanligvis spent på å få et nytt prosjekt fra bakken. Du tenker sannsynligvis ikke på hva som kan skje underveis hvis et problem eller problem dukker opp.

Vi så på det fine utskriften som vanligvis ligger dypt inne i en verts vilkår for bruk.

Dette er stedet hvor du vanligvis kan finne noe som kan hindre deg i å få pengene dine tilbake eller tjenesten kjører som du tror den burde.

WebHostingBuzz har en egen variant av dette også. Det er en merkelig avslutningsklausul som dikterer hvordan planene fornyer seg og hvordan du kan avbryte for å forhindre at du automatisk belastes for neste termin.

Slik heter det: “Melding om din intensjon om å avslutte må gis til WebHostingBuzz tidligst 10 dager før faktureringsdatoen din, men senest tre dager før faktureringsdatoen din.”

To viktige punkter der:

1. Du kan ikke fortelle dem at du vil kansellere for tidlig – tidligst ti dager før faktureringsdatoen, og
2. Du kan heller ikke kansellere senere enn tre dager før faktureringsdatoen.

Høres rart ut, ikke sant? Du har dette ørsmå vinduet med å varsle dem du vil avbryte; Ellers høres det ut som om de i utgangspunktet bare kan si “nei.”

For oss høres det ut som de bare prøver å bygge inn en bakdør for ikke å godta de fleste avbestillinger uten i det minste å prøve å få deg til å betale fornyelsesgraden for neste periode, først.

WebHostingBuzz-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

Her er en oversikt over delte hostingplaner og priser:

WebHostingBuzz-priser og planer

Delt hosting: WebHostingBuzz har tre delte hostingplaner:

  1. Personlig plan: Denne planen koster $ 4,99 per måned. Du får nok plass til ett lite nettsted med 20 GB diskplass, 100% CPU-hastighet, 1 GB minne, gratis SSL-sertifikat og ubegrenset båndbredde.
  2. Utviklerplan: Denne planen koster $ 9.99 per måned. Du kan være vert for ubegrenset nettsteder med opptil 100 GB lagring, ubegrenset båndbredde, gratis domenenavn og SSL-sertifikat, 2 GB minne og 200% CPU-hastighet.
  3. Forretningsplan: Denne planen koster $ 24.99 per måned. Du kan også være vert for ubegrensede nettsteder og få ubegrenset SSD-lagring. Det kommer også med 300% CPU-hastighet, 3 GB minne, et gratis domene og SSL-sertifikat, pluss tilgang til daglige sikkerhetskopier.

Alle de delte hostingplanene deres leveres med cPanel, og du vil få et gratis domenenavn når du registrerer en ny konto hos dem..

  • Gratis domene: Ja.
  • Enkel registrering: Veldig enkel registreringsprosess.
  • betalingsmetoder: Kredittkort, PayPal, WebMoney, Dwolla.
  • Skjulte avgifter og klausuler: Kontooppsigelse kan ikke skje før ti dager eller etter tre dager før fornyelsesdatoen. Du kan heller ikke bruke mer enn 25% av ressursene deres i mer enn et minutt eller ha 5000+ filer åpnet samtidig, eller sende over 200 e-poster i løpet av en time.
  • upsells: Få upsells.
  • kontoaktivering: Rask aktivering.
  • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
  • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Rask installasjon av populære apper og CMS-er via Softaculous.

Anbefaler vi WebHostingBuzz?

Ja det gjør vi.

WebHostingBuzz har prestert ganske bra i testene våre. Oppetid og side lastetid har begge vært over gjennomsnittet.

De har tilgang til hundrevis av applikasjoner for nybegynnere, så vel som de siste og flotte teknologiske stabler for strømbrukere. Deres 45-dagers refusjonspolicy er også legitim.

Dessverre var kundeserviceopplevelsen treg og usammenhengende. Vi måtte vente i timevis på svar og fikk ikke engang et fullstendig svar.

Oppsigelsespolitikken deres er skrevet på en måte som antyder at du bare har et lite vindu for å kansellere før kortet ditt blir belastet igjen. Og selv om den årlige betalingsprissettingen er god, er det ingen ny rabatt for kunden å låse inn en ekstremt lav sats de tre første årene.

Totalt sett er de ikke helt gode nok til å gjøre TOP 5, men likevel et godt valg.

PS!. Hvis du vil se hostingleverandører som rangeres over WebHostingBuzz, kan du sjekke topp vertene her.

Har du noen erfaring med WebHostingBuzz? I så fall, vennligst legg igjen en anmeldelse nedenfor. Vi ønsker alle ærlige og transparente anmeldelser velkomne – bra eller dårlig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector