HostPapa anmeldelse

HostPapa-logo


Samlet bedømmelse

Billigste plan
CAD $ 3,36 / mo – AUD $ 3,36 / mo – USD $ 3,95 / mo

Denne anmeldelse er fokuseret på HostPapa som en webhost for Canada, men det meste af revisionen gælder også, hvis du ønsker at bruge dem til et andet land. HostPapa er igennem og gennem canadier, deres hovedkvarter og datacentre er begge i Toronto, OG de opkræver CAD (hvilket er svært at finde i disse dage, da de fleste webhoste opkræver i USD). Vi anbefaler dem med glæde som en god webhostudbyder for Canada (skønt de generelt er et godt valg for ethvert land virkelig)!

Vi ser generelt på de følgende 4 aspekter af en webhost for at bestemme dens samlede kvalitet: Brugervenlighed, hastighed (på globalt plan), support og oppetid. HostPapa scorede meget højt på alle point!

Årsager til at vælge HostPapa

Lad os starte med, hvad vi betragter HostPapas bedste funktioner, dem, der straks giver dem fordel af konkurrencen. For de fleste mennesker, der leder efter en anstændig webhost, er følgende hurtige oversigt nok til at overbevise dem om, at HostPapa er den, man skal gå med.

 1. Servere i Canada: For mange mennesker er dette det vigtigste beslutningspunkt. Størstedelen af ​​webværter, der annoncerer som “canadiske” webhost, har kun servere i USA. HostPapa har faktisk servere i Canada (Toronto skal være specifik), hvilket betyder mindre indlæsningstider for et canadisk publikum.
 2. 24/7 support: Super hjælpsom, og det er via telefon, chat og billetter, valget er dit. De tilbyder endda 30 minutters en-til-en-sessioner for at hjælpe dig med at blive konfigureret rigtigt.
 3. Masser af gratis ting: Gratis domænenavn, gratis SSL-certifikater, gratis CDN-integration, gratis migrering af websteder … vi elsker det!
 4. 30-dages pengene-tilbage-garanti: Ikke glad for nogen grund? Intet problem, du har intet at tabe.
 5. Masser af diskplads: Deres grundlæggende plan leveres med 100 GB, nok til at drive en stor e-handelsbutik… du vil ikke løbe tør for diskplads når som helst snart.

Det er virkelig en no-brainer. Hvad angår omkostninger, har de 3 hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kl kun CAD $ 3,36 / mo!

HostPapa vært for forskning

HostPapa anmeldelse

HostPapa er et privatejet firma, der fokuserer på at levere hosting-tjenester, herunder delte, forhandler og virtuelle private servere (VPS). Virksomheden blev grundlagt i 2006 af Jamie Opalchuk. Deres hovedkvarter er også hjemmehørende i Canada, hvor de fleste af deres kundebaserede også er bosiddende i Canada.

HostPapa tager virksomhedsansvar alvorligt. De er en af ​​de første canadiske webhostingfirmaer, der forpligtede sig til at gå grønt. De tager miljøbeskyttelsesforanstaltninger i betragtning ved at bruge 100% grøn vedvarende energi. Deres webservere, kontor og datacentre er alle drevet af vedvarende energi.

Virksomheden har fået både priser og erhvervsmæssige priser. De har en akkreditering fra Better Business Bureau (BBB). Fra 2013-2016 opnåede de en pris fra profit 500 som et af Canadas hurtigst voksende virksomheder.

Prisfastsættelse

Vi gennemgår nedenstående planer, du vil bemærke, at prisfastsættelsen er højere her … dette er den normale prisfastsættelse, som HostPapa har, men hvis du går gennem et af mine gennemgangslink, kan du få en plan til kun $ 3,36. Lad os nu se på, HostPapa leverer tre typer planer for webhosting. Disse kaldes “Starter”, “Business” og “Business Pro.”

HostPapa Web Hosting

Den billigste starterplan koster CAD 3,95 pr. Måned, hvis du betaler for 36 måneder på forhånd. Det koster dig dog CAD 4,95 og CAD 5,95 per måned, hvis du betaler for henholdsvis mindst 24 måneder og 12 måneder. Med deres planer kan du ikke vælge en betalingsmåde for en måned.

Starterplan giver dig mulighed for at være vært for to websteder på din hosting-konto. Derudover giver de dig lagerplads på 100 GB. Det gode ved det er, at de tilbyder ubegrænset båndbredde. Dette betyder, at du kan overføre ubegrænset data fra serveren til den enhed, der anmoder om dataene. Den billigste plan giver dig også en gratis domænenavnsregistrering, hvis du vælger planer, der er 12 måneder eller længere.

HostPapa giver dig muligheden for at opbygge et websted inden for få minutter med sin brugervenlige webstedsbygger. Du har ikke brug for nogen kodnings- eller designoplevelse for at konstruere dit eget websted. Det har en træk-og-slip-funktion og giver dig en række widgets og applikationer. Derudover leverer de hundreder af fantastiske webstedskabeloner, der er velegnede til forskellige nicher. De leverer brugervenlige kontrolpaneler og HostPapa-kontrolpaneler til at administrere alle de produkter og / eller tjenester, du har benyttet.

Hvis du elsker WordPress-baserede websteder, er HostPapa hostingfirmaet for dig. Du kan installere mere end 400 applikationer med 1-klik installationsfunktioner. Disse applikationer inkluderer WordPress, Joomla og en række små forretningsværktøjer.

Hvis du vil migrere dit websted, hjælper HostPapa dig med at gøre det gratis. Og hvis dit websted håndterer følsomme oplysninger, leverer virksomheden også en gratis Let’s Encrypt SSL. Dette er godt til både at beskytte følsomme oplysninger og forbedre dit websteds placering i søgemaskiner som Google, Yahoo !, og Bing.

Brugeroplevelsen gøres overlegen, da HostPapa giver forbedret webstedsydelse gennem en kombination af forbløffende Cloudflare-leveringsnetværk og SuperMicro-servere. Gennem deres magtfulde servere oplever brugerne ikke forsinkelser og bemærker ikke indikationer på dårlig webstedsydelse. Derudover lover de en oppetid på 99,99%, som hjælper dig med at undgå crash og nedetider på webstedet.

Supportindstillinger

Utroligt som det kan se ud, giver HostPapa dig næsten alle muligheder for kundesupport:

 • Du kan ringe til dem via telefon,
 • Du kan sende et faxbrev,
 • Du kan sende dem besked via e-mail,
 • Du kan kontakte dem via live chat support,
 • Du kan vælge selvhjælpsbaseret vidensbase og videotutorials,
 • Du kan hoppe på et ugentligt webinar for mere viden,
 • Du kan kontrollere netværkets status via deres websted, og
 • Du kan vælge en gratis og eksklusiv video-træningssession med en ekspert fra HostPapa.

Virksomhedens selvhjælpsbaserede vidensbase og videotutorials er nok til at hjælpe dig med at lære, hvordan du får dit websted i gang. De er stolte af at levere 24 × 7 kundesupporttjeneste via e-mail, indsendelse af supportbilletter, live chat, telefon og fax.

En unik ting ved HostPapa er deres levering af en webside, der inkluderer virksomhedens netværksstatus. I deres netværksstatus er du i stand til at kontrollere, om virksomheden oplever serviceforstyrrelser, serviceafbrydelser og forskellige problemer med deres produkter og / eller tjenester.

For eksempel kan du kontrollere, om der er et problem med FTP-tjenester, DNS-kontrolpaneler, postleveringstjenester, mySQL-databasetjenester og lignende. Deres netværksstatusside inkluderer også planer for planlagt vedligeholdelse. Alle disse er meget nyttige for webstedsejere som dig. Det giver dig mulighed for at planlægge og tænke over tid, når det kommer til dit websted.

Når det kommer til anmeldelser, er HostPapa en klar vinder. De fleste brugere oplevede stor kundesupport, der leverede fejlfindingsretningslinjer i henhold til deres behov. Næsten hver anmeldelse sagde, at supportteamet er meget professionelt og rettidigt. Og nogle siger endda, at deres kundesupporthold overskred brugernes forventninger.

Fordele

Tilmelding med HostPapa har klare fordele. Her er nogle af dem:

Gratis domæneregistrering

Hvis du vælger planer, der betales 12 måneder (eller mere) i forvejen, kan du få en gratis domæneregistrering. Dette betyder, at du kan oprette dit eget domænenavn gratis. Dette kan spare dig for et par dollars, da du ikke behøver at betale for dit websteds domænenavn.

Ubegrænset båndbredde

Når dit websted får tusinder eller endda millioner af brugere om dagen, har du brug for en enorm mængde båndbredde. Med HostPapas startplan får du ubegrænset båndbredde, så du kan rumme flere webstedsbrugere hele dagen.

Gratis lad os kryptere SSL

Brugere bliver varmere i dag. Webstedskryptering og sikkerhed er blevet en fælles grund for de fleste webstedsejere. HostPapa giver dig en gratis Let’s Encrypt SSL, der gør dit websted mere sikkert. Du er i stand til at beskytte dine brugers følsomme oplysninger, når du vælger denne funktion.

Fremragende kundesupport

En forbløffende kundesupport-service leveres af HostPapa. Bortset fra flere muligheder for at kontakte dem for support i høj klasse, kan du også vælge en gratis en-til-en-træningssession. Dette kan være meget værdifuldt, især hvis du ikke kender rebene for webhosting og cPanel-styring.

30-dages pengene-tilbage-garanti

Ingen stillede spørgsmål. Hvis du ikke er tilfreds med deres service, giver de dig en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette er nyttigt for begyndere derude, der prøver flere hostingudbydere, før de forpligter sig til et enkelt firma.

1-klik installation af apps

Med deres interface kan du installere en masse applikationer ved at vælge fra over 400 tilgængelige værktøjer. Små forretningsværktøjer er inkluderet i pakken, og det leveres også med WordPress og Joomla. Hvis du ikke har kodningsoplevelsen, kan brug af installationsfunktioner med 1 klik defintivt hjælpe dig med at opbygge dine websteder.

Ulemper

Ingen e-mail-konti på basisplanen

Startplanen giver dig ikke postkasser til dit websted. Således skal du vælge den næste plan for at få ubegrænset e-mail-konti. Startplanen er muligvis ikke til dig, især hvis du har brug for en e-mail-konto i dit domænenavn (f.eks. [email protected]).

Konklusion

Som en efterligning af oversigten øverst er HostPapa bestemt et godt valg, stærkt anbefalet. Hurtige servere i Canada, CAD-priser, fremragende kundesupport, hovedkvarter i Toronto … det er en no-brainer!

ResuméReviewer Matthew RogersGennemsynsdato 2019-11-23Omgivet vare HostPapaAuthor Rating 51star1star1star1star1starProduktnavn HostPapaPrice
CAD 3,36

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map