CloudWays-anmeldelse – Er denne “administrerte” verten bra?

Cloudways gjennomgangCloudways hjemmeside


Cloudways er en administrert skybasert webhotellplattform som er populær blant gründere.

Det skiller seg ut fra konkurransen av noen få viktige årsaker.

For det første lar du deg velge mellom fem forskjellige plattformer, inkludert noen tunge hitters som Google Cloud og Amazon Web Services.

Men den største take-away folk flest har når de ser på Cloudways er de tilpassbare betal-som-du-gå-planene. De krever ikke en lengre avtaleperiode som noen andre hostingtjenester og tillater deg selv å prøve tjenesten (inkludert en nettstedsbygger) gratis.

Men hvordan måler Cloudways opp mot noen av beste vertsleverandører der ute?

I denne hostinggjennomgangen legger vi Cloudways gjennom wringer, og utfører en rekke tester på den for å avgjøre om det fortjener dine hardt opptjente penger eller ikke.

Hvordan gjorde Cloudways det i forhold til å være vertskap for tungvektere som Bluehost og Godaddy? Les videre for å finne ut av det.

Generell info & Hosting Oversikt

VÅR VERDIKT:anbefalt
HASTIGHET:540ms (Februar 2020 til april 2020)
Oppetid:100% (Februar 2020 til april 2020)
BRUKERSTØTTE:24/7 Live Chat, Ticketing System, Knowledgebase
APPS:Amazon Web Services, Google Cloud, WordPress, Joomla, Drupal & mer
FUNKSJONER:Kloning av nettsteder, Proaktiv overvåking, Byggherre av nettsteder
BOLIGPLANER:Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS, Google Cloud
NETTOVERSIKT:Gratis
PRIS:Fra $ 10,00 / mo (varierer basert på serveren)

Fordeler med å bruke Cloudways Hosting

1. Eksepsjonell oppetid

Oppetid er en av de viktigste faktorene for en vertstjeneste. Tross alt er hele hensikten med å ha nettstedet ditt vertskap for å sikre at folk kan få tilgang til det.

Når det er sagt, er det vanskelig å melde seg på noe over et krav på 99,9%. Og hvis du ser på gjennomsnittlig oppetid for delte hostingleverandører, vil du se at 100% oppetid ikke er en vanlig ting, selv ikke mellom nettskyleverandører..

Cloudways hevdet en 100% gjennomsnittlig oppetid for oss gjennom deres kundesupport live chat. Og så langt har de med suksess bevist det. De siste tre månedene har de ikke hatt noen driftsstans i det hele tatt, noe som viser en oppetid på 100%.

Cloudways oppetid og hastighetCloudways gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

Vi vil oppdatere denne vurderingen i fremtiden med mer nøyaktig oppetidinformasjon når tiden har gått, og vi har samlet flere data.

2. Live Chat Support

Cloudways tilbyr support 24/7/365 live chat, noe som er flott.

Komplekse spørsmål om kundeservice kan spores av Cloudways ved å bruke billettbilletter online. Disse kan opprettes av Cloudways ansatte eller av brukerne selv.

For det må du imidlertid ha en konto hos Cloudways før du kan starte noen form for støtte. Det er et gratis påmeldingsalternativ, men du må fortsatt overlate litt informasjon før de vil snakke med deg.

Foreløpig kommer vi til å fokusere på den faktiske opplevelsen vi hadde mens vi snakket med en supportrepresentant.

Kundesupportpraten vår koblet seg umiddelbart, og vi fikk høflige og raske svar.

Cloudways støtter

Vi stilte et todelt spørsmål for å måle effektiviteten av støttesvaret.

Abbas begynte på første halvdel av spørsmålet vårt med en gang.

Han svarte på spørsmålet vårt om migrasjon delvis og ignorerte delen om prisen. Da vi trykket på spørsmålet, svarte han raskt og ga oss til og med en lenke. Imidlertid klarte han ikke å adressere den andre halvdelen av spørsmålet vårt, så vi gjentok det.

Kort sagt, selv om det ikke var den beste live chat vi noensinne har hatt, ble spørsmålene våre raskt besvart og samtalen var nyttig generelt.

3. Proaktiv overvåking

En funksjon som vi absolutt elsker med Cloudways ‘delte hostingplan er proaktiv overvåking.

I utgangspunktet når serveren eller stakken er nede, rekker Cloudways å gi deg beskjed.

De holder deg oppdatert når de begynner å undersøke årsaken til problemet.

Ingen vil se nettstedet deres komme ned, men det skjer. Det er bedre å høre fra selskapet først før du må nå dem. På den måten kan vertstjenesten fortelle deg med en gang hva problemet er, hva som gjøres for å håndtere det, og hvor lenge de tror problemet vil vedvare.

Det er også applikasjonsovervåkingsverktøy innebygd i plattformen, og kundene kan overvåke alle applikasjonene som er vert på en server.

Denne tjenesten har to forskjellige nivåer av overvåking.

 • Analytics viser alle PHP-forespørsler så vel som trafikkinformasjon, diskbruk og MySQL-forespørsler.
 • Logg viser nettstedets feillogg og tilgangslogg.

4. Gratis prøveversjon

Det er alltid godt å se et selskap som er villig til å stå ved tjenestene det tilbyr.

Cloudways er et av disse selskapene, og tilbyr en tredagers gratis prøveperiode.

Selv om tre dager ikke er så lang tid for deg å få en følelse av tjenesten, kan det gi deg en generell idé om du vil fortsette med Cloudways eller ikke.

Mange verter går som en pengene-tilbake-garanti i stedet for en gratis prøveperiode. Det er bra å se at Cloudways er villige til å la deg prøve ut hosting uten å legge ned penger.

5. Rask sideinnlastingstid

Når du er vert for et nettsted (uansett størrelse på bedriften), må du være fokusert på hastighet.

Lastetid er viktig for suksessen til et nettsted av noen viktige årsaker.

 1. SEO-poengsummen din tar hensyn til brukeropplevelsen. Hastighet er en stor del av brukeropplevelsen.
 2. Nye potensielle kunder er utålmodige og vil forlate nettstedet ditt hvis det ikke lastes raskt nok.

Hvor raskt er raskt nok?

Når det tar nettstedet ditt mellom ett og fem sekunder å laste, øker sannsynligheten for at en potensiell kunde spretter bort med enorme 90%.

Så klart raskere er bedre.

Kan Cloudways levere den hastigheten?

Det ser ut til at de siste tre månedene har den gjennomsnittlige lastetiden for siden vært en solid 540ms (0,5 sek).

Cloudways gjennomgangCloudways gjennomsnittsfart februar 2020 – april 2020 | Se statistikk

Imidlertid er vi fortsatt i ferd med å samle inn ytterligere data og vil fortsette å oppdatere oppetid og hastighet etter hvert som tiden går.

6. Gratis førstegangsoverføring av nettstedet

Når du bytter vertsleverandører for et allerede etablert nettsted, trenger du å overføre dette nettstedet til den nye tjenesten.

Heldigvis tilbyr Cloudways din første overføring gratis. Dette hjelper deg med å holde kostnadene nede og gjøre bryteren lettere.

7. Gratis SSL-sertifikatsikkerhet

Sikkerhet er viktig, spesielt for et lite forretningsnettsted. Kundene dine trenger å vite at de kan stole på nettstedet ditt.

Som sådan tilbyr mange delte hostingleverandører SSL-sertifikater (Secure Socket Layer). Mens noen får deg til å kjøpe denne viktige sikkerhetsoppgraderingen, inkluderer Cloudways den gratis.

Et SSL-sertifikat betyr at nettadressen din vil ha HTTPS foran. Hvorfor er det en stor sak? På toppen av å avverge potensielle sikkerhetstrusler, flagger Google faktisk alle HTTP-nettsteder som ikke sikre gjennom Chrome-nettleseren.

Hvis du prøvde å få en kunde til å stole på deg med kredittkortinformasjonen sin, ville det å bli merket som ikke sikker av en populær nettleser skade sjansene dine.

8. Brukervennlig kontrollpanel

Cloudways bruker et tilpasset dashbord i stedet for den klassiske cPanel som brukes av de fleste delte hostingleverandører. Til å begynne med kan det ta litt tid å bli vant til det, men generelt er det logisk og enkelt å bruke for både nybegynnere og avanserte brukere.

Cloudways gjennomgang

Fra serveradministratorpanelet kan du administrere domener, få tilgang til overvåkningsverktøy (analyse, logger), aktivere SSL-sertifikater, planlegge automatiserte sikkerhetskopier, endre applikasjonsinnstillinger og så videre. Så i utgangspunktet er alt som kan gjøres med bruk av cPanel også mulig med CloudWays instrumentpanel.

Ulemper ved å bruke Cloudways Hosting

1. Premium støttekostnader ekstra

Tidligere roste vi responsen på supportavdelingen til Cloudways, og vi er 100% i det.

Problemet med støttesystemet er at:

 1. Du må ha en konto for å få et hvilket som helst nivå av støtte, og
 2. Du kan få bedre støtte hvis du betaler ekstra.

Støtte er nødvendig, og mange selskaper der ute lykkes basert på effektiviteten til kundeservicen deres.

Å belaste mer penger for bedre støtte føles bare galt for oss.

Cloudways premium support

Cloudways har tre støttelinjer. De er standard, avanserte og premium

 • Standarden alternativet er gratis og leveres med live chat, verktøy for selvbetjening, plattformsstøtte og infrastrukturstøtte. Proaktive overvåkningsvarsler blir gitt, men det er så langt det går. Det er en 3-timers billettvente på problemer med høy prioritet.
 • Den avanserte tier har alt inkludert i standardalternativet. Det legger til et 30-minutters billettsystem for problemer med høy prioritet. Det inkluderer også tilpasningsstøtte og starter på $ 100 per måned.
 • Premium Support har en reaksjonstid på 10 minutter for billetter med høy prioritet. Det gir også tilgang til en privat Slack-kanal og telefonstøtte. Dette starter på $ 500 per måned.

2. Ingen domeneregistrering

Hvis du oppretter et nytt nettsted, kan du ikke registrere et domene hos Cloudways.

Det må gjøres med en tredjepartstjeneste som GoDaddy. På toppen av det kan det være vanskelig å dirigere nettadresser til hostingoppsettet.

Mange tredjeparts domenetjenester tilbyr også hosting. Folk kan synes det er lettere å bruke en tjeneste som gjør at alt kan gjøres på samme plattform.

3. Ekstra kostnad for e-post

En annen tjeneste som hostingleverandører liker å kaste inn gratis er e-postkontoer.

Ingen e-posttjenester er inkludert i Cloudways. Hvis du vil ha merket e-post via Cloudways hosting, må du jobbe gjennom en tjeneste som heter RackSpace.

Det belaster $ 1 per e-postkonto per måned. Selv om dette ikke er et enormt beløp, kan det legge til for større selskaper med mer enn 100 ansatte.

De fleste hosting-tjenester tilbyr et visst nivå av e-posttjenester gjennom selv de mest grunnleggende planene.

CloudWays-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

Cloudways tilbyr en rekke lønn mens du planlegger. Det er ingen kontrakter eller forpliktelsesperioder.

Abonnenter kan betale enten månedlig eller time for Cloudways. Planene varierer basert på serveren du velger.

Cloudways tilbyr mellom 7 og 14 forskjellige planer for hver tjeneste.

Cloudways priser og planer

Hvert servicenivå avviker på RAM, prosessor, lagring og båndbredde.

 • Digital Ocean’s minste plan starter på $ 10 per måned, inkludert hosting kostnader. Den leveres med 1 GB Ram, en 1-kjerne prosessor. Lagring på dette nivået er 25 GB med 1 TB båndbredde. Den største planen er 192 GB med en 32 Core-prosessor, 3.840 GB lagring og 12 TB båndbredde. Det kommer ut til $ 1.035 per måned.
 • Linode s Den minste planen er $ 12 per måned med 1 GB Ram, en prosessor med 1 kjerne, 25 GB lagringsplass og 1 TB båndbredde. Det største av Linodes alternativer er 1 205 dollar per måned med 192 GB Ram, en 32-kjerne prosessor, 3 840 GB lagringsplass og 20 TB båndbredde.
 • Vultr starter $ 11 per måned. Den har 1 GB ram, en 1-kjerne prosessor, 25 GB lagringsplass og 1 TB båndbredde. Den største planen koster $ 385 per måned. Den leveres med 64 GB ram, en 16 Core prosessor, 1280 GB lagring og 10 TB båndbredde
 • Amazon Web Services starter på $ 36,51 per måned. Det minste alternativet kommer med 1,75 GB Ram, en 1vCPU-prosessor, 20 GB lagring og 2 GB båndbredde. I den øvre enden ser du på $ 3,567,98 per måned. Denne AWS-planen har 384 GB RAM, en 96vCPU-prosessor, 20 GB lagringsplass og 2 GB båndbredde.
 • Google Cloud starter på $ 33,30 per måned. Grunnplanen inkluderer 1,70 GB RAM, en 1vCPU-prosessor, 20 GB lagringsplass og 2 GB båndbredde. Den andre enden av spekteret har 120 GB Ram, en 32vCPU-prosessor, 20 GB lagring og 2 GB båndbredde. Det koster $ 1.290,42 per måned

Anbefaler vi Cloudways?

Ja det gjør vi.

CloudWays leverte rask sidehastighet og utrolig oppetid uten driftstopp i løpet av den tre måneder lange testperioden, og vi har store forhåpninger for de kommende månedene.

Vi var også store fans av deres proaktive overvåkningstjenester og sikkerhetsalternativer.

Selv om vi ikke liker deres lagrede støttesystem, er live chat support tilgjengelig også på gratis nivå, og det er supereffektivt.

Alt i alt er dette en god service med et bredt utvalg av planer å velge mellom.

PS! Har du brukt Cloudways før? Vennligst vurder å legge igjen en anmeldelse nedenfor – bra eller dårlig – spiller ingen rolle så lenge det er nyttig for de besøkende. Takk for støtten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map