HostPapa-anmeldelse: Hvorfor bare 20 av 30 webhoteller?

hostpapa hjemmeside


HostPapa er vertskap for over 500 000 nettsteder på sine datasentre i USA og Canada.

Det er imponerende med tanke på at de bare har eksistert siden 2006 (grunnlagt av Jamie Opalchuck).

En mulig forklaring på deres meteoriske økning kan være deres ulike kundeservicealternativer, og tilbyr telefonstøtte på noen få forskjellige språk, inkludert engelsk, fransk, spansk og tysk til både nasjonale og internasjonale kunder..

De må gjøre noe riktig for å ha vokst så raskt de siste årene.

For å finne ut av det, kjøpte vi HostPapa ‘Starter Plan’ i juni 2015. Vi satte opp et enkelt WordPress-nettsted. Du kan dykke ned i den dyptgående ytelsesstatistikken inkludert oppetid og hastighet (klikk på ‘Historikk’ for mer info).

La oss se på hvordan de måler seg mot de tretti andre vurderingene vi har gjort så langt:

Fordeler med å bruke HostPapa Hosting

Da vi meldte oss på, var vi glade for å se hva som får dem til å krysse av. Hva som muligens kan forårsake en så rask oppstigning?

Først ble vi positivt overrasket over den store oppetiden deres (som du vil se). De tilbyr også en mengde muligheter for kundestøtte å velge mellom.

Så langt så bra! Men kan de leve opp til hypen? La oss ta en titt.

1. God oppetid

Vi er glade for å rapportere at oppetiden til HostPapa har vært bra siden første dag.

De har lagt ut et 24-måneders gjennomsnitt på 99,95% oppetid.

Selv om det høres preget og opplagt ut, vil du bli overrasket over hvor mange webverter som sliter med det mest grunnleggende elementet i å faktisk være vertskap for et nettsted – å holde den forbanna tingen levende!

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 99,99%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 99,88%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 99,70%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,94%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,95%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,99%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 99,63%

HostPapa siste 24-måneders statistikkHostPapa gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

2. Over bransjens gjennomsnittshastighet

HostPapas oppetid var stor, og sidehastigheten deres er også anstendig.

I løpet av de siste 24 månedene hadde de en lastetid på siden med å legge ut 705 ms, noe som slår vårt bransjestandardresultat.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig lastetid:

HostPapa siste 12-måneders detaljerte statistikkHostPapa gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

3. Omfattende støttealternativer

HostPapa tilbyr omfattende supportalternativer for å hjelpe kunder på en rekke måter.

Du kan bla gjennom det enorme biblioteket med selvhjelpsvideoer. De tilbyr 24/7 support via telefon, mail, e-post og til og med faks (!).

De tilbyr telefonstøtte i 18 land (som kanskje er det mest vi har sett fra alle selskaper). De er en av de eneste vertene som tilbyr støtte på forskjellige språk, inkludert engelsk, fransk, spansk og tysk.

Som om det ikke er nok, gir de også en interessant støttefunksjon som lar deg koble deg sammen i en en-til-en-økt med ‘Papa Squad Experts’, som i hovedsak er guidede gjennomganger ved hjelp av video- eller telefonkonferanse (også – det er den beste kundesupporten tittel noensinne !!).

Under vår egen personlige undersøkelse fikk vi svar på under ett minutt fra deres støttepersonell. Svar på spørsmål ble gitt i løpet av beskjedne to minutter.

Totalt sett var vår erfaring med Gezim V, vår kundeservicerepresentant, ganske bra.

HostPapa-støtte

4. Proaktive sikkerhetsfunksjoner

HostPapas delte hostingplaner leveres med Panda Cloud antispambeskyttelse aktivert, i tillegg til en serverbrannmur, overvåking og gjenkjenningsinntrenging. Over 37 000 nettsteder blir hacket daglig, så HostPapas proaktive sikkerhetstiltak er betryggende.

Business Pro-planen deres har også tilleggsfunksjoner, inkludert personvernbeskyttelse for domenet, et gratis SSL-sertifikat, en dedikert IP-adresse og automatiserte sikkerhetskopier av nettsteder.

Det siste du trenger å bekymre deg for er sikkerhetsdetaljer som spambeskyttelse. Det er hyggelig å få noen andre til å se på ryggen.

5. 30-dagers pengene-tilbake-garanti & Site Migration

HostPapa tilbyr en bransjestandard 30-dagers pengene-tilbake-garanti for de fleste av deres hosting-planer.

I tillegg vil de gjerne hjelpe deg med å overføre et eksisterende nettsted fra en annen vert (mens du også kaster inn et gratis domenenavn også).

6. God verdi for prisen

HostPapas grunnleggende priser starter på $ 3,95 for de første tre årene. Hvis du heller bare vil melde deg på et år eller to, handler det om en ekstra dollar i begge tilfeller.

HostPapa-priser for én, to og tre år

Denne prisingen er også lavere for nye kunder. Det betyr at prisene på fornyelse vil øke til $ 7,99 / måned på samme Starter-plan. Så ikke den beste nyheten totalt sett, men ganske vanlig.

Den gode nyheten er at de kaster inn mye verdi for denne innledende prissettingen. Du får to nettsteder, sammenlignet med bare en som de fleste andre verter tilbyr. Du får også gratis domeneregistrering, 100 GB SSD-lagring og uvidet båndbredde.

Ganske bra, ikke sant?

Men det er ikke alt. Du får også “Viktige funksjoner” som inkluderer gratis migrering av nettsteder, Cloudflare CDN, SSL-sertifikat og tilgang til 400+ apper og nettstedbygger..

Så totalt sett er det en ganske god verdi. Andre verter vil få deg til å betale for disse tingene, og enkelt presse den månedlige prisen godt over dette første $ 3,95 per måned.

Ulemper ved å bruke HostPapa Hosting

Visst, HostPapa hadde god oppetid og anstendige hastighetsresultater.

Dessverre har andre kunder ikke delt den samme positive opplevelsen som vi hadde. Det er også noen problemer med skjulte avgifter knyttet til hvor “gratis” pengene-tilbake-garantien og nettstedoppsettet egentlig er.

Ta en titt.

1. Dårlig kundeopplevelse med support

Personlig gikk vår kundesupportopplevelse greit.

Da vi gjennomførte en bakgrunnssjekk av hvordan andre kunder så på de omfattende supportalternativene sine, var ikke bildet så rosenrødt.

Til tross for stort antall tilgjengelige alternativer eller veier for å nå HostPapa, er den samlede kundeopplevelsen i gjennomsnitt under pari.

2. Tilleggsgebyrer

De fleste webverter vil sette opp nettstedet ditt gratis. De fleste webverter tilbyr også en ‘gratis pengene-tilbake-garanti.’

Tilsynelatende gjør to rettigheter feil …

HVIS du ber om tilbakebetaling i løpet av det 30-dagers vinduet, vil de belaste deg et oppsetningsgebyr på $ 29,95 ved avbestilling.

Dette betyr teknisk sett at det ikke er en ‘gratis’ pengene-tilbake-garanti, og det er heller ikke et ‘gratis’ nettstedoppsett.

Så takk, men nei takk.

Oversikt over HostPapa Hosting Plans + raske fakta

Nedenfor er en rask oversikt over HostPapas tre delte hostingplaner.

Merk: Prisene har en tendens til å svinge ofte, og disse lave annonserte prisene krevde en tre-års registrering.

HostPapa-priser og planer

Startplan koster $ 3,95 per måned. Denne planen lar deg være vertskap for to nettsteder, gratis domeneregistrering, gir 100 GB diskplass og ‘ubegrenset’ båndbredde. Du får også alle de “essensielle funksjonene” deres, inkludert en gratis migrering av nettsteder, Cloudflare CDN, SSL-sertifikat og tilgang til 400+ nettapper.

Forretningsplan koster også $ 3,95 per måned. Denne lar deg være vert for ubegrenset nettsteder, gratis domeneregistrering, ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde. Den tilbyr også de essensielle funksjonene, så vel som avanserte funksjoner som ubegrensede tilleggsdomener, e-postkontoer og MySQL-databaser..

Business Pro-plan koster $ 12,95 per måned. Du får ubegrenset nettsteder, gratis domeneregistrering, ubegrenset SSD-lagring, båndbredde, pluss både viktige og avanserte funksjoner. Du får også visse ytelsesforbedringer som raketsnelle servere og ubegrensede sider for nettstedbyggeren deres. Du får også automatiske sikkerhetskopier av nettsteder, en Premium Wildcard SSL og personvern for domenet.

 • Enkel registrering: Veldig enkel registreringsprosess.
 • betalingsmetoder: Kredittkort, Paypal.
 • Skjulte avgifter og klausuler: Annonsert pris er bare for den første betalingsperioden. Fornyelser er mye dyrere. Du blir belastet et installasjonsgebyr på $ 29.99 hvis du bruker refusjonspolicyen deres.
 • upsells: Noen få utsalg.
 • kontoaktivering: Aktivering kan ta en stund.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Installasjonsprogram med ett klikk for å installere populære apper og CMSer.

Anbefaler vi HostPapa?

Dessverre gjør vi det ikke.

Oppetiden deres var god og hastigheten anstendig. De har TONING av forskjellige supportalternativer tilgjengelig, og vi personlig hadde en positiv opplevelse.

Når vi graver dypere fant vi ut at støtteopplevelsen over hele linjen er for inkonsekvent. Og det er for mange skjulte avgifter som gjør at deres ‘lave’ markedsføringskostnader er vanskelig å mage.

Det er rett og slett for mange andre gode webverter der ute som gir deg et bedre smell for pengene dine.

Hvordan har opplevelsen din vært med HostPapa? Vi vil gjerne høre om det, uansett om det er positivt eller negativt (så lenge det er gjennomsiktig og ærlig).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map