Topp Small Business Hosting 2020

Selv om dagen sannsynligvis aldri kommer til å komme når vi kjøper alt på nettet (bensin og valper kan vise seg å være spesielt problematiske), er det ingen som benekter at e-handel har skapt betydelige endringer i shoppingvanene våre.


Nå ser det ut til at alle og søskenbarnet Fred har en nettbutikk. Kanskje du gjør det også. I så fall mer kraft til deg.

Er du fornøyd med bedriftens webhotell?

Du bør ta like mye vare på å velge en webhotell for nettstedet ditt som du ville velge stedet for en murstein og mer butikk.. Nettstedet ditt er din butikk. For å utvikle og opprettholde en sterk tilstedeværelse på nettet – og ta et stykke av den stadig utvidende kaken – krever en pålitelig, anerkjent hostingløsning.

Faktorer som oppetid og sidehastighetshastighet utgjør en forskjell for potensielle kunder. En dårlig opplevelse med et nettsted med dårlig ytelse, og de kommer sannsynligvis ikke tilbake.

Les videre for å se hvilke av disse tjenestene som kvalifiserer som beste webhotell for små bedrifter i Canada i 2020.

Slik bruker du denne guiden

Vi vet at ikke alle små bedrifter er like. Så det har vi gjort plukket ut den beste verten for hver type virksomhet. På den måten kan du finne en vert som fungerer Nøyaktig for dine formål. Håper det hjelper!

Beste vertstjenester for små bedrifter

1. Kinsta

Det beste premiumalternativet for seriøs hosting

Kinsta-logo

Starter på $ 30 per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,95%
Gjennomsnittlig lastetid på 475ms

Hastighetsobsessiv arkitektur
Nettverk med høy sikkerhet
Neste generasjons infrastruktur
Google Cloud Platform
Gratis nettsted migrering
Oppetidskontroller hvert annet minutt
Full daglige sikkerhetskopier
Trafikkstøt beredskap
Hack-garanti
24/7 kundestøtte
20 globale datasentre

PROS

De beste vertskapet for små bedrifter kan kjøpe

ULEMPER

Det vil koste deg

Kinsta er i premiumkategorien med hosting, det er i utgangspunktet Lamborghini for hosting for små bedrifter. Det betyr at for å bruke Kinsta, må du bruke litt mer penger enn du ville gjort på andre hostingløsninger. Forutser du å gjøre nettstedet ditt til en trafikkmaskin, eller er du interessert i en mer administrert løsning som tar seg av oppgaver du ellers måtte gjøre? I så fall er Kinsta det beste valget tilgjengelig for hosting av små bedrifter.

De fleste hosting-tjenester for små bedrifter er i et løp mot bunnen når det gjelder priser. Det er ingenting galt med det, fordi det gir mye verdi for deg, vertskapsforbrukeren. Imidlertid bestemte en gruppe utviklere i 2013 at de hadde nok av bransjen som den var, og siktet ut for å lage den beste premium hostingtjenesten. Denne tjenesten tilbyr fantastisk støtte, gratis migrasjoner, gratis CDN og avanserte dashboards.

De fleste hostingtjenester bruker Amazon Web Services som infrastruktur, men Kinsta bestemte at det ikke var bra nok og valgte å bruke Google Cloud Network i stedet. Med det får du mye bedre ytelse og kan velge nøyaktig hvilket datasenter du ønsker å bruke.

Det eneste negative som vi ærlig kan påpeke med Kinsta er prisingen av tjenesten, den er uten tvil dyrere enn konkurrentene. Det er en grunn til det, du må ta opp noen ekstra Loonies og Toonies for å bli kvitt negativene knyttet til bruk av en forbrukertjenestetjeneste.

Hostingtjenester under $ 5 per måned vil hver ha et unikt sett med smertepunkter du må håndtere. Hvis du satser på et budsjett, kan det være smertepunktene det er verdt å sikre at du kan få WordPress-nettstedet ditt i gang så snart som mulig. Hvis du har penger å bruke på Kinsta, kan du se de smertepunktene forsvinne rett foran øynene dine mens du får den beste vertssikkerheten, de raskeste hastighetene, mest oppetid og de beste funksjonene.

2. HostPapa

BESTE SAMMENHAVN for pris, hastighet, oppetid og kundesupport ($ 2,95 / måned)

hostpapa-logoStarter på $ 2,95 per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,95%
Gjennomsnittlig lastetid på 475ms

Dype rabatter for hosting i Canada-lesere (normalt 13,95 dollar andre steder)
GRATIS domene
GRATIS domeneoverføring
24/7 support
99,95% oppetid
Ubegrenset nettsteder
Ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde

PROS

Feature-pakket hosting-tjenester med en rekke freebies og integrasjoner som vil gjøre livet mye enklere.

ULEMPER

Litt dyrt uten rabatt

Nesten halvparten av prisen på deres vanlige pakker for forretningshotell og gratis oppgraderinger som ellers er litt kostbare. Rabatten de tilbyr gjør et førsteklasses valg som HostPapa like billig som noen av de billigste planene.

Når du driver din lille bedrift, du ønsker ikke å bruke mer penger enn du trenger. Det er vanskelig å finne riktig tjeneste i riktig prisklasse. Hvis du leser dette og leter etter forretningshotell, er det ikke det.

HostPapa er lett våre favoritt-verter – og det er ikke bare fordi de er et kanadisk selskap. Vi bruker HostPapa for de fleste av våre kundesider og alle våre egne. I tillegg til å ikke skuffe noen av kriteriene våre og utmerke seg i det meste, er HostPapa logistisk det beste kanadiske valget.

Siden HostPapa elsker Canada så mye som vi gjør, tilbyr de enorme rabatter til alle leserne våre.

Bruk denne lenkenpil som peker til hostpapa rabattkobling for hostingcanada.org lesereå kreve rabatt på nye pakker for hostinghoteller, eller Meld deg på her å få det til akkurat nå.

Virksomhetens nettsted lastes litt raskere enn det ville gjort hvis det vert på andre populære webverter fordi HostPapas servere er lokalisert i hele Canada. De har også hovedkontor i Canada (i Burlington, ON).

HostPapa har også vært snill nok til å tilby våre lesere alle sine viktige funksjoner gratis, inkludert deres 30-dagers garanti, gratis nettsted byggherre, gratis SSL, gratis 1-til-1-trening, og gratis domeneregistreringtil sammen en verdi av $ 50.

HostPapa har også god kundestøtte 24/7. Hvis du trenger hjelp, er det i utgangspunktet som at en annen ansatt dukker opp utenfra for å løse forretningsbehovene dine. Det er en virtuell gave når en million andre ting skjer.

HostPapa tilbyr også ett-klikk-installasjon, slik at du enkelt kan installere WordPress. Den har også gratis SSL-evne med La oss kryptere så hvis du behandler betalinger, vil alt være sikkert.

Som en liten bedriftseier er hosting på HostPapa like enkel som alle andre hosting-tjenester du kanskje bruker nå. Hvis du er ny i verdenen av online virksomhet og webhotell, er HostPapa så brukervennlig som det blir. Du kan raskt starte en blogg eller bedriftsnettsted – bare følg trinnene som er beskrevet i vår HostPapa-gjennomgang.

3. SiteGround

Stor oppetid og lastetid + 24/7 kundestøtte til $ 3.95 / måned

Siteground-logoStarter på $ 3,95 per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,95%
Gjennomsnittlig lastetid på 475ms

GRATIS nettstedoverføring eller nytt oppsett med 1-klikk installasjon
GRATIS automatisert daglig sikkerhetskopi, CDN, e-post, SSL
24/7 support; ingen ventetid på telefon eller chat
Anbefalt av WordPress som beste vert
99,9% oppetid

PROS

 Sikkerhetskopiering utenfor hylla med unike forbedringer som fremskynder nettstedet betydelig og krever færre ressurser.

ULEMPER

Tilfeldige planbegrensninger for funksjoner som andre selskaper inkluderer gratis.

En god webhotell er penger i banken, og det er det SiteGround prøver å være. en rundt fantastisk utøver i vertsindustrien med et brukervennlig funksjonssett som kombineres med utmerket oppetid og pålitelighet for å sikre at du bruker mer tid på å utvide virksomheten og mindre tid forankret i tekniske detaljer.

Hvor Siteground avviker fra hovedstrømmen i forretningsfilosofien, er i en dedikasjon til programvarekoding som ikke er avhengig av noen andres arbeid.

Trenger du en tilpasset løsning som ikke er en eksakt kopi av hva andre selskaper skyver ut til massene? SiteGround er kanskje det beste valget ditt. Og når sjansen er fri, går ikke ting perfekt kundeservice i verdensklasse og teknisk support.

4. iPage

Mest prisgunstig Small Business Hosting

IPage-logo

Enkel oppsett og pålitelighet siden 1998
GRATIS domene- og Google-markedsføringskreditter inkludert
Ubegrenset disk, båndbredde og e-post
GRATIS nettstedbygger og handlekurv
75% avslag i dag (var $ 8.99 / måned)

PROS

 Tilbyr en full sikkerhetssuite og lover å svare på supportanrop på mindre enn to minutter.

ULEMPER

Det har gått rykter fra kunder om at iPage noen ganger lider av trege nettsteder og for mye driftsstans – sannsynligvis et produkt av for mye delt hosting.

Selvfølgelig vil du ha gratis hosting. Vi ønsker alle gratis hosting.

… Men det du må innse er at en helt gratis webhotell enten vil være i drift i morgen, eller vil nikkel og dime deg i hjel med oppsalg. Det du bør se etter, i stedet, er en ekstremt billig vert som er verdt en liten investering – slik er tilfellet med iPage, hvilken koster mindre enn $ 2 / måned.

Hva kan du forvente for det beskjedne utlegget? Hva med en gratis domene, nettstedsbygger, alternativer for e-handel, og teknisk support når du trenger det?

Nye nybegynnere og veteraner vil finne mye å elske om verdien iPage bringer til bordet. Mens oppgaven med å rangere webverter noen ganger er en frustrerende eple-til-appelsin-prosess, er en ting tydelig. iPages er blant beste budsjettalternativer å bli funnet.

5. Wix

Mest prisgunstig Small Business Hosting

wix logo

Ingen koding trengte fullstendig dra-og-slipp sofistikerte nettstedsbygger
Mange maler av høy kvalitet
Det blomstrende appmarkedet for forbedret nettstedfunksjonalitet
e-handel er død enkelt
Byg bokstavelig talt nettsted til null pris

PROS

 Kanskje den billigste måten å få en online tilstedeværelse av kvalitet – raskt.

ULEMPER

Noen mener at det lukkede SEO-økosystemet ikke er en favoritt hos Google. Tilbyr kun en 14-dagers refusjonsperiode.

Wix-plattformen har kommet langt på kort tid …

Hvis du ikke har sjekket dem ut på en stund, kan du forvente å finne en raffinert nettstedbygger som gjør det enkelt for selv uerfarne utviklere å omstørre og nøyaktig plassere bilder, tekst, video og mer. Det beste av alt er at alt holder seg der du satte det, og – forresten, nevnte vi trenger du ikke å berøre et enkelt stykke kode?

Enten det endelige målet ditt er en enkel blogg-webside eller en fullt funksjonell nettbutikk, kan Wix komme deg dit. Som en virkelig gratis webhotell, Det overrasker sannsynligvis ikke deg at den grunnleggende planen kommer med annonser, men du kan oppgradere for å få dem fjernet for $ 10 / måned og som inkluderer et gratis års domeneregistrering.

Wix er også et flott valg for alle som leter etter beste nettsted byggherre, og det er vår personlige favoritt etter teste og gjennomgå det i mer enn 14 måneder.

6. InMotion Hosting

Mest prisgunstig Small Business Hosting

InMotion-logoen

GRATIS domene, nettstedoverføring, WordPress installert
Ubegrenset WordPress-nettsteder på en konto
Ubegrenset båndbredde, GRATIS sikkerhetskopiering, SSL
Enkel veiviser for å integrere Google-apper
SPAM Sikker e-postbeskyttelse

PROS

 Har vi nevnt det nok? WordPress er forhåndsinstallert. Enestående onboarding-prosess for nye kunder.

ULEMPER

For å få den beste prisingen må du betale for et år i forveien.

Blogger fortsetter å være en av de mest populære iterasjonene av nettsteder, og det er vert for disse kommunikasjonsverktøyene der InMotion skiller seg ut.

Mens nettbutikker er gode, kommer de ofte sårt når det er tid til bygg nettstedet ditt og personlig merkevare. De fleste blogger trenger ikke hosting, men bør ha nok funksjoner for å være profesjonell.

For å se hvor alvorlig InMotion handler om blogging, kan du se tilbake til listen over funksjoner. WordPress kommer PREINSTALLERT, som, hvis du holder poenget hjemme, er et færre trinn enn alle de andre som skryter av 1-klikks installasjon. Bare å si at hvis det er en WordPress-blogg du søker, vil dette selskapet gi deg ett pronto.

7. Flytende nett

Small Business Dedicated Server

liquidweb-logo

GRATIS inngående båndbredde; valg av operativsystem
Auto-migreringer, sikkerhetskopier, 24/7 Sonar Monitoring
Tilpassede konfigurasjoner med SSD-er; øyeblikkelig klargjøring
Load Balancer, Storm Block, tilleggslagring av objekter
Akkurat nå priset til $ 96,75 / måned (normalt $ 129)

PROS

 Garantert 100% oppetid.

ULEMPER

Rask bedriftsvekst ser ut til å ha strukket det tekniske supportpersonalet litt tynt, noe som resulterte i at noen ble satt i arbeid før de fikk tilstrekkelig opplæring.

Etter hvert kan ressurskravene (trafikken) på nettstedet ditt vokse frem til og med VPS-hosting og kreve en oppgradering til en dedikert server.

Som du kanskje forventer, kommer denne typen hostingoppsett på et enda høyere prispunkt enn beste VPS-vert, men du kan hvile om natten og vite at du har gjort din del for å tilby den beste infrastrukturen som mulig for nettstedet ditt.

Når det gjelder administrert dedikert hosting, nøler vi ikke med å foreslå at du tar en titt på Flytende nett. Disse karene og galsene opprettholder tre amerikanske baserte datasentre, sysselsetter mer enn 50 utviklere, og tilbyr tre nivåer av hostingplaner – fullstendig, kjernevennlig eller selvstyrt.

Når du samarbeider med Liquid Web for en dedikert server, vet du at du får maskinvare, programvare og så mye eller så lite teknisk support som du trenger.

Bunnlinjen

Gratulerer til leserne som kom til slutten av artikkelen, og kudoer til webvertene på listen vår!

Uansett hvor du er i forretningsvekstsyklusen, er det minst en vert her som skal passe til dine behov. Hemmeligheten bak suksess på nettet er skalerbarhet.

Kanskje mer enn noe annet, trenger du en webvert som enkelt kan tilpasse seg ditt økte behov for ressurser og funksjoner.

Hvis du holdt oss nede og kriblet oss til vi tilsto, vil vi si det Siteground bare kan være den eneste beste verten som håndterer en virksomhet i ethvert stadium av vekst, fra rang rookie til herdet virksomhetsstyring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map