HostGator gjennomgang

HostGator

Good ol ‘HostGator, de er vertskap for millioner av nettsteder, men er de faktisk verdt det? la oss finne det ut!


Generell vurdering

Billigste plan
USD 2,75 per måned

HostGator: Et raskt sammendrag for personer uten tid (stort sett alle av oss)

HostGator er en webhotell du bruker hvis du har et veldig stramt budsjett. De er superbillige (2,75 dollar hvis du låser deg i noen år – det er AUD 3,70 dollar), noe som er flott … men det kommer med noen få ulemper.

Hastighet: Du vil være på en amerikansk server, noe som betyr at nesten alle andre nettsteder som ligger nærmere enn USA vil være raskere (hvis de bruker en anstendig vert). Dessuten liker ikke Google tregere nettsteder, så det kan skade potensielle rangeringer og synligheten på nettet.

Brukerstøtte: De har det bra, og faktisk ganske responsive, men de er ikke så spesialiserte i forhold til andre verter.

Låst inne: Du kan bare få den laveste prisen hvis du låser deg på noen år, noe som ikke er ideelt hvis du bestemmer deg for å bytte halvveis gjennom.

1 nettsted: Hvis du vil være vertskap for mer enn 1 nettsted (mange mennesker liker å eksperimentere), må du oppgradere og betale mer (da kan du like godt ha valgt en premium vert).

Så det vi virkelig sier er … sjekk budsjettet ditt, og hvis du kan svinge en ekstra AUD $ 1,20 / mo, gå med en webhost som SiteGround, de er MYE raskere, mer spesialiserte, og har massevis av kule funksjoner HostGator ikke har ikke osv. osv. Du får bildet, du kan sjekke gjennomgangen av SiteGround her

Fortsatt interessert i HostGator, fortsett å lese nedenfor.

HostGator-forskning

HostGator gjennomgang

OK, la oss komme inn på noen detaljer. Vi starter med en rask historie om selskapet (det gjør vi alltid), og går deretter direkte til det vi tror er dets viktigste fordeler og ulemper, med noen kule funksjoner og vår dom på slutten (som etterligner sammendraget vårt i starten ).

Om HostGator

HostGator ble grunnlagt i 2002 av en mann ved navn Brent Oxley, som på det tidspunktet bare var en student som gikk på college. Etter sitt første virksomhetsår hadde han et beskjedent kundegrunnlag på litt over 100 klienter, men neste år hadde kundegrunnlaget blitt tidoblet. I 2006 hadde HostGator åpnet sitt første internasjonale kontor, og dette selskapets vekst viste ingen tegn til å avta.

Siden dette selskapets opprinnelige vekstspor har de opprettholdt en jevn vekst og åpnet flere kontorer over hele verden, og begynt å konkurrere i det australske webhotellmarkedet. De har for tiden godt over 8 millioner domener, og de har etablert seg som en av de mest ettertraktede nettstedvertene i bransjen. Det er virkelig imponerende slik de har skalert.

Pros & Ulemper ved HostGator

Pros:

Billig

Til $ 2,75 / mo er billig definitivt det rette ordet. Vanligvis når prisene er så lave, er noe fryktelig galt, men HostGator klarer å tilby en anstendig service til tross for lave kostnader.

Så mange planer

Uansett hvilken type webhotell du ser etter, tilbyr HostGator det. Enten du leter etter Cloud Hosting, Delt hosting, Reseller Hosting eller bare e-handelsverktøy, har de det dekket.

Flotte oppetidstall

Dette selskapet kan skryte av en veldig stabil og konsistent oppetidspost, i gjennomsnitt et sted mellom 99,96% og 99,97%. Dette er over industriens oppetidsgjennomsnitt, noe som er imponerende. Oppetid er avgjørende for suksessen til virksomheten din, da all driftsstans kan koste deg veldig.

Forbedret sikkerhet

Hvis du kjøper en av de mer premium webhotellplanene, får du tilgang til HostGators forbedrede sikkerhetsfunksjoner. Dette inkluderer sikkerhetskopiering av data som skjer daglig, samt automatisk fjerning av skadelig programvare, slik at du ikke trenger å kaste bort noe av din verdifulle tid på å bekymre deg for disse problemene. Når det er sagt, hvis du har $ $ $ til en premium-plan, kan du like gjerne se på en mer premium vert da (SiteGround for de fleste, eller noe sånt som Kinsta eller Pressidium hvis du leter etter avansert administrert WordPress verter).

Nybegynner-vennlig

For de som ikke er kjent med webhotell eller bygger sin første webside, har HostGator ryggen. Baksiden deres er ganske brukervennlig, selv for nybegynnere. Noen nettverter har et veldig vanskelig å følge grensesnitt som brukere må samhandle med, men heldigvis prøver HostGator å holde brukergrensesnittet sitt så lett å følge som mulig. Brukere vil også ha tilgang til nyttige FAQ-sider, online tutorials og informasjonsdokumenter på hvert trinn.

Ulemper:

Litt lavere lastetid

Mens HostGators gjennomsnittlige side lastingstid er bare litt under den gjennomsnittlige siden lastetid (med deres servere er i USA), er dette fremdeles en ulempe for australiere. Søkemotorer legger hastighet inn i sin organiske søkingsrangeringsalgoritme, og enhver forsinkelse i sidenes belastningstid for et selskap har muligheten til å påvirke salget negativt. Når det er sagt, hvis du bruker en CDN, blir dette et ikke-problem. Hvis du er i USA, Canada eller enda mer fjerntliggende som Brasil, er det ingen selvfølgelig nødvendig med CDN.

Andre kule funksjoner

24/7 kundeservice

Som tidligere nevnt er dette selskapets kundeservice ganske nyttig, men en annen stor fordel med det er at kundeservicen deres er tilgjengelig døgnet rundt. Dette er ekstremt nyttig fordi mye av tiden, de største problemene dine vil skje til de underligste tider (midt på natten, i helgene osv.).

Pengene tilbake-garanti

Dette er alltid nyttig. Hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres, kan du få full refusjon innen de første 45 dagene etter at du har brukt dem.

Gratis migrasjon

HostGator flytter gjerne din eksisterende webside til sin egen webhotell, noe som sparer deg for mye tid og ressurser.

Konklusjon

Som nevnt noen ganger, hvis du nettopp begynner og budsjettet er veldig stramt, kan du definitivt registrere deg. Men hvis du kan svinge de ekstra $ 1,5, vil vi anbefale å ta en titt på SiteGround, da du garantert vil dra nytte av den ekstra hastigheten (og WordPress-målrettede funksjoner hvis du bruker WordPress for å bygge nettstedet ditt).

SammendragReviewer Matthew RogersVurderingsdato 2018-06-29Anvalgt vare HostGatorAuthor Rating 31star1star1stargrågråProduktnavn HostGatorPrice
2,75 dollar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map