HostRocket-anmeldelse: 27. av 30 verter anmeldt den

hostrocket hjemmeside


HostRocket har kanskje ikke samme navnegjenkjenning som HostGator, BlueHost og DreamHost, men de har eksistert siden ’99, med hovedkvarter og et datasenter i Clifton Park, New York.

Når du besøker webhotell for første gang, forsøker hjemmesiden deres raskt å skryte av imponerende hastighet, fantastisk kundesupport eller bunnsolid oppetid.

Disse verdiforslagene kan hjelpe ikke-tekniske kunder med en gang å forstå den primære fordelen de har ved å registrere seg.

Men ikke HostRocket. I stedet leder de med:

SSD-delt hosting.

Hu h? Interessant tilnærming …

For å finne ut hva de er gode på, kjøpte og satte vi opp et WordPress-nettsted på HostRocket ‘Shared’ plan i juni 2015.

I løpet av de siste årene har vi gjennomgått resultatstatistikken inkludert oppetid & hastighet for å sette sammen en objektiv anmeldelse.

Her er detaljene:

Fordeler med å bruke HostRocket Hosting

HostRocket starter sterkt, og leverer anstendig kundestøtte og mange apper å velge mellom.

Her er en rask oversikt:

 1. Ganske god støtte!

HostRocket tilbyr kun kundesupport gjennom et billettsystem og telefon (ingen live chat eller e-post).

Til å begynne med var vi ikke veldig glade, ettersom billetter vanligvis tar år (i internettfart uansett) å løse.

Vi ble positivt bevist feil da vi bare fikk 11 minutter senere svar. Utover det raske svaret deres var, var det også et nyttig og informert svar.

En rask bakgrunnssjekk av andre kunders opplevelse bekrefter en generell anstendig opplevelse. Eventuelle problemer eller klager de fleste kunder opplever, stammer fra andre faktorer (som vi kommer til om et øyeblikk), men ikke deres støtte.

HostRocket-støtteChat med kundesupporten deres

2. Du kan velge mellom to serverplasser

Hvis vi hadde en kategori for “ting som er ganske bra, men … meh”, ville dette vunnet den.

Grunnen?

De lar deg velge hvilket datasenter du vil bruke. I teorien kan det være en fordel hvis du er i ett land som prøver å imøtekomme kunder i et annet land.

Den eneste fangsten?

De har to datasentre i USA; Chicago og New York. Hvilket, hvis du ikke er kjent med amerikansk geografi, ikke er så langt fra hverandre. Som mindre enn en to-timers flytur, i nærheten.

I teorien er dette en god fordel.

I virkeligheten er det bare OK.

3. Over 250 appintegrasjoner

HostRocket har integrasjoner med over 250 populære applikasjoner (som WordPress, Drupal, Magento, Zen Cart, Open Cart og mer), noe som skal hjelpe deg med å komme i gang litt raskere. Dette er en annen liten fordel som er verdt å nevne før vi går videre.

Ulemper ved å bruke HostRocket Hosting

Til tross for HostRocket sin gode første start, bleknet de raskt nedover strekningen. Dessverre slo de noen snublesteiner underveis.

1. Treg lastetid for side (i løpet av de siste 24 månedene)

HostRocket sprang ut av portene med en gjennomsnittlig lastetid på siden på 863ms de siste 24 månedene.

Men på en litt mer positiv side – HostRocket har begynt å vise bedre hastighetsresultater fra og med januar 2019 og i november 2019 var fartsresultatet deres en anstendig 569ms! Så det er håp om at de kan forbedre sidenes lastetid enda mer fremover.

Foreløpig må lastetiden deres forbli i CONS-delen …

Siste 12-måneders gjennomsnittlig lastetid:

HostRocket siste 12-måneders detaljerte statistikkHostRocket gjennomsnittshastighet 2019-2020 | Se statistikk

1. Oppetid på 99,83% i løpet av de siste 24 månedene

Bransjestandard oppetid er 99,93%.

Det betyr at du kan forvente veldig lite driftsstans (~ 26 minutter) i løpet av en måned, noe som ikke skal påvirke salget eller kundestøtten din veldig.

(Du kan se deg selv hvordan oppetid påvirker nettstedet ditt som er jordet med denne nyttige oppetidskalkulatoren.)

HostRocket klarte imidlertid å treffe 99,83% av oppetiden – under bransjestandard.

Totalt sett er HostRocket ytelse i denne kategorien snarere en blanding av godt og vondt – i noen måneder klarte de å prestere 100%, og i andre måneder var resultatene ikke tilfredsstillende i det hele tatt.

Servicevilkårssiden sier følgende:

“Hvis du føler at nettstedet ditt ikke var oppe i de garanterte 99,5% i løpet av en gitt måned, kan du sende inn en problembillett med angivelse av din situasjon, og vi vil gjennomgå dette med deg og kreditere kontoen din i samsvar med dette.”

Så i det minste fikk vi dette til å gå for oss som er fint.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

  • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 98,07%
  • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,96%
  • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 99,57%
  • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 99,98%
  • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,91%
  • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,45%
  • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,96%
  • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,96%
  • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,92%
  • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,97%
  • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 99,86%

HostRocket siste 24-måneders statistikkHostRocket gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

3. relativt dyre hosting

HostRocket sin billigste plan starter på stive $ 5,99 per måned.

Det er allerede på den dyre enden (spesielt med tanke på resultatene så langt).

Det blir enda verre fordi du må registrere deg i to år og betale forhåndsbetaling for å glede deg over den (allerede) oppblåste renten.

De sier at du får det du betaler for. Det stemmer for noen verter vi har vurdert, for eksempel A2 Hosting.

Men foreløpig ikke HostRocket.

4. De belaster fortsatt et ‘Setup Fee’ ($ 29.99!)

De fleste webhotellfirmaer vil gjerne få nettstedet ditt igang gratis. De hjelper til med å migrere et eksisterende nettsted over eller til og med kaste inn et gratis domenenavn i et år.

HostRocket er dessverre en av de sjeldne få som fremdeles krever et ‘installasjonsgebyr’ på $ 29.99 hvis du bestemmer deg for å betale månedlig eller halvårlig.

5. Dyrt registrering av domenenavn ($ 20!)

HostRocket gir ett gratis domenenavn ved påmelding.

Ytterligere domenenavn koster rundt $ 20 i året, selv om den pågående hastigheten vanligvis er mindre enn HALV av den på andre nettsteder.

Nickle og diming på sitt beste.

HostRocket-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

Delt hosting: Her er en rask oversikt over de delte hostingplanene deres:

  • Grunnleggende delt hosting: Denne planen starter på $ 5,99 per måned. Det kommer med ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde, ubegrenset e-postkontoer og støtte for ubegrensede nettsteder.
  • SSD Premium-plan: Denne planen starter på $ 9.98 per måned. Den leveres med 5 GB SSD RAID-lagring og 200 GB båndbredde.
  • SSD Professional plan: Denne planen starter på $ 13.98 per måned. Den leveres med 20 GB SSD RAID-lagring og 300 GB båndbredde.
  • SSD Utøvelsesplan: Denne planen starter på $ 18.98 per måned. Den leveres med 40 GB SSD RAID-lagring og 400 GB båndbredde.

HostRocket-priser og planerHostRocket-priser og planer

Vær oppmerksom på at denne prisingen er for deres toårsplaner.

  • Gratis domene? Ja.
  • Enkel registrering: Lang utsjekking. Dette kan forbedres.
  • betalingsmetoder: Kredittkort.
  • Skjulte avgifter og klausuler: Delt hostingkontoer kan ikke bruke mer enn 15 prosent total båndbredde, 10 prosent RAM, 10 prosent av et totalt antall aktive tilkoblinger og 15 prosent total diskplass på en server.
  • upsells: Noen få utsalg.
  • kontoaktivering: Øyeblikkelig aktivering.
  • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
  • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): De tilbyr “enkle installasjoner” for å hjelpe deg med å installere favorittappene og CMS-ene med noen få klikk.

Anbefaler vi HostRocket?

Nei, det har vi ikke.

Når du sammenligner ytelsen deres med de harde kostnadene, får du følgende:

Støtten deres er god, men ikke så bra.

Farten deres er nesten god, men likevel ikke nok.

Oppetiden deres er rett og slett ikke god nok.

HostRocket-ytelsen er for gjennomsnittlig sammenlignet med høye kostnader og tilleggsoppsetningsgebyr.

I stedet vil du være bedre med å sjekke A2 Hosting og HostGator-skyen som legger ut lignende (om ikke bedre) sideinnlastningstider, med MYE bedre oppetid og priser også. Du kan finne en lengre liste over våre toppverter her.

Har du brukt HostRocket? Gi oss beskjed om opplevelsen din (god eller dårlig). Vi vil gjerne dele ærlige og transparente anmeldelser med de besøkende. Bare la HostRocket-vurderingen nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map