Slik unngår du å bli dratt av en webhotellleverandør

Å velge en vertsløsning er vanskelig i beste tidspunkter og forvirrende og skjerpende i verste fall.


Det er mange typer tjenester, forskjellige prisordninger, mange beslutninger å ta, mange faktorer involvert. For å gjøre ting verre er det noen problemer du kanskje ikke engang vet om!

I denne artikkelen skal vi prøve å introdusere deg for noen av de mer subtile poengene med å velge en vert for å sikre at du ikke blir dratt av.

Enten du leter etter en vert for en WordPress-blogg eller -nettsted, vil disse 8 poengene hjelpe deg med å unngå problemer senere.

# 1 Bruk velkjente og anerkjente verter

Topp verter på hostingfacts.comTopp verter på hostingfacts.com

Dette bør gå foran noe annet. Respektable nettsteder har også fallgruver, og selv om de har noen stygge triks i ermene, er målet egentlig ikke å rive deg direkte. De kan spille lureri med fornyelsesgebyrer eller servicestrukturer, men på slutten av dagen ønsker de faktisk å gi deg god service.

Ukjente selskaper, spesielt lokale småbedrifter, kan være på jakt etter en rask sum og vil spille hyggelig forhåndssalg og glemme deg når de først har pengene dine. Dette er ikke alltid sånn, men det er noe å være klar over.

Heldigvis har vi gjort all forskningen for deg. Bare gå foran og sjekk denne vurderingssiden for webhotell. Vi har sortert de fleste hostingleverandører etter hastighet, oppetid & kundeservice.

Det er litt vanskeligere å finne ut om en lokal vert er verdt tiden din. Prøv å finne noen klienter og spør dem hvordan de har det med tjenesten. Det lønner seg alltid å finne mindre kunder. Verter legger alltid spesiell oppmerksomhet til sine store kunder, så selvfølgelig vil de oppleve god service. Hvis alt annet mislykkes, kan du teste tjenesten deres i en måned og se hva som er hva med deg selv.

# 2 Husk pris og fornyelsesgebyr

Priser for fornyelse av live chat økerGenerelle priser har økt. Egentlig?

Noen ganger kan prisingen være mildt sagt intuitiv. Noen selskaper gir deg en prisavslag som ser ut til å være den endelige prisen. De passer på å bruke en liten type for å indikere at denne prisen bare er gyldig frem til fornyelsesdatoen.

Hvis du betaler forskuddsvis for en måned, får du bare reduksjonen i en måned. Hvis du betaler for 3 år, er det gyldig i 3 år. Etter fornyelsesdatoen blir du fakturert hele prisen.

# 3 Det er ikke noe som heter “UBegrenset”

Å si at du har ubegrenset med noe er i det minste en feilnummer. For det første kan du ikke ha ubegrenset båndbredde eller lagring siden dette betyr at selskapet vil tillate deg – og være i stand til – å lagre hundre billioner teraflops og overføre alt det til Mars. Og det er fremdeles ikke ubegrenset.

Det som vertene egentlig betyr her, er at de gir deg så mye båndbredde og lagring som maskinvaren din er i stand til å håndtere. Begrepet er uovervåket, noe som ganske enkelt betyr at de ikke vil måle bruken din eller begrense den kunstig.

Dette betyr ikke at du kan overføre alle dataene du ønsker over Internett. Hvis du har en dedikert server med en 10Mbps-port, kan du overføre 10 Megabyte per sekund. Det virker som mye, men det er fremdeles begrenset. Det tilsvarer omtrent 24 TB i måneden. Hvis bedriften din deler 4k-video av høy kvalitet, kan det hende at du går tom nok. Du kan også få betydelige flaskehalser hvis du får trafikkstøt som vil bruke mer enn 10 megabyte per sekund.

Dette er en universell sannhet, det er ingen vei rundt den. Hvis du har en dedikert server, må du utvide noe som vil koste deg. Hvis du har en skyplan, betaler du sannsynligvis med GB eller TB så mens du gjøre har en ubegrenset plan i løs forstand av arbeidet, vil du betale for det på riktig måte.

# 4 Pass på såkalte “Set up” -gebyrer

webhost oppsett avgifter$ 15 for et “oppsett”? Hva setter de faktisk opp?

Enda viktigere, pass på upassende installasjonsavgift. Hvis du får en dedikert server, er det forståelig om det er en tilknyttet installasjonskostnad. Noen kan faktisk ha fysisk gått inn og lagt til maskinvarekomponenter du har bestilt, hvis du bruker en administrert tjeneste, vil de måtte konfigurere programvaren og utføre forskjellige andre oppgaver.

Hvis du bruker noen annen type tjeneste, er ikke et oppsetningsgebyr forsvarlig, med mindre du ber selskapet om å migrere nettstedet ditt.

# 5 Domeneregistrering ikke i ditt navn

Dette er noe mange verter er skyldige i. Det er super praktisk å hente et domenenavn gjennom verten siden alt er automatisert. Du skriver inn et domenenavn, betaler litt penger og boom, du har et domene.

Imidlertid er domenenavnet lovlig eid av verten, ikke deg, i alle fall i alle tilfeller vi har sett. Dette egner seg til alle slags problemer. Se for deg at du har et selskap som har gode resultater med en flott e-handelsbutikk, og at du ikke eier nettstedet teknisk.

I praksis forårsaker dette ikke så mange problemer som du skulle tro. Så vidt vi vet, gjør verter det stort sett fordi det er enklere for begge parter, og det gjør det også lettere for dem å lukke kontoer som bryter loven ved å stjele innhold eller servere ulovlig innhold.

Når det er sagt, tror vi det tryggeste og mest profesjonelle alternativet er å bruke en registrar og registrere domenet selv, i ditt eget navn. Det er en enkel sak å peke domener til en vert, og på denne måten eier du alt om selskapet og nettstedet ditt!

# 6 Sørg for at du kan få pengene tilbake (hvis nødvendig)

Penger tilbake 30 dagerVi ber ikke til vanlig om pengene mine tilbake, men å velge en vert kan være ganske vanskelig og muligheten til å teste en av dem i et par dager og så si nei takk er en god hjelp. Vi har snakket med en anerkjent verts eier som forsikret oss om at de har en pengene-tilbake-garanti, mens de i henhold til deres egne tjenestevilkår ikke.

Vi tviler ikke på at de har gode intensjoner og handler i god tro, men motstridende bevis er ikke noe vi liker å se når vi snakker om en $ 350 + -plan.

Noen verter kan gi deg en måned eller et par dager gratis hvis du spør, snakker med kundesupport, så kan de peke deg i riktig retning. Men hvis vi var deg, ville vi valgt en webvert som har minimum 30 dager pengene tilbake-garanti. Se listen over de beste hostingleverandørene her som tilbyr 30+ dager med pengene tilbake.

# 7 Sørg for at du får det du betaler for

Dette er et problem vi har sett når vi ser etter administrert WordPress-hosting. Denne typen hosting vil sannsynligvis bare la deg installere WordPress-nettsteder, men hele forutsetningen er at alt fra maskinvare til servercache er optimalisert til WordPress.

Noen verter tilbyr dedikert WordPress / Joomla-hosting, men hva dette egentlig er er bare ompakking av deres delte tjenester med “nettsted” erstattet av “WordPress” eller “Joomla” på passende måte.

En død gave er en pris (unngå billige hostingleverandører). Den billigste ordentlig administrerte WordPress-hostingen starter rundt $ 28 – $ 30. Disse kan fortsatt være delte miljøer, men de er innstilt på WP.

# 8 DDOS-beskyttelse er sannsynligvis ikke fullstendig

Noen verter har et visst nivå av DDOS-beskyttelse. Selv om dette i seg selv kan være sant, tror vi ikke at en vert vil være i stand til å beskytte deg, spesielt hvis du har en $ 29 – $ 300-nivå-konto. Det er bare en måte å beskytte mot et DDOS-angrep: a enorm nettverk, og vi mener enormt!

Det krever betydelige ressurser å trekke den av, og det er bare ikke verdt det å beskytte et nettsted på $ 29 / måned. Hvis du tror DDOS er en alvorlig trussel mot deg, bør du investere i noe Cloudfare som har større sjanse for å beskytte deg.

Konklusjon

Det er tre ting å gjøre når du velger en vert: sørg for å gå med en anerkjent en, bruk sunn fornuft og gjøre undersøkelser. Den første vil gå langt for å sikre et stabilt sted. Sunn fornuft er nyttig når du står overfor begreper som ubegrensede ressurser eller tullete termer som bare tjener deg til å blinde deg til å velge en vert.

Forskning er nyttig for å identifisere dine egne behov og finne ut hva tjenestene gjør. Kunnskap er alltid ditt beste forsvar mot å bli dratt!

Hvis du trenger å lese mer, er her en infographic vi har satt sammen: 10 ting som gjør webhotell bra

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector