De beste leverandørene av CDN (Content Delivery Network) i Canada

Året var 1883, ol ‘Wild West. To dudes som står 50 meter fra hverandre, foran et klokketårn.


Sidehastighet er veldig viktig fordi det påvirker brukeropplevelsen direkte. I e-handel er du det heller den raske… eller de døde. ��

Hastighet er viktigere enn fin funksjonalitet eller estetiske design du kan innlemme på nettstedet ditt. I følge nyere studier vil 47% av nettbrukere knapt holde seg rundt nettstedet ditt hvis det ikke lastes inn to sekunder eller mindre.

Noen studier har også vist at 78% av online shoppere som opplever problemer med nettstedet er mindre sannsynlig å kjøpe fra det samme nettstedet igjen, og 44% av dem vil fortelle vennene sine om sine dårlig erfaring!

nettsted hastighet vektorSom om det ikke er ille nok, understreker Google konsekvent det sidehastighet er en rangeringsfaktor.

Dette betyr at et nettsted med hurtig innlasting er et raskt spor for å få flere besøkende, bedre rangeringer og forbedret brukeropplevelse. Nå vet vi alle at Googles algoritmer er – for det meste – innhyllet i hemmelighold, til tross for denne mangelen på informasjon, vet vi at søkemotorgiganten eksplisitt påpeker at nettstedets hastighet er en integrert del av suksessen til ethvert nettsted..

Hvor du skal begynne?

Installere en Innholdsleveringsnettverk er et flott sted å starte for å optimalisere hastigheten. Men fordi det er så mange leverandører av innholdsleveringsnettverk i Canada, kan det være en viktig oppgave å begrense den beste CDN-leverandøren (Content Delivery Network)..

Heldigvis for deg, vi har gjort alt det tunge løftet for å hjelpe deg med å skjære gjennom søppelen og finne riktig CDN-tjeneste for dine behov. I dag skal vi bare dele det beste med deg. Så hvis du vil trenge mer hosting-godhet, bør du sjekke den beste Canada-siden senere.

La oss forstå hva et CDN er, og før det begynner, og hvordan det er et skritt i riktig retning.

La oss komme til det.

Hva er et innholdsleveringsnettverk?

Et innholdsleveringsnettverk, også kjent som CDN, er et globalt distribuert nettverk av webservere som cacher statisk innhold på nettstedet ditt og lagrer det på flere forskjellige steder for å bringe det nærmere de globale brukerne.

Slik fungerer det. Normalt blir nettstedet ditt servert fra ett sted. Så alle besøkende får tilgang til den samme serveren. Dette betyr at hvis du har stor trafikk, reduserer nettstedet ditt automatisk. Og noen ganger i rushtiden, nettstedet ditt kan til og med krasje serveren.

hvorfor bruke en cdn

Funksjonen til et CDN er i dette tilfellet å bufrer alle de statiske ressursene på nettstedet ditt, slik at de blir servert gjennom CDN-servere. Dette reduserer belastningen på hosting-serveren og gjør det raskere og mer effektivt. I tillegg blir hver forespørsel om brukere av nettstedet håndtert av en server som er nærmest dem, noe som gjør det lettere å legge merke til.

Hva er fordelene med å bruke et CDN??

Vel, det er et par fordeler som jeg kunne tenke meg – øverst på listen er at det sparer penger. Sannheten er, å ansette en CDN-tjeneste og hostingleverandør sparer på kostnader som du ellers ville ha pådratt deg hvis du investerte i infrastruktur og separate tjenesteleverandører over hele kloden.

fordelene med å bruke cdn

Men det er ikke alt.

 • En CDN senker også nettverksforsinkelsen og pakketapet, noe som betyr at sluttbrukere opplever mindre jitter og forbedret strømkvalitet. Og som et resultat, kan brukere levere HD-innhold.
 • En CDN gjør det lettere å segmentere publikum og levere forskjellig innhold til forskjellige brukere, avhengig av hvilken type enhet brukeren bruker.
 • På grunn av hvordan en CDNs arkitektur er satt opp, blir redundanser opprettet for å sikre pålitelighet og en hyggelig webopplevelse.
 • Det gir ekstra sikkerhet for å dempe DDoS-angrep og trusler på nettet.
 • CDNer kan sirkuleres på nesten hvilken som helst plattform.
 • CDNS kan også forbedre hastigheten på nettstedet ditt.

Hva du skal se etter i en CDN

CDN-leverandører er ikke de samme. Noen er tydeligvis bedre enn andre på mange måter. For å sikre at du velger riktig CDN-leverandør her er noen få ting du bør ta i betraktning.

cdn-side last ganger diagramHastighet

Nettstedets hastighet betyr mye. Tatt i betraktning at den gjennomsnittlige personen bare venter i to til tre sekunder på at et nettsted skal lastes, ladetiden til CDN du velger skal være ganske darn bra. Det er ingen mening å bruke mye penger på et CDN hvis det ikke kommer til å gå raskt.

Pålitelighet

La oss få dette riktig. Pålitelighet betyr ikke at CDN vil tilby kjeledroppende pålitelighet 100% av tiden. Jada, de kan gi det sitt beste skudd og komme nær, men som alle andre teknologiske løsninger, har de også sine mangler. Men som en tommelfingerregel, bør en god CDN i det minste legge ut sunn pålitelighet på 99.999%.

ssl-ikonetSikkerhet

En annen faktor du vil ta i betraktning er hvor sikker CDN du går etter.

Du vil sikre at du har det beste Secure Sockets Layer (SSL) eller Transport Layer Security (TLS), slik at det ikke blir sendt noen data i ren tekst når alt ideelt sett skal krypteres.

Pris

Før du investerer i noe CDN, vil du vite hvor mye det vil koste deg. De fleste leverandører tar betalt av GB. Derfor er det nyttig å vite hvor mye båndbredde du bruker, slik at du kan beregne hvor mye å bruke en CDN som vil koste deg.

Ansvarsfraskrivelse: Selv om det kan være fristende å ta den billigste avtalen på bordet når det gjelder Content Delivery Networks, vil du definitivt ikke gå på akkord med kvaliteten. For da betyr det at du kommer til å krysse publikum, og det er ikke noe du vil gjøre. Du får det du betaler for.

global nettverksserver lokasjonsvektorAntall nettverksplasseringer

I CDN-leverandørers verden, jo flere steder en CDN har, desto større fleksibilitet har du. Av denne grunn bør CDN-en du besøker ha så mange nettverkssteder som mulig som dekker alle de store kontinentene.

24/7 kundestøtte

La oss være ærlige. Oddsen for å møte hikke er ikke akkurat ikke-eksisterende. Og hvis du får massevis av trafikk, øker disse oddsene eksponentielt. Før du tar en beslutning om hvilken CDN-leverandør du går til, vil du forsikre deg om at leverandøren tilbyr 24/7 support når noe går galt.

Bildeoptimalisering

En av grunnene til at nettsteder bremser er på grunn av bilder med høy oppløsning. En god CDN bør tilby bildeoptimalisering som lar bilder og nettsteder lastes raskere. Nå som du vet hva du skal se etter, la oss komme til den saftige delen.

Beste CDN-leverandører i Canada anmeldt

1. Inkapsel

imperva incapsula logoIncapsula er lett en av favorittleverandørene mine. Og årsakene er ganske enkle. Med andre CDN-er er det ikke veldig lett å finne en så avansert sikkerhetsbeskyttelse. Foruten lastbalanseringsfunksjonene og PCI-sertifisert brannmur, har Incapsula også smart DDoS-beskyttelse å gi deg kjevebrytende sikkerhet.

Jeg liker også at det tilbyr noen av de raskeste hastighetene du kommer over. Takket være en omfattende kapasitet på datasentre over hele verden, tilbyr Incapsula superrask service for forskjellige typer behov, inkludert SaaS-virksomheter, nettbutikker og on-demand videostreaming.

Det beste av alt, i tillegg til suveren hastighet, er Incapsula også optimalisert for å håndtere trafikken mellom serverne. For ikke å snakke om det er også superenkelt å sette opp.

2. Cloudflare

skyflare-logoMed et stort nettverk av datasentre spredt over hele verden og et ekstremt spenstig nettverk, tilbyr Cloudflare deg svært pålitelige og effektive tjenester.

I tillegg har Cloudflare innebygde failover- og lastbalanseringsfunksjoner som hjelper til med å opprettholde tjenesteleveransen. Og ved hjelp av sanntidsanalyser kan du enkelt overvåke og blokkere mistenkelige gjennomsøkere, trusler og voldelige roboter.

I tillegg til pålitelighet og effektivitet, er det mye mer å elske med Cloudflare. Det mest bemerkelsesverdige er det faktum at de tilbyr en gratis plan med noen begrensede funksjoner for små nettsteder som ikke kan få sitt eget premium CDN.

3. Amazon CloudFront

Amazon CloudFront-logoCloudfront er en bunnsolid CDN leverandør som tilbyr raske, globale og raskt voksende servere.

Jeg valgte spesielt CloudFront fordi de tilbyr et trygt og trygt miljø for omtrent hvilket som helst innhold på nettstedet, og du faktisk kan begrense CDN-landet og være vert for direkteavspilling..

I motsetning til Incapsula og Cloudflare ser Cloudfront-tjenesten imidlertid ut til å være litt mer komplisert for nybegynnere, noe som betyr at du trenger litt trening for å komme deg rundt med å bruke den.

4. Stackpath

Stackpath logoValget mitt nummer fire er Stackpath. Det er mitt fjerde valg fordi det er et av de mest populære innholdsleveringsnettverkene i verden. Det er raskt, sikkert og enkelt å sette opp og har servere strategisk plassert i 90 land.

I tillegg er SSD-lastede servere optimalisert for å gi sidehastighet og utmerket bildeakselerasjon – for ikke å nevne at den har en innebygd SSL-funksjon som beskytter nettstedet ditt i sanntid og en to-trinns autentiseringssikkerhetsfunksjon som hjelper å låse inn innholdet ditt og sikre kontoen din.

5. Akamai

Akamai-logoNeste opp er Akamai. Jeg liker spesielt dette innholdsleveringsnettverket fordi det har en visualisering i sanntid som gir verdifull innsikt i globale regioner som er mottakelige for nettangrep.

Videre hjelper det å identifisere byer med høyest trafikktetthet og de tregeste forbindelsene. I tillegg til sin intelligente plattform, er Akamai også kjent for sin evne til å fremskynde tilkoblinger og ha den passende infrastrukturen som er nødvendig for å øke hastighet.

I motsetning til de fleste andre innholdsleveringsnettverk jeg har nevnt, har Akamai imidlertid en anelse tregere sammenligning, mest fordi den bruker DNS-baserte oppslag.

6. Cachefly

Cachefly-logoHvis du er ute etter et alternativ til Incapsula, er dette et av de beste alternativene tilgjengelig.

Cachefly ligner mer kjente navn som Cloudflare og CloudFront ved at det er et av de raskeste CDN-ene som er tilgjengelig på markedet. I tillegg tilbyr selskapet CDN i alle verdensdeler, noe som er ganske sprang hvis du tenker på det, spesielt fordi de fleste av de andre CDN-ene bare tilbyr CDN i et begrenset antall kontinenter.

På toppen av alle disse godbitene har selskapet avtaler med noen av de største merkene du kjenner, som er et signal om tillit og tro. På ulempen derimot, Cachefly kan være ganske dyrt. Videre er det ganske vanskelig å finne en plan med noen få Gigabyte. Selv om de er dyre, er de det fremdeles en av de beste der ute for pengene dine.

Summing It Up

Det er det, folkens! Seks av de beste leverandørene av innholdsleveringsnettverk i 2020. Sørg som alltid for å gjøre din egen undersøkelse og nøye undersøkelse for å finne ut hvilken som passer best for dine behov.

Du vil kanskje også like:

 • Beste nettstedbygger
 • Beste bloggplattform

Referanser og bildekreditt:

 • EHRIntelligence.com
 • DigiMarkCentral.com
 • ColocationAmerica.com
 • HackerNoon.com
 • GlobalDots.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector