Billig webhotell for Australia

Som et digitalt byrå er webhotell noe vi ikke kan klare oss uten, og selv om vi bruker den dyrere premium hosting for kundene våre, har vi også MYE sideprosjekter som også trenger hosting, og for dem bruker vi de billigere alternativene. For øyeblikket har vi hostingkontoer med over 30 selskaper!


Så når det gjelder å få et anstendig innblikk i de beste billige webhotellfirmaene i Australia, har du kommet til rett sted!

Nedenfor finner du vår personlige topp 3 av de beste billige webhotelltjenestene for Australia. Hver av dem vi analyserte, gjennomgått og sammenlignet med den nærmeste konkurransen for å gi dem et sted på listen. Vi bruker følgende kriterier for å gi favorittene et sted: Brukervennlighet, prisgunstighet og ytelse / kraft.

Side-note: Vi er overbevist om at du kan få bedre og rimeligere alternativer hvis du ser på amerikanske eide webhoteller btw. Så lenge de har servere i eller nær Australia (f.eks. Singapore <- bedre enn mange av de australske baserte vertene), de er vanligvis det bedre valget (som vår fantastiske # 1, Hostinger)!

Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo.Disk SpaceFeaturesAvtaler Nettsted
Hostinger-logoUSD 0,99 USD (ned fra $ 9,99)10 GB
 • Veldig rimelig
 • Superenkelt oppsett
 • Stor ytelse og fart
 • Globalt nettverk av servere
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hostinger anmeldelse
siteground2AUD $ 4,95 (Midlertidig 67% rabatt, ned fra $ 14,95)10 GB
 • Lett å bruke
 • Raske servere
 • Stor 24/7 support!
 • Skreddersydd skuddsikker sikkerhet
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
SiteGround gjennomgang
Hostpapa3,36 dollar AUD (ned fra $ 8,99)100 GB
 • Veldig billig
 • 100 GB diskplass
 • Men USA-baserte servere, så saktere lastetider.
HostPapa anmeldelse

“Med så mange vertselskaper å velge mellom, kan det være veldig tidkrevende å finne en anstendig som passer dine behov, spesielt ettersom de ser ut til å tilby de samme funksjonene til litt forskjellige prispunkter, slik at de fleste lurer på hvor forskjellen ligger …

Så bortsett fra tabelloversikten over, har vi også laget en mer detaljert topp 10 av de billigste webhotellfirmaene for Australia. Vi har brukt følgende kriterier for å sortere de beste webvertene: Brukervennlighet, overkommelighet og ytelse / kraft. Nyt!”

Matthew RogersMatthew Rogers – Redaktør

Billigste webhotell Australia 2020 – anmeldelser

1. Hostinger

Hostinger-logo
Nettside: hostinger.com
Pris: USD 0,99 USD
Diskplass: 10 GB
Support: Live Chat
Global rekkevidde: Ja

Hostinger er den du leter etter. Ikke bare er den billigst på listen vår, men kvaliteten på hosting-tjenestene deres er på nivå eller noen ganger bedre enn konkurransedyktige priser, det er veldig imponerende!

For bare USD 0,99 får du en veldig rask server nær AU (Singapore – samme sted som vi bruker for vårt eget nettsteds primære datasenter), 10 GB SSD-diskplass, 24/7/365 kundesupport og gratis SSL.

De tilbyr til og med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd!

Men det som virkelig skiller dem fra det meste av konkurransen, er måten de ombord på nye påmeldinger. Vi har aldri vært gjennom en installasjonsprosess som var så glatt (og vi har satt opp MYE hostingkontoer gjennom årene). Den er veldig godt designet og får deg til å gå veldig raskt.

I tillegg, i motsetning til mange andre webverter, bruker de ikke cPanel som sitt kontrollpanel. De skreddersydde sine egne, det ser mye renere ut og er veldig enkelt å bruke.

Når det gjelder den globale rekkevidden til deres tjenester, bortsett fra serveren deres i Singapore, har de også servere i USA, Storbritannia, Nederland, Litauen, Singapore, Brasil eller Indonesia. Dette er flott hvis målmarkedet ikke er i Australia.

De har 3 delte hostingplaner, med det billigste bare USD 0,99 / mnd (ned fra $ 7,99), som virkelig er sinnssykt med tanke på deres kvalitetsoppsett. Hvis du går med neste plan opp (fremdeles under $ 3 / mo), får du daglige sikkerhetskopier, ubegrensede domener, 20 GB diskplass og økt RAM.

De er en ikke-brainer i vår bok!

Pros

 • Veldig enkelt å konfigurere
 • Bra ytelse
 • Super rimelig
 • Rask server i Singapore + globalt nettverk

Ulemper

 • N / A

2. SiteGround

SiteGround-logo
Nettside: www.siteground.com
Pris: AUD 4,95 dollar
Diskplass: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

SiteGround er en annen stor webhotell. Deres støtte er førsteklasses (via telefon, chat og billetter), prisene er rimelige og serverne raskt (igjen, velg Singapore-serveren for Aussie-nettsteder). SG kommer også offisielt anbefalt av WordPress, som er ganske imponerende.

Akkurat som hos Hostinger, vi virkelig liker deres globale rekkevidde, de har datasentre i USA, Storbritannia, NL og SG, bare i tilfelle du noen gang begynner å målrette mot et globalt marked.

Legg til et veldig effektivt sikkerhetssystem (som de spesialtilpassede innebygde), automatiserte sikkerhetskopier og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Andre ekstra fordeler inkluderer gratis SSL for å sikre nettstedene dine, daglige sikkerhetskopier for ro i sjelen og mye mer.

SGs billigste plan starter først AUD $ 4.95 / mo (67% avslag på normalprisen)! 

Pros

 • Lett å sette opp
 • Solid sikkerhet
 • Global rekkevidde med flere datasentre
 • Internt hurtigbufringssystem for raske lastetider

Ulemper

 • Høye fornyelsesgebyr

Les vår gjennomgang av SiteGround Hosting her

3. HostPapa

HostPapa-logo
Nettside: hostpapa.com.au
Pris: AUD 3,36 dollar
Diskplass: 100 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Nei

HostPapa er en annen super rimelig hosting leverandør. Mens de mangler noen av de mer stilige funksjonene til konkurrenter som SiteGround, gjør de opp for det ved å tilby MYE diskplass, og veldig god støtte.

De tilbyr noen gode freebies som et gratis domenenavn, gratis SSL og en gratis nettstedoverføring hvis du trenger det. Bortsett fra vanlig delt hosting (det generelle alternativet for de fleste), tilbyr de også forhandlervert, VPS-hosting og WordPress-hosting, samt webdesigntjenester, G Suite og Office 365-integrasjonsstøtte.

En ulempe er at serverne ikke er i Australia, men i Canada og USA, så lastetidene vil lide litt … men igjen kan du aktivere et CDN som Cloudflare (som er gratis) for å presse innholdet ditt rundt i verden og ha det kjører jevnt fra hvor som helst (og det er ikke så vanskelig å sette opp).

Veldig rimelig bare AUD $ 3,36 / mo!

Pros

 • 100 GB diskplass
 • 24/7 support
 • Gratis domenenavn
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

 • Amerikanske servere

4. A2 Hosting

A2 Hosting Logo
Nettside: www.a2hosting.com
Pris: USD 3,92
Diskplass: Ubegrenset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

Mens A2 Hosting er – i våre sinn – fantastisk for forhandlervert, er deres billige delte hostingplaner også imponerende. De tilbyr alle de vanlige funksjonene du kan forvente av en anstendig vert, til en rimelig pris på USD 3,92 per måned.

De tilbyr SSD-hosting for hastighet, ubegrenset diskplass, et raskt Singapore-basert datasenter for australske nettsteder (som SiteGround), og 24/7 support.

Det som skiller dem fra deres konkurranse er deres pengene-tilbake-garanti når som helst … selv om vi ikke har testet den ennå.

De tilbyr 3 delte hosting-pakker, deres billigste plan starter bare USD $ 3.92 / mo (rundt AUD $ 5.22 / mo).

Pros

 • 4 globale servere
 • Ubegrenset diskplass
 • Når som helst pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • USD koster

5. GreenGeeks

GreenGeeks-logo
Nettsted: www.greengeeks.com
Pris: USD 2,95
Diskplass: Ubegrenset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

GreenGeeks er hovedsakelig kjent for sin miljøvennlige måte å drive selskapet på. De legger tilbake 300% av energien de bruker tilbake på nettet, noe som er veldig fint.

Når det gjelder de faktiske hostingtjenestene deres, er det veldig likt A2 Hosting, men minus datasenteret i Singapore, noe som betyr at du vil være vertskap i USA, noe som vil resultere i litt lengre lastetid. Det vi virkelig liker, er måten de håndterer sikkerhet på. De har bygget sitt eget sikkerhetssystem for å holde alle datasentrene sine pirkende rene. Og når det gjelder hastighet, kjører de på SSD-er og støtter PHP7, kombinerer disse 2, og du vil kanskje ikke engang merke til forsinkelsen fra de amerikanske serverne.

GreenGeeks tilbyr delt webhotell (flott for små bedrifter og blogger), forhandlervert, dedikerte servere, WordPress-hosting og VPS-hosting. De har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres.

Deres billigste plan starter kl USD 2,95 / mnd.

Pros

 • Supergrønn
 • Stor støtte
 • Ubegrenset diskplass

Ulemper

 • Ingen servere i eller i nærheten av Australia

6. HostingCloud

HostingCloud-logo
Nettside: hostingcloud.com.au
Pris: $ 2.50 AUD
Diskplass: 5 GB
Support: Billetter
Global rekkevidde: Nei

HostingCloud er en ny vert, en 100% australsk budsjettvert. Det vi liker er prisen ($ 2.50 AUD er virkelig billig), SSD-hosting (flott for hastighet) og gratis SSL-sertifikater.

Der vi tror de sannsynligvis kunne gjort det bedre, er supportalternativer, for øyeblikket ser vi bare supportbilletter … og diskplass, som bare er 5 GB. Men igjen, til $ 2,50, er verdien til pris-forholdet fremdeles veldig imponerende.

Og de tilbyr også gratis cPanel-migrasjoner, har 7-dagers sikkerhetskopiering og DDOS-beskyttelse. Alt i alt ikke verst!

Pros

 • Veldig rimelig
 • Gratis SSL

Ulemper

 • Kan trenge bedre støttealternativer
 • Ingen utenlandske servere

7. MediaFortress

MediaFortress-logo
Nettside: mediafortress.com.au
Pris: AUD 7,70 dollar
Diskplass: 1 GB
Support: Telefon, billetter
Global rekkevidde: Nei

MediaFortress kan se ut som en merkelig på denne listen, siden de er dyrere enn din vanlige vert, og tilbyr svært lite diskplass (bare 1 GB). Grunnen til at de er på listen er på grunn av tilleggstjenestene deres. De er også et markedsføringsbyrå, noe som betyr at hvis du vil ha et faktisk nettsted med hosting, kan de gjøre det. Trenger du SEO eller PPC, hva med kampanjer på sosiale medier? Jøss, de gjør det også.

De er litt av en one-stop-shop for den digitale siden av virksomheten din og er 100% australske. Så det er grunnen til at vi har lagt dem på listen … bare i tilfelle noen leter etter en one-stop digital markedsføringsbutikk.

Deres billigste plan starter på AUD $ 7,70 / mo.

Pros

 • One-stop digital markedsføring butikk
 • 100% australsk

Ulemper

 • Dyrt

8. Bluehost

Bluehost-logo
Nettside: www.bluehost.com
Pris: USD 3,95
Diskplass: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

Bluehost er veldig kjent, og selv om de hadde en grov oppdatering de siste årene etter at EIG kjøpte dem, har de gradvis forbedret både support og hostingtjenester.

De tilbyr mye diskplass og anstendig ytelse til en overkommelig pris. Vi liker også de forskjellige støttealternativene som tilbys, alt fra kunnskapsbase, supportbilletter, live chat, telefon og til og med videoopplæringer.

Når det gjelder vertsplaner, tilbyr de vanlig delt hosting, WordPress hosting, VPS, dedikert hosting og skyhosting. De har imidlertid ingen servere i eller i nærheten av Australia, så en CDN er nødvendig for å få optimale lastetider.

Deres billigste plan starter på USD $ 3,95 per måned.

Pros

 • Gratis SSL
 • 50 GB diskplass

Ulemper

 • Amerikanske servere
 • Nåværende omdømme er ikke så bra

9. Vert Geek

Vert Geek-logo
Nettside: www.hostgeek.com.au
Pris: $ 4.58 AUD
Diskplass: 400 MB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Nei

HostGeek er en annen Australia-vert, med anstendige priser, men diskplassene de tilbyr på grunnleggende plan er veldig lite, bare 400 MB.

Når det er sagt, er det to grunner til at de fremdeles laget listen. 1 er at de har datasentre i både Australia og Singapore, den andre grunnen er at de – i likhet med MediaFortress – tilbyr en rekke digitale markedsføringstjenester i tillegg til sine kjernehotellpakker.

De tilbyr delt hosting, forhandlervert, VPS, dedikerte servere og mer spesialiserte hostingplaner for WordPress, Joomla og Magento. De spesialiserte planene er dyrere, men optimalisert for hvert CMS.

Den billigste planen starter på AUD $ 4.58 / mo.

Pros

 • Mange hosting valg
 • 100% australsk

Ulemper

 • Bare 400 MB diskplass

10. Netregistry

Netregistry-logo
Nettside: www.netregistry.com.au
Pris: AUD 9,95 dollar
Diskplass: 20 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Nei

Netregistry er en veteran i den australske vertsindustrien. Selv om vi ikke er noen stor fan, fortjener de omtale fordi de er veldig gamle, tilbyr mye diskplass med hostingplanene sine, og tilbyr også webdesign og digitale markedsføringstjenester.

Når det er sagt, er SSL-sertifikatene deres ganske dyre (grunnleggende er gratis med de fleste andre verter), og de fleste av de nyeste brukeranmeldelser på nettet og på fora, er ikke veldig positive.

Pros

 • Lokal vert
 • Grei mengde diskplass

Ulemper

 • Dyrt
 • Brukeranmeldelser
 • SSL-kostnad

Billig vertstastatur

Billig webhotell: Hva / hvorfor / hvordan

Ser du etter et billig vertsalternativ i Australia (kanskje til og med gratis webhotell)? Delt hosting er en fin måte for små bedrifter å holde nettstedene sine i gang uten å bryte banken. De som leter etter sin første pakke for webhotell pleier å holde seg til en billig hostingplan som delt hosting. Det er vanligvis en tjeneste for brukere på inngangsnivå, som tilbyr ressurser de trenger for deres oppstart, lite nettsted for e-handel eller et personlig nettsted for å lykkes. Det er den ideelle måten for de som ønsker å være vertskap for et mindre nettsted for å få alle funksjonene på et profesjonelt nettsted til en brøkdel av prisen. Vanligvis er alle nettsteder og innhold fra flere nettsteder tilknyttet dem lagret på bare en maskin, noe som reduserer kostnadene betydelig, men fremdeles resulterer i en kvalitetstjeneste.

Velge en australsk hostingleverandør (eller billig New Zealand webhotellfirma, eller et av de andre landene vi dekker her på MangoMatter, som Storbritannia, Canada, Singapore, & Irland) som leverer det du trenger av dem innenfor budsjettet ditt, kan ofte være en herculean oppgave hvis du bare begynner med nettstedet ditt. Selv om det ville være fint å ha en virtuell privat server, eller VPS, har disse en tendens til å komme med en høy prislapp. Når det gjelder å få alle funksjonene du trenger for et profesjonelt nettsted med de mest oppdaterte webapplikasjonene, og samtidig redusere kostnadene, er billig hosting veien å gå.

Hvordan fungerer billig hosting?

Delt hosting kan gi et billig hostingalternativ til australske brukere ved å bruke de kraftige ressursene til en moderne server og bruke den til å betjene flere klienter. Dette er omtrent som hvordan, i en bygård med 10 enheter, får hver enhet strøm, vann og kabel ved sideelver som forgrener seg fra en enkelt hovedledning. I tillegg til at hvis en vannlinje går i stykker, tar utleieren seg av problemet for deg. Forutsetningen om delt hosting er akkurat det samme; du deler en server med andre nettsteder, og du stoler på serveradministratoren til å ta seg av alle større feil. Hver nettside på serveren tildeles en viss mengde prosessorkraft, lagringsplass og internettbåndbredde for drift og velvære på nettstedet ditt. Serveradministratoren holder operativsystemet og relatert programvare oppdatert, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det.

Når det gjelder å lete etter et rimelig alternativ for hosting av nettstedet ditt, kan billig hosting alltid finnes gjennom en delt hostingleverandør (selv om noen australske verter som Digital Pacific er litt dyrere). Med mindre du planlegger å ha omfattende, tilpasset applikasjonsutvikling eller forventer en ekstremt høy flyt av trafikk, vil den begrensede plassen og båndbredden du har tillatt gjennom delt hosting sannsynligvis aldri bli et problem.

Hvorfor billig webhotell?

Med mindre du planlegger å betjene et nettsted som vil se mye trafikk på en gang, eller et som bruker ekstremt avanserte teknologier, vil du sannsynligvis ikke oppleve noe problem med delt hosting. Det betyr at et stort selskap sannsynligvis burde passere delt hosting som et alternativ, men at oppstart eller liten bedrift skal være bra foreløpig (definitivt når du kjører et anstendig CMS som WordPress) – og du kan alltid flytte nettstedet ditt andre steder hvis og når begrensningene for billig hosting blir et problem. Personer som ønsker å starte en blogg eller bygge et lite nettsted for sin virksomhet, bør finne billig hosting som passer perfekt til deres behov.

Uansett hva formålet med nettstedet ditt er, vil du sannsynligvis finne en måte å få den i gang så raskt som mulig uten at det går ut over kvaliteten på noen måte. Med mindre du tror nettstedet ditt kommer til å være et hett sted på internett, er delt hosting måten å få alt du ønsker alt på ett sted uten å bruke store penger. De fleste velger å bruke billig australsk hosting til sitt første nettsted, ettersom det er mye enklere, og fremdeles tilbyr alle funksjonene du måtte ønske å bruke, det kommer med god plass for folk flest, osv. På slutten av dagen, vil ikke merke forskjellen med mindre du virkelig gjør det til stor tid – på hvilket tidspunkt bør prislappen på en oppgradert server ikke være noe problem i det minste.

Side-merknad: Hvis du er en webdesigner som ønsker å være vert for klienter, ikke bruk en delt konto, gå med en forhandlerkonto i stedet og spar deg fremtidige problemer.

Pros

 • Mindre kostbart alternativ: Som navnet antyder er billig webhotellvert ikke så dyrt som andre alternativer som dedikert hosting. Det er en måte å få nettstedet ditt i gang uten å tømme lommeboken.
 • Serveradministrator: Med delt hosting har du en serveradministrator for å overvåke og ta vare på problemer for deg. De holder operativsystemet og relatert programvare oppdatert til den nyeste versjonen, slik at du ikke trenger å skåne det i det hele tatt.
 • Tilbyr alle funksjonene du trenger: Billig hosting tilbyr alle funksjonene som en oppstartsvirksomhet, blogg, personlig webside eller andre småskala nettsteder kan trenge, slik at du har alt du trenger tilgjengelig til fingerspissene.

Ulemper

 • Begrenset plass: Selv om mange tjenester annonserer ubegrenset serverplass, er dette rett og slett ikke sant. Hvis du begynner å nærme deg kapasiteten de har tildelt deg, vil du bli bedt om å oppgradere hostingpakken, sannsynligvis til en VPS.
 • Kan ikke håndtere høy trafikk: Hvis du tror du kan ha mange mennesker som går til nettstedet ditt, kan det være lurt å unngå en billig hostingplan. Mye trafikk vil ofte resultere i at serveren din blir forfalsket og kjører mye saktere enn du ønsker.

webhosting-kodeFAQ

Hva er delt hosting?

Delt hosting er en plan for webhotell der flere brukere deler en enkelt server for å være vertskap for nettstedet sitt.

Hvordan virker det? Hvordan forhindres filer fra å blandes sammen?

Filene og applikasjonene på hver konto holdes adskilt på serveren (vanligvis bruker cPanel), og det er ingen måte for dem å samhandle overhodet. Hver bruker får sin egen partisjon av serveren, der filer og applikasjoner er lagret, og med sitt eget filkatalogtre. Brukere vil ikke ha tilgang til hverandres partisjoner eller filene i dem. Webserveren og databehandlingsressursene blir imidlertid delt av alle kontoene på serveren.

Betyr delt hosting at jeg vil dele en IP-adresse med andre nettsteder?

I de fleste tilfeller, ja det gjør det. Delte hostingplaner pleier som standard å være “navnebaserte virtuelle verter.” Av denne grunn har alle kontoer en tendens til å dele en identisk IP-adresse, og rutinen vil skje basert på navnet på domenet. Dette bør imidlertid ikke ha noen direkte konsekvenser for sikkerheten til nettstedet ditt. En ulempe med dette faktum er at du ikke vil kunne operere med et SSL-sikkerhetssertifikat gjennom den navnebaserte virtuelle verten, som refererer til de fleste av de delte hostingplanene som er tilgjengelige. Begrunnelsen bak dette er fordi når en nettleser kobles til en server ved hjelp av HTTPS-protokollen, blir krypterings- og sikkerhetssertifikatkontrollen fullført før klienten sender hele forespørselsoverskriften til serveren. På et slikt tidspunkt er det umulig å vite hvilket domenenavn sikkerhetssertifikatet er beregnet på.

Hvor mange nettsteder kan finnes på en enkelt server?

Masse. Hvert webhotell må bestemme tettheten av delte kontoer basert på hvor mange maskiner de har tilgjengelig og hvilken bruksstatistikk de går av. Det er ikke uvanlig at en enkelt server er vert for over 1000 nettsteder, noe som betyr at alle disse domenene opererer fra en enkelt IP-adresse. Imidlertid er det sannsynligvis ikke den typen delte hosting-pakken du vil bruke, og du bør søke etter en som ikke vil pakke så mange nettsteder på en enkelt server.

Kan jeg ha en unik IP-adresse gjennom delt hosting?

Ja det kan du. Mange delte hostingleverandører tilbyr en plan som følger med en “dedikert IP-adresse”, noe som betyr at rutinen blir gjort gjennom “IP-baserte virtuelle verter.” Dette betyr at en enkelt webserver er i stand til å håndtere flere IP-adresser, i hvilket tilfelle deler du fremdeles alle datamaskinens ressurser, men opererer ut av din egen IP-adresse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map