Beste Java-hosting

Als webbureau met VEEL hostingaccounts (we hebben talloze zijprojecten en experimenteren graag), hebben we een redelijk goed idee van wat een geweldige webhost definieert. Dit zijn onze beste Java-hostingproviders. Houd er rekening mee dat Java niet algemeen wordt ondersteund op goedkopere abonnementen, je hebt meestal een VPS of een dedicated server nodig om alle Java-functies in te schakelen. We raden u ten zeerste aan de helpcentra van de hosts te controleren om er zeker van te zijn dat u het juiste plan heeft!


Web Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand Schijfruimte Functies Website
A2HostingLogo9.2 / 10$ 5OnbeperktOnbeperkte schijfruimte!
hostgator8.7 / 10$ 118,99OnbeperktGoedkope + onbeperkte schijfruimte!
siteground28.5 / 10$ 26910 GBKrachtige, snelle, epische ondersteuning, + 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie! = Win!
in beweging8.3 / 10$ 29,19OnbeperktErvaren, betrouwbaar, iets duurder.
Dreamhost8/10$ 149OnbeperktGoed optreden & ondersteuning

Beste Java Hosting 2020-recensies

1. A2-hosting

A2 Hosting-logo

Website: www.a2hosting.com

We denken het beste Java-hostingbedrijf is A2 Hosting. A2 Hosting heeft een lange weg afgelegd sinds 2003 – het is nu een van de beste hostingproviders die er zijn. Maar u moet het natuurlijk vergelijken met andere hostingbedrijven om de juiste voor u te bepalen (aangezien gebruikers verschillende behoeften hebben).

Met A2 Hosting krijg je drie keuzes bij het kiezen van een abonnement. Dit zijn de volgende:

 • Lite
 • Snel
 • Turbo

Als je voor hun goedkoopste plan (Lite) gaat, weet dan dat het minder functies heeft dan de duurdere. Hoewel het wordt geleverd met onbeperkte opslag en onbeperkte bandbreedte, kunt u het slechts voor één website gebruiken. Het is ook veel langzamer dan de andere twee plannen.

Als u nu de functie wilt hebben van onbeperkte websites maar een beperkt budget heeft, kunt u gewoon het Swift-plan krijgen. Het wordt geleverd met alle functies van het Lite-abonnement en het is sneller. Maar natuurlijk, als u het beste gedeelde hostingplan van A2 Hosting wilt, is het Turbo-plan de meest voor de hand liggende keuze. Nogmaals, het heeft alle functies van de eerste twee plannen plus nog veel meer (het is ook het snelste plan).

Wanneer u zich abonneert op een van de plannen van A2 Hosting, kunt u ook genieten van hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit is voor de meeste hostingbedrijven een standaardterugbetalingsperiode geworden en we raden u aan deze goed te gebruiken.

Voordelen

 • 24/7 monitoring scant op malware
 • Veel betaalmethoden geaccepteerd (Paypal, creditcards, etc.)
 • Cloudfare-integratie (om snel laden van pagina’s te garanderen)

Nadelen

 • Verwacht hoge verlengingspercentages wanneer u uw plan verlengt
 • Er zijn meldingen van uptime-bonnen
 • Te veel beperkingen op hun goedkoopste plan

2. HostGator

Logo van HostGator

Website: www.hostgator.com

HostGator is een van de leiders in de hostingsector, vooral vanwege hun enorme klantenbestand. Veel mensen vertrouwen hun websites toe aan HostGator vanwege het volgende:

 • Betaalbare prijzen – het goedkoopste abonnement van HostGator is inderdaad zeer betaalbaar. En als u echt meer geld wilt besparen, kunt u 36 maanden betalen wanneer u zich voor het eerst aanmeldt.
 • 24/7 klantenondersteuning – U kunt ondersteuning krijgen via e-mail, telefoon en livechat. Ze hebben ook een kennisbank met nuttige artikelen.
 • 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie – HostGator heeft een royale terugbetalingsperiode (andere hostingproviders hebben slechts 30 dagen).

Om Java echter op hun systemen te laten werken, heb je een Linux- of Windows-dedicated server nodig … kan dit helaas niet met hun goedkope gedeelde plannen.

Voordelen

 • Betrouwbare klantenondersteuning
 • Royale terugbetalingsperiode

Nadelen

 • Ze bieden onbeperkte bandbreedte, maar er zijn nog steeds beperkingen
 • Je krijgt geen gratis domein in een van hun plannen (andere hostingproviders hebben dit)

3. SiteGround

Logo van SiteGround

Website: www.siteground.com

Mensen hebben meestal goede dingen te zeggen over SiteGround vanwege de algehele prestaties en functies. Voor Java moet je echter kiezen voor een speciale server met root-toegang, de andere goedkopere abonnementen ondersteunen dit niet ….

Voordelen

 • Hun uptime-garantie van 99,99% is zeer betrouwbaar
 • Geweldige klantenservice (live chat, e-mail, telefoon, etc.)

4. InMotion Hosting

Logo van InMotion Hosting

Website: www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting heeft twee datacenters in Los Angeles en Virginia Beach. Ze hebben hoge serversnelheden om snel ladende webpagina’s te garanderen. Hun gemiddelde uptime is 99,95%, wat erg goed is.

Als u nieuwsgierig bent naar hun prijsplannen, weet dan dat ze hun gebruikers momenteel drie plannen aanbieden om uit te kiezen – ze heten Launch, Power en Pro.

Zoals de naam al doet vermoeden, is het lanceringsplan een goed startpunt voor het lanceren van uw eerste website. Het wordt al geleverd met een gratis domein en u mag er twee websites mee hosten. Merk op dat dit een van de beste functies van InMotion is, aangezien andere hostingproviders slechts één website toestaan ​​voor hun goedkoopste plannen.

Hun Power-plan is inderdaad krachtiger dan het Launch-plan. Om te beginnen kunt u tot 6 websites hebben wanneer u dit plan aanschaft.

Maar als u op zoek bent naar het snelste en volledig uitgeruste abonnement van InMotion, koop dan het Pro-abonnement. Het is het ultieme plan voor zakelijke websites en het is ook de krachtigste van al hun plannen.

Houd er rekening mee dat InMotion-hosting een gebruiksvriendelijk cPanel heeft – u zult het gemakkelijk onder de knie krijgen, zelfs als het de eerste keer is dat u een website bouwt. En mocht je klantenondersteuning nodig hebben, dan hebben ze die ook (live chat, e-mail, telefoon, etc.).

Voordelen

 • Volledig geladen opstartplan
 • Betrouwbare uptime
 • 30-dagen geld terug garantie

Nadelen

 • Nieuwe klanten moeten mogelijk verificatiedocumenten overleggen (bijv.ID)
 • Sommige mensen melden uitvaltijden tijdens het migratieproces
 • Er zijn klachten over mislukte massamail

5. DreamHost

DreamHost-logo

Website: www.dreamhost.com

Zorg er bij het bepalen van de hostingprovider voor dat u ook DreamHost in overweging neemt. Het is een van de meest gerenommeerde hostingbedrijven van vandaag en bestaat al meer dan 20 jaar. Hoewel het ook wordt geleverd met VPS, Dedicated en Cloud hosting, zijn de meest populaire plannen de vorm van Shared hosting.

In tegenstelling tot andere hostingproviders, heeft DreamHost slechts twee gedeelde hostingplannen om uit te kiezen: Starter en Unlimited. Helaas is hier geen middenweg, dus u kunt hun basisplan of hun ultieme plan krijgen. Onnodig te zeggen dat u hun Starter-plan misschien te beperkend vindt, waardoor hun Unlimited-plan op lange termijn de betere keuze is.

DreamHost komt met andere voordelen – en we houden vooral van hun 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit is inderdaad een zeer genereus restitutiebeleid, aangezien de meeste hostingbedrijven slechts 30 dagen geven. De enige uitzondering op deze garantie is dat de terugbetaling niet van toepassing is op cheques en postwissels.

En over betaalmethoden gesproken, DreamHost heeft ook een van de meest geaccepteerde betaalmethoden – u kunt betalen met creditcards, Paypal, postwissel en cheque (zoals eerder vermeld).

Voordelen

 • Goede klantenondersteuning
 • Slechts een paar upsells tijdens het aanmelden
 • De prijzen voor verlenging worden niet verdubbeld of verdrievoudigd

Nadelen

 • Beperkte keuzes in plannen
 • U krijgt alleen een gratis domein als u een jaarabonnement krijgt
 • Lang aanmeldingsproces

Java-hosting: hoe u de beste kunt vinden!

Het runnen van een Java-website is niet zo eenvoudig – daarom moet je je er echt op concentreren. U kunt dit effectief doen als u een betrouwbaar hostingbedrijf heeft, aangezien er minder hostingproblemen zijn (uitvaltijden, serverproblemen, gehackte sites, enz.). In dit bericht laten we u de belangrijkste functies van een Java-host zien waarop u moet letten. Zorg ervoor dat u alle hier vermelde dingen heeft (of geef in ieder geval de belangrijkste prioriteit voor uw behoeften).

Server locatie

Als u geïnteresseerd bent in bepaalde Java-hostingservices, kijk dan eerst waar de servers zich bevinden. Idealiter zou u willen dat de servers zich in hetzelfde gebied bevinden als u (uw land). Dit heeft onder meer invloed op de snelheid van uw site.

Maar als u een bedrijf overweegt dat servers heeft die zich op andere plaatsen (of landen) bevinden, zorg er dan voor dat het CDN (Content Distribution Network) gebruikt. Zoals de naam al doet vermoeden, zal de CDN de inhoud van uw site over de hele wereld verspreiden. Het maakt dus niet echt uit waar u bent of waar uw bezoekers zich bevinden, aangezien CDN-netwerkservers zich over de hele wereld bevinden. Daarom is het net alsof u uw servers ook op dezelfde locatie heeft als u en uw publiek.

Het is nu gebruikelijk dat hostingproviders CDN’s gebruiken, dus zoek er gewoon naar in hun productbeschrijving. Als je zoiets als CloudFlare ziet, is dat een type CDN en het is een goede. Het is een van die services die meestal gratis worden aangeboden in Java-hostingpakketten.

Server-uptime

Zoek altijd naar een server-uptime van 99,9% of iets in dat percentage. Zo niet, wees dan voorbereid op frequente stilstandtijden. U kunt op Google controleren welke Java-hostingbedrijven rond deze lijn presteren. Bekijk de werkelijke uptimes en vergelijk ze allemaal voordat u beslist welke u kiest. Deze is echt heel belangrijk.

SSL-certificaten

SSL-certificatenSSL-certificaten zijn een bewijs van beveiliging op internet. U wilt deze functie als u een veilige en gezaghebbende Java-site wilt projecteren. Het hebben van SSL-certificaten is zelfs zo belangrijk geworden voor Google dat het dit heeft opgenomen als een factor voor ranking sites (SEO).

SSL, wat staat voor Secure Sockets Layer, maakt het mogelijk gegevens tussen de server en de gebruiker te versleutelen. Anders bestaat het risico dat hackers vertrouwelijke informatie van mensen krijgen wanneer ze uw site bezoeken.

Zoek bij het zoeken naar een hostingprovider er een die een gratis SSL-certificaat biedt. Sommige bedrijven bieden gratis standaard SSL-certificaten via hun geïntegreerde Let’s Encrypt-tool. Maar als ze geen SSL-certificaten aanbieden, kun je deze service gewoon kopen voor ongeveer $ 10 per jaar.

Sites met SSL-certificaten zien er ongeveer zo uit: https://www.uwwebsite.com. Terwijl degenen die geen SSL-certificaten hebben er ongeveer zo uitzien: http://www.yourwebsite.com. De opvallende ‘s’ maken het verschil hoe internetgebruikers uw site bekijken (of het nu veilig is of niet) en hoe Google ook uw beveiligingsinstellingen ziet.

Snelheid

Toen we het eerder hadden over de serverlocatie en CDN, zijn deze al bedoeld om uw website te versnellen. Houd er echter rekening mee dat er webhosts zijn die hun gebruikers andere functies bieden om de snelheid van uw site te maximaliseren. Dit omvat extra CPU-bronnen en het maken van aangepaste scripts die speciaal voor Java zijn gemaakt.

Schijfruimte

Schijfruimte is belangrijk – maar voor u is het misschien niet zo belangrijk. Als u van plan bent om een ​​blog of een zakelijke website te maken, kan een opslagruimte van ongeveer 1 GB voldoende zijn voor u (maar u moet de e-mail van externe providers zoals Gmail gebruiken om het gebruik van uw toegewezen te verminderen) ruimte).

Onbeperkte schijfruimte is alleen echt nodig als u enorme lidmaatschaps- en e-commercesites opzet. Grote bedrijven en blogs hebben niet echt teveel schijfruimte nodig, zie je.

U moet eigenlijk op uw hoede zijn voor hostingbedrijven die onbeperkt alles aanbieden tegen zeer lage prijzen. Meestal leveren ze diensten met problemen (op andere aspecten van hosting). We zeggen niet dat ze niet goed zijn – we willen alleen dat je heel voorzichtig bent bij het bekijken van AL hun inbegrepen functies in hun pakketten.

Bandbreedte en gegevensoverdracht

U hebt voldoende bandbreedte nodig om gegevens over uw netwerk over te dragen. En je hebt echt een grote bandbreedte nodig als je van plan bent een site op te zetten voor het downloaden van bestanden zoals pdf’s en video’s. Dergelijke bestanden zijn erg groot en vereisen veel gegevens om correct (en snel) te downloaden. U heeft dus ongeveer 20 tot 30 GB aan bandbreedte (of onbeperkt) nodig voor een dergelijke instelling.

Klantenservice

U kunt er zeker van zijn dat u veel artikelen en videohandleidingen zult vinden over hoe u bepaalde problemen met betrekking tot uw hostingaccount kunt aanpakken. Er gaat echter niets boven 24/7/365 ondersteuning via telefoon en livechat. Het kan echt frustrerend zijn om websiteproblemen met uw Java-host onder ogen te zien terwijl er niemand is om u zo snel mogelijk te helpen. Dus, alstublieft, hecht veel belang aan deze functie bij het kiezen van uw webhost.

Wat is Java?

Java hosting onderzoek

Java is een veel gebruikte programmeertaal en computerplatform dat is ontworpen om programma’s te maken voor computers, applicaties en websites. Deze taal op hoog niveau is geweldig voor realtime, ingebedde applicaties en wordt gebruikt door allerlei soorten apparaten terwijl het werkt op veel platforms zoals Windows, Linux, Android, iOS, Mac OSX en zelfs mobiele telefoons. Het selecteren van de beste Java-hosting is snel en eenvoudig.

Java-logoGelanceerd door Sun Microsystems in 1995, is deze gemakkelijk te leren programmeertaal beschikbaar voor alle niveaus van expertise. In de twee decennia dat het bestaat, is het toegankelijk, functioneel en efficiënt gebleken. Tegenwoordig is Java eigendom van Oracle Corporation en is het een van de toonaangevende programmeertalen op de markt. Java ondervindt echter enige concurrentie van HTML5. Omdat er veel websites zijn die al gebruik maken van en afhankelijk zijn van Java, projecteren webontwikkelaars en programmeurs dat Java al heel lang bestaat.

Voors en tegens

Als u de voor- en nadelen van het gebruik van en werken met Java begrijpt, kunt u bepalen of dit geschikt voor u is. De uitgebreide functies zijn ideaal voor veel gebruikers, hoog in populariteit gerangschikt, maar alle factoren moeten nog worden overwogen voordat wordt besloten of dit een goede keuze is voor u en uw behoeften.

Net als elke andere scripttaal zijn er nadelen aan de ontwikkeling van Java.

 • Java heeft functionele hostingplannen die mogelijk meer kosten in vergelijking met hosting voor andere scripttalen zoals PHP.
 • Java is niet altijd beschikbaar voor gedeelde hostingplannen.
 • Java onderscheidt zich van andere scripttalen, waardoor gebruikers een compleet nieuwe programmeertaal moeten leren.
 • Als u alleen kleine en eenvoudige taken wilt uitvoeren, is Java mogelijk te geavanceerd. Een alternatief kan PHP zijn.

Java is in 1991 ontwikkeld door een klein team van hoogopgeleide ingenieurs en vier jaar daarna uitgebracht. Sindsdien zijn er verschillende verbeteringen aangebracht, waardoor het een nog populairdere en krachtigere tool is geworden. Enkele van de functies die Java zo geweldig maken, zijn onder meer:

 • Java is een bekende en veel gebruikte computerprogrammeertaal onder ontwikkelaars. Het is zeer waarschijnlijk dat gebruikers Java al zijn tegengekomen tijdens het starten van applicaties of websites vanwege de reguliere taal, populariteit en de mogelijkheid om bijna alles te doen.
 • Java is beschikbaar voor alle soorten apparaten en kan op veel platforms werken, zoals Windows, Mac OSX, Linux, iOS en andere.
 • Het is relatief eenvoudig om de basis van Java te leren en richt zich op alle niveaus van expertise. Er zijn veel trainingen, boeken, webinars en tutorials beschikbaar voor gebruikers en ontwikkelaars die hun kennis van Java en hoe het werkt willen vergroten.
 • Er worden nog steeds nieuwe versies van Java gemaakt, die de functies ervan verbeteren en verder ontwikkelen, waardoor het de beste programmeertaal is die het kan zijn. Java speelt in op de behoeften van de consument en verbetert aanzienlijk sinds de eerste release.

Aanbevolen host voor Java

Het selecteren van de beste Java-hosting om uw behoeften verder te ontwikkelen is eenvoudig vanwege de goede website-stichting die Java naar voren brengt. Java bestaat niet alleen lang genoeg om te bewijzen dat het veilig, snel en betrouwbaar is, maar het is ook compatibel met de meeste hosts. De beste Java-hosting die webontwikkelaars hebben gevonden, is SiteGround.

Veel Gestelde Vragen

Wat is Java?

Java is een computerprogrammeertaal voor algemene doeleinden die is ontworpen om programma’s te maken die compatibel zijn met elk computersysteem. Het is een veel gebruikte programmeertaal en computerplatform dat is ontworpen om programma’s te maken voor computers, applicaties en websites. Deze taal op hoog niveau is geweldig voor realtime, ingebedde applicaties en wordt gebruikt voor allerlei soorten apparaten terwijl het werkt op veel platforms zoals Windows, Linux, Android, iOS of Mac OSX.

Is Java hetzelfde als JavaScript?

Nee, het enige dat Java en JavaScript alleen gemeen hebben, is de naam. Afgezien van dit, is er weinig verband tussen de twee.

Waar wordt Java voor gebruikt?

Java wordt voornamelijk gebruikt voor het bouwen van softwaretoepassingen en -services, maar kan ook worden gebruikt om toepassingsmodules of applets binnen een webpagina te ontwikkelen. Met de Java Runtime Environment of JRE kunnen applicaties of websites die in de Java-programmeertaal zijn geschreven, in verschillende browsers worden uitgevoerd en dynamische webpagina’s en inhoud worden ontwikkeld.

Wordt Java nog steeds veel gebruikt?

Ja. Java bestaat al sinds 1995 en is nog steeds algemeen bekend en wordt veel gebruikt. Er worden nog steeds nieuwere versies van Java gemaakt, met nieuwe en verbeterde programmeerfuncties, waardoor Java zeer waarschijnlijk jaren zal blijven bestaan.

Is Java open-source software?

Java-taal is geen volledig open-source software omdat elke gebruiker zijn eigen compiler kan ontwikkelen om Java-code uit te voeren. Er is de mogelijkheid om een ​​open source implementatie van Java te gebruiken zoals OpenJDK of Open Java Development Kit.

Op welke besturingssystemen werkt Java?

Dankzij de platformonafhankelijkheid van Java kunnen Java-programma’s op verschillende computers worden uitgevoerd. Er is ook een optie om een ​​JRE- of Java Runtime-omgeving te installeren, die beschikbaar is voor pc’s met Windows-, Macintosh-, Mac OSX-, Unix- of Linux-computers en zelfs mobiele telefoons. Java is ontworpen om op bijna alle besturingssystemen te werken.

Hoe werkt Java?

Bij het downloaden van de Java-software wordt de Java Runtime Environment (JRE) meegeleverd. JRE bestaat uit de Java Virtual Machine (JVM). JRE is het runtime-gedeelte van Java-software, dat is alles wat u nodig hebt om het in uw webbrowser uit te voeren, terwijl JVM een computer toestaat om Java-programma’s uit te voeren. Het wordt aanbevolen om Java-code te compileren in de JVM-bytecode om compatibiliteit te bieden met elk computersysteem met een JVM die de meeste computersystemen zijn.

Kan ik Java gebruiken om een ​​website te bouwen?

Absoluut. Er zijn verschillende frameworks voor Java, afhankelijk van de inhoud die u probeert te maken. Java lijkt op PHP, Ruby of een andere programmeertaal, in die zin dat het kan worden gebruikt om dynamische websites en applicaties te maken.

Wat zijn de alternatieven voor Java voor programmeren aan de clientzijde?

Client-side Java vereist een browserplug-in. Dit gezegd hebbende, kan JavaScript worden gebruikt als alternatief voor Java, vooral omdat JavaScript inheems is in browsers en sneller moet werken dan Java.

Zijn er momenten om Java te gebruiken voor programmeren aan de clientzijde?

Vanwege het platformonafhankelijke karakter van Java is het een van de beste beschikbare opties als u een clienttoepassing bouwt die losstaat van een browser.

Zijn er goede alternatieven voor Java voor webprogrammering aan de serverzijde?

Bij webprogrammering aan de serverzijde zijn de meest populaire opties PHP gevolgd door Ruby on Rails. PHP heeft bijvoorbeeld een veel eenvoudigere applicatieprogramma-interface en kan in veel gevallen intuïtiever zijn dan Java.

Hoe verhoudt Java zich tot het .NET-framework?

Het Microsoft .NET-framework ontwikkelt en voert applicaties uit op een Windows-client en serverbesturingssystemen. Microsoft .NET werkt het beste als het wordt gebruikt onder andere Microsoft-tools en -services, terwijl Java breder bekend is en een grotere gemeenschap heeft met een grote klassenbibliotheek met herbruikbare codes.

Hoe vergelijkt Java Ruby on Rails?

Java en Ruby on Rails zijn zowel veilige, efficiënte als objectgeoriënteerde software. Een groot verschil is dat u uw code niet in Ruby hoeft te compileren, aangezien Ruby moet worden geïnterpreteerd. Om deze reden is Java veel sneller dan Ruby. Ruby on Rails heeft echter de overhand als het gaat om het ontwikkelen van applicaties. Ze zijn meestal veel sneller.

Hoe verhoudt client-side Java zich tot Flash?

Java is een volwassen, stabiel en beter ondersteund product, met sterke, effectieve frameworks. Flash heeft daarentegen geweldige animaties, maar is populairder onder onervaren of beginnende gebruikers. Het is mogelijk dat beide software op een dag overbodig zal zijn vanwege de vooruitgang en toevoegingen aan HTML5. Omdat Java zo vaak wordt gebruikt en veel websites en applicaties er al van afhankelijk zijn, zal het naar verwachting nog twee decennia bestaan.

Hoe verhoudt client-side Java zich tot Silverlight?

Java is de betere optie in vergelijking met Silverlight omdat het op de meeste systemen beschikbaar is, terwijl Silverlight dat niet is. Hoewel Silverlight enkele functies heeft die Java niet heeft (zoals Deep Zoom), vereist het browserextensies, niet iedereen kan het uitvoeren en vaak is het moeilijk om een ​​naadloze ervaring te creëren.

Wat is JSP?

JSP (Java Server Pages) is een vroege Java-technologie die is ontwikkeld om dynamische webpagina’s te genereren met behulp van HTML. Het is vergelijkbaar met PHP, behalve dat het de Java-taal gebruikt.

Hoe verhoudt JSP zich tot PHP?

PHP is een scripttaal voor algemene doeleinden die is gemaakt voor webontwikkeling en sterk lijkt op JSP. Het is geweldig onder alle expertiseniveaus en biedt gebruiksvriendelijke functies. JSP is meestal krachtiger en intimiderend omdat het Java gebruikt als scripttaal die toegang heeft tot Javas-bibliotheken. Hoewel beide technologieën veel worden gebruikt, is JSP krachtiger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map