HostUpon gjennomgang


Generell vurdering

Billigste plan
USD 2,95 / mnd (ned fra $ 7,95)

HostUpon er virkelig en av de beste kanadiske webvertene vi har kommet over, kombinasjonen av rimelige priser, ubegrenset diskplass, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og kanadisk salg og support gjør dem til en no-brainer!

Vi ser generelt på de følgende fire aspektene ved en webhotell for å bestemme dens generelle kvalitet: Brukervennlighet, hastighet (på globalt nivå), støtte og oppetid. HostUpon spikrer dem alle, spesielt støtte!

Grunner til å velge HostUpon

La oss starte med det vi anser som de beste funksjonene i HostUpon, de som umiddelbart gir dem fordelen over konkurransen. For de fleste som leter etter en anstendig webvert, er følgende raske sammendrag nok til å overbevise dem om at HostUpon er den å gå med.

 1. Servere i Canada: Hvis du er en målgruppe i Canada, med en superrask server i Toronto, vil ikke hastighet være noe problem. Hvis du tilfeldigvis føler behov for å utvide, har de også 3 servere i USA.
 2. 24/7 Canada-basert støtte: Mens de fleste selskaper outsource sin støtte til billigere land, er HostUpon en av få som fremdeles har sin støtte i Canada, men vi tror dette alene gjør det ganske tilfelle å registrere seg hos dem
 3. Gratis domenenavn: Hvis du registrerer deg for hosting, kan du registrere ditt .ca- eller .com-domenenavn gratis!
 4. 30-dagers pengene-tilbake-garanti: Ikke lykkelig av noen grunn? Ikke noe problem, du har ingenting å tape.
 5. Ubegrenset nettsteder: Selv deres mest grunnleggende plan gir mulighet for flere nettsteder i tilfelle du føler deg ambisiøs.

Det er virkelig en ikke-brainer. Når det gjelder kostnader, har de 3 hostingplaner, deres rimeligste plan starter kl bare USD 2,95 / mnd (ned fra $ 7,95)!

HostUpon vertsforskning

Gjennomgangen: Rimelig hosting av høy kvalitet med kanadisk støtte!

Intro + A Short History

HostUpon har hovedkontor i Toronto, Canada. Grunnlagt av Alfez Velji i 2007, og planla å lage en Canada-basert webhotelløsning for alle store bedrifter og personlige nettsteder rundt om i verden..

Deres forpliktelse ligger både i hastigheten og sikkerheten til deres vertstjeneste, så vel som de lavest mulige prisene for å oppnå dette. HostUpon utvikler seg kontinuerlig, oppgraderer og innoverer for å opprettholde rimelig pris og samtidig tilby det beste av den beste tjenesten.

Denne lidenskapen resulterte i en webhotell som er rimelig, men føles avansert, mye av det har med det kanadiske supportteamet å gjøre, de outsource ikke og det lønte seg virkelig for dem! La oss komme til noen av de viktigste fordelene ved hosting med HostUpon.

Fordeler med HostUpon

Brukerstøtte

HostUpons kundesupport er virkelig noe av det beste i virksomheten. Støttepersonalet ligger på samme sted som dataene har hovedkontor – Toronto. Ikke bare er de der, men de er tilgjengelige døgnet rundt. Kundesupportteamet deres er svært hjelpsomme, veldig dyktige til hva de gjør, og er ekstremt profesjonelle på alle måter. De sikter mot kortest mulig ventetid, og tilbyr flere forskjellige supportalternativer inkludert live chat, en supportbillett eller telefonstøtte. Deres enorme database med nyttige opplæringsprogrammer og informasjon kan redusere behovet ditt for deres støtte i utgangspunktet. Det er virkelig ganske imponerende!

Privateid

En annen proff hos HostUpon er det faktum at det er et privateid selskap. Å være privateid betyr at HostUpon ikke blir svaiet av noen utenforstående parters interesse. Eierne av selskapet jobber i selskapet, og dermed er de i stand til å holde sine forpliktelser og mål på linje for å hjelpe alle nettstedseiere.

Priser

En flott ting med HostUpon er mengden av rimelige planer de tilbyr. Selv om prisene deres faller på linje med de fleste budsjettverdige verter (kan ikke virkelig gå galt til $ 3,36 / mo), er det verdien de tilbyr som skiller dem ut. Funksjonene som er inkludert i selv de mest grunnleggende planene, gjør at dollaren går lenger. For andre selskaper, for å ha tilgang til attraktive funksjoner som et gratis domene for livet og ubegrensede e-postadresser, må du kjøpe en dyrere pakke til å begynne med.

oppetid

HostUpon har holdt en fantastisk oppetid gjennom årene de har drevet nettsteder. HostUpon tilbyr en garanti på 99,9% oppetid for hver eneste pakke de tilbyr. Selv om de ikke nødvendigvis annonserer hva som skjer hvis det synker under det tallet, har vi scoop. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en billett om problemet for å motta rabatt på neste måneds avgift! Heldigvis er de ikke kjent for mange strømbrudd, så behovet for dette vil kanskje aldri oppstå. Totalt sett klager kundene sjelden over dårlig oppetid fra HostUpon.

La oss gå videre til en liste over favorittfunksjonene våre (noen tilbys også av andre verter, men det er fortsatt en god liste).

Funksjoner

Noen av de største funksjonene som finnes i HostUpon hostingplaner inkluderer:

 • Gratis domenenavn for livet
 • Ubegrenset e-postkontoer og MySQL-database
 • 24/7 support
 • Gratis nettsted migrering
 • Installer for over 360 skript
 • Gratis nettstedbygger
 • CA- og amerikanske servere (noe som betyr at selv om du vil bruke dem som webhotell for Brasil, vil ytelsen fremdeles være veldig anstendig)
 • Pengene tilbake-garanti
 • 99% oppetid garanti
 • Kontokontroll via en nettleser
 • SSL-hosting-servere
 • Vanlig gateway-interferens
 • Rot og start på nytt
 • Private navneservere
 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrenset dataoverføring

Konklusjon

HostUpon fortjener ros, de er lokale, de bryr seg, de er ekstremt rimelige, og de har Canada-basert støtte … Prøv dem, du vil ikke angre! Nettverter som disse gjør det å bygge en nettside til en jevn prosess!

SammendragReviewer Matthew RogersVisningsdato 2019-11-25Vurdert vare VertUponAuthor Rating 51star1star1star1star1starProduktnavn HostUponPrice
USD 2,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map