Digital Pacific gjennomgang

Digital Pacific

Grei karbon-nøytral hosting, god kundestøtte, funksjoner er mindre enn fantastisk …


DigitalPacificLogo

Generell vurdering

Billigste plan
$ 6.90 / mo

Digital Pacific: Et raskt sammendrag for personer uten tid (stort sett alle av oss)

Selv om Digital Pacific er en god vert etter australske standarder, hvis vi sammenligner dem med vår nåværende favoritt-webhotell SiteGround, vil du raskt legge merke til noen få forskjeller, og de viktigste er mangel på globale datasentre (de har bare en primær en i Sydney, SiteGround har ganske mange rundt om i verden, noe som gir deg global rekkevidde), og mangel på WordPress-fokuserte hostingplaner (over 25% av hele internett kjører på WordPress, og nettstedet ditt vil sannsynligvis også gjøre det, så det er ganske viktig), og diskplass (deres grunnleggende plan tillater bare 1 GB, SG tilbyr 10 GB).

Vi liker hvor ren og grønn Digital Pacific er, og ytelsen deres er definitivt god nok til å være vertskap for de fleste nettsteder, og skalerer fint når du går opp i pris. Det vi imidlertid ikke likte, var hvor lite som er inkludert i deres grunnleggende plan (som er priset over de fleste konkurrenters planer).

Som nevnt før kommer det bare med 1 GB diskplass, men det virkelig rare er mangelen på støtte for MySQL-databaser, som du trenger for å kjøre en anstendig CMS som WordPress eller Joomla. Dette gjør den grunnleggende planen bare bra for små statiske HTML-nettsteder, for eksempel nettsteder for brosjyretype eller plassholder.

Så kort fortalt, vår anbefaling går fremdeles til SiteGround i stedet for Digital Pacific, ettersom SiteGround har funksjoner som 10 GB diskplass, gratis SSL, gratis CDN, gratis migrasjoner, de har flere datasentre rundt om i verden (global rekkevidde), STOR support , og de er offisielt anbefalt av WordPress (veldig få verter kan hevde dette, det er ganske imponerende), de er en ekte ikke-brainer, sjekk ut SiteGround-anmeldelsen vår her!

Fortsatt interessert i Digital Pacific, fortsett å lese nedenfor.

digital Stillehavsforskning

Digital Pacific Review

Digital Pacific ble grunnlagt i 2000 og er en erfaren, karbonnøytral australsk hostingleverandør med stort fokus på kvalitetsservice og kundetilfredshet. Dette Sydney-baserte selskapet tilbyr ingenting annet enn pålitelige hostingløsninger – skreddersydd for å imøtekomme og overgå dagens kundebehov. Her er noen av de viktigste selskapets verdier:

 • Intuitive og kvalitetsrike hosting-tjenester til rimelige priser
 • Danner langvarige forhold til klienter
 • Forstå kundens behov
 • 24/7 kundestøtte hele året

De tilbyr et bredt utvalg av hosting-tjenester fra delt og VPS-hosting helt til dedikerte servere. Disse tjenestene blir gjort mulig av Digital Pacifics dyktige og erfarne team av profesjonelle. Så om du er en liten eller mellomstor bedrift som leter etter den beste australske webhotellet for å bygge din virksomhetsside, har dette selskapet mye å tilby!

Hosting Services

Få ting som gjør at Digital Pacific skiller seg ut fra mengden:

 • Med mer enn 15 års erfaring er Digital Pacific et av de første selskapene som begynte å tilby webhotelløsninger i Australia.
 • De har et flott backup-system som lagrer nettstedet, databasen og e-postfilene dine 3 ganger per dag!
 • Digital Pacific bruker Dell-maskinvare på høyt nivå med speilede stasjoner for å sikre serverstabilitet, kraft og holdbarhet.

Priser

digital stille priser

Som nevnt tidligere, er den grunnleggende planen deres egentlig ikke noe du ønsker å registrere deg på med mindressss, du planlegger et statisk html-nettsted, som et stedstedsnettsted til nettstedet ditt blir startet. Så da er neste plan opp $ 9,92 hvis du betaler årlig, den planen gir mulighet for MySQL-databaser slik at du kan bruke din favoritt CMS som WordPress eller Joomla. De har også forretningsplaner, og det er her vi begynner å se funksjoner som sammenligner med topp vertene våre som SiteGround eller A2 Hosting.

Delt webhotell for bedrifter

Dette er deres mest grunnleggende hostingplan for bedrifter. Det er en delt hosting, som betyr at nettstedet ditt vil bli plassert på en server med en rekke andre nettsteder. Siden du vil ha mange naboer, vil du dele serverressursene sammen. Ikke la dette skremme deg av, vi snakker om superkraftige servere som kan håndtere mer enn ett nettsted. Hvis du vil åpne en blogg for selskapet ditt, eller har et bedriftsnettsted, vil Digital Pacific’s Business Hosting-plan dekke dine behov. Og hvis du av en tilfeldighet synes at denne løsningen ikke er god nok, kan du enkelt oppgradere til en bedre hostingplan.

Dette er hva du får:

 • Enkel å bruke cPanel.
 • 24/7 kundestøtte.
 • Evne til å endre planer uten å måtte bekymre seg for kontrakter eller straffer.
 • Nettstedet ditt vil være vert på australske servere – alt vedlikeholdes og driftes av Digital Pacific.

Denne hosting starter på $ 6,90 per måned (sammenlignet med SiteGround $ 4,95 per måned). Selv om vi vil anbefale “Business Basic” -planen som inneholder 25 GB lagringsplass, 100 GB månedlig trafikk og et ubegrenset antall e-poster. I tillegg til denne grunnleggende planen, kan du få Business Standard, Advanced of Pro. De er dyrere, men absolutt verdt de ekstra pengene – i tilfelle du leter etter økt lagring og båndbredde.

VPS Hosting

Hvis du er ute etter økt ytelse og total kontroll over serveren din, vil du være interessert i Digital Pacifics VPS-hostingplan. Den gir deg en fullt funksjonell virtuell server, med installert operativsystem som du kan administrere uavhengig. Det er to alternativer for VPS-hosting:

 • Selvstyrt VPS, som betyr at du får en virtuell server, og det er det. Hvis du vil installere ting, løse problemer eller bare utføre regelmessig vedlikehold, må du ansette en systemadministrator eller gjøre alle disse tingene selv. Denne planen koster rundt $ 45 per måned.
 • Managed VPS lar deg fokusere på virksomheten, mens eksperter på Digital Pacific håndterer den tekniske siden av ting. Denne planen starter fra $ 74 per måned.

Med begge disse planene får du:

 • VPS cPanel
 • Gratis oppsett
 • Ledig backup-plass

Dedikert hosting

Dedikert hosting er for de store aktørene på markedet. I stedet for å ha en virtuell server som deler ressurser med andre virtuelle maskiner på en fysisk server – som er tilfelle med VPS-hosting, vil du få en kraftig fysisk server alene. Dette er så bra som det blir i vertsverdenen. Denne planen er ideell for å kjøre ressurskrevende webapp eller store e-handelsnettsteder. Som en del av denne planen er du kvalifisert til:

 • Rask oppsett
 • Nyeste maskinvare på bedriftsnivå av Dell
 • Dedikert styring og støtte for oppdateringer og sikkerhet
 • Rask støtte

Digital Pacifics dedikerte hostingplaner starter på $ 99.

Konklusjon

Som nevnt i sammendraget, de er en anstendig vert og er miljøvennlige, men på grunn av deres mangel på MySQL-databaser (så ingen WordPress eller Joomla) på deres grunnleggende plan (som er priset som en plan som skal ha støtte ), mangel på utenlandske servere og lite diskplass, anbefaler vi deg å se på alternative alternativer som A2 Hosting eller SiteGround.

SammendragReviewer Matthew RogersVisningsdato 2016-02-28Vurdert vare Digital PacificAuthor Rating 31star1star1stargrågråProduktnavn Digital PacificPrice
AUD 6,9

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map