Beste netthandel for Australia

Som et nettbyrå med mange hostingkontoer (vi har utallige sideprosjekter og liker å eksperimentere), har vi en ganske god ide om hva som definerer en god webhotell. Kvaliteten til din webhotellleverandør kan ha en enorm innvirkning på potensiell suksess for nettbutikken din.


La oss ta nettstedshastighet for eksempel, visste du at en forsinkelse på 1 sekund betyr at sidevisninger reduseres med 11%, det betyr at over 1/10 av besøkende bare vil vende seg for hvert sekund nettstedet ditt fortsatt lastes inn … dette er grunnen til en anstendig nett vert er viktig!

Dette er de beste leverandørene av e-handelstjenester for Australia, ekte kvalitetshotell uten å bryte banken.

Side-note: Vår nr. 1 har en midlertidig rabatt på 67%! Grip den mens den varer!

Noen få av de mer kjente merkevarene / nettstedene som lenker til innholdet:

Vi kjenner tingene våre, en liten prøve av våre mange attester:

Tom er lidenskapelig og forstår raskt kundenes behov. Jeg har virkelig satt pris på hans vilje til å dele kunnskap og dyktighet meg i hvordan jeg bruker den splitter nye hjemmesiden min. Takk Tom!

Sally Mac
Innholdsfortegnelser

MangoMatter gjorde det så enkelt å designe vår nåværende webside. Tom var personlig involvert fra første konsultasjon til ferdigstillelse, og han er fremdeles lett tilgjengelig for eventuelle justeringer som måtte være nødvendige!

Demitrios Lecatsas
Ferskt hår

Vi valgte Tom å designe nettstedet vårt fordi vi likte stilen til andre nettsteder han hadde designet. Hele prosessen var stressfri. Tom var så nyttig, og ingen av de flere forespørslene våre var for store problemer. Tom er en glede å jobbe med. Vi elsker nettstedet han har laget for oss, det er så enkelt å bruke og ser fantastisk ut.

Carl Olive
Vår!

Vår erfaring med Mango Matter var fantastisk! Tom er veldig enkel å jobbe med, positiv, effektiv og tydeligvis genial på det han gjør. Sterkt anbefalt.

Lucy Reeves
Betyr hvorved

Vi engasjerte Tom til å utvikle det nye selskapets nettsted og var strålende fornøyd med resultatet. Han var ikke bare i stand til å levere kortene våre, men også gi noen gode ideer som vi aldri ville ha tenkt på. Det beste av alt er at Tom er raus med tiden sin og fortsetter å være tilgjengelig for å gi råd og støtte.

Neil Mackenzie
Enventive

For en enkel og jevn opplevelse det har vært å jobbe med MangoMatter! Tom forsto nøyaktig hva vi var ute etter, og vi er ekstremt imponert over sluttproduktet. Jeg ville ikke nøle med å velge MangoMatter igjen i fremtiden.

Tyson King
Direktør / Plumbrite Solutions

Tom fra MangoMatter har vært ekstremt hjelpsom, profesjonell og god støtte for å etablere nettstedet mitt. Han er et vell av kunnskap og veldig effektiv. Jeg nøler ikke med å anbefale MangoMatter og har allerede gjort det.

Michelle Watson
Jeg fikser

Vi har foretatt analysen og gjennomgå webhotellomtaler & sammenligninger, slik at du ikke trenger å gjøre, noe som resulterer i en liste over de beste e-handelshotellvirksomhetene i Australia. Tabellen nedenfor gir deg en oversikt på høyt nivå av – etter vår mening – de 5 beste vertene for e-handel, sortert etter rangering, og angir kostnad / måned, & hvor mye diskplass de tilbyr. Vi tok også topp 3 og vurderte dem separat rett under tabellen.

Beste webhotell for netthandel: Våre Topp 5 – Mai 2020

Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo. (billigst tilgjengelig) Disk SpaceFeaturesReviews nettsted
siteground2AUD $ 4,95 (Midlertidig 67% rabatt, ned fra $ 14,95)10 GB
 • Lett å bruke
 • Veldig raske servere
 • STOR støtte!
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Offisielt anbefalt av WordPress = vinner!
SiteGround gjennomgang
A2HostingLogoUSD 3,92 (rundt AUD 5,22 dollar)ubegrenset
 • Ubegrenset diskplass
 • Flott med WordPress
A2 Hosting Review
hostgatorUSD 2,75 (rundt AUD 3,70 dollar)ubegrenset
 • Veldig billig
 • Ubegrenset diskplass! <- Men USA-baserte servere, så saktere lastetider.
 • Tillater bare ett nettsted
Hostgator gjennomgang
PanthurLogoAUD $ 510 GB
 • Bra ytelse
 • Mange valg.
Panthur Review

Det er ikke lett å finne en anstendig webhotell som faktisk er overkommelig, og med mindre du er en Excel-veiviser, kan det bli litt overveldende å sammenligne alle de forskjellige hostingfunksjonene (som kostnad vs båndbredde, diskplass, brukervennlighet, support, anmeldelser osv.) ). For å sette deg i ro, er det faktisk gode leverandører av netthosting der ute for Australia som ikke belaster absurde hostingpriser, men som fremdeles har ytelsen til å drive nesten hvilket som helst e-handelssted du ønsker.

Vi har gjennomgått våre topp 3 mer detaljert nedenfor. Vi har brukt følgende kriterier for å sortere de beste webvertene: Brukervennlighet, overkommelighet og ytelse / kraft. Nyt!

Tom D. S. – Redaktør

E-handel Webvert-sammenligning: Våre 3 detaljerte

1. SiteGround

Dette er vårt tidlige favorittvertsfirma for e-handel (og generelt faktisk), de er billige, har veldig kraftige servere (Singapore for australske nettsteder), og viktigst av alt er støtten førsteklasses (sist jeg sjekket, gjennomsnittlig responstid var 10 minutter, noe som er vanvittig bra).

SiteGround kommer også sterkt anbefalt av WordPress (veldig få vertsselskaper kan hevde dette! De kan selvfølgelig takle alle CMS du kaster på dem), dette er en absolutt ingen hjerner! Åh, + de har en 30-dagers pengene tilbake-garanti!

SiteGrounds ‘planer har også en rekke kule funksjoner som et utrolig effektivt sikkerhetssystem, automatiserte sikkerhetskopier og gratis SSL (veldig viktig for nettsteder med e-handel)

De har 3 hostingplaner, den rimeligste planen starter bare AUD $ 4.95 / mo (midlertidig 67% avslag på vanlig pris)! 

siteground2

  Vinner – 9.6 / 10

Brukervennlighet

97%

gunstig

91%

Ytelse / kraft

95%

2. A2 Hosting

A2 Hosting er veldig lik SiteGround, både når det gjelder ytelse og funksjoner (bare litt dyrere), de har også en rekke pene raske servere rundt om i verden (inkl. Singapore for oss Aussies). For netthandel liker vi dem når de tilbyr turboladede servere for økt hastighet, og de er ganske fleksible med serverressursene sine, slik at butikker i anstendig størrelse kan kjøre silkemyke.

De tilbyr også 3 hostingpakker, deres billigste plan starter bare USD $ 3,92 / mo (opprinnelig var $ 7,99 / mo).

Brukervennlighet

87%

gunstig

92%

Ytelse / kraft

93%

3. HostGator

HostGator har vært i virksomhet i veldig veldig lang tid, de er vertskap for millioner av nettsteder. Mens serverne deres er i USA, noe som resulterer i tregere lastetid, har jeg satt dem på listen, da de er veldig billige. Og når du ser på verdien du får for prisen, er det ganske imponerende.

Når det er sagt, hvis du har en ekstra $ 1,5 / mo, vil jeg gå med SiteGround. Bruk HostGator hvis budsjettet ditt virkelig er stramt.

De tilbyr alt fra grunnleggende delt hosting, til forhandlervert og skyhosting.

Deres billigste plan starter på USD 2,75 per måned

Brukervennlighet

86%

gunstig

90%

Ytelse / kraft

82%

e-handel australia forskning

Netthosting for Australia: detaljene

Nedenfor får vi se på noen av de pussige funksjonene som kreves i e-handelsbutikker, de forskjellige hostingtyper du kan velge mellom, og hvilke spesifikke webhotellfunksjoner du må se etter når du undersøker leverandører av webhotell (vi også gjort sammenligninger for e-handel hosting for Storbritannia, og e-handel hosting for Canada). Dette er de samme tingene som vi analyserer når vi skriver om våre webhotellanmeldelser.

Hva er forskjellene mellom e-handel og normal webhotell?

Det er ganske mange forskjeller mellom netthosting og standard webhotell. E-handel er åpenbart rettet mot nettbutikker, som sammenlignet med å bygge et gjennomsnittlig nettsted, vanligvis krever mer sikkerhet, mer diskplass, mer databaser, mer skalerbarhet, osv..

Det er flere funksjoner og funksjoner som nettsteder trenger mer enn vanlige nettsteder.

 • SSL
 • Databasestøtte for å lagre produktene (selv om de fleste nettsteder nå bruker databaser uansett)
 • Betalingsbehandlingstjenester (eller du kan gå via PayPal, noe som sparer deg for tid og kostnader ved å sette opp en tilpasset portal)
 • Handlekurvprogramvare (du har mange av disse, og det krever et eget innlegg, men WordPress har for eksempel Woocommerce-plugin som kan gjøre hvilken som helst WP-side til en nettbutikk)
 • Skuddsikker sikkerhet

Når det er sagt, har de fleste webhotellleverandører alt dette innebygd i de fleste hosting-tilbudene, og eliminerer nesten behovet for å se etter en e-handelsspesifikk vert. Dette betyr at de fleste av rådene nedenfor om ting du skal passe på, også kan søke på søket etter en vanlig webhotell.

Ting du må passe på når du søker etter en vert for e-handel

Nedenfor finner du noen få ting du må huske på når du gjør research. Det er de samme tingene vi ser på når vi sorterer gjennom listen over leverandører..

Hosting Typer

Det er ganske mange forskjellige hostingtyper der ute. De fleste trenger delt hosting, ettersom det er det rimeligste og allerede kan håndtere ganske mye trafikk avhengig av selve verten. Derfra kan du gå opp i nivå til sky, vps eller en dedikert server … disse kan håndtere større butikker og mer trafikk, selv om de også har en høyere prislapp. Du kan selvfølgelig bare starte med delt hosting, og gå opp senere når du trenger å skalere.

Delt hosting

Den vanligste og billigste typen delt delt hosting. Den deles mellom mer enn en server, noe som betyr at bedriftseiere må dele ressursene sine med andre. Dette inkluderer deling av data, minne, diskplass, CPU-tid osv. Avhengig av størrelsen på virksomheten din, kan dette føre til at nettstedet ditt går tregere.

Pros

 • Minst kostbart alternativ
 • Lett å bruke
 • Krever minimal teknisk kunnskap

Ulemper

 • Mer enn ett nettsted per server
 • Du har ikke full kontroll over ytelsen til nettstedet ditt

Cloud Hosting

Denne typen verter tilbys praktisk talt, noe som gjør det til et flott alternativ for teknisk kunnskapsrike brukere. Klienter på denne tjenesten kan bruke den så mye de trenger og bare betale for det de bruker. Dette er et kostnadseffektivt alternativ, spesielt fordi du i motsetning til vanlig hosting får alle dine ressurser og maskinvare praktisk talt.

Pros

 • Du betaler bare for det du bruker
 • Kostnadseffektiv

Ulemper

 • Krever avansert teknisk kunnskap

VPS vert

En virtuell privat server blir ofte beskrevet som midtbanen mellom en dedikert og delt hosting. Veldig annerledes enn delt hosting, denne spesielle typen hosting skaper flere virtuelle servere alle på en fysisk server. Det er vanligvis to typer VPS-hosting som tilbys av selskaper: selvstyrt VPS og administrert VPS.

Forskjellen mellom de to er at selvstyrt gir brukere komplette over serveren mens administrerte ikke gjør det. Vertsselskapet vil håndtere de fleste tekniske ting og bedriftseiere kan fokusere hovedsakelig på virksomheten deres. Administrert er dyrere.

Pros

 • Du trenger ikke å dele med andre
 • Kraftigere enn delt hosting
 • Bedre ytelse

Ulemper

 • Høyere kostnader

Dedikert hosting

Nøyaktig hvordan det høres ut, er en dedikert vert en server laget spesielt for ett nettsted. Det er det kraftigste utvalget av vertene som er gitt over fordi du ikke trenger å dele ressurser med andre mennesker som gir deg en fullt fungerende server alt for deg selv.

Pros

 • Klienter har full kontroll over serveren
 • Bemerkelsesverdig ytelse

Ulemper

 • Dyrt
 • Mer ansvar

WordPress

Det er mange netthostealternativer for WordPress, gjennom en av de mange mange plugins (som Woocommerce som vi nevnte før). Dette betyr at stort sett hver vert som støtter WordPress, kan være vert for et e-handelssted, noe som gjør søket etter en e-handelsvert betydelig enklere

Serverplassering og hastighet

Du må se etter en høyhastighetsserver i et nærliggende område. Hvis du bor i Australia, vil du ha en webhotellleverandør innen eller i det minste i nærheten av Australia. Dette vil gi deg raskere lastetid, og du vil ikke oppleve forsinkelser som du ville gjort hvis hostingleverandøren er i et annet land, Singapore er definitivt ok, og i mange tilfeller enda raskere enn hosting i Australia.

Brukerstøtte

Et sterkt og responsivt kundesupportteam er et must når du leter etter en pålitelig hostingleverandør. Hvis noe ikke fungerer som det skal, eller du har et problem, vil du ha et team av eksperter som kan hjelpe deg når som helst på dagen. De fleste tilbydere tilbyr live chat, telefonsupport og tilgjengelighet døgnet rundt.

Diskplass

Jo mer lagring på serveren din, jo flere filer / produkter kan du laste opp. Du trenger ikke mer enn noen få GB diskplass for små nettsteder, men for større trenger du en pålitelig hostingplan med større diskplass og lagringskapasitet.

Hva er SSL og hvorfor er det viktig for netthandel?

Å bruke et SSL-sertifikat (Secure Sockets Layer) er en god måte å sikre nettstedet ditt. Dette blir et krav i stedet for et alternativ for alle nettsteder. Nettsteder som ikke er SSL, vil bli merket av søkemotorer som Google som ikke-sikre. Derfor er det veldig viktig for en e-handelsvirksomhet.

SSL brukes til å etablere krypterte koblinger mellom webverter og klienter. Følgelig tillater det at personlig informasjon kan overføres sikkert.

oppetid

For å sikre at nettbutikken din kjører jevnt og alltid tilgjengelig for forbrukere, trenger du minst 99% oppetid sammen med en sjenerøs båndbredde. Du vil at webhotellfirmaet skal tilby en stabil server med maksimal oppetid av serveren.

Å starte et netthandelssted kan være litt kostbart med tanke på webdesignkostnader sammen med avgifter for webhotell. Det er ingen vei rundt disse avgiftene, spesielt hvis du vil at nettstedet ditt skal lykkes.

Og det er det, det kan virke overveldende å dekke alle poengene, men bare ta det ett skritt av gangen. Kanskje til og med lage et regneark og logge alle spesifikasjonene for de beste e-handelsleverandørene for Australia, slik at du har en enkel oversikt.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map