Beste UK WordPress Hosting vurdert!

Som et digitalt byrå med MYE WordPress-hostingkontoer (vi har mange sideprosjekter ��), har vi en ganske anstendig ide om hvem de beste WordPress-hosting-tjenestene er for Storbritannia.


Selv om vi har en hendig vertsammenligningstabell nedenfor, og til og med har skrevet individuelle WordPress-vertsomtaler lenger nede på siden, er vi klar over at ikke alle har tid til å lese gjennom det hele … Så la oss bare komme rett på sak.

De 12 beste UK WordPress hosting-tjenester er:

 1. Hostinger – Beste generelle WordPress Hosting
 2. Kinsta – best administrerte WordPress vert
 3. SiteGround – Flott WordPress Hosting
 4. A2 Hosting – Beste WordPress Hosting for forhandlere
 5. WP Engine – Runner-up Managed WordPress Host
 6. GreenGeeks – Best Green Hosting
 7. eUKhost
 8. Hjertet Internett
 9. HostGator
 10. InMotion Hosting
 11. Bluehost
 12. Dreamhost

Contents

Hvorfor solid WordPress Hosting er viktig!

Kvaliteten på WP-hostingleverandøren din kan ha en enorm innvirkning på den potensielle suksessen på nettstedet ditt.

La oss ta hastighet på nettstedet visste du for eksempel at en forsinkelse på 1 sekund betyr at sidevisninger reduseres med 11%, det betyr at over 1/10 av besøkende bare vil vende seg bort hvert sekund nettstedet ditt fortsatt lastes inn … dette er grunnen til at en anstendig WordPress-vert er viktig!

Noen få av merkene som lenker til innholdet vårt:

Utvalgt på nettsteder

Tabellen nedenfor gir deg en rask oversikt over våre personlige topp 3 WordPress-verter for Storbritannia.

Lenger ned på siden går vi nærmere inn med totalt 12 WordPress hosting-anmeldelser. Vi anbefaler å holde deg til en av våre topp 3 for best mulig verdi!

WordPress Hosting CompanyOverall RatingPris / mo.Disk SpaceFeaturesAnvisningerWebsite
Hostinger-logo £ 0.80 (Stort salg på en 4-årsplan) 10 GB

 • Veldig rimelig
 • Superenkelt oppsett
 • Stor ytelse og fart
 • Responsiv støtte
 • UK-servere + Globalt nettverk = Vinner!

Hostinger anmeldelse
Kinsta $ 30 10 GB
 • Høy ytelse
 • London-server
 • bruker Google Cloud Platform
 • CDN inkludert
Kinsta gjennomgang
siteground2 £ 2,95 (ned fra £ 8,95, kun på den første fakturaen) 10 GB
 • Veldig brukervennlig
 • Datasenter i London
 • Lynet raskt
 • Stor støtte
SiteGround gjennomgang

Våre Topp 12 WordPress Hosting-anmeldelser for 2020

1. Hostinger – Beste generelle WordPress Hosting

Hostinger-logo

nettside: www.hostinger.co.uk
Pris:
£ 0.80
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Live chat

Hostinger er vår absolutte favoritt WordPress-vert for øyeblikket, verdien du får for bare £ 0,80 er veldig imponerende!

De vokser som gale for øyeblikket (over 29 millioner brukere), og med god grunn! WordPress-hostingplanene deres tilbyr alle funksjonene de fleste av konkurrentene tilbyr, men Hostinger gjør det for en brøkdel av kostnadene … uten å gå på akkord med kvaliteten.

Men det som virkelig skiller Hostinger fra resten, er deres onboarding-prosess for WordPress-nettsteder. Brukeropplevelsen av å registrere deg, koble til et domenenavn, installere WordPress … det er sømløst.

Det er raskt, det er superenkelt, og det fungerer bare. Imponerende greier!

Når det gjelder WordPress-vertsfunksjoner, har de alle klokkene og fløytene som den nyeste PHP, et spesialbygget cache-plugin for å øke ytelsen, veldig solide sikkerhetsfunksjoner gjennom sitt partnerskap med BitNinja, garantert 99,9% oppetid, 24/7 WordPress-kunde støtte … og de har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti!

Og bare i tilfelle du trenger det, kommer alle planer med Github-integrasjon (for de mer tekniske teknikere / designere der ute).

Når det gjelder lokasjoner for datasenter, har de ikke bare en i Storbritannia, men også i USA, Nederland, Litauen, Singapore, Brasil og Indonesia. Så hvis målmarkedet ditt er i et annet land, eller i utlandet, har de deg dekket.

Deres billigste WordPress-plan er bare £ 0,80 (stort salg på) og gir mulighet for ett nettsted, perfekt å komme i gang.

Kan ikke virkelig gå galt med Hostinger!

Pros

 • Veldig rimelig
 • Servere i Storbritannia
 • Ekspert WordPress-støtte
 • Stor brukeropplevelse

Ulemper

 • N / A

2. Kinsta – best administrerte WordPress vert

Kinsta WordPress hosting logo

nettside: kinsta.com
Pris:
$ 30
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Live chat, billetter

Kinsta faller inn under kategorien for fullt administrerte WordPress-hostingleverandører. Dette betyr at du har et team av mennesker og spesialbygde apper som kontinuerlig overvåker og justerer innstillinger der det er nødvendig for å maksimere ytelsen til WordPress-nettstedet ditt.

For å være vertskap for nettstedene sine bruker de Google Cloud Platform og har over 15 datasenterplasser over hele verden du kan velge mellom. Det er veldig forskjellig fra de vanlige delte hosting-systemene. Kinsta gir hvert nettsted sine private serverressurser, så du er fullstendig beskyttet mot andre potensielt problematiske nettsteder … siden nettstedet ditt er det eneste “i huset”.

På toppen av det har du hurtigbufring på servernivå, integrert CDN, gratis SSL, sikkerhetskopieringer med ett klikk, iscenesettelsesmiljøer og mye mye mer.

Alt dette ovenfor er også grunnen til den ekstra kostnaden … Vi vil anbefale Kinsta for større, mer ressurstunge nettsteder som imøtekommer et globalt publikum, da er ekstra kostnadene helt berettigede. Hvis du vil være vert for ditt lille til mellomstore bedriftsnettsted, eller en blogg, eller noe annet som ikke er en massiv e-handelsbutikk, generelt nettsted med høyt trafikk med høyt trafikk, eller Forum, vil SiteGround gi deg den beste verdien.

Planene deres starter på $ 30 / mo.

WordPress hostingfunksjoner: Grenser basert på php-arbeidere, 30-dagers pengene-tilbake-garanti, gratis SSL, gratis CDN, episk sikkerhet, ytelsesanalyse, oppetidsovervåking, DDOS-registrering, osv..

Pros

 • Google Cloud Platform
 • Super høy sikkerhet
 • Veldig erfaren
 • Gratis nettsted migrering
 • Super skalerbar

Ulemper

 • Litt mer kostbart

3. SiteGround – Flott WordPress Hosting

siteground2

nettside: www.siteground.com
Pris:
£ 2.95
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround er en annen flott WordPress-vert. Deres WordPress-spesialiserte planer er godt optimaliserte og spekket med WP-spesifikke funksjoner. De har raske datasentre over hele verden, inkludert i London, og viktigst av alt er støtten førsteklasses.

Når det gjelder catering og tilpasning til WordPress, har de gjort en fenomenal jobb med et tilpasset hurtigbufringssystem (kalt SuperCacher), et tilpasset plugin som gjør at SSL og hurtigbufring kan gjøres med ett klikk, automatiserte oppdateringer og mye mye mer.

På toppen av det tilbyr de til og med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti … noe som gjør dem til en absolutt ingen hjerne!

De har 3 WordPress-hostingplaner, deres rimeligste plan starter bare £ 2.95 / mo (69% avslag på vanlig pris)!

WordPress Hosting Funksjoner: Gratis SSL, gratis CDN, WP spesialisert støtte, anbefalt av WordPress, tilpasset plugin for cache- og ssl-alternativer, auto-oppdateringer, automatisert WP-migrering og mer.

Pros

 • Gratis SSL + CDN
 • Servere i London
 • Ekspert WordPress-støtte
 • Brukervennlig

Ulemper

 • Fornyelseskostnadene er litt høye

4. A2 Hosting – Beste WordPress Hosting for forhandlere

A2-vertslogo

nettside: www.a2hosting.com
Pris:
$ 3.92
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

A2 Hosting har både delt hosting som støtter WordPress og administrerte WP-hostingplaner for den ekstra tryggheten. Serverne deres er imidlertid veldig optimalisert for en rekke CMS-er, inkludert WP, så du trenger ikke den administrerte planen med mindre du vil ha de ekstra WordPress-spesifikke funksjonene (som du finner nedenfor). De har også flere datasentre over hele verden (Amsterdam for Storbritannia), og har fantastisk støtte.

Alle de delte hostingplanene deres har ubegrenset diskplass, gratis SSL, pengene tilbake-garanti når som helst (som er ganske ryddig) og gratis migrasjoner.

De tilbyr 3 hosting-pakker, deres billigste plan starter bare $ 3,92 / mo (opprinnelig var $ 7,99 / mo). Administrert WordPress-hosting starter på $ 12.97.

WordPress hostingfunksjoner: Gratis SSL, CDN, SSH, iscenesettelse av nettsteder, enkel WP-sikkerhetskopi, LiteSpeed-cache.

Pros

 • Bra ytelse
 • Bra for forhandlere
 • Veldig rimelig

Ulemper

 • Ingen offisiell WordPress-anbefaling (dette er grunnen til at SiteGround står høyere på listen vår)

5. WP Engine – Runner-up Managed WordPress Host

wp motor logo

nettside: wpengine.com
Pris:
 $ 35
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine er en administrert WP-vert gjennom og gjennom, faktisk er det det eneste de gjør, og de gjør det godt! Akkurat som noen av de andre vertene vi vurderte, bygde de også et tilpasset cache-plugin kalt EverCache, OG har CDN for å minimere lastetidene. De er en av de raskeste WordPress-vertene rundt.

Prisene deres er basert på mengden månedlige besøkende, i stedet for diskplass. Startplanen får deg rundt en 25 000 grense, så går den opp derfra.

Støtten deres døgnet rundt spesialiserer seg åpenbart i WordPress, slik at de kan løse problemer uten problemer. De har også en veldig imponerende oppdateringsprosess der de tester enhver større WP-oppdatering først før de skyver den live. De tilbyr også utviklings-, iscenesettelses- og produksjonsmiljøer og freeSSL.

Deres billigste plan starter på $ 35 per måned.

WordPress hostingfunksjoner: DDOS-beskyttelse, trusselregistrering, dev / iscenesettings- / produksjonsmiljø, global CDN, tilpasset hurtigbufring.

Pros

 • Stor støtte
 • Veldig pålitelig og erfaren
 • Markedsleder for WP-hosting

Ulemper

 • Litt dyrere

6. GreenGeeks – Best Green Hosting

GreenGeeks-logo

nettside: www.greengeeks.com
Pris:
$ 2.95
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks er et av de selskapene som bare vet vil gjøre det stort. Mens deres viktigste krok er hvor miljøvennlige de er (som de virkelig er, å sette energiforbruket tilbake tre ganger i nettet). Deres WordPress hosting-ytelse er ganske imponerende.

De tilbyr ubegrenset diskplass på alle planer, har flere datasentre i Canada og USA, gratis SSL, gratis migrering og mye mer. De har også 24/7 support og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd med tjenestene deres.

Deres billigste plan starter på USD 2,95 per måned.

WordPress hostingfunksjoner: WordPress Forbedret sikkerhet, WP-migrering, CDN-integrasjon, automatiske WP-oppdateringer.

Pros

 • rimelig
 • Supergrønn
 • God sikkerhet

Ulemper

 • Konkurranse har mer robuste WP-funksjoner (men de er også bedre pris)

7. eUKhost

eUKhost-logo

nettside: www.eukhost.com
Pris:
£ 3.99
Diskplass: 5 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

eUKhost er en annen stor lokal WordPress-vert med 4 datasentre i Storbritannia. Alle planene deres leveres med et gratis domene, 24/7 support, automatiserte sikkerhetskopier og låst pris i tilfelle de øker kostnadene i fremtiden.

De tilbyr også WordPress-optimalisert hosting, som starter på 5 GB diskplass og opptil 5 nettsteder på grunnleggende plan. WP-planer leveres med automatiserte skanninger til skadelig programvare som skanner filene dine etter skadelig programvare, injeksjoner av skripter, XSS-angrep (cross-site scripting) og mer. De har også DDOS-beskyttelse, ekspertstøtte, en flott brannmur og det de kaller WordPress Toolkit. Verktøysettet inkluderer iscenesettelse, klon & synkronisering, 1-klikkherding, enkel migrering av WP, 1-klikk WP-pålogging og mer.

Planene deres starter på £ 3,99.

WordPress hostingfunksjoner: WordPress verktøysett, spesialisert support, W3 total cache, WordPress versjonshåndtering, plugin management, DDOS beskyttelse, WP brannmur.

Pros

 • rimelig
 • Lokal britisk vert
 • God sikkerhet

Ulemper

 • 5 GB er ikke så mye diskplass

8. Heart Internet

Heart Internet-logo

nettside: www.heartinternet.uk
Pris:
£ 9.49
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Heart Internet er kjent for å gi tilbake til samfunnet, da de sponser forskjellige arrangementer og konferanser. Som WordPress-hosting er de også ganske solide. Med egen spesialisert WP-støtte, ubegrenset båndbredde og diskplass, gratis migrering og et super raskt oppsett, er de et godt valg.

Når det er sagt, er prisen litt høyere enn konkurrentene, og husk at de ikke har noen datasentre utenfor Storbritannia … så du trenger CDN for å nå et amerikansk publikum for eksempel.

Planene deres starter på £ 9,49 / mo

WordPress hostingfunksjoner: Spesialisert støtte, WP-migrering, ubegrenset diskplass.

Pros

 • Lokal vertstjeneste
 • Ubegrenset diskplass

Ulemper

 • Dyrt

9. HostGator

Hostgator-logo

nettside: www.hostgator.com
Pris:
 $ 5.95
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Mens HostGator er en veteran i vertsindustrien, er WordPress-planene deres faktisk ganske nye og presterer mye bedre sammenlignet med deres superbillige delte webhotellplaner. Deres WP-hosting bruker skyarkitektur som gir mulighet for skalering av 1 klikk. De tilbyr også automatisk sikkerhetskopiering og gjenoppretting av ett klikk, gratis migrasjoner og avansert sikkerhet igjen WP-spesifikke angrep.

De har imidlertid ingen servere i Storbritannia, så igjen vil du trenge et CDN for å få anstendige lastetider i andre land.

Deres WordPress-hostingplaner starter på $ 5,95 per måned.

WordPress hostingfunksjoner: Gratis SSL, netthosting, ekspertstøtte, personvern for domener, automatisk fjerning av skadelig programvare.

Pros

 • WP-ekspertstøtte
 • skalerbar
 • rimelig

Ulemper

 • Ingen gratis CDN

10. InMotion Hosting

InMotion Hosting-logoen

nettside: www.inmotionhosting.com
Pris:
$ 7.26
Diskplass: 40 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

InMotion Hosting er kjent for sine forretningsløsninger og deres svært høye kvalitetstjenestetjenester. Men det de fleste ikke vet, er at de også tilbyr WordPress-løsninger. De er litt dyrere, men tilbyr gode ytelser!

La oss starte med sikkerhet, da det er et ganske viktig tema. InMotion tilbyr DDOS-beskyttelse, hackbeskyttelse og en tilpasset brannmur, som er nok for selv de mest aggressive angrepene. Som for andre funksjoner, har alle planer en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, iscenesettelsesmiljø, dra-n-drop-sidebygger og mye mer.

De har også et stort supportteam i tilfelle du roter bort nettstedet ditt og trenger hjelp. De har imidlertid ingen servere i Storbritannia, noe som er litt av en tøffere.

Planene deres starter på $ 7,26 / mo.

WordPress hostingfunksjoner: Administrerte oppdateringer, avansert sikkerhet, iscenesettelsesmiljø, WordPress forhåndsinstallert, gratis domene, dra og slipp sidebygger.

Pros

 • Gratis domenenavn
 • Pålitelig
 • 90-dagers pengene-tilbake-garanti
 • God sikkerhet

Ulemper

 • Amerikanske servere kan redusere ytelsen

11. Bluehost

Bluehost-logo

nettside: www.bluehost.com
Pris:
$ 19.99
Diskplass: 30 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost er mest kjent for sin billige $ 3,95-delte hosting-pakke, men de tilbyr også WordPress-hosting på sine VPS-servere. Prisen er litt høyere, men ytelsesøkningen merkes. Deres WP-planer inkluderer gratis SSL, SiteLock Security, Advanced CDN og SiteLock WAF.

Den grunnleggende planen deres er bra for opptil 100 millioner besøk / måned, som er absurd høy (hvis du vet hvordan du bygger et nettsted som det, så trykk oss opp).

For Storbritannia er det sannsynligvis ikke et godt valg, siden de ikke har noen servere i landet. Dessuten har omdømmet deres vært litt meh de siste årene da de ble kjøpt av EIG og støtte / generell kvalitet gikk nedoverbakke … de er kommet seg nå, men det kommer til å ta litt tid før de kan komme tilbake til sin tidligere prakt.

Hostingplanene deres starter på $ 19.99 / mo.

WordPress hostingfunksjoner: CDN, WAF brannmur av SiteLock, avansert sikkerhet, høye besøk / månegrense.

Pros

 • Grei sikkerhet
 • CDN inkludert

Ulemper

 • Rocky rykte

12. Drømmehost

DreamHost-logo

nettside: www.dreamhost.com
Pris:
$ 7.95
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

DreamHost er kjent for sine hosting-løsninger av høy kvalitet. Og deres WordPress-hostingplaner er ikke forskjellige, de er også anbefalt av WordPress (akkurat som SiteGround), som i seg selv er veldig imponerende.

Den grunnleggende planen deres har en fantastisk 97-dagers pengene-tilbake-garanti, gratis SSL, gratis whois-personvern og 24/7 WordPress-ekspertstøtte. De har faktisk to typer WordPress-hostingplaner, den ene er på delt hosting, den andre er på skyservere (kalt DreamPress), noe som gir en betydelig økning i ytelsen. De er definitivt et skritt opp fra den grunnleggende planen, og tilbyr en rekke ekstra WP-funksjoner som hurtigbufring på servernivå og umiddelbare oppgraderinger.

Ingen servere i Storbritannia skjønt …

Planene deres starter på $ 7,95 / mo.

WordPress hostingfunksjoner: Automatiske oppdateringer, WAF, WP forhåndskonfigurert, gratis SSL, personvern for domenet.

Pros

 • Gratis SSL
 • 97-dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Ingen britiske servere

UK WordPress Hosting: Hvordan velge den beste?

Enkeltpersoner og bedrifter har oppdaget enkelheten og skjønnheten ved å bruke WordPress for sine nettsteder og blogger. Allsidigheten og kvaliteten har gjort den ideell, enten for enkeltpersoner som bare vil beholde sin egen blogg og forbedre sitt personlige merke eller til og med mellomstore bedrifter som driver med netthandel.

Hvis du er en enkeltperson eller en virksomhet som ønsker å opprette et eget nettsted, kan du for øyeblikket bli overveldet av alle alternativene der ute og kanskje ikke forstå forskjellen mellom et webdesignverktøy (eller CMS) og en webhotellvert. Det er ganske viktig å ikke bare forstå forskjellen, men vite hva du skal se etter i en god vert, siden dårlig webhotell kan annullere det morsomme nettstedet.

Her vil vi gjennomgå WordPress selv, og WordPress hosting, til syvende og sist med målet å hjelpe deg med å finne den beste webhotellet for WP. Vi har også gjort disse WP-sammenligningene for andre land, som WordPress hosting Australia, og WordPress hosting Canada.

arbeider med WordPress

Hva er WordPress?

WordPress-logoFor det første, hvis du virkelig er ny innen innholdsstyringssystemer, ville det være en fordel å forklare hva WordPress er.

WordPress er en open source (gratis) Content Management System (CMS) programvare som du kan bruke til å lage nettsteder. Enkelt sagt – det er et verktøy som hjelper deg å lage din egen webside eller blogg.

Enten teknisk geek eller ikke, det er en av de beste CMS-ene du kan velge å bruke til å lage din webside. Det er kjent for å være den enkleste å bruke, noe som gjør den perfekt for nybegynnere, men den har også kraften og fleksibiliteten til å tjene noen som er mer teknisk kunnskapsrike og / eller som har en mer komplisert virksomhet å kjøre gjennom nettstedet.

Hvis du ønsker å starte en webside eller blogg, kan du ikke virkelig gå galt ved å velge å bruke WordPress. Det er angivelig det mest brukte CMS der ute med over 60 000 millioner nettsteder. Det er også valget mellom mer enn 25% av de ti beste million nettstedene ute på nettet for tiden.

Men som antydet over, det er ikke bare å velge CMS og lage et attraktivt og effektivt nettsted. Du må også velge hvordan du vil være vert for nettstedet ditt. Denne beslutningen må utdannes, ettersom et dårlig vertsvalg virkelig kan få det vakre nettstedet ditt til å fungere dårlig og forårsake problemer.

Så på den lappen…

Hva er WordPress Hosting?

For det første hva vi ikke mener med WordPress Hosting: WordPress.com tilbyr brukere gratis hosting til ekstremt forenklede WordPress-nettsteder. Dette anbefales ikke, siden det ikke gir funksjonene eller ekspertisen du trenger for å ha et profesjonelt nettsted som gir utmerket service og sterk tilstedeværelse på nettet. Så med mindre du bare blogger for spark og fniser, ikke bruk wordpress.com for hosting.

Hva vi mener med WordPress-hosting er ganske enkelt: det betyr å finne din egen hostingtjeneste og la dem være vertskap for ditt WordPress-nettsted for deg. Virkelig, alle hosting-tjenester er i stand til å være vert for et WordPress-nettsted, så du vil ikke nødvendigvis finne hosting-tjenester som sier at de bare er vert for WordPress, eller tjenester som sier at de ikke har mulighetene for WordPress.

Imidlertid, mens alle tjenester stort sett kan være vert for et WordPress-nettsted, er noen absolutt flinkere til det enn andre. Når du ser etter en hosting-tjeneste, er det absolutt verdt din tid og krefter å finne en av disse, ettersom de vil ha WordPress-spesifikk hjelp som virkelig kan gjøre en forskjell. De kan tilby alt fra superenkelig installasjon til WordPress spesifikk teknisk support, verktøy osv. Men mer om det senere.

En siste merknad om hva WordPress-hosting er: mens du kan få hosting for WordPress på delte, dedikerte og / eller VPS-servere (glem heller ikke den dyrere administrerte WordPress-hosting), for våre nåværende formål, vil vi holde oss til diskuterer inn og utkoster av gode, delte hosting-tjenester for WordPress.

Delt hosting er stort sett det vanligste for folk som bruker WordPress, og noe så komplekst og kostbart som en dedikert server eller til og med VPS-servere er mest relevant for de med store selskaper. Delt hosting betyr ganske enkelt at du deler en server med andre nettsteder, noe som vil redusere kostnadene.

En god hostingtjeneste vil vite hvordan du kan begrense antall nettsteder på en server, slik at du ikke skal oppleve noen negative konsekvenser for bruk av en delt server.

Hvorfor trenger du WordPress Hosting?

Så hvorfor, hvis egentlig alle hosting-tjenester er i stand til å være vert for en WordPress, er det viktig å finne en tjeneste som spesialiserer seg på WordPress eller er mer WordPress “vennlig”? Noen av grunnene til at vi allerede har antydet det ovenfor, men vi vil utdype dem litt mer.

Uten å hoppe foran for mye og diskutere viktige funksjoner for å se etter, generelt sett, betyr WordPress-hosting en vert som vil gjøre det å installere WordPress ekstremt enkelt, eller som vil gjøre det for deg når du kjøper tjenestene deres. De gjør det også enklere å overføre WordPress-siden din fra den ene verten til den andre med en mer behagelig og sømløs overgang.

Videre vil kontrollpanelet du får sannsynligvis inkludere verktøy og metoder for å forbedre hastigheten og funksjonaliteten til WordPress-nettstedet ditt hvis verten benytter seg av WordPress-vert. Til slutt vil det også være mye mer sannsynlig at du har teknisk support som er velkyndige eksperter på å håndtere WordPress-plattformen spesielt, som vi garanterer at du vil være takknemlig for første gang du trenger å ringe dem opp (og det vil skje).

Så hvorfor finne en WordPress-hosting-tjeneste? For å gjøre opplevelsen mye enklere, lystbetont og mindre forvirrende. Dette vil selvfølgelig også bety at nettstedet ditt er raskere og fungerer bedre enn ellers, noe som selvfølgelig bare vil være godt for bedriften din.

Pros & Ulemper ved delt WordPress Hosting

Når du veier alternativene dine for typen hosting å forfølge, vil du selvfølgelig vite hva fordeler og ulemper er. Som nevnt over, har vi bestemt oss for å fokusere på delt hosting for WordPress her, men det finnes absolutt en rekke andre typer.

Så hva er fordeler og ulemper med delt WordPress-hosting?

Pros                                                                            

 • Veldig rimelig / billig
 • Perfekt for små til mellomstore bedrifter
 • Perfekt for de som er nye i å opprette og administrere et nettsted
 • En delt vert er ikke begrenset til bare WordPress
 • Ubegrensede plugins
 • Superenkelig installasjon og tilpasning med cPanel

Ulemper

 • En delt server betyr ikke å dele ressurser med andre nettsteder på den serveren
 • Hvis andre nettsteder på serveren har alle ressursene, kan det gjøre nettstedet ditt tregt
 • Du kan ha mindre spesialisert teknisk support (men som antydet ovenfor, hvis du søker rett, burde dette ikke være noe problem)

Alt dette er sagt, hvis du vet hvordan du søker etter og identifiserer en kvalitetsvert, kan til og med en delt hostingplan være fri for noen av de ulemper som er oppført ovenfor.

forsker på WP-hostingleverandører

Så, hvordan identifiserer du det beste WordPress hosting Storbritannia? Vi vil…

WordPress Hosting Funksjoner å gjennomgå

Hvis du insisterer på å vente på å finne en hostingtjeneste med følgende viktige funksjoner, bør du være på god vei til en veldig tilfredsstillende opplevelse med en delt hosting-tjeneste for WordPress.

Selv om det skal huskes at du får det du betaler for, ønsker vi også å oppmuntre deg til at du fremdeles kan finne kvalitetshotell med disse funksjonene uten å bryte banken. Her er funksjonene du absolutt trenger å se på for å finne den rette verten:

Enkeltklikk eller forhåndsinstallere WordPress-alternativet

De beste WordPress-hosting-tjenestene vil absolutt ha enten ett-klikk-installasjon av WordPress tilgjengelig gjennom cPanel eller vil tilby forhåndsinstallasjon av WordPress når du kjøper tjenestene deres, noen har til og med et eksisterende bibliotek med WordPress-temaer, WP-temaer for eiendommer, WordPress temaer for fotografer og mer.

Det er for mange gode hostingtjenester der ute som tilbyr dette alternativet, så du bør absolutt ikke nøye deg med noe mindre enn installasjon med ett klikk. Det vil gjøre prosessen mye enklere for deg, og bety at du er ganske så klar til å begynne å lage nettstedet ditt umiddelbart etter at du har kjøpt tjenesten.

Kundeservice

støttealternativerOfte for lett å overse, men svært viktig er kundestøtte. Spesielt hvis dette er første gang du lager et nettsted, trenger du støtten. Selv om det ikke er første gangen din, fordi feil og nedetid kan bety at kunder (og dermed inntekter) har tapt, vil du ikke ha igjen å finne ut av at du knekker deg selv.

Gode ​​hostingtjenester vil tilby 24/7 support, ofte gjennom flere veier som online chat samt telefonstøtte. Ikke nøy deg med noe mindre. Du vil selvfølgelig også finne en hosting-tjeneste som nevner at den tilbyr WordPress-spesifikk kompetanse. Sjekk ut vurderingene av tjenestene du vurderer for å sikre at kundene deres kan attestere kvaliteten på kundesupporten.

Serverplassering

Det er viktig for hastigheten og kvaliteten på nettstedet ditt at vertsserveren er plassert et sted i nærheten av stedet ditt. Vi mener ikke nødvendigvis i samme by eller i Storbritannia, men det trenger å være på denne siden av verden, og jo nærmere, jo bedre vil WordPress-nettstedet ditt fungere. Så unngå hosting-tjenester som er over havet, som for eksempel USA.

En påminnelse om dette er at du kan finne en hosting-tjeneste som har flere datasentre over hele landet og / eller kloden. Hvis det er tilfelle, sjekk for å sikre at du kan velge datasenteret nærmest deg.

Hastighet

ServerhastighetHastigheten (eller mangelen på det) vil spille en enorm rolle i brukernes tilfredshet med nettstedet og kan påvirke hvor bra nettstedet ditt gjør og dermed inntektene du tjener. Så hastighet er tydeligvis viktig. Mange hosting-tjenester tilbyr ting som SSD-er (solid state-disker) og / eller CDN (innholdsleveringsnettverk), som kan forbedre lastehastigheten betydelig, gratis. Det er verdt å se etter en tjeneste som tilbyr disse.

Server Uptime

Det er ingen grunn til å nøye seg med en hostingtjeneste med en server oppetidspost på under 99,9%. Alle de beste kan tilby det, mens de fremdeles er utrolig økonomiske. Den beste måten å virkelig sjekke merittlisten deres er å gå gjennom Google for å slå opp statistikken for selskaper; ikke bare ta ordet for det.

båndbredde & Data overføring

Mange hosting-tjenester vil hevde å tilby ubegrenset båndbredde eller lagring. Selv om dette er attraktivt, kan det bety at de overbelaster serverne sine, så kvaliteten og hastigheten kan være dårlig. Virkelig, 2 GB burde være tilstrekkelig for de fleste, og de fleste servere vil kunne tilby mer enn du kunne ønske deg. Igjen, dette vil være en god ting å fokusere på når du leser kundevurderinger. I tillegg, hvis du planlegger å ha mange nedlastinger av nettstedet for besøkende (mp3, pdfs, osv.), Er det viktig for deg å følge med på grensene for dataoverføring også.

Gratis domeneregistreringer + tilleggsdomener

Alle gode hostingtjenester vil gi deg et domene gratis som en del av pakken, så ikke nøy deg med mindre. Videre, selv om du sannsynligvis ikke vil trenge det når du begynner din online virksomhet eller nettsted, kan det hende du i fremtiden vil ha flere domener og nettsteder. Det er godt å sjekke om du har lov til å ha mer enn ett WordPress-nettsted per konto. Mange tilbyr flere og til og med ubegrensede domener.

sikkerhetskopier

Sikkerhetskopiering er ekstremt viktig og vil spare deg for mye hjertesorg (ingen vil miste times arbeid). Sjekk om tjenesten tilbyr automatiske sikkerhetskopier og hvor ofte (daglig, ukentlig, månedlig osv.).

Sikkerhet

Til slutt, enten du blogger eller driver en nettbutikk, vil du ha et sikkert WordPress-nettsted. For å sikre dette, se etter tjenester som lover hyppige programvareoppdateringer og som til og med tilbyr 24/7 sikkerhetsovervåking. Noen verter inkluderer intense sikkerhetsnivåer, mens andre lar deg velge forskjellige nivåer.

ELLER

FAQ

Hvilken hosting er best for WordPress, Linux eller Windows?

Vi anbefaler Linux-hosting for å kjøre WordPress, i de aller fleste tilfeller. Selv om du kan kjøre WordPress på Windows-hosting, er Windows-hosting generelt dyrere.

Kan jeg bruke WordPress uten hosting?

Teknisk sett trenger WordPress å være vertskap et sted, men hvis du ikke vil konfigurere din egen hosting, eller registrere deg hos en leverandør, kan du gå til wordpress.com og komme i gang med en gratis konto. På den måten kan du bruke WordPress gratis uten å måtte bekymre deg for å være vert for det, de gjør alt for deg.

Har WordPress gratis hosting?

Ja, WordPress har gratis hosting hvis du bruker WordPress.com (for ikke å forveksle med WordPress.org-versjonen du trenger for å finne din egen vert og installere den). Hvis du registrerer deg for en gratis konto hos wordpress.com, kan du bruke en begrenset versjon av wordpress på et underdomen.

Hva er forskjellen mellom WordPress.com og WordPress.org?

Den største forskjellen mellom WordPress.com og WordPress.org er hvem som er vert for nettstedet. Hvis du bruker wordpress.org, må du laste ned og installere WordPress på wordpress-verten du ønsker. Hvis du bruker wordpress.com, vert de installasjonen for deg, og du kan til og med gjøre alt gratis, selv om versjonen av WP du jobber med er begrenset når det gjelder design og funksjoner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector