Beste Magento Hosting

Som et nettbyrå med MYE hostingkontoer (vi har utallige sideprosjekter og liker å eksperimentere), har vi en ganske god ide om hva som definerer en god webhotell. Dette er de beste Magento-leverandørene våre.


Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo.Disk SpaceFeaturesWebsite
siteground29.3 / 10$ 3.95 (midlertidig 67% rabatt)10 GBKraftig, rask, episk support, + 30-dagers pengene-tilbake-garanti! = Vinn!
hostgator8.7 / 10$ 2.78ubegrensetBillig + ubegrenset diskplass!
A2HostingLogo8.5 / 10$ 3,92 (ned fra $ 7,99)ubegrensetUbegrenset diskplass!
i bevegelse8.3 / 10$ 4.19 (40% rabatt)ubegrensetErfaren, pålitelig, litt dyrere.
Dreamhost8/10$ 7.95ubegrensetBra ytelse & Brukerstøtte

Beste anmeldelser av Magento Hosting 2020

1. SiteGround

SiteGround-logo

nettside: www.siteground.com
Pris: $ 3.95
Diskplass: 10 GB

Vi tror den beste Magento-hosting er Siteground, av noen få grunner. La oss starte med hostingplaner, de har 3 for øyeblikket.

Start-planen deres er flott for nybegynnere og de med et begrenset budsjett. Den leveres bare med 1 nettsted og 10 GB lagringsplass, men du kan alltid oppgradere til en høyere plan når du trenger det.

Velg GrowBig-plan hvis du vil være vert for et ubegrenset antall nettsteder (dette er også Sitegrounds mest populære plan). Du får dobbelt lagringsplass (20 GB) enn oppstartplanen pluss flere funksjoner.

GoGeek er SiteGrounds ultimate plan da den kommer med flest funksjoner. For en får du 30 GB lagringsplass. Og selvfølgelig kan du også være vert for et ubegrenset antall nettsteder når du får denne planen.

Legg merke til at alle delte hostingplaner for SiteGrounds har innebygd Git-integrasjon for enkel Magento-versjonskontroll og gratis Magento 2-installasjon.

En annen av SiteGround’s beste funksjoner er kundestøtte. Du må innrømme det – du trenger hjelp nå og da med nettstedet ditt. Med SiteGround er du garantert 24/7 support via live chat, telefonsupport og e-post. De har også en database med spørsmål og svar som du kan se nærmere på når du feilsøker problemene dine.

Pros

 • Stor kundeservice
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Pålitelig oppetidsgaranti på 99,99%

2. HostGator

HostGator-logo

nettside: www.hostgator.com
Pris: $ 2.75
Diskplass: ubegrenset

HostGator er en av dagens mest populære leverandører av delt hosting. De har tre planer du kan velge mellom (som listet nedenfor). Legg merke til at alle tre av HostGators planer har ubegrenset lagringsplass og båndbredde. Deres viktigste forskjell er antall nettsteder du kan være vert for, og de samlede funksjonene i en gitt plan.

 • Hatchling – Dette anses å være HostGators startplan. Bortsett fra å være veldig rimelig, kommer det også med en veldig begrenset funksjon – du kan bare være vert for ett nettsted når du går etter denne planen. Det er likevel bra for nybegynnere (og for de som nettopp kommer i gang med virksomheten).
 • Baby – HostGators Baby-plan er sannsynligvis deres mest populære plan. Mange mennesker går etter denne spesielle planen fordi den kan være vert for et ubegrenset antall nettsteder. Så hvis du bestemmer deg for å holde flere nettsteder i løpet av en nær fremtid, vet du at denne planen er mer enn passende for den.
 • Business – Gå til HostGators forretningsplan hvis du allerede vet hvor du er i virksomheten din. Dette er også den beste planen å få hvis du skal inn på e-handel.

Pros

 • Gratis nettstedbygger
 • Alle planer har ubegrenset lagring og båndbredde
 • Brukervennlig cPanel

Ulemper

 • Du må kjøpe et domenenavn, da det ikke er inkludert i noen pakke
 • Deres billigste plan har bare plass til 1 nettsted
 • Mange forhåndsvalgte tjenester ved påmelding (bare fjern merket for de du ikke trenger)

3. A2 Hosting

A2 Hosting-logo

nettside: www.a2hosting.com
Pris: $ 3.92
Diskplass: ubegrenset

Hvis du leter etter en delt hostingplan, kan du vurdere å sjekke ut A2 Hosting fordi de tilbyr tre alternativer du kan velge mellom:

 • Lite plan – Gå for Lite-planen hvis du bare har tenkt å opprette en webside. Denne planen kommer allerede med ubegrenset lagring og ubegrenset båndbredde. Derfor kan du lage en virkelig stor webside med akkurat denne planen.
 • Swift-plan – A2 Hosting’s Swift-plan kommer med alle funksjonene i Lite-planen og mer. Derfor vil du også få ubegrenset lagring og båndbredde pluss et ubegrenset antall nettsteder også. Unødvendig å si, det er også mye raskere enn Lite-planen.
 • Turbo-plan – Turbo-planen deres er A2 Hostings raskeste plan. Du får også alle funksjonene som er inkludert i Swift-planen, pluss så mye mer. Så ja, du kan være vert for et ubegrenset antall nettsteder med denne planen og få ubegrenset lagring og båndbredde også.

Merk at A2 Hosting tilbyr sine kunder 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så det er virkelig ingenting å frykte. Du kan kjøpe noen av hostingplanene deres med trygghet om at hvis du ikke er fornøyd med det, kan du alltid be om refusjon.

Pros

 • Fleksible betalingsalternativer (1, 12, 24, 36 måneder)
 • Gratis migrasjon
 • God kundestøtte (live chat, telefon, billettering osv.)

Ulemper

 • Hvis du skal avbryte planen din, må du sende inn en avbestillingsanmodning 15 dager før fornyelsesdatoen (hvis ikke, vil du fremdeles bli belastet og ikke være kvalifisert for refusjon)
 • Fornyelsesgraden er veldig høy
 • Deres gratis migrasjon er bare bra for ett nettsted

4. InMotion Hosting

InMotion Hosting-logoen

nettside: www.inmotionhosting.com
Pris: $ 6.39
Diskplass: ubegrenset

Med InMotion Hosting får du tre alternativer når du velger en delt hostingplan:

 • Lanseringsplan – Dette er InMotion sin billigste hostingplan. Det kommer med 1 gratis domene, 2 nettsteder og ubegrenset lagring og båndbredde.
 • Kraftplan – Bedrifter i vekst går vanligvis etter denne planen, siden du kan være vert for opptil 6 nettsteder med den. I likhet med lanseringsplanen, vil du også få 1 gratis domene samt ubegrenset lagring og båndbredde.
 • Pro plan – Hvis du planlegger å lage mange nettsteder (mer enn 6), ville dette være et godt alternativ for deg, siden du kan være vert for et ubegrenset antall nettsteder med det. Selvfølgelig vil du også få et gratis domene, ubegrenset lagring og ubegrenset båndbredde.

Vær oppmerksom på at billigere hostingplaner alltid har flere funksjoner og er raskere enn de billigere.

Når du vurderer InMotion Hosting for webhotellstjenestene dine, må du vite at de gir kundene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette tilsvarer nesten gratis planene deres (i 30 dager).

Alle InMotion-hostingplaner kommer også med gratis sikkerhetskopiering av data. Imidlertid har dette bare en grense på opptil 10 GB. Når denne grensen overskrides, vil sikkerhetskopien på nettstedet mislykkes – så du må sikkerhetskopiere nettstedet manuelt (de har et gratis verktøy for dette).

Pros

 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Støtte for open source-apper (f.eks. WordPress, Drupal, etc.)
 • God kundesupport

Ulemper

 • Backup av data er begrenset til 10 GB
 • Risiko for driftsstans under migrering av nettsteder
 • Det rapporteres om svikt i masse e-post

5. DreamHost

DreamHost-logo

nettside: www.dreamhost.com
Pris: $ 2.95
Diskplass: ubegrenset

Du vil finne DreamHosts delte hostingplaner ukompliserte, da det bare er to alternativer å velge mellom (se nedenfor):

Startplan – Hvis du bare trenger ett nettsted, kan DreamHost sin Starterplan sannsynligvis sørge for alle dine behov. Du forstår, det kommer med ubegrenset lagring og ubegrenset båndbredde også. Noen av de ekstra tingene du får gratis inkluderer gratis domene og gratis SSL-sertifikat.

Ubegrenset plan – Hvis du har tenkt å lage flere nettsteder, ville DreamHosts ubegrensede plan nå være et bedre alternativ. Bortsett fra at du kan være vert for et ubegrenset antall nettsteder, kommer det også med ubegrenset lagring og båndbredde. I likhet med Starter-planen kommer den også med ekstra fordeler som et gratis domene, gratis SSL og mer. Det er faktisk kraftigere enn Starter-planen, for å si det mildt (vel, det er derfor den også er dyrere).

Hvis du er bekymret for betalingsmåter, må du vite at DreamHost godtar kredittkort, PayPal, sjekker og postanvisninger. De har også en 97-dagers pengene-tilbake-garanti (men dette er ikke aktuelt for sjekkbetalinger og postanvisning).

Pros

 • Mange betalingsalternativer
 • Generøs pengene tilbake-garanti (97 dager)

Ulemper

 • Registreringsprosessen er for lang og litt komplisert
 • Nettstedsoverføring er ikke gratis
 • E-post har 2 GB-grense

Magento hosting: Hvordan finne den beste!

Hva er den beste pakken å se etter i en Magento-vert? Vel, det er mange funksjoner å se etter for å sikre at nettstedet ditt alltid vil fungere problemfritt og er enkelt å administrere. Vi er her for å fortelle deg hva du skal se etter og mer. Du lærer også om terminologien som brukes i disse innstillingene for å bedre forstå hele scenariet.

Serverplassering

server lokasjonskartServerplassering er viktig for å sikre hurtiglasting av websidene dine. For å si det enkelt, anbefaler vi deg å søke en Magento-hosting-tjeneste som har servere som ligger i (eller i nærheten av) din beliggenhet. Så la oss si at du bor i Amerika – det ville være lurt å velge et vertsfirma med servere i det nevnte landet. Det samme gjelder Canada, i så fall ville du søke etter en webhotellvert i Canada. Og for Australia, vil du se etter en webhotell i Australia.

Vel, siden brukere kan være lokalisert over hele verden, er det et annet alternativ du kan gå etter – og det kalles CDN (Content Distribution Network). Den fungerer i utgangspunktet som en proxy-server mellom besøkende på nettstedet og Magento-verten – for fortsatt å muliggjøre hurtig lasting av sider selv om serverplasseringene er langt fra sluttbrukerne..

Nå ser du hvor viktige serverplasseringer er, ikke sant? Heldigvis inkluderer mange Magento-verter nå en CDN-tjeneste kalt CloudFlare. Det er veldig enkelt å sette opp og leveres vanligvis gratis med hostingpakker. Så se opp for det når du søker etter en vertsleverandør.

Server Uptime

Server oppetid er en annen viktig funksjon å passe på fordi den legemliggjør et vertsfirmas pålitelighet. Vi foreslår at du velger en Magento-vert som kan levere rundt 99,9% oppetid – alt under denne prosentandelen er ikke så bra, da driftsstans (selv i bare noen få minutter) kan føre til tap.

SSL-sertifikater

I disse dager er nettstedets sikkerhet veldig viktig – og å ha et SSL-sertifikat er den beste måten å ha det på, og for å vise besøkende på nettstedet at de kan stole på nettstedet ditt. SSL (Secure Sockets Layer) muliggjør kryptering av data mellom vertsens server og sluttbrukere (for å beskytte deres personlige opplysninger).

Når et nettsted har et SSL-sertifikat, inneholder nettadressen en “s.” Så i stedet for bare å se http://www.website.com, ser du https://www.website.com. Flere og flere brukere er nå klar over viktigheten av å se “s” på nettstedene de besøker – så sørg for at din også har en.

Når du velger en Magento-leverandør, oppfordrer vi deg til å få en som har denne funksjonen. Mange selskaper har Let’s Encrypt-tjenesten (gratis SSL-sertifikater), og du kan ganske enkelt aktivere den i cPanel.

Hastighet

Som nevnt ovenfor, er serverplassering og CDN alle viktige for å sikre nettstedets hastighet. Du kan videre sikre at nettstedet ditt alltid lastes raskt ved å se etter ekstra funksjoner på Magento-verten.

Hvis hostingleverandøren gir ekstra CPU-ressurser, vil det sikkert bidra til nettstedets hastighet. Du kan til og med finne hostingleverandører som sørger for tilpassede skript, spesielt for Magento-nettsteder (dette er en annen hastighetsforsterker).

Diskplass

Selv om det er viktig, trenger du bare mye lagringsplass hvis du driver et nettsted for e-handel (dette tar mye plass). Imidlertid kan standardblogger og virksomheter faktisk gjøre det veldig bra med bare 1 GB diskplass.

Det som er viktig er at du er klar over disse tingene, da noen vertselskaper tilbyr billige planer med ubegrenset plass bare for å lokke folk til å kjøpe dem. Igjen, mens store diskplasser er gode, er de ikke den eneste indikasjonen på en god hosting-tjeneste. Faktisk kan slike funksjoner vanligvis indikere andre mangler fra webhotellet.

Når du velger en god Magento-hosting for nettstedet ditt, kan du se på alle funksjonene som er oppført i denne artikkelen (ikke bare på diskplass).

Båndbredde og dataoverføring

Både båndbredde og dataoverføring er viktige funksjoner i en vertsleverandør. Båndbredde representerer hastigheten for dataoverføring over et bestemt nettverk, mens dataoverføring kan sees på som flyten av informasjon gjennom nettstedet ditt.

Hvis du planlegger å ha mye nedlastinger på Magento-nettstedet ditt (f.eks. Musikk, filmer osv.), Er båndbredde og dataoverføring noen av de viktigste nødvendighetene dine. Hvis dette er tilfelle, vil det å gå for et vertsfirma som tilbyr ubegrenset eller høy båndbredde og dataoverføring være det beste alternativet.

Kundeservice

Vi anbefaler på det sterkeste å gå for et Magento-vertsfirma som tilbyr kundestøtte døgnet rundt. Tro oss når vi forteller deg at du kommer til å trenge det før eller siden. De som har live chat og telefonsupport er de beste – du vil alltid få raske løsninger og minimere tapene dine.

Magento: detaljene

Drupal vertsforskning

Magento er en foretrukket e-handelsplattform. Fra støtte for sikre transaksjoner til brukervennlige grensesnitt, letter Magento å bygge og designe nettsteder skreddersydd for e-handel.

Hva er Magento?

Magento er en åpen kildekode-plattform som er spesielt designet med tanke på e-handel. Det er skrevet i PHP. For tiden er det tre forskjellige Magento-plattformer: Community Edition, Enterprise og Enterprise Cloud Edition.

Magento-logoSamfunnsutgaven—Denne plattformen er åpen kildekode, noe som betyr at den er gratis tilgjengelig for nedlasting, bruk og deling. Det skal bemerkes at dette er en full plattform, i stedet for en gratis, men begrenset prøveversjon. Kjernefilene kan endres med plugins. De mange mulighetene som er tilgjengelige gjennom samfunnsutgaven blir diskutert i detalj nedenfor. Det er ingen hosting inkludert i Community Edition, så for best hosting for Magento, sjekk ut anbefalingene våre.

Bedriften—Denne plattformen ble utviklet basert på Community Edition, men fordi den har flere funksjoner og funksjonaliteter, samt årlige vedlikeholdsavgifter, er ikke Enterprise gratis. Enterprise er ideell for større virksomheter som vil trenge løpende teknisk support i tillegg til profesjonelle tjenester for installasjon, bruk og feilsøking. Enterprise kommer heller ikke med en hostingløsning.

Enterprise Cloud Edition (ECE)—Et ble utgitt i 2016, bruker ECE-plattformen skyteknologi for en mer robust opplevelse og utvikling av nettsteder. Fra helt tilpassbare funksjoner til skalerbarhet, forbedrede sikkerhetsfunksjoner, hosting og administrert infrastruktur, er ECE-plattformen optimal for globale virksomheter og nettsteder med enorme mengder innhold og høyt trafikkvolum. Noen anser det som det beste Magento-vertskapet.

Premium-løsningen for e-handel

Magento’s egnethet for netthandel kommer tydelig frem fra tilknytningen til noen av de største forhandlerne over hele verden. Selskapet ble kjøpt ut av eBay i 2011 før det ble et uavhengig selskap i 2015. Store forhandlere og globale merkevarer – som Coca-Cola, Nestle, Burger King og BevMo – bruker plattformen til deres e-handelsbehov.

Høydepunkter av de beste funksjonene fra Magento Community Edition

Som en full e-handelsplattform gir Magento bedrifter alle nødvendige funksjoner for å lykkes i verden av e-handel.

Produktsider

Tallrike funksjoner kan inkluderes på produktsidene for best mulig salgbarhet og visning av produkter:

 • Bildegalleri for flere bilder av et produkt
 • Zoom zoom
 • Alternativer for produktet (f.eks. Farger, størrelser)
 • På lager / tilgjengelighetsvisning
 • Nivåpriser
 • Lignende produkter gruppert sammen
 • Legg til ønskeliste alternativet
 • Del via sosiale medier, SMS, e-post

Bla gjennom funksjonaliteter

Katalogen som blar gjennom på Magento-plattformen kan organisere høye grader, slik at kundene enkelt kan identifisere kategoriene de vil handle i og finne produktene de leter etter uten problemer med å sile gjennom unødvendig informasjon.

 • Lagdelte navigasjonskategorier
 • Filtre for pris, relevans, dato osv
 • Produktsammenligninger
 • Forslag til automatisk søk ​​etter katalog
 • Koblet navigasjon med brødsmuler (slik at kunder kan gå tilbake til tidligere viste sider)
 • Design og maler skreddersydd for spesifikke produkter eller kategorier

Fra kassa til betaling til levering

Fra et brukervennlig grensesnitt for rask og enkel utsjekking, for å sikre betalingsmetoder og ordreavspilling i sanntid, gir Magento-plattformen en jevn kasseopplevelse.

 • Bestill gjennomgang og utsjekking
 • Lagrede varer i handlekurvene
 • Kassa med konto eller fortsett som gjest
 • Send varer for å sende flere adresser
 • Meldinger for gaver (for hele bestillinger eller individuelle produkter)
 • Anslag for fraktpriser og skatter
 • Fakturerings- og fakturadetaljer
 • Flat rate eller gratis fraktalternativer
 • Fraktgebyrer basert på størrelse, vekt og mengde
 • Betalingsmuligheter med flere gateways inkludert PayPal
 • Mulighet for å godta pengebestillinger, sjekker eller POs
 • Alternativ til å “fakturere meg senere”
 • Bestillingsbekreftelsesnummer og sporing

Kundekontoer

Kunder kan enkelt administrere sine kontoer, bestillinger, betalingsalternativer og mer med Magento-kundekontofunksjonalitetene:

 • Omtaler og historikk for produktmerking
 • Kontroll av bestillingsstatus
 • Innkjøpshistorikk
 • Abonnementsstyring
 • Ønskeliste med notater
 • Standard leverings- og faktureringsadresse
 • Ubegrensede adressespor for sending og fakturering
 • Kjøp alternativet igjen

Gi eksepsjonell kundeservice

Det er enkelt å tilby og implementere pålitelig og profesjonell kundeservice med kundeservicefunksjonene til Magento:

 • Enkelt kontakt- og kommentarskjema
 • Bestill redigering og sporing for administratorer
 • Tilbakestill passord eller husk brukernavn for både brukere og administratorer
 • Automatiserte e-postmeldinger

Behandle bestillinger

Magento-plattformen er designet for å lette orderstyring for administratorer og kundeservicerepresentanter. Mulighetene for å håndtere ordrer inkluderer:

 • Lag, rediger og vis bestillinger for administratorer
 • Shoppingassistanse og kundesenterbestilling
 • Integrert frakt og merking med store avsendere inkludert FedEx, UPS, USPS og DHL
 • Varsler om ordrebekreftelser og sporing via RSS eller e-post

Behandle kataloger

Med den beste Magento-hostingplattformen vil utviklere og administratorer av nettsteder finne at organisering, visning og administrasjon av kataloger er blitt perfeksjonert til en vitenskap:

 • Konfigurere produkter etter grupper og varianter
 • Nedlastbare produkter (f.eks. MP3-er, e-bøker)
 • Prøver eller utdrag
 • Produktattributter (for å søke, bla gjennom eller koble sammen produkter)
 • Separate og varierende prisklasser etter gruppe (f.eks. Kontoeiere kontra gjester, detaljhandel kontra engros)
 • Prisregler med innstillinger for betingelser og vilkår for tjenesten
 • Oppdateringer til partier eller grupper av produkter
 • Gruppere produkter etter tilpassede attributter eller produkter i samme gruppe
 • Lagerstyring med verktøy som RSS-varsler
 • Auto-generert vannmerke
 • Endre størrelse på automatisk bilde (miniatyrbilder, visningssider for produkter osv.)
 • Søk forslag og / eller rettelser
 • Brukergenererte koder og anmeldelser

Styring av nettsteder og innhold

Fra helt tilpassbare temaer og maler til administrative rettigheter, gir Magento kraften i hendene for å administrere backend på nettstedet og brukergrensesnittet.

 • Tilpassbare administratorrettigheter og forskjellige admin-brukerkontoer
 • Én innlogging for å koble til flere nettsteder
 • Tilpass temaer og maler
 • Proprietært innholdsstyringssystem (CMS) for omfattende design, layout og presentasjon av innhold
 • Dataimport og eksport i partier (for administrasjon av ordre, kontoer, produkter osv.)
 • Innebygd lokalisering på global skala (inkludert støtte for flere språk, valutakonvertering)
 • Lokaliserte avgiftsberegninger for ulike områder og kundetyper (f.eks. Gjest kontra kontoinnehaver)
 • Anti-robot og / eller spam-funksjoner med CAPTCHA
 • API-tjenesteapplikasjoner for å integrere tredjeparts programvarekomponenter

Designet for søkemotoroptimalisering

Magento-plattformdesignet er søkemotoroptimalisering (SEO) vennlig, slik at søkemotorer enkelt kan gjennomsøke innholdsnettstedet og sørge for at kunder ser innholdssidene dine..

 • Integrert områdekart i XML
 • Tydelige URL-adresser og URL-innstillinger som kan tilpasses
 • Metadata i HTML for innhold, produkter, kategorier
 • Side med trending og populære søk
 • API for Google-innhold

Analytics og datarapportering

I tillegg til å gjøre det enklere for kundene å finne nettstedet ditt gjennom SEO-løsninger, gjør Magento kompatibilitet med Google analytics det enklere å finne ut hvilke typer kunder som ser på visse sider eller produkter, identifisere trender i kundeatferd og vurdere hva som fører til vellykket klikkfrekvens.

 • Kompatibel og enkel å integrere med Google Analytics
 • Inngående rapportering og dataoppdeling
 • Rapportering om alle aspekter av kundeaktivitet og ytelse på nettstedet, inkludert avvikling av handlevogn, mest populære produkter, ofte viste elementer, nøkkelord og mest søkte termer, inventar, inntekter, fakturaer, refusjon, kuponger, osv..

Kampanjer og markedsføringsstrategier

Som en e-handelsplattform kommer Magento fullpakket med en rekke, flerstrengte markedsføringsstrategier som driver kundeengasjement og forbedrer nettstedets synlighet på nettet fra mange vinkler.

 • Lignende elementer vises på hver produktside
 • Forslag på tvers av reklame for varer som ofte kjøpes sammen
 • Salg av kundekjøp (f.eks. “Kunder som kjøpte dette kjøpte også …”)
 • Ny varsel kunngjøringer
 • Tilpassbare rabatter, kuponger og spesialpriser
 • Rabatter for bulk kjøp
 • Landingssider for kategorier
 • Visning av nylig viste produkter
 • Undersøkelser og avstemninger (f.eks. Kundetilfredshet)
 • E-post abonnement og nyhetsbrev
 • Ønskelister og påminnelser
 • Del med en vennefunksjon

Funksjoner i Enterprise Edition

Magento Enterprise-utgaven tilbyr alle de samme funksjonene som Community Edition og mer. Selv om Enterprise ikke har fordelen av å være en gratis open source-plattform, gir den teknisk støtte og ytterligere markedsføringsfunksjoner som mangler i Community Edition. Enterprise Edition er det foretrukne valget av store bedrifter som trenger teknisk assistanse samt hjelp til installasjon og bruk. Hovedfunksjonene som skiller foretaket fra Community Edition inkluderer

 • Målrettet markedsføring basert på kundegrupper (grupper basert på demografi, shoppingaktiviteter osv.)
 • Overgivne e-postpåminnelser om vogn
 • Begrenset tilbudssalg
 • Gaveklare alternativer (inkludert registre, gaveinnpakning, tilpassede notater)
 • Kundelojalitet og belønningsprogrammer
 • Butikkreditt
 • Hold innloggede cookie-innstillinger (levedyktige i flere økter, slik at kundene ikke trenger å logge seg på hver gang)

Systemkrav

Siden både Community og Enterprise Editions mangler vertsplaner, er det best å velge en vertsplan som allerede har vist seg å være kompatibel med Magento-plattformer. Magento-plattformer opererer på LAMP-stabler, som er en samling av webserverkomponenter som fungerer sammen. LAMP-stabelen består av Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+ og PHP 5.4+. Det er også mulig å bruke en Nginx1.7x for en webserver.

Spørsmål og svar

Hva er mulighetene for Magento-åpen kildekode-alternativet (Community Edition)?

Community Edition er gratis å bruke, men det betyr ikke at det er en begrenset prøveversjon. Community Edition er en fullt utviklet plattform.

Hva er bedre, Community Edition eller Enterprise?

Det avhenger av hva du forventer av plattformen. Community Edition er gratis, så når det gjelder budsjett er det den beste Magento-hosting siden den også er lastet med omfattende e-handelsfunksjoner. Enterprise-utgaven er bedre med tanke på å gi teknisk support og ha mer funksjonalitet som er ment å støtte større virksomheter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map