InMotion Hosting gjennomgang

I bevegelse er et skytjenesteselskap som først ble lansert i 2001 og alltid har hatt fokus mot bedriftskunder.


Det som skiller dem fra resten av de store hostingfirmaene, er det faktum at de ikke eies av Endurance International. Denne forretningsgiganten er allerede eier av mange store webhotellplattformer, inkludert både Bluehost og HostGator.

Så hvorfor er dette viktig, kan du spørre?

InMotion Hosting prøver å etablere merkevaren deres ut fra det faktum at de er en underdog som ikke spiller etter de samme reglene som de store gutta gjør. De gjør dette ganske bra, og i en verden av webhotell er de kjent som ‘geek-choice’.

De tilbyr en rekke pakker og planer som inkluderer forskjellige fordeler og funksjoner for å forbedre nettstedet ditt. Men kan InMotion konkurrere med de beste kanadiske webhotellbedriftene på markedet i dag?

La oss finne ut av det.

TLDR;

InMotion er et stort selskap som leverer det de lover. Hvis du er ute etter en ekstremt lang testperiode da InMotion er et godt valg med deres 90-dagers pengene tilbake-garanti.

Personer som søker etter gratis sikkerhetskopiering og overføring av data har også funnet et godt valg da de tilbyr både sammen med store oppetider og solid hastighet.

En av de store grunnene til ikke å gå med InMotion er deres innledende priser høyere enn gjennomsnittet.

Den harde vitenskapen

Våre skyhosttester kan forenkles til to viktige beregninger: oppetid og gjennomsnittlig belastningstid. De beste selskapene er sterke i begge kategorier, uavhengig av hvor du befinner deg i verden.

InMotion Uptime Statistics i Canada

For å hjelpe våre kanadiske lesere har vi utført tester fra hele landet. Dette er hva vi samlet på InMotion:

 • Montreal

  Oppetid – 99,1%
  Lastetid – 2,312Ms

 • Toronto

  Oppetid – 99,0%
  Lastetid – 2,232Ms

 • Vancouver

  Oppetid – 98,9%
  Lastetid – 2,485Ms

 • Winnipeg

  Oppetid – 98,9%
  Lastetid – 2,358Ms

Hva betyr oppetid?
 • Oppetid – En prosentandel for å indikere den totale tiden som hostingleverandøren er online og fungerer normalt.
 • Montreal’s 99,1% oppetid – InMotion sine tjenester var bare utilgjengelige 0,9% prosent av tiden for Montreal-brukere. Matematikken tilsvarer rundt 78 timer nedetid i løpet av et år.
 • Hva dette betyr for tilgjengelighet – En brøkdel av et prosentpoeng kan utgjøre en betydelig forskjell for tilgjengeligheten til nettstedet ditt

God oppetid – Vi vurderer oppetid beregninger på over 98% for å være sterke.

InMotion Load Times i Canada

Hva betyr lastetid?
 • Lastetid – Faktiske hastighetsmålinger.
 • Måleenhet – Tider gitt ovenfor er målt i millisekunder og dekker lengden på en fullstendig forespørsel og svar til en nettsky-server.
 • Slik testes dette – Tallene som er samlet er i gjennomsnitt over måneder med testing med iPages plattform med forskjellige nettlesere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer.
 • Andre variabler – Sluttbrukere av nettstedet ditt kan virke som en viss variasjon i responstider på grunn av en rekke faktorer, inkludert lokal nettverkshastighet, nettleseratferd og servertrafikk.
 • Gode ​​belastningstider – Lastetider som gjennomsnittlig er på 2000 millisekunder eller mindre, anses for å være høy ytelse.

belastningstid betydning

Hostingleverandører med tregere responstid er risikabelt å bruke, fordi leserne og kunden din kan bli irritert over forsinkelsene og velger å bla gjennom andre nettsteder i stedet. Å ta et dypere dykk i forskningen vår vil vise deg at hostingleverandører er over hele kartet.

Testresultatene for InMotion for lastetid var omtrent rundt gjennomsnittet og oppetidens score er over gjennomsnittet. Så spørsmålet blir, er prisene og funksjonene gode nok til å gjøre dem til et spennende valg for hosting?

InMotion-priser

Som du kan se ovenfra, tilbyr InMotion relativt solid ytelse når det gjelder oppetidsmålinger og gjennomsnittlige sidetidstider. Med det sagt har selskapet også en rykte for å være en av de dyrere leverandørene på markedet.

Her er en titt på hvordan InMotion presenterer sine pakker og planer:

Delt forretningshotell med gratis SSD-er InMotion Hosting

InMotion deler tjenestene sine i tre klare kategorier. Den første er lanseringsplanen, som er designet for nye nettsteddesignere og enkle blogger. For et vurderingsnettsted for ski eller et nettsted for hockeykamp – dette vil være mer enn tilstrekkelig – ettersom det inkluderer et gratis domenenavn og ubegrenset båndbredde.

InMotions mellomplan kalles Power, og det er deres mest populære alternativ for små bedrifter som ønsker å migrere nettdata til en ny plattform. Det tillater hosting av seks separate nettsteder og ytelser som visstnok er to ganger kraften fra lanseringsplanen.

Til slutt har InMotion et avansert alternativ kalt Pro-planen, som bare en stor, moden virksomhet vil være interessert i. Den inkluderer ubegrensede nettstedverter, dobbel ytelse i forhold til Power-planen og en spesiell teknisk supportpakke.

Langsiktig priser med InMotion er relativt sammenlignbare med alle de andre populære hostingplattformene som er tilgjengelige i dag. Kickeren er at deres innledende priser er relativt svake.

For mange av de mest populære vertsplattformene kan du ta et treårsabonnement for $ 2 til $ 4 per måned for å starte. Dette er åpenbart et stort verdiskapning, og vi elsker å fortelle folk om å dra nytte av prisfastsettelsesmodellene.

Hvis du regner ut innledende priser – InMotion er rett der inne med gjeldende prissettingstrender.

Funksjoner

Ved første øyekast kan de tre planalternativene til InMotion se ganske like ut. Men når du graver deg ned i detaljene kan du se hva de har å tilby.

For å starte – InMotion tilbyr en håndfull funksjoner for alle planene deres:

 • Gratis SSD-stasjoner
 • Gratis domene
 • 90-dagers garanti
 • Gratis sikkerhetskopiering av data
 • Gratis 1-klikks installasjonsprogram
 • Flere kodealternativer
 • Sikker IMAP-e-post
 • Maks hastighetssone
 • SSH-tilgang
 • Google Apps-integrasjon
 • Ubegrenset diskplass
 • Gratis SSL-sertifikat
 • 24/7 kundestøtte

Det ene aspektet som virkelig hopper ut er 90-dagers garantien. De fleste hostingplattformer tilbyr bare 30-dagers pengene tilbake-garantier. Å teste ut en vertsplattform i tre måneder fremfor en, kan utgjøre en stor forskjell.

Når det gjelder forskjeller mellom planer, er det noen få aspekter som kan bevege nålen avhengig av ditt vertsbehov.

positiver

Positivene for InMotion er fantastiske og kan ha deg til å tenke at du kommer til å melde deg på hosting-tjenesten med en gang. Detaljer er viktige når det gjelder dristige krav som en vertstjeneste tilbyr.

Kundeservice

Kundestøtten hos InMotion gjør virkelig opp for mangelen på intuitivt kunnskapsgrunnlag. Med 24/7/365 kundesupport som ble tilbudt på deres hjemmeside, måtte vi åpenbart teste systemet ut.

Jeg åpnet en billett og fikk tilbud om svar innen fem minutter. Det stiller spørsmålet – hvorfor tilbyr de til og med prioritert støtte? Det får meg til å tro at de bare annonserer det alternativet som et innkast for oppgradering.

Support for InMotion

90-dagers pengene-tilbake-garanti

Alle skal elske når selskaper tilbyr garantier som er tidsfølsomme. Jeg tror de er ekstremt fortelle.

Med bransjegjennomsnittet på 30 dager garanterer det at InMotion ikke er redd for å tilby en lang testvarighet. De tror virkelig du vil være fornøyd med det de tilbyr.

Gratis overføring av nettsteder og sikkerhetskopiering av data

Dette er ikke hver dag gratis funksjoner som hosting-tjenester kaster rundt. Det er sant at en god vert alltid tilbyr en gratis nettstedoverføring.

Men – en flott hostingtjeneste tilbyr gratis sikkerhetskopiering av data. Mange hosting-tjenester prøver å få deg til å betale for sikkerhetskopier, noe som er litt dumt etter min mening. Gratis datasikkerhetskopiering bør være inkludert.

negativer

Høye introduksjonspriser

Sammenligning av introduksjonspriser med andre bransjeledere lar prisene for InMotion i utkanten av å være et “billigere” hostingalternativ.

Å dra nytte av introduksjonsprisene er en fin måte å spare penger på når du starter.

Prisene som tilbys av InMotion er ikke ublu og er faktisk riktig på bransjegjennomsnittet for langsiktig prissetting. Imidlertid, de definitivt slipp ballen når det gjelder introduksjonspriser.

Gjennomsnittlig belastningstid

Dette er ikke et negativt, men mer en ikke-differensierer. Personlig foretrekker jeg flammende tider med rask belastning. De fleste vil ønske det for deres webhotell. Hvis det ikke er viktig for deg eller gjennomsnittlige belastningstider er i orden, har InMotion ikke noe negativt i denne kategorien for deg.

Knowledge Base-oppsett

Det er ærlig talt rart hvor dårlig InMotion-kunnskapsbasen er sammenlignet med kundesupportteamet.

webhosting support center

Jeg vet ikke om deg, men jeg foretrekker kunnskapsbasen min litt mer organisert og moderne.

Noen ganger skjer dette selskapet prioriterer støtte for etterspørsel i stedet for å ha nyttige etterslep av informasjon for kunden. Det er ikke å si at de ikke har informasjon tilgjengelig – oppsettet er bare litt klumpete og de har ikke så mye som noen få konkurrenter.

Det er egentlig ikke noe galt med dette, men mange foretrekker å lese en artikkel i stedet for å snakke med kundesupport.

Summing It Up

InMotions hostingplaner tilbyr anstendig ytelse og solid pålitelighet og er full av funksjoner.

InMotion er et fantastisk valg hvis du prioriterer sikkerhetskopiering og overføring av data i tillegg til å se etter lengre pengene tilbake-garantier. Hovedproblemet med InMotion er deres intellektuelle introduksjonspriser.

FAQ

Hva er den beste hosting for WordPress?

For den beste verdien og ytelsen har vi valgt SiteGround som vårt topp valg.

Hvilken hosting er bedre Linux eller Windows?

Alt dette betyr er hvilket operativsystem som kjører på serverne selskapet bruker. Linux er det mest populære på servere, så det har flere funksjoner, og de fleste webdesignere foretrekker Linux-basert webhotell. Den eneste gangen Windows vil være fornuftig, er hvis det er spesifikke Windows-applikasjoner som må brukes.

Du vil kanskje også like:

 • Beste nettstedbygger

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector