JustHost Review (2020) – Verdt å synge opp med dem?

JustHost anmeldelse


Chris Phillips startet JustHost.com tilbake i 2002 i Glendale, California. Spol frem til 2012, og den ble kjøpt opp av EIG.

Det gir oss en oversikt over hvilke resultater vi kan forvente basert på gjennomgang av mange andre EIG-merker så langt (iPage og HostGator).

For å gi dem en rettferdig sjanse, satte vi opp et WordPress-nettsted på JustHost ‘Shared’ -planen i juni 2015. Siden har vi overvåket oppetiden og hastigheten deres nøye i påvente av å gi deg denne rettferdige, objektive vurdering.

Her er resultatene så langt:

Fordeler med å bruke Justhost Hosting

Hvis du har lest noen av våre andre vertsomtaler, kan du legge merke til at noe mangler her (som ‘Big 3’ inkludert oppetid, hastighet og service).

Det er en grunn til det …

Men før vi kommer til det, la oss fokusere på det positive.

1. Instant Server Provisioning

Noen verter krever en lang registreringsprosess for de fleste nye kontoer, noe som betyr at du (ja, til og med de internasjonale) kanskje må hoppe på telefonen for å bekrefte hvem du er.

Det betyr at du kan forvente en langsom prosess (for ikke å nevne frustrerende og litt irriterende også). Eller kravet om sporadisk telefonsamtale av og til.

Den gode nyheten er at JustHost tilbyr øyeblikkelig serverlevering hvis du vil bruke premium-, VPS- eller dedikerte tjenester.

2. 30-dagers pengene-tilbake-garanti og tillegg

JustHost tilbyr en standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med den første opplevelsen. Det er omtrent (se hva vi gjorde der?) Bransjegjennomsnitt for de av dere som holder rede på hjemme.

Det er viktig å merke seg at refusjonen bare gjelder hosting-tjenesten.

Det gjelder ikke andre produkter, for eksempel domener. Siden gratis domener er inkludert, trekker JustHost en ikke-refunderbar domeneavgift på $ 15.99 fra refusjonen din for å dekke kostnadene.

Du kan deretter overføre domenenavnet du har valgt til en annen webhotell. Vær oppmerksom på at du ikke kan overføre nyregistrerte domener til en annen vert innen 60 dager etter aktivering.
justhost funksjoner
JustHost integreres enkelt med populære plattformer som Google Apps, i tillegg til over 100 andre open source-applikasjoner.

De vil også kaste inn gratis Google- og Bing-annonseringskreditter, noe som er en praktisk liten bonus hvis du er klar til å begynne å generere salg på nettet.

3. Gratis domenenavn

Registreringer av nye kontoer vil også få et gratis domenenavn (uavhengig av vertsplanen du velger).

hurra!

4. Gratis skriptbibliotek

Med hver JustHost-konto vil du få et fullstendig skriptbibliotek gratis.

SimpleScripts kan automatisk installere hvilket som helst av skriptene du velger riktig på nettstedet ditt. Tilgjengelige skript inkluderer WordPress, osCommerce, phpBB og Joomla.

På den måten kan du installere skriptene du trenger uten å være et kodende geni.

5. God sikkerhet

Når du velger webhotell, bør sikkerhet være en av de viktigste prioriteringene dine.

Heldigvis tilbyr JustHost mange forskjellige typer sikkerhetsområder. De bruker Secure Sockets Layer (SSL), sikker skall (SSH), solid-state drive (SSD) og mer.

De tilbyr også SiteLock, som inkluderer:

 • Daglig 360-graders sårbarhetsskanning
 • Rapporter på dashbordet
 • varsler & E-postvarsler
 • Et dynamisk verifiserbart sikkerhetsmerke
 • Sikkerhetsvedlikehold
 • 360-graders skanning (defacement, nedlastning av kjøretøy, databasesårbarheter og applikasjonssårbarheter)

Du vil også motta øyeblikkelig varsler og rapporter til din e-postadresse og oversikt hvis det oppdages en trussel. På den måten kan du iverksette tiltak mot skadelig innhold før nettstedet ditt er svartelistet.

JustHost hevder at du kan kontakte teamet deres for å rydde opp i ondsinnede filer hvis du ikke vet hvordan du fjerner dem selv.

6. Forbedret tid for lasting av sider

En tidligere 24-måneders gjennomgang av sidetidenes lastetid har endelig vist ytelsen over gjennomsnittet.

JustHost har kommet på rundt 731ms, noe som er ganske bra med tanke på bransjestandarder.

Hvis de opprettholder den gode ytelsen, er det gode nyheter fordi hastighet (eller mangel på dem) er en av de viktigste grunnene til at folk forlater nettstedet ditt (uten å bli en kunde eller kunde). Besøkende spretter, sidevisninger faller, konverteringer treffer, og kundetilfredshet overalt avtar.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig lastetid:

JustHost siste 12-måneders detaljerte statistikkJustHost gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

Ulemper ved å bruke Justhost Hosting

De viktigste funksjonene som en leverandør leverer er:

 1. oppetid: Gjennomsnittlig tid nettstedet ditt er online og tilgjengelig (ikke “ned”, der besøkende ikke kan få tilgang til det på grunn av serverfeil eller problemer)
 2. Hastighet: Hvor raskt (eller sakte) sidene dine laster inn alt innhold, bilder og mer. Som en generell regel, jo saktere nettstedet er, desto lavere blir konverteringene.
 3. Kundeservice: God service bør gå utover for å hjelpe deg med å finne ut hvordan du får nettstedet ditt til å bli best mulig mens du feilsøker vanlige problemer når de dukker opp. Det gjelder spesielt hvis du ikke er den mest tekniske personen i verden.

Og hvis du leser PROS-delen (gotcha – skimmers!), Vil du merke at to av tre funksjoner ikke har dukket opp ennå.

Det er … ikke et godt tegn. Ta en titt:

1. Dårlig kundesupport

Generelt sett var vår erfaring med kundestøtte ganske bra. JustHost-støtte koblet innen 3 minutter og svar på spørsmålet vårt ble gitt relativt raskt.

En bakgrunnssjekk avdekket imidlertid blandede anmeldelser fra andre kunder..

JustHost-støtte

Det virker som om JustHosts kvalitet på kundeservicen kan ha tatt en vending for de dårligere tilbake i 2015.

Bare se på utvekslingen som Twitter-bruker @_MichaelTanner hadde med JustHost i mars 2015:

JustHost twitter 1

Det ser ut til at JustHost har brukt den samme tilnærmingen på Twitter som de gjør i deres live chat-tjeneste. Selskapet sendte Michael en lenke i svaret sitt som ikke syntes å være til hjelp.

Og han er ikke den eneste kunden som tar seg til Twitter for å klage.

I januar 2016 sa Twitter-bruker @natecyph at selv om han har vært hos JustHost i lang tid, er kundeservicen deres uakseptabel.

JustHost Twitter2

Selskapet svarte ham, men det ser ut som om de kanskje var for sent.

Et annet webhotell som heter “Cut All The Shit” svarte også og oppmuntret ham til å migrere nettstedet til serverne deres.

JustHost Twitter 3

Børsen viser for hvor mye brukere av webhotell verdsetter kundeservice av høy kvalitet.

Hvis tilgang til en effektiv, 24/7 kundestøtte er viktig for deg, kan det være lurt å tenke to ganger på å forplikte seg til JustHost.

2. Oppetid under gjennomsnittet av 99,88%

I løpet av de siste 24 månedene var oppetiden til JustHost i gjennomsnitt 99,88%, noe som er under bransjestandarden på 99,93%.

Det er synd fordi JustHost de siste 12 månedene har vist anstendige resultater og til og med holdt oppetiden 100% på fire måneder på rad (desember 2018-mars 2019). Det var imidlertid ikke nok for å øke den gjennomsnittlige oppetiden i testperioden.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 99,46%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,87%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 99,99%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 98,20%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,97%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%

JustHost siste 24-måneders statistikkJustHost gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

3. KUN Billigste pris med 3 års forskuddsbetaling

JustHost fremstår som billig på grunn av det, med en oppgitt $ 3,95 månedlig pris.

Merk at du må betale i tre år, samtidig på forhånd hvis du vil låse inn den flotte prisen. Ellers vil en kortere periode (som 12 måneder) sette deg tilbake med $ 5,95 per måned i stedet (igjen – betalt på forhånd).

For å gjøre vondt verre, når prisene for denne kampanjen utløper når planen slutter, vil prisalternativene dine øke.

Når det justeres for den effektive prisen, setter det JustHost i retning konkurranse med noen av de beste vertene vi har vurdert. (Du vet, de med langt bedre fart og støtte også.)

4. Ukentlig sikkerhetskopi garanteres ikke

JustHost tilbyr ukentlige sikkerhetskopier.

Selv om dette tilbudet ikke er bra (noen andre verter tilbyr daglige eller nattlige tilbud i sammenligning), er det bra (for å se det). Det er nyttig og hyggelig å ha minst en ukentlig kopi som legges rundt i nødstilfeller.

Men…

JustHost garanterer ikke de ukentlige sikkerhetskopiene de tilbyr. De tilbyr teknisk en, men støtter ikke eller står bak den.

Um … hva?

Det er klart at du ikke virkelig kan banke sikkerheten og fremtiden til nettstedet ditt på det mindre enn inspirerende kravet.

Det kan være lurt å finne en plan B for tilfelle.

5. Mengden av salg (er) var for høy

Et hvilket som helst selskap bør være fritt til å prøve å få inntekter, men de ser passende.

Dessverre er mengden oppsalg du er bombardert med når du registrerer deg på JustHost, ganske frustrerende.

Mange andre har allerede klaget på denne praksisen, men dessverre har den ikke stoppet det konstante hastverket med upsells.

JustHost-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

Her er en rask oversikt over hostingplanene de tilbyr:

 • Grunnleggende plan: Denne planen koster $ 3.95 per måned og støtter 1 nettsted. Den leveres med 50 GB diskplass og støtter 5 e-postkontoer (med 100 MB lagring per konto) og 25 underdomener.
 • Plussplan: Denne planen koster $ 6,95 per måned og støtter 10 nettsteder. Den leveres med 150 GB diskplass, støtter 50 underdomenenavn, 100 e-postkontoer (500MB per konto) og leveres med en CDN.
 • Prime plan: Denne planen koster $ 6,95 per måned og støtter ubegrensede nettsteder. Det tillater ubegrensede underdomener, ubegrensede e-postkontoer og ubegrenset lagring. Det leveres med 1 SSL-sertifikat, 1 dedikert IP og premium sikkerhetskopibeskyttelse.

JustHost-priser og planer

 • Gratis domene? Ja.
 • Enkel registrering: Rask, to-trinns registreringsprosess.
 • betalingsmetoder: Kredittkort, PayPal.
 • Skjulte avgifter og klausuler: Delt hostingkontoer har en grense på 200 000 inoder, 1 000 databasetabeller og 3 GB totalt MySQL / PostgreSQL databaser. Overskridelse av denne grensen kan føre til avslutning av kontoen din med eller uten varsel.
 • upsells: Masse upsells.
 • kontoaktivering: Rask aktivering.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: Deres egen sterkt tilpassede cPanel.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): “Ett-klikk installerer” alternativet for å installere populære apper og CMS-er.

Anbefaler vi JustHost?

Vanskelig å si.

Selv om hastigheten er anstendig, mislykkes JustHost i to av de tre store tjenestene som webhotell.

Kvaliteten på kundestøtten deres var i beste fall marginal og JustHosts oppetid er også under gjennomsnittet som vi ønsker å se.

I tillegg satte deres sanne priser dem i direkte konkurranse med noen MYE bedre verter til en lignende prisklasse.

Det kan være verdt å sjekke de først for å spare deg litt tid, penger, nerver og problemer i det lange løp.

Har du brukt JustHost? Legg igjen en ærlig og gjennomsiktig anmeldelse nedenfor – bra eller dårlig, vi setter pris på begge deler!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map