UK2.net gjennomgang


Generell vurdering

Billigste plan
£ 5.95 / mo

UK2.net: Et raskt sammendrag for personer uten tid (stort sett alle av oss)

Dessverre, i et nøtteskall, anbefaler vi ikke UK2.net, av noen få grunner, og de viktigste er oppetid og støtte. Når du skummer over prisene og funksjonene, ser det hele veldig attraktivt ut, men når du begynner å grave litt dypere … er det ikke bra. La oss løpe gjennom noen få av problemene.

oppetid: Mange brukeranmeldelser klager på strømbrudd. De har heller ikke en oppetidsgaranti på nettstedet sitt som de fleste andre webverter gjør … noe som er litt rart.

Brukerstøtte: Det er ganske mange klager på at deres holdning flyter rundt, altfor mange til å ignorere. Når nettstedet ditt går ned (se dårlig oppetid ovenfor), vil du i det minste støtte for å fikse det raskt … dette ser ikke ut til å være tilfelle.

SSL: Dette forvirrer oss, SSL (https) er et must i disse dager … Google merker til og med normale http-nettsteder som synlig “ikke sikre”, og det skader rangeringene dine. På toppen av det kan du få dem gratis, ingen anelse om hvorfor de ikke integrerer gratis SSL-sertifikater, alle andre er.

Så det vi virkelig sier er … det er mange alternativer der ute som er bedre til stort sett alt. Vår favoritt er fremdeles SiteGround, de er STORE med sikkerhet, veldig responsiv støtte, har flere datasentre over hele verden (inkludert i London), og er offisielt anbefalt av WordPress (de kan selvfølgelig takle alle CMS du kaster på dem ). De er en ekte ikke-brainer, sjekk anmeldelsen vår.

Fortsatt interessert i UK2.net, fortsett å lese nedenfor.

UK2.net forskning

UK2.net gjennomgang

UK2 ble grunnlagt av Ditlev Bredahl i 1998. Med omtrent to tiårs erfaring med å tilby britiske hostingtjenester, har de registrert over en million domenenavn. De driver også med tusenvis av nettsteder på over 200 steder over hele verden.

Selskapet er basert i Shoreditch, London. Produktene og tjenestene deres inkluderer blant annet domenenavnsregistrering, e-postvert, hosting av nettsteder, nettstedbyggere, dedikerte servere og administrert hosting. De tilbyr også SSD virtuelle private servere og WordPress Hosting.

Priser

UK2 tilbyr tre typer planer for sine webhotelltjenester. Disse pakkene heter Essential Hosting, Business Hosting og Business Cloud. De tre planene kan sees nedenfor:

UK2-prisfastsettelse

Den billigste planen heter Essential Hosting og koster 1,00 GBP per måned på grunn av det siste tilbudet hvis du velger en 12-måneders betalingsperiode. Det vil koste deg 6,95 GBP per måned hvis du vil betale månedlig. I følge UK2 er Essential Hosting-planen perfekt for nybegynnere som har et enkelt nettsted.

Denne pakken gir deg et gratis domenenavn hvis du velger minst en årlig betalingsmåte. I tillegg får du ubegrenset nettplass. Dermed kan du plassere>opprette ditt WordPress nettsted.

Når det gjelder utvikling, støtter Essential Hosting-planen Apache, PHP, Ruby on Rails, Perl, Cron Jobs og PHPMyAdmin. Du kan også bruke tilpassede feilmeldinger på nettstedene dine. AW Stats er også tilgjengelig. Nevnte verktøy kan brukes til å få informasjon angående seerne dine. Disse dataene inkluderer opprinnelsesland, operativsystem og nettleser som brukes blant annet.

Til slutt får du en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Du kan ganske enkelt prøve ut produktene og tjenestene deres, og du kan avbryte når som helst uten spørsmål.

Støttealternativer

Ulike støttealternativer er tilgjengelige med UK2. Disse er beskrevet nedenfor:

  • Tjenestestatus-side,
  • Selvhjelpskunnskapsbase,
  • Innlevering av billetter,
  • Online Live Chat Support, og
  • Telefonstøtte

I likhet med andre hostingleverandører, viser UK2s Services Status-side sanntidsinformasjon om statusen til deres tjenester, inkludert hovedsystemer, kontrollpaneler og hosting-servere. Det rapporteres om hendelser på denne siden for å holde kunder informert om den nåværende og tidligere virksomheten i selskapet.

Self-Help Knowledge Base inneholder dybdeveiledninger som hjelper deg å navigere deg gjennom produkter og tjenester du har benyttet deg av. Billettinnleveringer og online live chat support er tilgjengelig 24/7. Det samme gjelder telefonstøtte.

UK2s kundesupporttjeneste har både positive og negative anmeldelser. Ifølge brukerne er ikke tjenesten konsistent. Noen kunder oppga til og med at de ikke fikk svar via e-post og svar på live chat-økter ikke kunne løse problemene sine. Telefonstøtte ble funnet å være subpar, da avdelinger som ikke har ansvar for et bestemt produkt ikke vet hvor de skulle omdirigere kundene sine.

På den annen side oppgir positive anmeldelser at supportteamet deres var veldig hjelpsomme med noen anmeldelser og sa at de var støttende allerede før de kjøpte. Positive anmeldelser sier også at UK2 ga raske svar på problemene deres.

Med blandede anmeldelser angående deres støttetjeneste, kan vi si at UK2 ikke er perfekt. Bare noen få vertsfirmaer har et fantastisk rykte når det kommer til kundesupportteamet deres, og UK2 er åpenbart ikke en av dem. Selskapet har toppene og trauene når det gjelder å tilby kundestøttetjenester.

Pros

Det er noen fordeler ved å registrere seg hos UK 2. Noen av dem er beskrevet nedenfor:

Gratis domenenavn

Hvis du får 12-måneders betalingstiden, kan du få en gratis domenenavnsregistrering. Dette kommer godt med hvis du bare er i gang og ikke har kjøpt ditt eget domenenavn ennå. Å spare noen kilo vil ikke skade.

Ubegrenset nettstedplass

Dine ti nettsteder vil bli tatt vare på med ubegrenset nettstedplass. Du trenger ikke å bekymre deg for hvilke filer du skal beholde og hvilke du vil flytte til søpla. Du har ubegrenset nettstedplass som gir deg muligheten til å være vert for store videofiler og bilder.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Du kan få pengene tilbake med garantien deres. Hvis du har prøvd ut produktene og tjenestene deres, og du tror det ikke er verdt tiden din, kan du be om refusjon. Det er så enkelt.

Ulemper

UK2 er fortsatt et selskap som har mangler. Noen av dem er skissert nedenfor:

Blandede kundesupportanmeldelser

UK2 har blandede anmeldelser når det kommer til kundesupporttjenesten deres. Noen rangerte dem høyt, mens andre vurderte dem dårlig. Hvis en vertsleverandør ikke konsekvent lever opp til løftet om gode støttetjenester, er dette et dårlig tegn. Å ha en inkonsekvent kundesupporttjeneste er en ulempe med UK2.

Upålitelig oppetid

Denne er også basert på brukeranmeldelser, mange av dem klager over oppetiden … og de er ikke korte strømbrudd heller. Den siste tingen du ønsker er et forretningssted å gå ned, du kan miste mange potensielle kunder / kunder.

Ingen gratis SSL-sertifikater

Whyyyyyyyyyyy? I motsetning til andre vertsselskaper gir UK2 ikke et gratis SSL-sertifikat. Hvis nettstedet ditt inneholder sensitiv informasjon, er denne sikkerhetsfunksjonen et must. Hvis du vil ha et gratis SSL-sertifikat, må du velge neste plan, Business Hosting. Nevnte plan koster 4,48 GBP per måned hvis du betaler for 12 måneder på forhånd. SSL-sertifikatet gis bare gratis i Business Hosting-planen hvis du velger en betalingsperiode på minst 12 måneder.

Konklusjon

På overflaten ser UK2.net ganske bra ut, men som nevnt i sammendraget er det noen få for mange problemer her til å virkelig anbefale denne. Problemer som en ustabil oppetid, ingen gratis SSL og tvilsom support … Vi foreslår at du sjekker sammenligningen her og ser etter bedre alternativer, som SiteGround.

SammendragReviewer Matthew RogersVisningsdato 2018-07-29Vurdert vare UK2.netAuthor Rating 21star1stargrågrågråProduktnavn UK2.netPris
5,95 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector