Beste WordPress Hosting for Canada

Som et digitalt byrå med MYE aktive hostingkontoer (vi har mange sideprosjekter og liker å eksperimentere med forskjellige verter), har vi en ganske god ide om hva som definerer en god WordPress-vert. Kvaliteten til din webhotellleverandør kan ha en enorm innvirkning på din potensielle suksess.


La oss ta nettstedshastighet for eksempel, visste du at en forsinkelse på 1 sekund betyr at sidevisninger reduseres med 11%, det betyr at over 1/10 av besøkende bare vil vende seg for hvert sekund nettstedet ditt fortsatt lastes inn … dette er grunnen til en anstendig nett vert er viktig!

Dette er våre beste WordPress hosting selskaper for Canada, ekte kvalitet WP-hosting som ikke belaster deg for verden.

Side-note: Vår nr. 1 har en midlertidig rabatt, løp en mens den varer!

Noen få av merkene / nettstedene som lenker til innholdet vårt:

Utvalgt på nettsteder

Vi kjenner tingene våre, en liten prøve av våre mange attester:

Tom er lidenskapelig og forstår raskt kundenes behov. Jeg har virkelig satt pris på hans vilje til å dele kunnskap og dyktighet meg i hvordan jeg bruker den splitter nye hjemmesiden min. Takk Tom!

Sally Mac
Innholdsfortegnelser

MangoMatter gjorde det så enkelt å designe vår nåværende webside. Tom var personlig involvert fra første konsultasjon til ferdigstillelse, og han er fremdeles lett tilgjengelig for eventuelle justeringer som måtte være nødvendige!

Demitrios Lecatsas
Ferskt hår

Vi valgte Tom å designe nettstedet vårt fordi vi likte stilen til andre nettsteder han hadde designet. Hele prosessen var stressfri. Tom var så nyttig, og ingen av de flere forespørslene våre var for store problemer. Tom er en glede å jobbe med. Vi elsker nettstedet han har laget for oss, det er så enkelt å bruke og ser fantastisk ut.

Carl Olive
Vår!

Vår erfaring med Mango Matter var fantastisk! Tom er veldig enkel å jobbe med, positiv, effektiv og tydeligvis genial på det han gjør. Sterkt anbefalt.

Lucy Reeves
Betyr hvorved

Vi engasjerte Tom til å utvikle det nye selskapets nettsted og var strålende fornøyd med resultatet. Han var ikke bare i stand til å levere kortene våre, men også gi noen gode ideer som vi aldri ville ha tenkt på. Det beste av alt er at Tom er raus med tiden sin og fortsetter å være tilgjengelig for å gi råd og støtte.

Neil Mackenzie
Enventive

For en enkel og jevn opplevelse det har vært å jobbe med MangoMatter! Tom forsto nøyaktig hva vi var ute etter, og vi er ekstremt imponert over sluttproduktet. Jeg ville ikke nøle med å velge MangoMatter igjen i fremtiden.

Tyson King
Direktør / Plumbrite Solutions

Tom fra MangoMatter har vært ekstremt hjelpsom, profesjonell og god støtte for å etablere nettstedet mitt. Han er et vell av kunnskap og veldig effektiv. Jeg nøler ikke med å anbefale MangoMatter og har allerede gjort det.

Michelle Watson
Jeg fikser

“Vi ser at det kan være litt vanskelig å finne en anstendig WordPress-vert, med alle de forskjellige funksjonene, hostingtyper og (noen ganger vage) prisstrukturer som leverandører kan kaste på deg.

Så for å lette søket og spare tid, har vi analysert og vurdert vertene vi jobber (eller har jobbet) med, noe som resulterer i våre 10 beste WordPress-verter. Vi prøver å holde den oppdatert når vertsfunksjonene og prisene endres. Hvis du finner en feil, ikke nøl med å kontakte oss. “

Matthew RogersMatthew Rogers
Hosting Editor

Beste WordPress Hosting Canada – Vurderinger Mai 2020

1. WHC.ca

nettside: whc.ca
Pris:
USD 3,89 (CAD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Med datasentre på både øst- og vestkysten er de mål for lokal WordPress-hosting. WHC har eksistert siden 2003 og er utrolig pålitelige.

I tillegg til hosting og domener, tilbyr WHC markedsføringsplaner for SEO og e-post som du kan prøve ut med gratis studier.

De tilbyr 24/7 tospråklig (!!) støtte via e-post, telefon og chat & inkluderer ubegrenset diskplass. + De lader faktisk i CAD, yay!

Deres billigste plan starter bare CAD 3,89 / måned (ned fra $ 5,99).

Pros:

 • HQ + servere i Canada
 • Ubegrenset diskplass
 • Stor hastighet!
 • 24/7 tospråklig støtte

2. SiteGround

nettside: www.siteground.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround-logo

SiteGround er en mammut i den globale WordPress-scenen, de er en av få verter som offisielt er anbefalt for WordPress, av WordPress. Mens serverne deres er topp og globalt, har de dessverre ingen i Canada (selv om du bare kan bruke et CDN som CloudFlare for å komme deg rundt dette problemet). Det vi virkelig liker med dem er deres spesialbyggede systemer rundt hastighet og sikkerhet. For hastighet har de til og med en tilpasset WordPress-plugin kalt SuperCacher for å maksimere ytelsen.

Baksiden deres er ganske enkel å bruke, og de har mange støttealternativer hvis du trenger litt hjelp underveis (som en kunnskapsbase, opplæringsprogrammer, live chat, telefon og billettstøtte).

De kommer også anbefalt for WordPress, av WordPress (som er ganske sjelden! De kan selvfølgelig takle alle CMS du kaster på dem).

SiteGround har 3 hostingplaner, deres rimeligste plan starter kl USD 3,95 / mnd (67% avslag på vanlig pris)!

Pros:

 • Gratis SSL
 • Anbefalt av WordPress
 • Høy ytelse servere
 • Lett skalerbar

3. GreenGeeks

nettside: www.greengeeks.com
Pris:
$ 2,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks-logo

GreenGeeks er en annen vinner i bøkene våre. Ikke bare er ytelsen deres veldig bra i Canada, da de har et datasenter her. De er også veldig miljøvennlige, da de setter tilbake energiforbruket tre ganger tilbake i nettet gjennom vindenergi!

De tilbyr også 24/7 support, ubegrenset diskplass, og har til og med WordPress-spesifikke hostingplaner. Vi liker også alle freebies som følger med hver pakke, for eksempel et gratis domenenavn, migrering av nettsteder, SSL-sertifikater og mer.

Når det gjelder hastighet, bortsett fra globale datasentre, bruker de også SSD-er i kombinasjon med LiteSpeed ​​og deres tilpassede teknologi kalt PowerCacher for å maksimere ytelsen, det er ganske imponerende.

Legg til en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd.

Deres billigste plan starter bare USD 2,95 / måned (ned fra $ 9,95).

Pros:

 • Supergrønn!
 • Ubegrenset diskplass
 • 24/7 support

4. HostUpon

nettside: hostupon.ca
Pris:
USD 2,96 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

HostUpon-logo

HostUpon er så kanadisk som du kan få, med et godt optimalisert datasenter i Toronto, lokalt salg + support, er deres forpliktelse til kundetilfredshet imponerende.

De har også WordPress-spesifikke hostingplaner med ubegrenset diskplass, gratis WordPress-overføringer fra gamle verter, et gratis domenenavn og 24/7 WP-støtte. Bare i tilfelle målmarkedet ditt er i USA, har de også 3 servere der.

De tilbyr 3 hosting-pakker, deres billigste plan starter bare USD 2,96 / mo (var $ 7,95 / mo).

Pros:

 • Ubegrenset diskplass
 • Canada-basert support og salgsteam
 • Gratis domenenavn

5. WP-motor

nettside: wpengine.com
Pris:
$ 35 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine-logo

WP Engine er markedsledende når det gjelder administrert WordPress-hosting (ikke å forveksle med delt hosting som støtter WordPress, som er det vi har snakket om så langt). Administrerte verter er vanligvis dyrere, fordi – som navnet antyder – klarer mye mer enn bare å være vert for nettstedet ditt. Alt i serverbunken deres er optimalisert for WordPress, og WordPress alene.

Støtten deres døgnet rundt spesialiserer seg åpenbart i WordPress, slik at de kan løse problemer uten problemer. På toppen av det tar de også vare på alle WordPress-kjerneoppdateringer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det. Og når det er en viktig oppdatering, tester de nettstedet først før de oppdateres for å være sikker på at ingenting går i stykker, topp service. De har også live sanntids trusselregistrering, blokkerer aktivt DDOS-angrep, og de vil til og med fikse nettstedet ditt gratis hvis det blir hacket …

Alt dette ovenfor mer enn rettferdiggjør prislappen! Interessert i sinnsro og kan skåne budsjettet?

Deres billigste plan starter kl USD $ 35 / mnd.

Pros:

 • Høy ytelse servere
 • Svært spesialisert støtte
 • Høy ytelse

Ulemper:

 • Dyrt

6. HostGator

nettside: www.hostgator.com
Pris:
5,95 dollar (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator-logo

HostGator er veldig veldig gammel, en veteran på vertsområdet, de eies faktisk av et selskap som heter EIG, som også eier mange andre vertsmerker som BlueHost. De er ok hvis du bor i USA, sannsynligvis ikke en god passform hvis du bor i Canada, men kan få jobben gjort hvis du vil at de skal (kanskje ved å bruke noe en CDN som CloudFlare).

De har WP-spesifikke hostingplaner som gir rom for 100 000 besøkende på den billigste planen. Disse pakkene er fullstendig optimalisert for WordPress, og det gjør en forskjell. En av positive tingene med HostGator er deres mangfold i supportalternativer, de har alt fra vanlig live chat, telefon- og supportbilletter, til videoopplæringer og en kunnskapsbase.

Pros:

 • Billig
 • God pris / verdi balanse

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada
 • Totalt sett tjenester av mindre kvalitet

7. InMotion Hosting

nettside: www.inmotionhosting.com
Pris:
7,26 dollar (USD)
Diskplass: 40 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

InMotion Hosting-logoen

InMotion Hosting er kjent for løsninger for forretningshotell, de er et skritt over den vanlige webhotellet når det gjelder støtte og kvalitet. De har også WordPress-spesifikke hostingplaner som er litt dyrere, men tilbyr 40 GB og opptil 20 000 månedlige besøkende.

Imidlertid, akkurat som HostGator, har de ikke noen servere i Canada, så hvis du vil bruke planene deres, anbefaler vi absolutt at du aktiverer en CDN for å maksimere hastighetene fra Canada. Vi gjør sånn at bortsett fra de vanlige støttealternativene, har de også en samfunnsbasert seksjon av forumtypen der medlemmene kan svare på hverandres spørsmål. Støtte har imidlertid alltid vært en av deres sterke drakter, så du trenger sannsynligvis ikke det.

Pros:

 • Tjenester av høy kvalitet
 • Stor støtte

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada

8. Cloudways

nettside: www.cloudways.com
Pris:
$ 10 (USD)
Diskplass: 25 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Cloudways logo

Cloudways handler, som navnet antyder, om netthosting. De bruker datasentre for andre leverandører, og lar deg distribuere og administrere apper på dem. Deres samarbeidspartnere inkluderer Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch og Google Cloud Platform.

Selv om det ikke er WordPress-spesifikt, tilbyr CloudWays noen eksklusive WP-funksjoner som en tilpasset cache-plugin og veldig godt optimaliserte serverbunker. En av partnerne deres har også en server i Canada, så hastighet vil ikke være noe problem.

Det fantastiske med Cloudways er skalerbarheten deres, den er veldig sømløs. De gjør ting litt annerledes sammenlignet med den vanlige hostingleverandøren din, så det er en liten læringskurve der … men det er verdt det. Også deres støtte er helt topp og veldig lydhør.

Pros:

 • Super skalerbar
 • Flere tilbydere

Ulemper:

 • En smule dyrere

9. Dreamhost

nettside: www.dreamhost.com
Pris:
$ 2,59 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

DreamHost-logo

DreamHost ville være et annet flott alternativ hvis du bodde i USA (men igjen, kan du aktivere en CDN og fremdeles bruke dem hvis du vil). De har eksistert i evigheter og har et stort rykte, både for kvaliteten på tjenestene og deres støtte (som de ikke outsource).

De har flere WordPress-spesifikke planer, fra delte hostingplaner til administrerte WP-planer som de kaller DreamPress. Begge typer fungerer, men DreamPress tar kaken med noen få ekstra WP-funksjoner. Deres grunnleggende WordPress-plan inkluderer ubegrenset diskplass, SSD-hosting og til og med en 97-dagers pengene-tilbake-garanti.

Pros:

 • Kvalitetstjenester
 • Hjemmesupport

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada

10. Bluehost

nettside: www.bluehost.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplass: 50 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost-logo

Selv om BlueHost ikke har hatt et flott løp siden EIG kjøpte dem, har de sakte løst seg selv med bedre støtte og ordentlige WordPress-fokuserte planer som tilbyr økt ytelse.

Deres WP-planer inkluderer auto WordPress-oppdateringer, et praktisk iscenesettelsesmiljø og øyeblikkelig WordPress-installasjon når du registrerer deg for en av planene deres. De tilbyr også 24/7 support med en rekke alternativer der. Og de har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres

Pros:

 • Konkurransedyktige priser
 • Grei for WordPress-nettsteder

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada

Hvordan finne en god WordPress-vert

Kanadisk webhotelltelefon

Når du nettopp begynner og kanskje ønsker å bygge et nettsted fra bunnen av, leter mange etter en kanadisk webhotell som er billig og får jobben gjort, men allikevel ikke er for komplisert slik at de kan klare det uten ekstra hjelp. Hvis du ikke planlegger å starte en veldig tilpasset og kompleks webapp eller plattform, men heller det vanlige bedriftsnettstedet ditt, bloggen, e-handelsbutikken osv. … Så langt CMS-er går, er WordPress veien å gå.

Det er enkelt å starte opp, og gratis å bruke, selv om mange kanskje ikke vet om nettstedet de prøver å bygge, garanterer bruk av Managed WordPress Hosting (den dyre typen), eller den mer generelle delte hosting som støtter WordPress (hva vi vanligvis anbefaler). Så i denne artikkelen tar vi sikte på å forklare WordPress og WordPress Hosting, og vise hva du skal se etter i de beste WordPress-vertene Canada har å tilby. Når det er sagt, hvis du er i et annet land, har vi også følgende topp WP-vertsammenligninger. beste WordPress er vert for Australia og beste britiske WordPress-hosting.

WordPress forklart

WordPress er et CMS (for øyeblikket med mer enn 25% av hele internett) som du kan installere på de fleste webhotellene. De fleste WordPress-verter tilbyr 1-klikks installasjon av programvaren. Og som de fleste open source-programvare, er WordPress gratis for befolkningen generelt, ja. Det er vanligvis plattformen for bygging av nettsteder for små til mellomstore bedriftsnettsteder, blogger, e-handelsbutikker og til og med fora, fordi det er så enkelt å bruke og bygge / designe nettsteder med.

Hva er WordPress Hosting?

WordPress Hosting er et begrep som brukes for å beskrive enhver webhotellleverandør som støtter WordPress. Ulike webhoteller kan tilby forskjellige hostingtyper selvfølgelig, fra delt, til en VPS, dedikert hosting og skyhosting. Det hele avhenger av kompetansenivået og spesifikke behov personen har med hensyn til å sette opp nettstedet sitt.

Når du velger en WordPress-vert, er den mest brukte delt hosting (eller billig WordPress-hosting :)). Denne typen hosting lar forskjellige nettsteder dele en enkelt server som reduserer kostnadene enormt. Selv om det er noen ulemper med denne typen hosting, er det fremdeles i flertall når det gjelder hvordan WordPress-brukere lagrer nettstedinformasjon.

Billig WordPress Hosting – Fordeler og ulemper

Pros:

 • Enkel å installere og brukervennlig
 • Rimelig
 • Mange verter tilbyr ubegrensede domener, e-postmeldinger, nettstedstrafikk og lagring
 • Mer tilpassbar

Ulemper:

 • Det kan være et tak for de ubegrensede WordPress Hosting-funksjonene
 • Ressurser deles med andre nettsteder
 • Andre nettsteder på serveren kan bremse nettstedet ditt

Funksjoner å se etter i kanadiske WordPress-verter

etablering av nettstederNå som vi forstår, hva WordPress er og hvordan det fungerer, kan vi se akkurat hva som gjør at noen WordPress-verter skiller seg ut fra de andre.

Det er en mengde WordPress hosting selskaper som er tilgjengelige på nettet. Mange av dem tilbyr funksjoner du trenger og trenger, noen du ikke trenger, og noen som kan ha negativ innvirkning på nettstedet ditt og hvordan du kan bygge det.

Det er viktig å begrense listen til noen viktige funksjoner, slik at det er enkelt å se hvilke verter som er gode og hvilke verter som ikke er verdt tiden din. Så her er noen av funksjonene du vil se etter i de beste WordPress-vertene:

Domenevert

Når du velger en WordPress-vert, vil du vanligvis finne en som også kan registrere domenenavn. På den måten er hosting + -domenet ditt med det samme selskapet, og det gjør støtte mye enklere.

Bloggvert

Mange av de som ser på WordPress-verter, trekker mot det for bloggfunksjonene sine, så det er en grunn at de beste WordPress-vertene vil ha funksjoner som gjør det enkelt for bloggere å laste ned og begynne å bruke WordPress uten forsinkelse.

Så webhotellleverandører bør virkelig ha et 1-klikk installasjonsalternativ for WordPress.

E-postkontoer

Med et tilpasset domene kommer behovet for en personlig e-post. De øverste e-postvertene for WordPress vil tillate et ubegrenset antall e-postkontoer, slik at du og hele teamet ditt kan delta i kommunikasjon ved hjelp av tilpassede domenenavn..

Du kan konfigurere disse e-postkontoer gjennom kontrollpanelet på datamaskinen din og være i stand til å koble dem til forretningsapper.

Båndbredde og diskplass

En annen funksjon å se etter i WordPress-verten din er ubegrensede funksjoner som e-post, lagring, domener, båndbredde og så videre. Selv om noen verter skryter av disse ubegrensede funksjonene, kan det faktisk være et tak på disse funksjonene som kan påvirke måten nettstedet ditt fungerer på.

Så de mest pålitelige vertene vil advare deg når du når dine grenser og åpner for en dialog om skaleringsalternativer. Dette gjelder spesielt når det gjelder lagringsbetingelser for nettstedet ditt og båndbredde som kan brukes opp ganske enkelt med mindre du forstår alternativene og begrensningene dine.

WordPress Hosting Security

SSL sertifisererNår du oppretter et nettsted, vil du at det skal være sikkert, så det er derfor du vil ha en vert som kan gi deg den tryggheten du håper på når du starter nettstedet ditt, slik at du vet at ingen kan endre innholdet ditt eller påvirke ditt nettstedet på noen måte uten din tillatelse.

Så du vil ha en vert som tilbyr noen generelle verdipapirer som programvareoppdateringer, overvåking, SSL-sertifikater gratis, DDoS-beskyttelse, blant annet grunnleggende sikkerhetstaktikker. Men i det minste skal en vert kunne holde WordPress-programvaren din oppdatert.

Hostinghastighet

De raskeste WordPress-vertsfirmaene bruker en CDN (som de som tilbyr administrert WordPress-hosting), som gjør at innhold fra nettstedet ditt kan leveres til nettstedets besøkende datamaskin fra den nærmeste serveren til deres beliggenhet.

Dette resulterer i kortere belastningstid og gir en bedre totalopplevelse for besøkende. Det er en ekstremt viktig funksjon, spesielt hvis du driver et nettsted for e-handel.

Det vil hindre potensielle kunder i å forlate frustrasjon og kan til og med øke inntektene.

Serverplassering

Selv om serverplassering er viktig, er den ikke så viktig som den pleide å være. Hvis du bruker et CDN som CloudFlare, trenger ikke datasenterets plassering være en stor faktor. Det er imidlertid fortsatt ideelt å ha et datasenter i Canada hvis det er der målmarkedet ditt er.

Server Uptime

Det er tider når en server går tid. Det er bare teknologiens natur. Det du imidlertid vil unngå, er en vert som har lave oppetider på serveren, fordi besøkende kan ha vanskelig for å samhandle med nettstedet ditt når det ikke er der.

Så, hva du vil se etter i en WordPress-vert, er det en med en oppetid på 99,9%, slik at sjansene for at en besøkende skal finne nettstedet ditt er tynt.

Kundeservice

støttealternativerDette er ikke noe som er øverst på listen når du velger en vert, men det kan bety hele forskjellen hvis du ikke er dyktig med bygging av nettsteder og du plutselig opplever et problem med nettstedet ditt.

Å kunne kontakte noen om det kan hjelpe deg med å forstå hva som skjer med serveren nettstedet ditt er basert på, eller hjelpe deg med å løse et problem som dukker opp på slutten.

System backup

Fordi servere kan krasje og ulykker kan skje, er det viktig å vite om verten din er i stand til å sikkerhetskopiere e-post, database og nettsted. For hvis tragedie slår an, vil du kunne få nettstedet ditt opp igjen og gå raskere hvis det verste oppstår.

Så du vil sjekke om verten har automatiske månedlige, ukentlige eller daglige sikkerhetskopier.

ofte stilte spørsmål

Hvilken hosting er best for WordPress Linux eller Windows?

Selv om det er teknisk mulig å kjøre WordPress på Windows-hosting, vil vi ikke anbefale det. Det beste vertsmiljøet for å kjøre WordPress er definitivt Linux, og de aller fleste WordPress-installasjoner kjører på Linux-hosting (og det er mye billigere sammenlignet med Windows-hosting).

Kan jeg bygge et WordPress-nettsted uten hosting?

Ja, du kan bruke WordPress.com til å bygge nettstedet ditt, de tar seg av hosting for deg. Og du kan til og med gjøre det gratis, selv om det kommer med begrensninger når det gjelder design og merkevarebygging (som ingen profesjonell URL, ville du ha et underdomener-url som yoursite.wordpress.com). Deres betalte planer tilbyr imidlertid mer fleksibilitet. En annen måte å bygge et WordPress-nettsted uten hosting er å faktisk være vert for det på din egen datamaskin ved hjelp av WAMP, men det krever en mer dyptgående guide.

Kan jeg bruke WordPress gratis?

Mens WordPress i seg selv faktisk er gratis, vil du likevel måtte betale for et domenenavn og hosting. Hvis du vil bygge et WordPress-nettsted gratis, må du bruke WordPress.com (for ikke å forveksle med WordPress.org, som er den fullstendige versjonen av WP som skal brukes med tredjeparts hostingtjenester), som har en gratis plan.

Hva er den raskeste WordPress-hosting?

Etter vår mening er de raskeste WordPress-hosting-tjenestene vanligvis administrerte WordPress-hostingleverandører som Kinsta eller Pressidium. De er super raske og fokuserer bare på å være vert for WordPress-nettsteder, men de kommer med høyere kostnader.

Hvor mye koster det å være vert for et WordPress-nettsted?

Hvor mye webhotellet ditt vil koste for å være vert for et WordPress-nettsted, vil avhenge av dine behov, eller mer spesifikt, nettstedene dine behov. Hvis du ønsker å være vertskap for et nettsted eller en blogg for små bedrifter, kan du gå med delt hosting, som i gjennomsnitt koster rundt USD $ 5 / mo. Hvis du trenger å være vertskap for et e-handelssted eller et forum, kan det hende du må se opp en administrert leverandør av WordPress-hosting, som starter rundt USD $ 30 / mo.

Er WordPress enkelt å bruke for en nybegynner?

WordPress er veldig enkelt å bruke som nybegynner. Over 30% av internett drives av WordPress, og med god grunn. Det er et av de enkleste verktøyene for bygging av nettsteder, og har et enormt samfunn som kan hjelpe deg i tilfelle du blir sittende fast. Det er også mange tutorials tilgjengelig på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector