Cloudways Review – Er Managed Cloud Hosting en god idé?

Skybaserede webtjenester er alle de rasende i disse dage. Faktisk har næsten ethvert firma, der leverer hosting, en form for sky, hvorpå du kan hvile din platform.


Hvordan skiller du det gode fra det dårlige med så mange muligheder?

Svaret er enkelt. Du vælger den der tilbyder lidt ekstra uden at koste dig meget mere. Virksomheder kan lide Cloudways forsøger at give den slags værdi for service ved at give dig en anden slags administreret sky, kald det Cloud +, hvis du vil.

Cloudways logo

Hvad er Managed Cloud Hosting?

Administreret cloud computing tager nogle af de bedste funktioner på skybaserede platforme, nemlig distribueret netværkstilgængelighed på tværs af flere servere, og tilføjer en vægt på sikkerhed og konsistens.

Cloudways-serverne er skåret ud af virtuelle maskiner til at kombinere sikkerheden på private servere med bekvemmeligheden og omkostningsbesparelserne ved en offentlig model. Dette er en ideel atmosfære for udviklere at arbejde i på grund af sikkerhed og evnen til at oprette servere, der efterligner en række geo-placeringer. Det er fantastisk til at teste sikkerhed, hastighed og ydeevne fra et teknisk perspektiv.

Generelt tilbyder administrerede skyplatforme fordelen ved:

Tilgængelighed, du kan stole på

Den konsistente tilgængelighed skyldes den måde, sådanne platforme er struktureret gennem et system med lagringsområde-netværk (SAN) og servere for at give failover-beskyttelse, der er pålidelige.

Automatisering

Failover- og ressourcestyring automatiseres for at skabe en balance mellem fysiske maskiner og administrerede netværk via virtualisering. Det betyder hvis en vært går ned, er der andre i det virtuelle netværk, der automatisk udfylder hullet for at holde dit websted i gang.

Netværkssikkerhed

Miljøerne af skyservere og virtuelle lokale netværk (VLAN) er beskyttet af protokoller som Intrusion Detection System (IDS) / Intrusion Prevention System (IPS) og firewalls.

Afbalanceret hybrid platform

Selvom det ikke er en rigtig hybridmodel, er administrerede skyplatforme i stand til at analysere ressourcer mellem delte, dedikerede netværk og cloud-servere, der bor på de samme servere.

overkommelighed

Med fakturering pr. Brug og en omkostningseffektiv hostingmodel, styrede skyer giver dig fordelen ved lavere omkostninger uden at ofre ydeevne og sikkerhed.

Målet med vores Cloudways-gennemgang er at give dig en omfattende evaluering af fordele, funktioner og ydeevne, der gør Cloudways administreret hosting til en fantastisk løsning for udviklere og virksomheder i alle størrelser og brancher.

Oversigt over Cloudways: Hvorfor det er anderledes

Virksomheden blev grundlagt i 2011. Dens centraliserede placering på Malta giver flere fordele. Netværket af servere placerer klienter inden for rækkevidde af hinanden, hvilket styrker hastighed og adgang.

Det giver også et frugtbart rum til udvikling af PHP-apper, inklusive containeret applikationer, i et sikkert miljø. De er i stand til det ved at opretholde en sikker PaaS-model (Platform-as-a-Service), der er funktionsrig og overkommelig.

Lige fra flagermus, Cloudways giver dig en gratis prøveperiode på to uger, så du kan opbygge og teste dit websted og tilgængelige funktioner som CloudwaysBot smart assistent uden at investere en krone. Du har muligheden for at oprette et brugernavn og adgangskode eller logge ind med dine LinkedIn-, Github- eller Google-konti.

Derfra er du nødt til fleksibilitet til at vælge mellem en lang række indholdsstyringssystemer (CMS’er), herunder de tre øverste platforme, WordPress, Drupal og Joomla. Andre inkluderer:

 • MediaWiki
 • Mooble
 • PHP-stak
 • Sukker CRM
 • Prestashop
 • Magento

Valget er ikke begrænset til din CRM. Du kan integrere Cloudways oven på andre skybaserede platforme som Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, Vultr og Digital Ocean. Du har endda valg af servere fra de mange, som virksomheden har spredt over hele landet.

Men hvad med detaljerne i denne administrerede cloud computing-service?

De tilbyder meget konkurrencedygtige priser starter på kun $ 10 pr. måned, og deres ydeevne er overlegen. Hos dette firma er der ingen grænser for CPU-brug og båndbredde-ressourcer som nogle andre hostingfirmaer. Det betyder, at du kan have de dedikerede ressourcer, du har brug for, uden at støde op til en dyrere plan.

Pris kontra ydelse

Et af de første kriterier for at vælge en god hosting-service er værdi sammenlignet med pris. Dette måles normalt som et forhold mellem pris: ydelse baseret på levering af tjenester til en specificeret pris. Jo lavere forhold, jo mere ønskelig er tjenesten.

Oppetid vs Nedetid

Ved du, hvor meget forskel der er mellem en oppetid på 99,8 og 99,999 (5-9s)? Selvom disse tal kun er brøkdele med et sekund fra hinanden, det første tal vedrører 18 timers nedetid pr. år, og den anden kun ni minutter.

Mange webværter lover et vist niveau af oppetid, men mange undlader at sikkerhedskopiere det med garantier skriftligt ved at inkludere det i deres SLA’er (serviceniveauaftaler). Cloudways lover 99.999 procent tilgængelighed, og det er blevet bevist ved testning. En tester pingede deres websted med et testværktøj fra flere steder hvert 15. minut i 30 dage. I gennemgangen af ​​deres målinger i slutningen af ​​denne tidsperiode, der var ikke et eksempel på nedetid.

Gennemsnitlig belastningshastighed

I test efter test kunne Cloudways analysere belastninger af siderne ned til millisekunder. Bare til sammenligning indlæses de bedste hostingplatforme typisk urets side mellem et og 10 sekunder. Det er værd at bemærke, at for hvert ekstra sekund, det tager at indlæse dit websted, dine afvisningsrater stiger med op til 32 procent. Det vil ikke være et problem med Cloudways, som har en gennemsnitlig belastningstid på omkring 616,5 millisekunder.

Hvad gør denne platform så hurtig? Teknologi i form af stablet Apache, Memcached, Lak og Nginx.

Servere og serverplaceringer

Cloudways har adgang til deres indholdsleveringsnetværk, der opretter og safslutter flere kopier af dine websider til deres globale netværk bestående af 45 nærværspunkter (PoPs). Så snart en anmodning kommer ind på deres server, overføres den automatisk til den nærmeste geo-placering. Det er en anden faktor, der bidrager til denne hostingplatforms hastighed og pålidelighed. Integration med deres CDN koster $ 1 pr. 25 GB båndbredde. CSN understøttes af StackPath, som tidligere var MaxCDN. Du kan også bruge Cloudflare eller en anden CDN efter eget valg.

Virksomheden har hovedkontor i Malta og har servere i hver større europæiske hovedstad samt større byer i USA, Asien, Australien og to i Sydamerika i Rio de Janeiro og San Paolo, Brasilien.

Båndbreddekapacitet

Med Cloudways er det usandsynligt, at du får problemer med utilstrækkelig båndbredde. Så længe du har et godt greb på den mængde ressourcer, du har brug for, du kan få båndbredde, der strækker sig fra 1 – 12 terabyte.

Kundesupport og vidensbase

Kundeservice er tilgængelig via live chat 24/7/365. De tilbyder også helpdesk-billetter med et hurtigt svar og en mulighed for at tale med en live tekniker. Den eneste ulempe er det menneske-til-menneske-interaktion skal anmodes om via en online formular for at planlægge et tilbagekald eller Skype-session.

Som enhver virksomhed, der er sikker på deres serviceniveau og lydhørhed, Cloudways tilbyder en pengene-tilbage-garanti. I et forsøg på at være anderledes følger den ikke den typiske 30- eller 60-dages model. Faktisk, det er så kompliceret, selv kundeservice vil henvise dig til deres politikside snarere end at prøve at forklare det for dig.

Deres vidensbase er omfattende med masser af tutorials og råd at løse en række hostingproblemer. Der er også en temmelig aktiv blog, der er fyldt med artikler, og du kan abonnere for at få artikler og opdateringer leveret direkte til din indbakke. Du kan endda engagere dig med virksomheden og det udvidede samfund på alle større sociale medieplatforme.

Unikke funktioner

Funktioner er et andet sted, denne platform virkelig skinner. Det kræver en hel novelle at udbrede alle dyderne i Cloudways, så vi giver dig højdepunkterne og fortæller dig, hvor det skiller sig ud fra andre cloud-hostingløsninger.

Selvom det måske ikke forbliver unikt længe, deres PaaS-servicemodel er en innovation. Den første ting, vi skal nævne, er nem installation med et enkelt klik og skyderen, der giver dig mulighed for at konfigurere dit system ved at vælge et estimeret antal sidevisninger, du håber at få. Systemet anbefaler derefter en serverstørrelse og andre ressourcer for at imødekomme dine forventede behov. Du kan også konfigurere manuelt til en højere grad af tilpasning.

Derefter er du klar til at installere dit WordPress-websted eller et andet CMS. Du får en gratis platformmigrering som en bonus.

Men det er ikke alt, hvad der gør Cloudways til en unik platform. Deres funktionssæt er bygget op omkring e-handel med en speciel samling af udviklerværktøjer.

Skalerbarhed

En af de bedste ting ved cloud-hosting er skalerbarheden. Siden du betaler kun for de ressourcer, du bruger, behøver du ikke at bekymre dig om at anstrenge ressourcerne til at betale for mere, end du har brug for “bare i tilfælde af”.

Hvis du bruger AWS eller Google Cloud, kan du distribuere den for at skalere din CPU og RAM for at imødekomme dine krav. Du har også to lagringsdiske, en til applikationer og en anden til din database. Dette giver også ekstra sikkerhed.

Relaterede: Håndtering af WordPress-databaser med phpMyAdmin

Sikkerhed

Ud over understøttelse af WP-sikkerhedsplugins tilbyder Cloudways et par egne funktioner. Disse inkluderer:

 • Firewalls der begrænser havneadgangen
 • SSH og SFTP logins for at forhindre brute force-angreb
 • Databasesikkerhed gennem foretrukken hvidlisting af IP-adresser
 • App-isolering for at holde apps lanceret separat, selv på den samme server
 • SSL-certifikater ved hjælp af Let’s Encrypt
 • Brugerrollestyring for at understøtte en mindsteprioritetsadgangsprotokol
 • OS-sikkerhed og programrettelsem, som kan konfigureres til automatisk installation gennem Debian
 • Cloudways Bug Bounty til crowddsourcing af initiativrige sikkerhedsentusiaster i samarbejde med BugCrowd
 • To-faktor godkendelse for yderligere adgangskontrol
 • GDPR-overholdelse
 • Ende-til-ende-kryptering
Backup og genskab

Sikkerhedskopier udføres automatisk som standard, og restaureringsfunktionen kan betjenes med bare et klik. Administratorer kan også manuelt konfigurere sikkerhedskopier til at køre efter deres foretrukne tidsplan.

Overvågning

Du får lettere sove med at vide, at du får 24-timers liveovervågning og alarmer. Cloudways giver dig også New Relic-integration til fejlfinding af ydelsesproblemer, og CloudwaysBot for at underrette dig om problemer.

Tilføjelser og integration

Når du har brug for yderligere funktionalitet, leverer Cloudways med et antal tilføjelser og integrationer. Listen inkluderer:

 • Cloudways API
 • CloudwaysBot-kanaler
 • Ansøgningsmigration
 • SMTP-tilføjelse
 • Backspace-tilføjelse til e-mail
 • DNS Made Easy tilføjelse
 • Cloudways Support-tilføjelser
CloudwaysBot

Denne unikke egenskaber er som at have en assistent ombord. Det kan besvare spørgsmål, komme med en anbefaling, give dig tip, mens du arbejder, eller sende advarsler via Slack, HipChat eller e-mail. Du kan tilpasse typen af ​​meddelelser, og udviklere kan interagere med CloudwaysBot gennem brugerdefinerede API’er.

Udviklere kan administrere deres teams gennem en administrationskonsol, hvor de kan tildele roller og give tilladelser, og du kan indstille særlig adgang for midlertidige teammedlemmer som konsulenter og sikkerhedspecialister.

Selvom du er begrænset til rodadgang, er du i stand til at udføre iscenesættelse og test eller få kommandolinjeadgang gennem SSH.

Attn: Udviklere

Hvis du udvikler dig i PHP, vil du med glæde bemærke, at Cloudways tilbyder et valg mellem at arbejde med PHP7 eller vælge blandt flere rammer. Lettere scripting-operationer udføres af den medfølgende RESTfulAPI. Der er endda en API Playground til script-test.

De eneste ulemper, vi virkelig kunne finde med denne platform, er, at den er svært at få kundesupport på telefonen, og kontiene inkluderer ikke e-mail-adresser eller en mulighed for domæneregistrering. Du kan få e-mail-adresser, men det koster dig lidt ekstra. Du får også begrænset support, hvis du udvikler dig på et sprog som Ruby, Python eller JS, og du ikke har root-adgang.

Servicetyper og prisplaner

Ud over en 14-dages gratis prøveperiode, Cloudways tilbyder op til 11 serviceniveau. Satserne kan synes mindre end konkurrencedygtige ved første øjekast, men du skal tage højde for, at platformstyring er inkluderet i denne pris.

Virksomheden arbejder på en pay-as-you-go-model, og de inkluderer nogle godbidder som gratis migration og SSL-certifikater, ubegrænset appinstallation og ekspert 24/7 support med enhver plan. Tjenesterne debiteres timebaseret, mens platformen som tjeneste serviceres månedligt. Du kan betale via større kreditkort eller PayPal.

Cloudways top prisplaner

De fire vigtigste servicelager er:

DO1GB service for $ 10 pr. måned / $ 0,0139 pr. time, der inkluderer 1 GB RAM, en processor med en enkelt kerne, 25 GB lagerplads og 1 TB båndbredde
DO2GB for $ 22 pr. måned / $ 0.0306 pr. time, der inkluderer 2 GB RAM, en kerne, 50 GB lagerplads og 2 TB båndbredde
DO4GB (mest foretrukket) til $ 42 månedligt / $ 0,0583 pr. time med 4 GB RAM, dobbelt kerner, 80 GB lagerplads og 4 TB båndbredde
DO8GB til $ 80 pr. måned / $ 0.1111 i timen, som leveres med 8 GB RAM, quad-core processor, 150 GB lagerplads og 5 TB båndbredde

Platformerne strækker sig til tre nye niveauer, DO96, 128 og 192 GB, der øger dine kapaciteter til en sindssygende 192 GB RAM, en 32-core processor, 3840 GB lagerplads og 12 TB båndbredde til $ 1.035 pr. Måned / $ 1.4375 per time.

Afsluttende tanker

Cloudways ‘erklærede mission er at “Styrk folk, så de kan bevæge deres drømme fremad”. Vi håber, at denne Cloudways Review var i stand til at besvare alle spørgsmål, du har om denne hostingindstilling.

Hvis du leder efter en overkommelig fleksibel hostingløsning til dit e-handelswebsted eller webbygningsaktiviteter. Fra vores perspektiv, Cloudways giver dig det bedste af denne type hostingplatform, med nogle ekstra godbidder kastet ind for godt mål.

Ofte stillede spørgsmål: Administreret Cloud Hosting

Hvis du leder efter bare et par små oplysninger, er du velkommen til vores ofte stillede hosting af Cloudways hosting.

Q: Hvor er Cloudways baseret??

EN: Virksomheden har hovedkontor i 52 Springvale, Pope Pius XII Street, Mosta MST2653, på Malta. Dette giver fordelen ved en centraliseret placering, der er tilgængelig fra Europa, USA og andre lukrative globale forretningsnav.

Q: Hvad administreres WordPress-hosting?

EN: Det er hosting-service, der håndterer mange af detaljerne ved at køre et WordPress-websted til dig. Det betyder, at de tager sig af pligter til vedligeholdelse og sikkerhedskopiering / fresorering. Da de fleste er cloud-hostingplatforme, behøver du ikke at bekymre dig så meget om sikkerhed, oppetid og skalerbarhed, enten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector