HostMonster gjennomgang


Generell vurdering

Billigste plan
$ 4.95 / mo

HostMonster: Et raskt sammendrag for personer uten tid (stort sett alle av oss)

Dessverre, i et nøtteskall, anbefaler vi ikke HostMonster, av noen få grunner, og de viktigste er sikkerhet og støtte. La oss løpe gjennom noen få problemer vi har funnet.

Sikkerhet: Å ha et SSL-sertifikat (https, et sikkert nettsted) er et must i disse dager, definitivt med Google som favoriserer https-nettsteder, og Chrome merker aktivt ikke-sikre nettsteder som “ikke sikre” … Grunnleggende SSL-sertifikater er faktisk gratis i disse dager, fordi de ‘ er så viktig. De fleste verter tilbyr dette også gratis, fordi det er enkelt å integrere. HostMonster derimot, ikke av den på grunnleggende plan, eller deres andre plan, eller deres tredje plan … du må gå til deres fjerde “PRO” -plan for å få et SSL-sertifikat. Det er bare sprøtt!

Brukerstøtte: Det er ganske mange klager på at deres støtte flyter rundt, altfor mange til å ignorere. Alt fra store forsinkelser i supportsvar, til bare dårlig støtte.

Priser: Uten SSL-sertifikater, ingen ubegrenset diskplass, dårlig støtte osv. … vil du i det minste forvente en anstendig billig pris, dessverre, de begynner på $ 4,95 per måned, som er minst 1 $ over det vi ser på som et gjennomsnitt, som vanligvis kommer med SSL og anstendig støtte.

Så det vi virkelig sier er … det er mange webhoteller der ute som er mye bedre på stort sett alt! Unngå HostMonster! I stedet kan du sjekke den beste sammenligningen med webhotell.

Hvis du fortsatt er interessert i HostMonster, fortsett å lese nedenfor.

HostMonster-forskning

HostMonster gjennomgang

HostMonster startet tilbake i 1996 og gjorde selskapet til en av de eldste vertsleverandørene der ute. Det ble grunnlagt av Matt Heaton, den samme personen som lanserte BlueHost. Det fusjonerte med Endurance International Group (EIG) i 2015. EIG er en gigant som eier mange webhotellfirmaer som HostGator, BlueHost og Arvixe.

Hovedkvarteret deres ligger i Provo, Utah, USA. Dette privateide selskapet tilbyr en rekke produkter og tjenester. Disse inkluderer Shared Hosting, VPS Web Hosting og dedikerte servere, blant andre.

Priser

HostMonster tilbyr fire forskjellige pakker for sine webhotelløsninger. Disse planene heter Basic, Plus, Prime og Go Pro. Nevnte pakker kan sees nedenfor:

HostMonster-priser

Den billigste planen heter Basic og den koster USD 4,95 per måned hvis du velger en 36-måneders kontrakt. Dermed må du utskille totalt USD 178,20 på forhånd. Hvis du velger en 12- og 24-måneders kontrakt, må du betale henholdsvis USD 6,95 og USD 5,95 per måned. De nevnte beløpene er bare spesielle introduksjonspriser. Denne kampanjeprisen er bare gyldig i første periode. Vanlige priser vil gjelde ved fornyelse av planen du benytter.

Den grunnleggende planen lar deg bare ha ett nettsted per hostingkonto. Hvis du vil ha flere nettsteder, kan du velge Plus-pakken som lar deg maksimalt ha 10 nettsteder per hostingkonto. Hvis du har mer enn 10 nettsteder, må du få Prime-pakken som lar deg være vert for et ubegrenset antall nettsteder.

Nettstedet er begrenset til 50 GB. Dette betyr at du kan ha maksimalt 50 GB verdier på data på hostingkontoen din, noe som vanligvis er mer enn nok for å bygge et forretningsnettsted … faktisk kan du bygge ganske mange av dem med den mengden diskplass.

I følge nettstedet er Performance of the Basic Plan (sammen med Plus- og Prime-planene) standard. Så, hva betyr dette nøyaktig? Vi ba supportteamet deres om å lære mer om det. Ifølge dem “Siden det er en delt server, har vi ikke eksakte ressurser. Hvis du begynner å påvirke andre nettsteder på samme server, varsler vi deg slik at du enten kan fikse det eller oppgradere mange ganger. Dette resulterer imidlertid i at nettstedet ditt blir lagt ned til problemene er løst. ” Nevnte samtale kan sees nedenfor:

Chat

Dette betyr at du deler ressurser med andre kontoeiere på samme server. Når du begynner å påvirke ytelsen til serveren, blir kontoen din suspendert. Du må ordne dette ved å oppgradere kontoen din til en pakke på høyere nivå for å imøtekomme nettstedets behov. Når de får vite at kontoen din går ut over ytelsen til andre kontoer, blir din suspendert til problemet er løst.

Greit. La oss gå videre med ytelse og gå til postkasser. Du kan ha 5 e-postkontoer per hosting-konto. Antallet er ganske lite sammenlignet med andre hostingleverandører som tilbyr ubegrensede e-postkontoer. Imidlertid, hvis du er vert for et startside, per se, er dette tallet ganske nok. E-postlagring er på 100 MB per konto. Igjen, for en startpakke, kan dette tilfredsstille kravene i hver postkasse.

HostMonster gir deg en gratis domeneregistrering når du registrerer deg hos dem. Dette er bra hvis du prøver å spare noen få dollar for andre tillegg. I motsetning til andre leverandører av webhotell er den opprinnelige konfigureringen av kontoen din gratis.

De gir en oppetidsgaranti på 99,99%. Dette betyr at nettstedet ditt sjelden vil oppleve drifttid. I tillegg tilbyr de en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dermed, hvis du ikke er fornøyd med deres produkter og tjenester, kan du få refusjon.

Støttealternativer

HostMonster gir deg en rekke alternativer for støtte. Disse inkluderer følgende:

  • Online Live Chat
  • Telefonstøtte
  • Hjelpesenter / kunnskapsbase
  • Innlevering av billetter

Teknisk telefonsupport og teknisk support for live chat er tilgjengelig 24/7. Telefonstøtte for salg er tilgjengelig 7 dager i uken fra 06.00 til 21.00, MST. De har også forskjellige online live chat og telefonstøttelinjer for fakturering, avdeling for vilkår for samsvar og verifisering.

Kunnskapsbasen eller brukerstøtten deres er fylt med opplæringsprogram for hvordan du konfigurerer og administrerer produktene og tjenestene du betaler for. Dette er tydeligvis tilgjengelig på deres hjemmeside 24/7/365. Den inneholder også videoopplæringer som kan hjelpe deg med å gjøre tingene du trenger for å få kontoen din i gang.

Omtaler av kundesupporttjenesten deres var stort sett negative. De fleste kunder var lite fornøyde med representantene sine. Når nettsteder får problemer, svarte deres tekniske representanter bare med unnskyldning. Det var ikke noe initiativ til å gjøre noe med problemene de står overfor. Selv om de er kunnskapsrike med enkle spørsmål, kan de ikke feilsøke mange problemer kontoeiere har.

Pros

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis du prøvde dem ut og bestemte deg for at de ikke passer riktig for deg, kan du faktisk få refusjon. Selv om denne refusjonen ikke omfatter registrering av domenenavn, er det fortsatt en god del å spare noen få dollar.

Gratis domeneregistrering

Ja. Du kan faktisk spare noen få dollar med deres gratis primære domeneregistrering. Hvis du ikke har et domenenavn ennå, er det på tide å dra nytte av dette tilbudet.

Ulemper

Det er flere ulemper med å registrere deg hos HostMonster.

Begrenset diskplass

De gir deg bare omtrent 50 GB diskplass. Ikke mye bruk hvis du har videoer og bilder i stor størrelse du trenger å plassere på nettstedet ditt. Hvis du har ekstra nedlastbare filer, er ikke denne planen den rette for deg.

Hvis du vil ha ubegrenset diskplass, må du velge den tredje planen, Prime-pakken. Den spesielle introduksjonsprisen er på USD 6,95 per måned hvis du velger 36 måneder. Dette betyr at du må skylle ut USD 250,20 på forhånd. Hvis du ønsker å gå til 12-måneders og 24-måneders kontrakt, må du skille ut henholdsvis USD 9,45 og USD 8,45 per måned.

Begrensede e-postkontoer

Du har bare tillatt 5 e-postkontoer i grunnleggende plan. Men hva hvis du har seks personer som har ansvaret for nettstedet ditt (eller virksomheten)? Da er det tydeligvis ikke riktig passform.

Du kan velge neste plan, plusspakken som koster USD 6,95 per måned hvis du velger 36 måneder på forhånd. Dette er fortsatt den spesielle introduksjonsprisen. Ved fornyelse må du betale vanlige priser. Å, BTW, den nevnte dyrere planen tillater opptil 100 e-postkontoer.

Dårlig kundesupport

Nei. De tilbyr ikke den utmerkede kundeservicen de lovet. De fleste anmeldelser var lite fornøyde med representantene deres og deres tekniske supportteam. De fleste tekniske representanter måtte be om unnskyldning for dårlig service (f.eks. Servere som går ned, nettsteder krasjet osv.). Og for å gjøre ting verre, måtte de seriøst bare be om unnskyldning og uttale at de ikke kan gjøre noe med det.

En ting du må se etter hos en leverandør, utmerket kundestøtte. Hvis et selskap ikke har det, kan du unngå det. Hva om nettstedet ditt krasjet og din viktigste kunde for øyeblikket surfer på det? Hva??!! Deretter mister du en verdifull klient. Det som er verre er at når dette skjer, er supportteamet ikke der for å hjelpe deg. For en skuffelse.

Du vil kanskje også merke min samtale (bilde) som ble gitt tidligere i denne anmeldelsen. Kunderepresentanten sa: “Hva bringer deg til Bluehost?” Dette betyr at både BlueHost og HostMonster har de samme kundeservicerepresentantene. Dette kan være åpenbart fordi de er grunnlagt av samme person. Men at kundeservicemedlemmet ikke kan skille mellom en BlueHost-kunde og en HostMonster-kunde, viser at de ikke kan skille mellom de to selskapets produkter og tjenester også. Vi viser deg en oversikt over samtalen:

Chat

Vi vet ikke om dette faktisk er en ferdig laget mal de opprettet for BÅDE BlueHost og HostMonster. Eller sannsynligvis gjorde representanten en feil. Jøss…

Konklusjon

HostMonster er ikke et selskap vi vil anbefale. Nei. Kommer ikke til å skje. Ulempene oppveier tungt fordelene med å jobbe med selskapet. Stor kundestøtte mangler og tydelig, det er bare et annet EIG-selskap der ute. Funksjonene er også veldig begrensede. Det er bedre å være sammen med andre hostingleverandører der ute.

SammendragReviewer Matthew RogersVurderingsdato 2018-08-27Vurdert vare HostMonsterAuthor Rating 21star1stargrågrågråProduktnavn HostMonsterPrice
USD 4,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector