Beste webhotelltjenester for Singapore

Som et digitalt byrå kjenner vi webhotellbransjen ganske godt (siden vi er vertskap for våre kunder og personlige prosjekter ��). Vi har gjort analysen, webhotellomtalene og sammenligningene for Singapore.


Beste webhotell for Singapore:

 1. Hostinger – Beste generelle webhotell
 2. SiteGround – Runner-up Overall Web Hosting
 3. A2-hosting – Best forhandlervert
 4. Vodien – Pålitelig lokal webvert
 5. GreenGeeks – Most Green Web Host
 6. CloudWays – Beste Singapore Cloud Hosting
 7. Bluehost – Webvert for god verdi
 8. WP Engine – Great Managed WordPress Host

Pålitelig webhotell er viktig!

Kvaliteten på webhotellleverandøren din kan ha en enorm innvirkning på den potensielle suksessen på nettstedet ditt.

La oss ta hastighet på nettstedet  visste du for eksempel at en forsinkelse på 1 sekund betyr at sidevisninger reduseres med 11%, det betyr at over 1/10 av besøkende bare vil vende seg bort hvert sekund nettstedet ditt fortsatt lastes inn … dette er grunnen til at en anstendig webhotellleverandør er viktig!

Det er heldigvis veldig enkelt å velge en webhotellvertjeneste for din Singaporeanske webside, ettersom mange av de store aktørene har datasentre i Singapore. Bortsett fra tabellen nedenfor, går vi også nærmere inn på individuelle webhotellomtaler.

Noen få av nettstedene vi har blitt omtalt på:

Utvalgt på nettsteder

Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo.Disk SpaceFeaturesAvtaler Nettsted
Hostinger-logoUSD 2,89 (74% rabatt)20 GB
 • Veldig rimelig
 • Superenkelt oppsett
 • Stor ytelse og fart
 • Singapore-servere
 • Responsiv støtte
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti!

Hostinger anmeldelse
siteground2USD 3,95 (rabatt på den første fakturaen)10 GB
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Bra ytelse
 • Servere i Singapore
 • Hurtig oppsett & veldig brukervennlig
SiteGround gjennomgang
A2HostingLogoUSD 3,92ubegrenset
 • Flott med WordPress
 • Ubegrenset diskplass!
A2 Hosting Review

Beste Singapore Web Hosting 2020

Her er de 8 beste vurderingene av webhotell for Singapore, rangert ved å se på diskplass, pris og støtte:

1. Hostinger – Beste generelle webhotell

Hostinger-logo

Hostinger tilbyr den absolutt beste verdien når det gjelder hosting. Mengden funksjoner, støtte og ytelse du får for bare $ 2,89 / mo virkelig er imponerende, og det er derfor de er nummer 1 på listen.

Merk: De har også en startplan på $ 0,99 / mo, som gir plass til 1 nettsted og 10 GB diskplass.

Hostinger startet i 2004 og har nå 25+ millioner brukere, og med god grunn, da de konsekvent klarer å tilby kvalitetshotell til en lavere pris sammenlignet med konkurransen.

De har et datasenter her i Singapore, som gjør nettstedhastighet til et ikke-problem (definitivt ettersom de bruker SSD-er, og til og med har en tilpasset innebygd cache-plugin for WordPress-nettsteder).

Og i tilfelle målmarkedet ditt er et annet sted, har de også servere i USA, Storbritannia, Nederland, Litauen, Brasil og Indonesia.

Når det gjelder support, tilbyr de 24/7/365 live chat. De er veldig lydhøre og hjelpsomme.

Det som virkelig skiller dem fra konkurransen, er deres onboarding-prosess. Det er feilfritt å sette opp en webside, og hvert trinn flyter lett inn i det neste, noe som er fantastisk for ikke-teknikere.

De har 3 delte hostingplaner, der den mest populære planen bare er USD 2,89 per måned (74% rabatt).

Oh, og de har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, en definitiv no-brainer i vår bok!

Pros

 • Veldig enkelt å konfigurere
 • Bra ytelse
 • Super rimelig
 • Rask server i Singapore + globalt nettverk

Ulemper

 • N / A

nettsted: www.hostinger.com
Pris: $ 2,89 (USD)
Diskplass: 20 GB
Brukerstøtte: Live chat
Global rekkevidde: Ja

2. SiteGround – Runner-up Overall Web Hosting

SiteGround-logo

SiteGround er en annen flott nettstedvert, de er fremdeles ganske rimelige, har kraftige servere (også i Singapore), og viktigst av alt er støtten førsteklasses.

De har 3 hostingplaner, den rimeligste planen starter bare $ 3.95 / mo (67% avslag på vanlig pris)! 

Når det gjelder support, har SiteGround et av de beste støttesystemene innen webhotell, og alle støttealternativene deres tilbys 24/7. Skulle du trenge hjelp, kan du kontakte kundeservicen deres via telefon, live chat eller e-post (billettsystem).

Du får øyeblikkelig svar med telefon- og chat-alternativene mens e-post svaret ditt vanligvis mottas innen 10 minutter etter at du har sendt en billett.

Når det gjelder hastighet, fordi de har et datasenter i Singapore (bare et av de mange datasentrene), kan du være trygg på at det lokale publikummet vil finne lastetidene for nettstedet ditt veldig raskt, definitivt når de bruker SSD-er.

For WordPress-nettsteder har de til og med en spesialbygget plugin kalt SuperCacher for å optimalisere lastehastigheten på nettstedet ditt. Det er veldig imponerende

Du trenger bare å aktivere dette alternativet i kontrollpanelet – det er veldig enkelt å gjøre (og ikke glem, du kan alltid be supportteamet deres om hjelp).

Så uansett om du leter etter forretningshotell, ønsker å sette opp en personlig blogg, eller til og med en e-handelsbutikk, vil SiteGround ikke svikte deg!

Pros

 • rimelig
 • Veldig brukervennlig
 • Solid sikkerhetsoppsett
 • Bra ytelse

Ulemper

 • N / A

nettside: www.siteground.com
Pris: $ 3.95 (USD)
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

3. A2 Hosting – Best forhandlervert

A2 Hosting Logo

A2 Hosting er på nivå med SiteGround, de har også en rekke flammende raske servere over hele verden (selvfølgelig inkl. Singapore) + har god støtte. Selv om de ikke har den offisielle WordPress-anbefalingen, er deres ytelse med WP-nettsteder fantastisk. + Ubegrenset diskplass!!

De tilbyr også 3 hostingplaner, deres billigste plan starter bare $ 3,92 / mo (opprinnelig var $ 7,99 / mo).

A2 Hosting har en omfattende samling av selvhjelpsartikler og opplæringsprogrammer på det offisielle nettstedets Knowledge Base. Imidlertid, hvis du vil snakke med noen, er kundesupportteamet tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg.

Du har muligheten til å sende inn en billett angående deres produkt, fakturering og mer. Du kan også få øyeblikkelig støtte ved å ringe dem på telefonen eller åpne en live chatbox.

Bare vet at det alltid vil være noen fra A2 Hosting som kan hjelpe deg med hva som helst når som helst på dagen.

Å ha servere i landet vil sikre nettstedets hastighet blant Singapore-brukere. Men merk at de også har datasentre over hele verden – noe som gjør nettstedet ditt tilgjengelig (med stor hastighet) over hele verden.

A2 Hosting er bygd på hastighet ved å bruke SSD-er. Og som du sikkert allerede kan fortelle, kommer hostingplanene deres (Lite, Swift, Turbo) med forskjellige hastigheter. Derfor, hvis hastighet er av største viktighet for deg, kan du gå etter de dyrere planene som inkluderer Turbo-funksjonen deres, som gir deg flere ressurser og har færre brukere per server.

Pros

 • Servere over hele verden
 • Ubegrenset diskplass
 • Når som helst pengene-tilbake-garanti

Ulemper

 • N / A

nettside: www.a2hosting.com
Pris: $ 3,92 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

4. Vodien – Pålitelig lokal webvert

Vodien-logo

Vodien er et Singapore-basert selskap som har eksistert en god stund nå, og det viser! Stor 24-timers support, ukentlige automatiserte sikkerhetskopier, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti … Hvis du ønsker å være lokal, er Vodien ingen hjerner.

De tilbyr alt fra grunnleggende delt hosting, til skyhosting, dedikerte servere og til og med administrerte WordPress-hosting. Et velfortjent 2. plass på listen vår.

Deres billigste plan starter på $ 10 / måned.

Vodien har et dedikert kundesupportteam som du kan stole på 24/7. De er mest kjent for sin profesjonalitet når det gjelder å håndtere problemer og omgående svar.

Skulle du få et problem med vertskapet deres, kan du kontakte dem via telefon (Singapore-fasttelefonnummer), chat og e-post. Mange sier at responstiden for e-posttjenesten ikke er så bra, men du får svar innen 24 timer.

Hvis du nå skal forske på og oppdage ting på egenhånd, vil du være glad for å vite at de også har en kunnskapsbase full av artikler på deres offisielle nettsted. Deres ting er veldig nyttige om du prøver å lære noe eller feilsøke et problem.

Siden Vodien har base i Singapore, har du ingen problemer med å betjene singaporeiske besøkende. Deres lastetid og sidehastighet er absolutt anstendig.

Vodien sørger definitivt for et godt alternativ for et Singapore-basert hostingfirma.

Pros

 • Lett å bruke
 • God ytelse
 • Ulike vertsalternativer

Ulemper

 • Litt dyrt

nettside: www.vodien.com
Pris: $ 10
Diskplass: 5 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Nei

5. GreenGeeks – Most Green Web Host

GreenGeeks-logo

GreenGeeks er et av de selskapene du bare vet vil fortsette å vokse, og det at de legger tilbake 300% av energien de bruker tilbake på nettet, er bare en episk ekstra bonus. Støtten deres er også veldig imponerende, de tilbyr den 24/7 og har muligheter for telefon, supportbilletter og live chat support.

På toppen av det er serverne selv utstyrt med SSD-er, PHP7 og PowerCacher for å få maksimal hastighet på nettstedene dine. De tilbyr til og med 30 dager pengene tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres.

Deres billigste plan starter på $ 2,95 per måned.

GreenGeeks har eksistert i mer enn 10 år nå, og kundeservicen deres har opprettholdt et godt rykte til i dag.

Som vi nevnte før, kan du få tilgang til telefon-, live chat- og e-poststøtte døgnet rundt – slik at du aldri blir stående på egenhånd når du får problemer med nettstedet ditt.

Vi anbefaler også å se gjennom kunnskapsbasen deres for artikler, da du finner mye nyttig materiale der. Du kan dra dit for informasjonsmessige formål eller for å feilsøke ting når du føler for å finne ut av ting selv.

Selvfølgelig er det ingenting som å vite at det er menneskelig hjelp tilgjengelig når det er nødvendig (og du kan stole på dem for dette).

Selv om GreenGeeks ikke har servere i Singapore, som vi bemerket i GreenGeeks-gjennomgangen, kan deres amerikanske og europeiske servere fremdeles levere innholdet ditt til lokale besøkende med stor hastighet.

Hvis du vil, kan du også velge å aktivere deres inkluderte CDN-tjeneste (CloudFlare). Dette vil sikre at nettstedet ditt alltid vil være i perfekt fart, ikke bare i Singapore, men over hele verden også.

Og i tilfelle du trenger det, kan de også tilby domeneregistrering for deg å sette opp et helt nytt nettsted.

Pros

 • Ubegrenset diskplass
 • Super miljøvennlig
 • Bra ytelse

Ulemper

 • Ingen servere i Singapore

nettside: www.greengeeks.com
Pris: $ 2,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

6. Cloudways

Cloudways logo

Cloudways tar skyvært til neste nivå!

Med 25+ datasentre (også i Singapore), SSD-basert hosting, et iscenesettelsesområde, episk ytelse gjennom serverne til Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr og KYUP … disse karene omdefinerer nettskyvertsindustrien.

Deres billigste hostingplan starter på bare $ 7 / month.

Med CloudWays kan du alltid være sikker på at det er tilgjengelig hjelp for deg 24/7 – og det kommer fra et team av eksperter.

Hvis du vil, kan du gå til deres offisielle side og få tilgang til deres kunnskapsbase. Den er full av artikler, guider, opplæringsprogrammer og vanlige spørsmål som helt sikkert vil være til hjelp for deg hvis du forsker på noe. Vanlige problemer kan vanligvis løses ved hjelp av artiklene deres om selvhjelp.

Menneskelig støtte er selvfølgelig også tilgjengelig. De har et billettsystem, live chat og telefonstøtte.

Du er garantert hurtiglasting av nettsteder og sider med CloudWays når de skal til skyhosting. Med deres klynger av servere som finnes på viktige steder over hele verden, vil Singapore-publikummet sikkert kunne få tilgang til nettstedet ditt raskt. Det er selvfølgelig også for verdensomspennende publikum.

Bortsett fra stor hastighet, må du merke deg at nettsky-hosting også er veldig pålitelig når det gjelder oppetid. Årsaken til dette er at systemet deres alltid kan hente ressurser fra tilgjengelige klynger av servere når det er nødvendig.

Pros

 • Ekstremt skalerbar
 • Lener fort
 • Datasentre i Singapore

Ulemper

 • Læringskurve litt hardere

nettside: www.cloudways.com
Pris: $ 10 (USD)
Diskplass: 25 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

7. Bluehost

Bluehost-logo

Bluehost var konge av vertene en gang i tid, sammen med HostGator. Begge ble skaffet av EIG, support og kvalitet gikk raskt nedover! Bare de siste to årene har de kravlet tilbake fra det. Med bedre støtte, anstendige hostingtjenester og ytelse, kan vi nå anbefale dem igjen. De tilbyr delt hosting, netthosting, WP hosting, VPS og dedikert hosting.

Når det gjelder support, har de alt fra en stor kunnskapsbase, supportbilletter, live chat, telefonstøtte og videoopplæringer. De har imidlertid ingen servere i Singapore, så du må aktivere CloudFlare hvis du vil ha anstendige hastigheter.

Planene deres starter på $ 3,95, som er på nivå med de fleste andre vertsselskaper.

Bluehost har eksistert i lang tid, og de har et godt trent kundesupportteam. Opplevelsen din vil mer eller mindre være hyggelig når du søker deres hjelp eller hjelp.

Kundeservicen deres er også tilgjengelig døgnet rundt, så det vil allerede ta en god del av tankene dine (det er ingenting som å ha tilgjengelig hjelp og trygghet når du arbeider med hostingproblemer).

De har aktivert telefon, live chat og billettsystem. De har også et hjelpesenter på sitt offisielle nettsted som inneholder en hel masse hjelpeartikler.

Bluehosts servere er alle lokalisert i USA. Hvis du virkelig vil ha anstendig hastighet, anbefaler vi at du aktiverer den innebygde CDN-funksjonen (og bruker CloudFlare, deres CDN-partner).

Med CloudFlare aktivert vil nettstedet ditt kunne få tilgang til en klynge servere som er strategisk lokalisert over hele verden. Besøkende på nettstedet ditt vil da kunne glede seg over hurtiglasting av sider enten de er i Singapore eller andre deler av verden.

Pros

 • Rikelig med diskplass
 • Mange støttealternativer

Ulemper

 • Bare USA-baserte servere
 • Blandede anmeldelser

nettside: www.bluehost.com
Pris: $ 3,95 (USD)
Diskplass: 50 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

8. WP-motor

wpengine logo

Hvis du faktisk leter etter en administrert WordPress-hostingtjeneste av super høy kvalitet for Singapore, er WP Engine det du trenger! De er markedsledende når det gjelder hosting av WordPress-nettsteder, og med god grunn (er dog en smule dyre). De har et eget tilpasset innebygd cache-system for å tjene sider superraske (kalt EverCache), og kombinert med deres CDN er de det raskeste WordPress-vertsfirmaet rundt!

Støtten deres døgnet rundt spesialiserer seg åpenbart i WordPress, slik at de kan løse problemer uten problemer. På toppen av det tar de også vare på alle WordPress-kjerneoppdateringer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det. Og når det er en viktig oppdatering, tester de nettstedet først før de oppdateres for å være sikker på at ingenting går i stykker, topp service. De har også live sanntids trusselregistrering, blokkerer aktivt DDOS-angrep, og de vil til og med fikse nettstedet ditt gratis hvis det blir hacket …

Alt dette ovenfor mer enn rettferdiggjør prislappen! Interessert i tryggheten og kan skåne budsjettet?

Deres billigste plan starter på $ 35 per måned.

Siden WP Engine er spesielt laget for WordPress-nettsteder, kan du være sikker på at kundesupportteamet deres består av WordPress-eksperter / teknikere. Dette er sikkert viktig for deg, da du ikke vil ha noe mindre for ganske dyre hosting.

Kundeservicen deres er alt verdt det, ettersom du kan komme i kontakt med dem hele døgnet. Du trenger bare å være logget inn på kontoen din først, slik at de kan sjekke detaljene dine og gi deg den nødvendige støtten.

Det fine med WP Engines kundeservice er at de er raske til å svare, profesjonelle og pålitelige. Du vil alltid ha trygghet med et slikt oppsett på hostingleverandøren.

De har også en bred samling nyttige artikler i Support Garage. Du kan finne løsninger på vanlige problemer i denne delen av nettstedet deres.

WP Engine er bygget for å håndtere WordPress-nettsteder enkelt – og hastighet er en av de beste funksjonene.

Bortsett fra EverCache-teknologien som gjør at hostingene blir raske (også for Singapore-brukere), kan du også aktivere CDN-funksjonen. Hvis du gjør det, vil innholdet ditt bli sendt til skyservere i forskjellige deler av verden for å gjøre innholdet ditt tilgjengelig (med stor hastighet) for brukere over hele verden..

Ærlig talt, når det gjelder forretningshotell av høy kvalitet, er det vanskelig å finne noen bedre … hvis du har råd.

Pros

 • Bra ytelse
 • 24/7 support
 • God sikkerhet

Ulemper

 • Dyrt

nettside: www.wpengine.com
Pris: $ 35 (USD)
Diskplass: 25 000 besøkende grense
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

Hvordan finne den beste Singapore-webhotellet

Singapore webhotell pc

Uansett hva målet ditt er for nettstedet ditt i Singapore, og til tross for om du forventer at det vil tiltrekke seg et stort publikum eller ikke – vil du trenge å få et nettsted du utvikler live på nettet etterhvert (btw, vi har skrevet en ganske grei guide for hvordan du oppretter et nettsted for å hjelpe deg). Og når den tid kommer, trenger du å velge mellom de forskjellige alternativene for webhotell som er tilgjengelige for å velge verten som er riktig for dine behov. Å velge topp webhotell i Singapore er avgjørende for suksessen og funksjonaliteten til nettstedet ditt. Hvis du vil at nettstedet skal fungere optimalt og gi den beste brukeropplevelsen som mulig for alle besøkende på nettstedet, er det en god idé å ta deg tid til å forstå forskjellen mellom de forskjellige webhotellalternativene som er tilgjengelige for deg og ringe riktig.

Typer webhotellvert for Singapore

Delt hosting

Delt hosting er en av de billigere vertsmetodene rundt, og det er ideelt for mindre prosjekter og nettsteder som ikke krever mye ressurser for å lykkes eller gi en forbilledlig brukeropplevelse. Mindre nettsteder har ikke en tendens til å generere mye trafikk eller trenger mye båndbredde eller lagringsplass, så selv om delt hosting riktignok har ulemper og begrensninger, er det noe som ikke bør ende opp med å være et problem for nettsteder som det. For nettsteder som ønsker å generere store mengder brukere, er det imidlertid lurt å vurdere andre webhotellalternativer som er mer passende for det.

delt vertsgrafikk

Når det er sagt, er de mange hostingalternativene som de fleste selskaper tilbyr imponerende. Fra alternativer som PHP-hosting, Linux eller Windows-hosting, Java osv.… Til nyttige installatører for CMS-er som WordPress Joomla, Drupal og mer..

VPS Hosting

VPS Hosting, som står for virtuell, privat serverhosting, er en flott løsning hvis du ønsker å bosette deg et sted i midten mellom delt hosting og dedikert serververt. VPS-hosting er veldig mye som delt hosting fordi serveren fortsatt er delt mellom flere brukere som leverandøren selger den til, men i dette tilfellet er plassen du bruker fullstendig atskilt fra resten av brukerne av en partisjon, så aktiviteten din , lagringsplass og bruk av båndbredde blir ikke påvirket av handlingene deres. VPS hosting er perfekt for små og mellomstore nettsteder, og er et rimelig alternativ for webutviklere som leter etter en webhotelløsning i Singapore.

Dedikert serververt

Dedikert serververt er akkurat slik det høres ut – en type webhotell der brukeren har hele serverområdet for seg selv. Dette er virkelig bare nødvendig for mye større prosjekter, for eksempel store e-handelssteder og massive fora. Slike prosjekter krever en høy ytelse web hosting løsning, og dedikert server hosting passer regningen perfekt i disse scenariene. Med mindre du forventer at nettstedet ditt vil tiltrekke hundrevis eller til og med tusenvis av brukere per dag, er ikke den økte kraften som er gjort tilgjengelig for deg av dedikert serververt, ikke nødvendig.

Cloud Hosting

Cloud hosting er en favoritt når det gjelder alternativer for webhotell på grunn av dets allsidighet og pålitelighet. Cloud hosting er avhengig av flere maskiner i stedet for bare én, som delt hosting, dedikert hosting og VPS hosting. Med mer enn én maskin som brukes, betyr dette at hvis en går ned, er det fortsatt andre på plass for å plukke opp slakken og sikre at nettstedet fortsetter å gå slik det er ment og at dataene er lagret sikkert.

Forhandlervert

Forhandlervert er en vanlig type webhotell som webutviklere kjøper i bulk for å selge etter tur til kundene sine som de designer nettsteder for. Dette er mye enklere for webutvikleren enn å ha deres klient til å velge en webhotelltype og leverandør selv, da det gir utvikleren mye mer frihet til å kunne jobbe på nettstedet og sikre at det fungerer som det skal for å ivareta den ideelle brukeropplevelsen. I tillegg er det en mye bedre metode for webutviklere å kunne ha økt kontroll over nettstedene som blir vist på porteføljene deres. Hvis du har en webdesigner som administrerer nettstedet ditt, kan det hende at de har en pakke for forhandlervert som kan tilby deg som vil gjøre prosessen mye enklere, ettersom webutvikleren din vet nøyaktig hvilke ressurser nettstedet ditt vil trenge for å fungere smidig.

Administrert WordPress Hosting

Ganske selvforklarende, det er vertskap, men fokusert på WordPress, med WP-optimaliserte servere & Brukerstøtte. Vi går nærmere inn på siden Managed WP hosting.

Singapore webhotell: funksjoner for å undersøke.

Etter at du har bestemt deg for riktig type webhotell som passer for deg, er du halvveis der for å få nettstedet ditt live på nettet. Det neste trinnet for å lansere nettstedet ditt er å bestemme deg for riktig webhotell Singapore-leverandør som vil gi nettstedet ditt den beste sjansen for suksess. Når det gjelder valg av webhotellleverandør kan du stole på nettstedet ditt, her er noen kvaliteter du bør se på (dette er de samme kvalifiseringene vi bruker for våre andre topp hostinglister som Australia hosting, UK hosting, Irland hosting, Canadian hosting , beste hosting i India, beste webhotell (globalt), hebergement nettsted web en Frankrike, Beste nettsted hosting for Malaysia & NZ-hosting):

Serverplassering

Plasseringen av serveren vil ha betydelig innvirkning på lastetidene som besøkende på nettstedet ditt opplever.

server lokasjonskart

Av den grunn vil plasseringen til serverne som din webhotellleverandør tilbyr, være en viktig ting å se på – sjekk også hvor kraftige serverne er, da det er bedre å ha en kraftig server litt lenger unna enn en i nærheten av det Det er ikke dekkende for dine behov (både SiteGround og A2 Hosting har servere i Singapore, men for å se hvordan de er forskjellige i ytelse, sjekk sammenligningen vår med A2 Hosting vs SiteGround).

Oppbevaring

Dette er et problem du sannsynligvis ikke vil støte på med et mindre nettsted, men hvis du utvikler et medium til et stort nettsted, vil du absolutt ønske å se på hvor mye lagringsplass du vil ha med pakken du ser på med hvilken som helst nett hosting Singapore leverandør. Det siste du ønsker er å registrere deg på en tjeneste og oppdage at den ikke gir deg ressursene du trenger for at nettstedet ditt skal lykkes.

oppetid

Det er ikke noe poeng å ha et nettsted live på nettet hvis det aldri er tilgjengelig for brukerne dine å oppleve. Nettverksleverandøren du registrerer deg med, bør tilby maksimal oppetid, så nettstedet ditt er tilgjengelig på alle døgnets tider. Vi begynte å spore både samlet oppetid og responstid for de største webhotellfirmaene på vår hostingsstatusside. Les på noen kundevurderinger for å få et inntrykk av hva deres opplevelse var med oppetid hos den leverandøren.

Sikkerhet

Å ha anstendige sikkerhetstiltak på plass vil spare deg for mye problemer nedover veien. Som standard bør du sjekke om webhotellet tilbyr gratis SSL-sertifikater (https), da det er ganske mye et must i disse dager, selv for nettsteder som ikke har noen form for kredittkortbehandling på stedet. Google ønsker også å se nettsteder som har et SSL-sertifikat installert, og vil rangere dem høyere i søkeresultatene.

SSL sertifiserer

Noen webverter tar betalt for SSL-sertifikater, og det er fornuftig for de mer komplekse (det er tre typer: utvidet validering (EV), organisasjonsvalidering (OV) og domenevalidering (DV) SSL-sertifikater), men de grunnleggende bør definitivt være gratis. Og hvis de ikke er det, kan du få en gratis på letsencrypt.org.

Brukerstøtte

Det er ikke enkelt å være vertskap for et nettsted, og det kan fort bli komplisert hvis du ikke vet hva du gjør. Selv noen erfarne brukere kan fra tid til annen forveksles med visse aspekter av systemet. Det er derfor det er bra å sikre at leverandøren som er vert for nettstedet ditt tilbyr tilstrekkelig støtte; på et minimum, bør de ha live chat og telefonstøtte tilgjengelig.

sikkerhetskopier

Du vil ikke miste noe av verdifull informasjonen din i tilfelle en tragedie. Forsikre deg om at du samarbeider med en leverandør som regelmessig tar sikkerhetskopi av informasjonen på nettstedet ditt, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste noe viktig. Det er også smart å slå opp metoder for henting hvis du mister informasjonen på nettstedet ditt. Å ha en daglig sikkerhetskopitjeneste er ideelt, men selv ukentlig burde det være ok.

båndbredde

Båndbredde er et essensielt aspekt av nettstedets ytelse, og hvis du ikke har tilgang til båndbredden du trenger for at nettstedet ditt skal fungere problemfritt, vil brukeropplevelsen på nettstedet ditt lide. Sjekk båndbredden du vil bli tildelt noen leverandør før du registrerer deg hos dem for å unngå negative opplevelser.

Antall domener / nettsteder tillatt

Det er alltid bra å finne en leverandør i Singapore som lar deg være vert for flere domener på serverområdet du kjøper fra dem. Du vet aldri hvor mange nettsteder du vil ende med å være vertskap for, så se på hvor mange domener leverandøren du vurderer vil tillate før du registrerer deg hos dem.

Konklusjon

Og det er det, det kan virke overveldende å dekke alle poengene og forskningen selv, men bare ta det ett skritt av gangen. Kanskje til og med lage et regneark og logge alle spesifikasjonene for de beste webhotellleverandørene i Singapore, så du har en enkel oversikt.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map